1η Μάη: Ο Εθνικοσοσιαλισμός Γιορτάζει!

στις

Σήμερα τιμούμε την εργασία, η οποία μαζί με τον φυλετισμό -το Αίμα- αποτελούν τον πυρήνα της ιδεολογίας μας – του Εθνικού Σοσιαλισμού!

Ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί τη μόνη έκφραση του εργαζόμενου Έθνους που μάχεται να επιβιώσει, να αποκτήσει ζωτικό οικονομικό χώρο και δίκαια εργασιακά δικαιώματα. Να αναπαραχθεί βιολογικά και να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης του. Υπό το πρίσμα αυτό δεν τιμούμε απλά την Πρωτομαγιά, αλλά παλεύουμε για μια νέα εξέγερση ενάντια στο πολυεθνικό Κεφάλαιο και τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες.

Η ημέρα της Πρωτομαγιάς καθιερώθηκε μετά τους αιματηρούς αγώνες των εργατών στο Σικάγο το 1886, όταν ζητούσαν τη θεσμοθέτηση της οκτάωρης εργασίας. Ήταν μια εποχή που οι οδομαχίες μεταξύ των εργατών, ας του στρατού και της αστυνομίας ήταν καθημερινό φαινόμενο. Ήταν τότε που η αστική τάξη είχε βγάλει έξω απ’ το προσκήνιο της ιστορίας τους εργάτες και οι Μαρξιστές καπηλεύονταν την απογοήτευση του εργαζόμενου λαού με στόχο την υποδούλωση του στην εβραϊκή κομματική κλίκα του κομμουνιστικού κόμματος.

Καθώς ο εργαζόμενος λαός συνθλιβόταν απ’ τις μυλόπετρες του Κομμουνισμού και του Καπιταλισμού, ο φόρος αίματος στον αιώνιο Εβραίο, ο οποίος κινούσε τα νήματα πίσω απ’ τις ταξικές, αλλά και εθνικές συγκρούσεις, ήταν καθημερινό φαινόμενο. Τόσο στα μέτωπα των εθνικών πολέμων, όσο και στους χώρους εργασίας και στους δρόμους. Έπρεπε να δολοφονηθούν εκατομμύρια εργαζόμενοι για λογαριασμό των Σιωνιστών και των Λευκών υποτακτικών τους (αστοί, δημοκράτες, τραπεζίτες, κεφαλαιοκράτες κλπ.) μέχρι να έρθει η ώρα να ανα-γεννηθεί ο Εθνικοσοσιαλισμός μέσα από τα ερείπια του μεσοπολέμου στην πιο κατεστραμμένη χώρα της τότε Ευρώπης. Η ανα-γέννηση του Εθνικοσοσιαλισμού έφερε στο λαό, στο σύντομο ειρηνικό διάστημα 1933-1939, ψωμί και ελευθερία, όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ο ύμνος των S.A..

Προεκλογικές αφίσες του N.S.D.A.P.: «Εργασία και ψωμί – ψωμί κι ελευθερία»

Ήταν η υλοποίηση του οικονομικού προγράμματος του N.S.D.A.P. που έφερε για πρώτη φορά τις ανάγκες των εργαζομένων στο προσκήνιο με την εγκαθίδρυση μέτρων όπως: πληρωμένες διακοπές τριπλάσιες από τα καπιταλιστικά κράτη, «πάγωμα» των ενοικίων στο ένα όγδοο του μισθού του εργάτη, κρατικό έλεγχο τιμών και κρατική διαχείριση των μέσων παραγωγής, πενθήμερη οκτάωρη εργασία, κοινωνική ασφάλιση, άριστες εργασιακές συνθήκες στα εργοστάσια που, έως τότε λειτουργούσαν ως μπουντρούμια μισθωτής σκλαβιάς, ανέγερση άνω των 1.200.000 νέων εργατικών κατοικιών με άριστες προδιαγραφές, το λαϊκό αυτοκίνητο (volkswagen beetle) και πολλά άλλα, μέσα σε έξι χρόνια Εθνικοσοσιαλιστικής διακυβέρνησης ενός λαού που μέχρι πρότινος έψαχνε φαγητό στα σκουπίδια.

Σήμερα που ο δεξιός και ακροδεξιός συρφετός απορρίπτει και καταδικάζει κάθε εργατική διεκδίκηση και απαίτηση ως «κομμουνιστική» και τρέμει στην ιδέα μιας εξέγερσης ενάντια στα αφεντικά, σήμερα που η «Αριστερά» προωθεί τον εποικισμό της Γης ΜΑΣ με αφροασιάτες, λειτουργώντας ως ο απόλυτος δοσίλογος της Νέας Τάξης -αφού ξεφτίλισε και εξανδραπόδισε τα σωματεία των εργαζομένων παρέα με τα υπόλοιπα αστικά κόμματα- Εμείς οι Εργαζόμενοι Εθνικοσοσιαλιστές είμαστε οι μόνοι που δικαιούμαστε να λέμε ότι σήμερα, όχι μόνο η ιδεολογία μας γιορτάζει, αλλά κι Εμείς οι ίδιοι. Δεν γίναμε ποτέ εργατοπατέρες και δοσίλογοι της εργοδοσίας και του κράτους, όπως οι Αριστεροί κι οι Δεξιοί, ούτε βρεθήκαμε ποτέ αντιμέτωποι με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους ως ιδεολογικοί ταγοί των σωμάτων ασφαλείας, όπως οι ακροδεξιοί. Γι’ αυτό και δικαιούμαστε να γιορτάζουμε.

Θα αφήσω ως επίλογο τα λόγια του Γκαίμπελς: «Θέλουμε τη Γερμανία της εργατικής τάξης. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι θέλουμε μια Γερμανία όπου η εργασία και η δημιουργικότητα θα αποτελούν την ανώτερη ηθική και πολιτική αξία. Να γιατί είμαστε εργατικό κόμμα με την ειλικρινέστερη σημασία της λέξης. Μόλις αναλάβουμε την εξουσία του κράτους, η Γερμανία θα γίνει ένα εργατικό Έθνος, ένα Κράτος της εργατικής τάξης.» …όπως κι έγινε! Κι όπως θα κάνουμε κι Εμείς!

Εθνικοσοσιαλισμός ή Τέφρα

Διαβάστε επίσης:

Ελληνική Εθνικιστική Πρωτομαγιά

Ακόμα μια επέτειος της εργατικής Πρωτομαγιάς εορτάζεται με απεργιακές κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις από την αριστερά, με τους «μεγάλους» υπερασπιστές του Έθνους, τους «σκληρούς» (μ)πατριώτες και «εθνικιστές» να είναι… πουθενά. Για ακόμα μια…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s