Η Αναγέννηση του Ελληνισμού υπό το βάρος του δημογραφικού προβλήματος

στις

Με βάση τις έρευνες της ΕΛΣΤΑΤ αναφορικά με το δημογραφικό πρόβλημα που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες προβλέπεται ένα μέλλον εξαιρετικά δυσοίωνο, τόσο για τη Φυλή μας, όσο και για τις όποιες πιθανότητες Εθνικής Αναγέννησης.

Βάση των αριθμών, το 2050 στην Ελλάδα ο συνολικός αριθμός των παιδιών κάτω των 18 ετών δεν θα ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο. Αυτό σημαίνει ότι εάν αφαιρέσουμε ένα 35% που αφορά παιδιά ξένων, τα νέα ελληνόπουλα δεν θα είναι περισσότερα από 1 εκατομμύριο!

Η μέση ηλικία του πληθυσμού θα έχει φτάσει τα 50 έτη, με τους 65+ να ξεπερνούν το 31,5% του πληθυσμού! Οι υπερήλικες θα φτάνουν τα 3 εκατομμύρια, ενώ οι Έλληνες έφηβοι με το ζόρι το 1!
Το γεγονός αυτό μας φέρνει αντιμέτωπους με πολλαπλά προβλήματα, που αν δεν επιλυθούν το συντομότερο δυνατό, το 2050 θα είναι πλέον ανυπέρβλητα.

Εις ότι αφορά το κομμάτι των γεννήσεων, για να αναστραφεί η κατάσταση, θα πρέπει κάθε νέο ζευγάρι να κάνει τουλάχιστον 2 με 3 παιδιά, εκ των οποίων τουλάχιστον το 1 να είναι κόρη. Το ισοζύγιο μεταξύ αγοριών κοριτσιών θα πρέπει να είναι αρκετά αυξημένο για τις γυναίκες καθώς (ως είναι αυτονόητο) μόνο εκείνες κυοφορούν.

Η ελπίδα για αλλαγή πολιτικής από την παρούσα ή την οποιαδήποτε μελλοντική μη-εθνική κυβέρνηση πρέπει να θεωρείται το λιγότερο αστεία. Όπως έχουμε αναφέρει παλαιότερα υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο του ΟΗΕ, εκπονημένο στις αρχές του 2000 (συμπτωματικά από έναν Εβραίο Σιωνιστή), το οποίο αναφέρει ρητά ότι ο μόνος τρόπος (κατ’ αυτόν) για να αναστραφεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης είναι η εισαγωγή μεταναστών από χώρες του τρίτου κόσμου. Μια θέση η οποία φέρει (τελείως συμπτωματικά και πάλι) ένα μπόνους για τους μεγαλο-καπιταλιστές: την μείωση των μισθών και των γενικότερων απαιτήσεων των νέων έγχρωμων εργατοϋπαλλήλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

1)Το σχέδιο του ΟΗΕ για την φυλετική αλλοίωση των ευρωπαϊκών εθνών και ο ρόλος των Εβραίων!

2)Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης: η αρχή του τέλους της Λευκής Φυλής

Αυτό το, προ εικοσαετίας, σχέδιο του ΟΗΕ θα αρχίσει να εφαρμόζεται τα επόμενα χρόνια και επίσημα -χωρίς ψαρότρατες και φουσκωτά στη Μεσόγειο και το Αιγαίο, δουλέμπορους και ΜΚΟ- από αρμόδια κυβερνητικά γραφεία και υπουργεία τα οποία θα αναλάβουν «την σωτηρία της Ευρώπης» (όπως θα το παρουσιάσουν)! Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ήταν το Διεθνές Σύμφωνο για την Μετανάστευση που υπογράφηκε από σχεδόν όλες τις χώρες του πλανήτη (εκτός των Εβραίων, συμπτωματικά κι εδώ) και φυσικά την Ελλάδα.
Συνεπώς η όποια λύση θα δοθεί από τον ελληνικό λαό και μόνο, ο οποίος καλείται να θυσιάσει τα πάντα, κάθε περιττό έξοδο, κάθε περιττή απόλαυση, και να αφιερώσει όλο του το βιός στην ανατροφή τουλάχιστον δύο παιδιών ανά ζευγάρι με τις όποιες υφιστάμενες οικονομικές δυσκολίες (ανεργία, χαμηλή μισθοί, ανύπαρκτα επιδόματα κλπ.).

Το παράδειγμα του προηγούμενου αιώνα

Η πρόσφατη ιστορία μας απέδειξε πως όποτε θελήσαμε να μεγαλώσουμε το Έθνος μας, το πράξαμε. Τον καιρό της μετ-επαναστατικής Ελλάδας, τον 19ο αιώνα, δεν υπήρχαν πολυτέλειες, πολυέξοδες καταναλωτικές τεχνολογικές «ανάγκες», αστικός δηθενισμός, ρούχα «υψηλής» ραπτικής και φροντιστήρια για το παιδί, αλλά σκληρή δουλειά και πείσμα, με γνώμονα την πίστη στο Αίμα και τη Γη!

Η χαρά ενός επαναστατημένου λαού πυροδότησε μια γενικευμένη εθνική καρποφορία. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν κάποιο παλαιό συγγενή (προπάππου-προγιαγιά) με 7-8 έως και κάποιες φορές 10 ή 11 αδέρφια! Δεν έγινε τυχαία αυτό. Ποτέ πριν στην ιστορία μας δεν έχει καταγραφεί κάτι αντίστοιχο. Οι αρχαίοι, αλλά και βυζαντινοί Έλληνες δεν έκαναν συνήθως πάνω από 3-4 παιδιά (το οποίο είναι και το σωστό για να ανατραφούν όλα όπως πρέπει). Μόνο έτσι επιτυγχάνεται η απαραίτητη προσήλωση από τους γονείς στα παιδιά ώστε να μπορέσουν να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις, αξίες και αρετές.

Η Αναγέννηση του Ελληνισμού υπό το βάρος του δημογραφικού προβλήματος4

Είναι γεγονός πως η απόκτηση υπερβολικά πολλών παιδιών είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα κατώτερων φυλών. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω τους Ρομά οι οποίοι ως γνωστόν κάνουν παιδιά για να εισπράττουν κρατικά επιδόματα ή τους «ταλαίπωρους» μετανάστες που σκυλοπνίγουν τα παιδιά τους για να τους σώσει το λιμενικό θεωρώντας τους πρόσφυγες (βάση της συνθήκης της Γενεύης) κι έπειτα να βγάλουν selfie στην ακτή με το τελευταίο μοντέλο iPhone.

Στις κατώτερες φυλές το παιδί χρησιμοποιείται από την οικογένεια από πολύ μικρή ηλικία ως εργάτης/σκλάβος. Αντιθέτως, οι λευκοί -και δη οι Έλληνες- πρόσεχαν πάντοτε τα παιδιά τους ως κόρη οφθαλμού. Ο Λευκός σκοτώνει για το παιδί του, ενώ ο Ανατολίτης το εκμεταλλεύεται για δικό του όφελος.

Οι Έλληνες του προηγούμενου και παρα-προηγούμενου αιώνα γνώριζαν καλά το χρέος τους στη Ράτσα, γι’ αυτό και έκαναν συνειδητά τις θυσίες που απαιτούνταν! Έτσι μέσα σε λίγες δεκαετίες καταφέραμε να τριπλασιάσουμε το Έθνος μας!
Το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε κι εμείς σήμερα. Τόσο γενικά, ως ελληνικός λαός, όσο και ειδικά ως Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές, ως η αιχμή του δόρατος των Ελλήνων!

Η Ελλάδα των γερόντων που έρχεται

Παράλληλα με τον επικείμενο φυλετικό μας αφανισμό βρισκόμαστε αντιμέτωποι και με ένα δυσυπερβλητο κοινωνικό εμπόδιο, τόσο πνευματικό, όσο και ποσοτικό, στον δρόμο για την ιδεολογική μας επικράτηση. Αυτό δεν είναι άλλο από την ταχεία μείωση και εκγερόντευση του πληθυσμού. Όπως αναφέραμε στην αρχή: μέση ηλικία το 2050 θα είναι τα 50 έτη, ενώ οι άνθρωποι άνω των 65 ετών θα ξεπερνούν το 31% του πληθυσμού! Το εν τρίτο, λοιπόν, της κοινωνίας μας θα αποτελείται από συνταξιούχους γέρους!

Δεν αποτελεί μόνο εθνικιστική άποψη το γεγονός ότι η μεταπολιτευτική παρακμή του ελλαδικού κράτους οφείλεται στις παλαιότερες γενιές. Γενιές οι οποίες μέχρι και σήμερα στέκονται πεισματικά εμπόδιο στον δρόμο μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές, επί παραδείγματι, όπου άνθρωποι άνω των 50 ετών έχουν επιτεθεί λεκτικά σε Συναγωνιστές, σε ανοιχτές συγκεντρώσεις ή συλλαλητήρια, εγκαλώντας τους για την «ακραία» τους εμφάνιση ή την διάθεση τους για αντίσταση στους πραιτοριανούς της Δημοκρατίας, προτάσσοντας πάντα τα γνωστά επιχειρήματα: «Εμείς δεν είμαστε Φασίστες, εμείς είμαστε Δημοκράτες, εμείς δεν θέλουμε επεισόδια κλπ.». Βεβαίως οφείλουμε να αναφέρουμε ότι υπήρξαν και ορισμένες γενναίες εξαιρέσεις γερόντων που στάθηκαν δίπλα μας όταν χρειάστηκε, στην πρώτη γραμμή, εξαντλώντας τα ψυχικά και σωματικά τους αποθέματα. Δινοντας μας έτσι αστείρευτο κουράγιο! Εδώ, όμως, κάνουμε λόγο για τον μέσο όρο της χώρας ο οποίος πάει ακόμα ευλαβικά με το μπαστούνι στην κάλπη για να χαρίσει την ψήφο του στα δημοκρατικά κόμματα που ξεπουλούν την Πατρίδα, ενώ θυμάται να βρίσει μόνο όταν του κόβουν τη σύνταξη… Η κατάσταση είναι γνωστή σε όλους.

Και φυσικά δεν είναι μόνο οι 65+ αλλά και η μεσαία κατηγορία των 45-65 η οποία απουσίασε τις τελευταίες δεκαετίες από όλες τις εθνικές και κοινωνικές διεκδικήσεις, παρά θυμήθηκε εν όψη μακεδονικού να κάνει την ύστατη εμφάνιση της στους δρόμους με τραγούδια, σφυρίχτρες και ζουρνάδες. Μια εικόνα τόσο θλιβερή, όσο και αστεία.

Είναι η γενιά που έδρεψε τα ψεύτικα πλούτη των «χρυσών» εποχών του ΠΑΣΟΚ και που πλέον δουλεύει νυχθημερόν για να ξεπληρώσει τα χρέη της. Η γενιά αυτή είναι τελείως αδιάφορη πολιτικά, καθώς δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα κοινά. Ούτε πρακτικά, ούτε ιδεολογικά. Είναι πλήρως αλλοτριωμένη πνευματική και ηθικά. Είναι το καλύτερο προϊόν του εγχώριου καπιταλισμού. Πιστοί δημοκρατικοί πελάτες με «υψηλές ανθρωπιστικές» ευαισθησίες…

Είναι η γενιά που έχασε τις μεγάλες εποχές. Η γενιά που δεν πήρε καν μέρος στην διαμόρφωση του δικού της μέλλοντος, παρά βολεύτηκε στο δημόσιο νομίζοντας πως έφτασε στην πολυπόθητη Εδέμ.

Στον αντίποδα όλων αυτών, βρίσκονται σήμερα οι νεότερες γενιές με προμετωπίδα τους την Νεολαία. Μια γενιά η οποία σμιλεύτηκε στις εθνικές, φυλετικές και οικονομικές αντιξοότητες.

Η γενιά που μεγάλωσε γνωρίζοντας ότι κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα και πως μόνο με ιδρώτα θα εξασφαλίσει το μέλλον της. Η γενιά που δεν γνώρισε τις «καλές» εποχές των διακοποδανείων και που παρέμεινε έτσι πιο αγνή μα και πιο σκληροτράχηλη -και κατά συνέπεια πιο έτοιμη για αγώνα. Η γενιά που βίωσε την μεταναστευτική λαίλαπα στο πετσί της, που μεγάλωσε δίπλα στον Αλβανό και τον Ρώσο. Η γενιά που είδε πως το κράτος και η εκκλησία δεν νοιάστηκε ποτέ πραγματικά για εκείνη, παρά μόνο για τους άλλγους στους οποίους δίνει δωρεάν στέγη, τροφή και επιδόματα με το τσουβάλι, ενώ εκείνη που δουλεύει νυχθημερόν για ένα κομμάτι ψωμί δεν μπορεί να νοικιάσει ούτε ένα μικρό διαμέρισμα για να δημιουργήσει οικογένεια.

Το μέλλον του Εθνικισμού

Τα χρόνια που έρχονται θα φέρουν την ολοένα και πιο φθίνουσα επαναστατική νεολαία, ενάντια στα θέλω της ολοένα αυξανόμενης συντηρητικής γηραιάς τάξης.

Κάποιοι ίσως πουν: «Μα είμαστε Εθνικιστές, δεν μπορούμε να χωρίζουμε ταξικά ή ηλικιακά το λαό». Η μεγάλη, όμως, διαφορά που έχουμε εμείς ως αυτόνομοι Εθνικοσοσιαλιστές με τους διάφορους ψηφοζήτουλες ακροδεξιούς είναι πως ο δικός μας στόχος δεν είναι ούτε η Βουλή, ούτε η δημιουργία ενός μαντριού στο οποίο θα βάζουμε μέσα πρόβατα να μας χειροκροτούν.

Ο δικός μας στόχος είναι πρώτιστα ιδεολογικός! Είναι η ιδεολογική επιμόρφωση και αναμόρφωση των Ελλήνων. Η ψυχική και συνειδησιακή τους αφύπνιση με τελικό σκοπό την κοινωνική μας επικράτηση.

Διότι χωρίς την κοινωνία δεν θα επιτύχουμε ποτέ την κατάληψη της εξουσίας έτσι ώστε να μπορέσουμε να νομοθετήσουμε τις θέσεις μας. Και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει ο Εθνικισμός να στελεχωθεί και πάλι από νέους οι οποίοι θα προέρχονται και θα μπορούν να επικοινωνούν με την νεολαία η οποία είναι και η μόνη που μπορεί να ενσαρκώσει τις ριζοσπαστικές ιδέες μας.

Στόχος μας δεν είναι να πάμε με τα νερά τους για να μας πούνε μπράβο, στόχος μας είναι να πάμε κόντρα στο ρεύμα της παρακμής, του αφελληνισμού, της εκπούστευσης και του πασιφισμού με οποιοδήποτε τρόπο και μέσον. Στόχος μας είναι να πάμε κόντρα στον φόβο και την λήθη που έχει κυριεύσει την μαθητική και φοιτητική νεολαία. Πρώτα και κύρια την Νεολαία!

Όσοι δογματικά μένουν προσκολλημένοι σε μεσήλικες και γέρους προς απόκτηση εύκολου και έτοιμου κοινού, κοινού με παρωχημένες ιδέες και «αξίες», δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα απολύτως. Αρκετοί θα πρέπει να καταλάβουν πως η μπογιά τους πέρασε, πως οι ευκαιρίες χάθηκαν μέσα από τα χέρια τους ξανά και ξανά και ξανά. Και φρόντισαν και πάλεψαν σκληρά γι’ αυτό! Αγωνίστηκαν για να μην ριψοκινδυνεύσουν, να μην θυσιάσουν τίποτα! Να μην συγκρουστούν, να μην ενοχλήσουν! Να μην χάσουν τη δουλειά τους ή τον κοινωνικό τους περίγυρο. Γεννήθηκαν και θα πεθάνουν πνιγμένοι στον φόβο. Φόβο θεού, αφεντικού και μπάτσου!

Η νεολαία χαράζει πλέον τον δικό της δρόμο, πολύ μακριά απ’ τον δικό τους. Ακόμα πιο μακριά απ’ όλους όσους φιλοδοξούν να την ελέγξουν και να την καπηλευτουν, ώστε να την κρατήσουν μακριά από την όποια εξέλιξη και ανέλιξη.

Τα χρόνια που έρχονται θα μας φέρουν αντιμέτωπους με το παρελθόν. Ο Φόβος θα συγκρουστεί με την Τόλμη!

Οι παλιές γενιές καλούνται να παραδώσουν τα όπλα στη νέα φρουρά που έρχεται να σαρώσει τα πάντα. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο στα σχέδια της καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν!

Η ακροδεξιά ιδεολογία και νοοτροπία πρέπει να ξεριζωθεί από την κοινωνία!

Όσον αφορά τους εκφραστές της, καλά θα κάνουν να εξαφανιστούν μια για πάντα και από αυτήν και από τον εθνικιστικό χώρο. Οι παλιές γενιές καλούνται όχι μόνο να ανοίξουν τον δρόμο, αλλά και να συνδράμουν την νεολαία με όσα μέσα διαθέτουν στις όποιες εθνικές ή κοινωνικές διεκδικήσεις προκύψουν στο άμεσο ή μακρινό μέλλον.

Η νεολαία, από την άλλη, καλείται να αναλάβει τα ηνία του χώρου και της Πατρίδας. Ήρθε η ώρα το μέλλον να γραφτεί απ’ τους άμεσους κληρονόμους του.

«Εμείς θα χτίσουμε το Αύριο που μας αξίζει και μας ανήκει!»

«Μη ρωτάτε αν είμαστε αγανακτισμένοι, ακούστε πως είμαστε Αποφασισμένοι!»

«Είμαστε το αύριο, είσαστε το χτες!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s