Ελληνική Εθνικιστική Πρωτομαγιά

στις

Ακόμα μια επέτειος της εργατικής Πρωτομαγιάς εορτάζεται με απεργιακές κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις από την αριστερά, με τους «μεγάλους» υπερασπιστές του Έθνους, τους «σκληρούς» (μ)πατριώτες και «εθνικιστές» να είναι… πουθενά. Για ακόμα μια χρονιά οι δρόμοι κατακλύζονται από αριστερούς ψευτο-σοσιαλιστές και συνδικα-ληστές, ενώ εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις από το περιθώριο.

Όσο το ΠΆΜΕ και οι λοιπές οργανώσεις, κόμματα και συνδικάτα της αριστεράς καπηλεύονται τους αγώνες και τα αιτήματα των εργατών, οι «εθνικιστές» μένουν κρυμμένοι στο σπίτι, μαζί με τις μάσκες τους, αγκαλιά με τον μπάτσο, τον παπά και την δεξιά κυβέρνηση.

Όσο οι «δικοί» μας μένουν αγκαλιά με το σύστημα και τον Καπιταλισμό, οι άλλοι μένουν στον δρόμο μαζί με τους εργάτες, τους μισθωτούς και τα λαϊκά στρώματα, τα οποία τους βλέπουν ως τους μόνους συμπαραστάτες τους.

Και όσο εμείς δεν συνειδητοποιούμε ότι ο μόνος Σοσιαλισμός είναι ο Εθνικός και πως ο μόνος αληθινός Εθνικιστής, είναι ο Σοσιαλιστής, θα μένουμε για πάντα στην αφάνεια. Για πάντα στα αζήτητα της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας, ως ένα υποπροϊόν του Καπιταλισμού για ακροδεξιά αποχαύνωση.

Οι Εργάτες έχουν Πατρίδα!

Πρέπει να ανακαταλάβουμε το εργατικό κίνημα, να γίνουμε εμείς οι αληθινοί εκφραστές του. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει και οι εκφραστές της Ιδέας μας να προέρχονται από την εργατική τάξη και όχι από μεγάλα «τζάκια» με φουσκωμένες τσέπες.

Θα πρέπει να μάθουμε στην εργατική τάξη ότι έχει Πατρίδα και πως η δύναμη της είναι το Αίμα της. Αντί να ενώνονται με ξένους εργάτες, οι οποίοι ρίχνουν τα μεροκάματα, θα πρέπει να απαιτούν απ’ τους εργοδότες Έλληνες εργάτες και φυσικά όλοι μαζί να απαιτούμε όλες οι επιχειρήσεις και μέσα παραγωγής να ανήκουν σε Έλληνες!

Πρέπει συλλογικά να απαιτήσουμε όλες οι επιχειρήσεις να ελέγχονται κατά το 51% τουλάχιστον από Έλληνες, όπως και το προσωπικό τους να αποτελείται κατά το 90% τουλάχιστον από Έλληνες εργάτες.

Όπως οι εργάτες πρέπει να έχουν Πατρίδα, έτσι και το Κεφάλαιο πρέπει να έχει Πατρίδα και Λαό να υπηρετεί με τις υπηρεσίες και τα αγαθά του και όχι να εκμεταλλεύεται ώστε να αυξάνει συνεχώς τα κέρδη του.

Όχι στην πάλη, ναι στην Συνεργασία των Τάξεων!

Ενάντια στο εθνοδιαλυτικό και εμφυλιακό δόγμα της αριστεράς που θέτει τους εργάτες συλλήβδην ενάντια στο Κεφάλαιο, όπως και το δόγμα της δεξιάς που κατηγορεί, εξίσου συλλήβδην, τους εργάτες ως κομμουνιστές, πρέπει να αντιτάξουμε το δικό μας Εθνικό Σοσιαλιστικό δόγμα της Συνεργασίας την Τάξεων. Το μόνο δόγμα μέσω του οποίου και οι εργάτες θα ικανοποιήσουν τα πάγια αιτήματα τους και τα εργοτάξια θα παραμείνουν ανοιχτά.

Ενάντια στα παράλογα και υπερβολικά αιτήματα των αριστερών συνδικα-λήστων πρέπει να εισάγουμε τις δικές μας θέσεις υπέρ δίκαιων και λογικών αξιώσεων, μέχρις ότου μια εθνική κυβέρνηση τα εφαρμόσει δια νόμου και εξυψώσει την εργατική τάξη στο υψηλότερο βάθρο και όχι βάραθρο που βρίσκεται σήμερα.

Η Συνεργασία των Τάξεων θα επιτευχθεί μόνο μέσω της επικράτησης και της παγίωσης της Εθνικής Συνείδησης στην ευρεία μάζα του λαού. Τότε που ο κεφαλαιοκράτης θα αντιληφθεί πως χωρίς τους εργάτες του δεν είναι τίποτα και οι εργάτες με την σειρά τους ότι με στείρα αντιπαράθεση δεν μπορεί να επιτευχθεί ποτέ καμία συμφωνία παρά θα οδηγεί πάντα, είτε σε απολύσεις, είτε στο κλείσιμο της επιχείρησης και κατά συνέπεια την ανεργία.

Ο Εθνικός Σοσιαλισμός είναι η μόνη ιδεολογία που αναδιανέμει στους εργάτες την παραγόμενη Υπεραξία τους. Η μόνη ιδεολογία που δεν καταργεί τις οικονομικές τάξεις, επιβάλλοντας έτσι έναν άδικο ισοπεδοτισμό, αλλά που τις εξισορροπεί προς το κέντρο δημιουργώντας μια μεγάλη και εύρωστη μεσαία τάξη στην οποία ανήκει η πλειοψηφία του λαού.

Το μέλλον των Εργατών πρέπει να είναι Εθνικό και Σοσιαλιστικό!

Πρέπει να ανακαταλάβουμε τους χώρους εργασίας, τα εργατικά σωματεία και συνδικάτα. Να γίνουμε εμείς οι εκφραστές των πιο σκληρά και τίμια εργαζομένων Ελλήνων. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να υπερνικήσουμε τον αντίπαλο και να σταματήσει επιτέλους η καταλήστευση των δίκαιων αγώνων και αιτημάτων τους.

Τα κοράκια του Καπιταλισμού και οι ύαινες του αριστερού Συνδικαλισμού δεν έχουν καμία θέση στην λαϊκή κοινότητα και το μελλοντικό εθνικό μας κράτος. Θα πρέπει εμείς να αποτελέσουμε τον Τρίτο Δρόμο μεταξύ αριστεράς και δεξιάς, Καπιταλισμού-Κομμουνισμού.

Θα πρέπει να καταδείξουμε σε όλους πως στη ζωή δεν είναι όλα Χρήμα, αλλά ηθικές αξίες, ιδανικά και Αίμα! Εθνική και Κοινωνική αλληλεγγύη προς ένα ανώτερο στόχο πέραν της ματαιοδοξίας του πλούτου.

Με νέα αιτήματα που δεν κάνουν λόγο απλά και μόνο για αύξηση μισθών, αλλά για την συνολική καλυτέρευση των απαράδεκτων σημερινών συνθηκών εργασίας. Της ανασφάλιστης «μαύρης» εργασίας, των υπέρογκων ωρών απασχόλησης, των ανύπαρκτων αργιών, σαββατοκύριακων και διαλειμμάτων. Των απαράδεκτων συνθηκών και χώρων εργασίας, της απουσίας υγειονομικών ελέγχων και μέτρων ατομικής προστασίας. Των εκβιαστικών συμβάσεων εργασίας χωρίς την απόδοση της υπερ-εργασίας, των υπερωριών, των δώρων και των αδειών, όπως και των νυχτερινών εργασιών.

Πλέον έχουμε τόσα πολλά για να παλέψουμε κι αντί να αγκαλιάσουμε το εργατικό κίνημα, το χαρίζουμε απλόχερα στην αριστερά. Σήμερα που η ανεργία καλπάζει, οι μισθοί εν όψη κορονοϊού θα πιάσουν νέα ιστορικά χαμηλά, με τις τιμές συνεχώς να αυξάνονται και το εργασιακό μέλλον να φαντάζει πιο αβέβαιο από ποτέ, είναι καιρός για δράση. Είναι καιρός να βγούμε και πάλι στον δρόμο μαζί με τους Εργάτες, μαζί με τους Έλληνες για να διεκδικήσουμε ένα νέο, καλύτερο αύριο. Ένα μέλλον Εθνικό και Σοσιαλιστικό!

Ο μόνος δρόμος ενάντια στον Καπιταλισμό, που κλέβει την υπεραξία των εργαζομένων, αλλά και στον Κομουνισμό που επιβάλει μισθούς πείνας για όλους, είναι ένας…

Εθνικός Σοσιαλισμός Τώρα! 

Αλέξανδρος Τζούλιος

Διαβάστε επίσης:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s