Η επιστήμη απέδειξε ότι ο Αντιρατσισμός είναι μια Απάτη!

στις

Το παρόν αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου άρθρου: Η επιστήμη απέδειξε ότι ο Εθνικισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο!


Η παρούσα έρευνα στοχεύει στην απόδειξη του ότι οι αυτόματες, φυσικές μας, αντιδράσεις στον πόνο (κακουχίες) των άλλων εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την φυλετική τους προέλευση, έτσι που για άτομα τα οποία ανήκουν στην ίδια Φυλή με εμάς είναι πολύ πιο έντονες απ’ ότι εκείνες που καταγράφονται όταν παρακολουθούμε άτομα άλλων Φυλών. Οι αντιδράσεις των συμμετεχόντων καταγράφηκαν μέσω ειδικών ηλεκτροδίων που μετρούν τις διακυμάνσεις στην αγωγιμότητα του δέρματος. Η έρευνα παρουσιάζεται μαζί με βοηθητικά σχόλια και επεξηγήσεις.

«Παρουσιάζοντας στους Λευκούς (Ιταλούς) συμμετέχοντες μια σειρά από βίντεο, σε δύο διαδοχικά πειράματα, εξετάσαμε κατά πόσο η αντίδραση τους στον πόνο των άλλων επηρεαζόταν από την φυλετική τους καταγωγή (Λευκοί, Ασιάτες και Μαύροι)». (Ο βαθμός που μπορείς να νιώσεις τον πόνο του άλλου επηρεάζει άμεσα το αν θα τον βοηθήσεις και πόσο. Όπως είδαμε σε σχετική έρευνα στο πρώτο μέρος της σειράς, οι γιατροί συνταγογραφούν πιο ήπιες θεραπείες σε άτομα με σκούρο ή Μαύρο δέρμα).

«Στα πειράματα που διεξήχθησαν, τα ερεθίσματα ήταν βίντεο που έδειχναν ένα άτομο να υπόκειται σε ένα επώδυνο και ένα ακίνδυνο ερέθισμά. Κάθε βίντεο ξεκινούσε δείχνοντας το πρόσωπο μιας γυναίκας ή ενός άνδρα ηθοποιού με ουδέτερη έκφραση. Στη συνέχεια, η κάμερα έκανε ζουμ στο χέρι του ηθοποιού στο οποίο οι ερευνητές ακουμπούσαν μια γόμα (ουδέτερο ερέθισμα) ή μια βελόνα (επώδυνο ερέθισμα). Κάθε παρατηρητής είδε συνολικά 12 βίντεο με έξι διαφορετικούς ηθοποιούς: Δύο Λευκούς, δύο Μαύρους και δύο Ασιάτες. Για κάθε Φυλή χρησιμοποιήθηκε μια γυναίκα και ένας άντρας ηθοποιός απ’ τους οποίους ο καθένας δέχθηκε ένα επώδυνο και ένα ουδέτερο ερέθισμα».

«Οι αντιδράσεις των παρατηρητών στα επίπονα ερεθίσματα ήταν σημαντικά υψηλότερες απ’ ότι στα αβλαβή/ουδέτερα. Όμως η φυλετική καταγωγή του ηθοποιού που βίωνε το επώδυνο ερέθισμα έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ενσυναισθηματική (ψυχοσωματική) αντίδραση των παρατηρητών. Οι αντιδράσεις τους για τους Λευκούς ήταν μεγαλύτερες απ’ ότι για τους Ασιάτες, ενώ ακόμα μεγαλύτερες απ’ ότι για τους Μαύρους. Εις ότι αφορά τα αβλαβή ερεθίσματα δεν αποτυπώθηκε κάποια εμφανή διαφορά στις αντιδράσεις».

«Συνολικά, τα ευρήματά μας καθιστούν σαφές ότι η Φυλή έχει πρωτεύοντα ρόλο στις αντιδράσεις μας στον πόνο των άλλων. Δεδομένης της σχέσης μεταξύ της αυτόματης ηλεκτροδερμικής (SCR) και συναισθηματικής μας απόκρισης σε μια παρατηρούμενη κατάσταση (ερέθισμα), τα δεδομένα μας υποδηλώνουν ότι οι έμμεσοι, ανεξέλεγκτοι και έμφυτοι γνωστικοί μηχανισμοί οδηγούν τους Λευκούς στο να μειώνουν την αυτόματη ενσυναίσθηση (ψυχική/συναισθηματική ταύτιση) τους με τους Μαύρους σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο».

[Η απόκριση αγωγιμότητας του δέρματος, γνωστή και ως ηλεκτροδερμική απόκριση (SCR) ή γαλβανική απόκριση (GCR), είναι το φαινόμενο κατά το οποίο το δέρμα γίνεται στιγμιαία ένας καλύτερος αγωγός ηλεκτρικής ενέργειας ως αποτέλεσμα συναισθηματικής διέγερσης του ατόμου από εξωτερικά ή εσωτερικά ερεθίσματα (καταστάσεις). Μέσω ειδικών ηλεκτροδίων που μετρούν τις διακυμάνσεις στην αγωγιμότητα του δέρματος μπορεί να διαπιστωθεί τι συναίσθημα μας προκαλεί ένα συγκεκριμένο ερέθισμα. Αν επί παραδείγματι μας δείξουν μια εικόνα με ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, αυτό θα παράξει αυτόματα, παρά την θέληση μας και σε κλάσματα του δευτερολέπτου, ένα θετικό συναίσθημα που μεταφράζεται σε μια χαμηλής τάσης ηλεκτρική απόκριση από το δέρμα μας που καταγράφεται και μετριέται από τα ειδικά ηλεκτρόδια. Αν εν συνεχεία μας δείξουν μια σειρά από φωτογραφίες, διαμέσου της σύγκρισης των τάσεων που θα παραχθούν από το δέρμα μας, μπορεί να διαπιστωθεί ποιες από αυτές μας άρεσαν. Όλες οι έρευνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα δείχνουν πως όσο πιο ξένο (φυλετικά) είναι ένα άτομο, τόσο μικρότερες, έως μηδαμινές, είναι οι αντιδράσεις που καταγράφονται από τους παρατηρητές. Αν συνεπώς δείξουν σε έναν Λευκό παρατηρητή μια σειρά φωτογραφιών με άτομα διαφόρων φυλετικών και εθνικών προελεύσεων, από πολύ Λευκούς, έως εντελώς Μαύρους, όσο περισσότερο σκουραίνει το δέρμα, τόσο μικρότερες θα είναι και οι ψυχοσωματικές/συναισθηματικές τους αντιδράσεις.]

[Σήμερα η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο που μπορεί κανείς να αγοράσει με λίγα χρήματα ένα τέτοιο κιτ και να κάνει τα δικά του πειράματα στο σπίτι. (https://bio-medical.com/mindfield-esense-skin-response-gsr-sensor-for-iphone-andriod.html). Τους πρώτους που θα πρέπει να τεστάρετε, αν το αγοράσετε, είναι φυσικά τους αντιρατσιστές φίλους και συγγενείς σας! Και να είστε βέβαιοι πως στο τέλος θα βγάλουν σκάρτο το μηχάνημα, όπως κάνουν και ορισμένοι απ’ τους αναγνώστες τέτοιων ερευνών.]

«Τα παραπάνω δεδομένα συμφωνούν με προγενέστερες μελέτες που καταδεικνύουν τις βαθιές διασυνδέσεις μεταξύ των σιωπηρών κοινωνικών μας απόψεων και των νευρολογικών αποκρίσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος. Η έρευνα στον τομέα της Κοινωνικής Νευροεπιστήμης δείχνει ότι η ισχύς της ενεργοποίησης της αμυγδαλής (του εγκεφάλου) στους Λευκούς συμμετέχοντες, όταν κοιτούν άγνωστα σε αυτούς Μαύρα ή Λευκά πρόσωπα, σχετίζεται με σιωπηρές (υποσυνείδητες/έμφυτες) και όχι συνειδητές φυλετικές προκαταλήψεις (Phelps, 2000), όπως και με διαφορετικά επίπεδα δραστηριότητας του Πρωμετοπιαίου Φλοιού του εγκεφάλου (Cunningham, 2004)». (Αυτό σημαίνει πως είτε εξετάσουν ορκισμένους αντιρατσιστές, είτε δηλωμένους ρατσιστές, αν είναι Λευκοί, τα αποτελέσματα τους προς τους Μαύρους θα είναι ίδια).

«Είναι ενδιαφέρον ότι, παρ’ όλο που μία από τις πιο διαδεδομένες κατηγοριοποιήσεις στην ανθρώπινη κοινωνία είναι το Φύλο (και οι διακρίσεις επ’ αυτού), δεν παρατηρήθηκε σε κανένα από τα δύο πειράματα διαφορά στις αντιδράσεις. Είτε παρακολουθούσαν άντρες, είτε γυναίκες ηθοποιούς σε πόνο, η ανταπόκριση ήταν ακριβώς ίδια! Εξίσου ενδιαφέρον είναι το ότι σύμφωνα με μια παλαιότερη σχετική έρευνα (Rae Westbury & Neumann, 2008), η οποία κατέγραψε ότι τα συναισθήματα των ανθρώπων απέναντι σε ζώα που υποφέρουν επηρεάζονται από την μεταξύ τους ομοιότητα (έδειξαν περισσότερο ενδιαφέρον για τα δίποδα θηλαστικά, παρά πχ. για τα τετράποδα ή τα πτηνά), τα δεδομένα που συγκεντρώσαμε στις δύο μελέτες μας, δείχνουν ότι όσο πιο φαινοτυπικά (εμφανισιακά) κοντά ήταν ο ηθοποιός με τον παρατηρητή, τόσο ισχυρότερη ήταν και η ενσυναισθητική του απόκριση στον πόνο του».

[Η φαινοτυπική ομοιότητα είναι οι επί μέρους εξωτερικές (και εσωτερικές) ομοιότητες των ατόμων μιας Φυλής. Έτσι, λοιπόν, όταν ο παρατηρητής έμοιαζε σε περισσότερο από ένα σημεία με τον ηθοποιό, πέρα από το κοινό χρώμα δέρματος (χρώμα μαλλιών/ματιών, κατατομή προσώπου κλπ.), τότε η απόκριση ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με τον λιγότερο όμοιο του Λευκό. Αυτό αποτελεί ακόμα μια επιβεβαίωση για την τεράστια σημασία που έχει η διατήρηση των ξεχωριστών υποφυλών/φαινοτύπων και εθνών κάθε Φυλής. Ένας Λευκός φυλετικός διεθνισμός -εφάμιλλος του πολυφυλετικού- (η ανάμειξη δηλαδή των Λευκών ευρωπαϊκών εθνών) θα επιφέρει μακροπρόθεσμα παρεμφερή αρνητικά αποτελέσματα. Θα οδηγήσει σε μια σταδιακή γκετοποίηση όπως συμβαίνει και σήμερα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Κατά τον ίδιο τρόπο οι αρχαίοι Έλληνες για ένα διάστημα θεωρούσαν ξένους τους Μακεδόνες, καθώς ήταν πιο ανοιχτόχρωμοι.]

Βλέπουμε, λοιπόν εδώ, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι αυτό που η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου χαρακτηρίζει ως «αμμορφοσιά», «ρατσισμό», «στενοκεφαλιά» κλπ. έχει βαθιές φυλετικές ριζες που μόλις πρόσφατα αρχίσαμε να διαπιστώνουμε σε επιστημονικό επίπεδο. Όσο, λοιπόν, κι αν κομπάζουν οι εχθροί μας για «παιδεία» και όσο κι αν εμείς μιλάμε για ιδεολογία η πραγματικότητα είναι πως μόνο μέσω της Ευγονικής μπορεί να βρεθεί πραγματική λύση, όπως ακριβώς υπό το αντίθετο πρίσμα -διαμέσου της φυλετικής επιμειξίας (Δυσγονικής)- προσπαθούν να επικρατήσουν οι αντίπαλοι μας.

«Παλαιότερα (Batson 1997) είχε διαπιστωθεί ότι η κοινή συμμετοχή δύο ατόμων σε μια πανεπιστημιακή ομάδα δεν έχει καμία επίδραση στην ενσυναισθητική επαγωγή, ενώ αντίθετα, ο Johnson (2002) απέδειξε ότι η φυλετική καταγωγή ενός κατηγορούμενου επηρέαζει σε μεγάλο βαθμό την ενσυναισθητική επαγωγή των ενόρκων κατά την λήψη της απόφασης για την ποινή του! Πρόσφατα ευρήματα (Pletcher, 2008) έδειξαν ότι οι φυλετικές προκαταλήψεις επηρεάζουν την κλινική αντιμετώπιση του πόνου. Όπως διαπιστώθηκε οι γιατροί συνταγογραφούν μικρότερης διάρκειας και ελαφρύτερης μορφής θεραπείες σε Λατίνους, Μαύρους και Ασιάτες ασθενείς σε σύγκριση με τους Λευκούς, παρ’ όλο που εμφανίζουν τα ίδια κλινικά συμπτώματα. Οι ερευνητές επεσήμαναν ότι αυτή η θεραπευτική ανισότητα δεν μπορεί να αποδοθεί στο ιατρικό ιστορικό των ασθενών, καθώς ήταν πιο εμφανής σε ασθενείς κάτω των 12 ετών! Επιπλέον, τα δεδομένα της έρευνας μας δείχνουν ότι τα άτομα τις ίδιας φυλετικής καταγωγής προκαλούν στον παρατηρητή μια πολύ πιο δυνατή αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς, απ’ ότι τα άτομα άλλων Φυλών».

«Μια θεωρία του Fiske (Dehumanization theory 2002) υποστηρίζει ότι ορισμένες κοινωνικές ομάδες θεωρούνται λιγότερο «ανθρώπινες» καθώς δεν ενεργοποιούν στον παρατηρητή κοινωνικά συναισθήματα (ζεστασιά, οικειότητα, ομοιότητα, ικανότητα κλπ.). Τα δεδομένα μας επιβεβαιώνουν αυτή τη θεωρία».

«Σύμφωνα με τη θεωρία του Singer, οι φαινοτυπικά μακρινές ομάδες μπορούν επίσης να προκαλέσουν διαφορετικά μοτίβα ενεργοποίησης του εγκεφάλου, ιδίως όσον αφορά τον Προμετωπιαίο Φλοιό (Harris & Fiske, 2006). Μια περιοχή του εγκεφάλου που ανταποκρίνεται μόνο στα πρόσωπα ανθρώπων που ανήκουν στην ίδια ή κοντινή κοινωνική ομάδα με τον παρατηρητή, ενώ οι αντίθετες/αντίπαλες δημιουργούν συναισθήματα απέχθειας». (Στην εν λόγω έρευνα οι κοινωνικές ομάδες διακρίνονταν με βάση την οικονομική τάξη, την ηλικία, τον εργασιακό τομέα, τα ενδιαφέροντα, τις απόψεις κλπ. Αυτό ενδεχομένως εξηγεί το γιατί οι Λευκοί φαίνεται ότι νιώθουν πιο κοντά με τους Ασιάτες παρά με τους Μαύρους).

[Αυτό που θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εξετασθεί είναι το ψυχολογικό προφίλ και φυλετικό υπόβαθρο όσον ταυτίζονται συναισθηματικά με άτομα άλλων Φυλών. Βάση των έως τώρα αποτελεσμάτων φαντάζει προφανές ότι αυτή η μικρή μειοψηφία θα έχει κάποιο σαφές αρνητικό γενετικό/ψυχικό/διανοητικό γνώρισμα που θα επεκτείνεται και σε άλλους τομείς πέραν των φυλετικών προτιμήσεων (σεξουαλικών, ηθικών, αισθητικών, πνευματικών κλπ).]

«Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι, ακόμη και αν δεν το γνωρίζουμε, το μυαλό και το σώμα μας χρησιμοποιούν εσωτερικές (υποσυνείδητες) διεργασίες για την αντιμετώπιση καταστάσεων στον κοινωνικό και φυσικό κόσμο».

[Είναι γνωστό πως τα φυσικά μας ένστικτα και οι αντιδράσεις υπάρχουν για να μας προστατεύουν. Είναι οι διάφοροι μηχανισμοί επιβίωσης στους οποίους παρεμβαίνει η νόηση, η συγκροτημένη σκέψη, για να τους παρακάμψει ή να τους ενισχύσει. Αυτοί οι μηχανισμοί υπάρχουν στο Αίμα μας εδώ και χιλιετίες και όσο αυτό διατηρείται ανόθευτο, θα παραμείνουν κι αυτοί ως έχουν. Ενδεχομένως ορισμένοι γνωρίζουν πως αν δείξεις ένα αγγούρι σε μια γάτα, θα τρομάξει. Αυτό όσο αστείο κι αν είναι προέρχεται από τον έμφυτο φόβο της γάτας για τα φίδια που αντιμετώπιζε για χιλιετίες στο φυσικό της περιβάλλον. Ακόμα, λοιπόν, κι αν ολόκληρες γενιές από γάτες έχουν μεγαλώσει στην πόλη ως οικόσιτα κατοικίδια, αυτή η φυσική, αυτόματη, αντίδραση τους σε κάθε πράσινο και μακρόστενο αντικείμενο δεν υποχωρεί. Το ίδιο συμβαίνει και στον άνθρωπο και θα συμβαίνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, αν δεν χαθούν οι Φυλές.]

«Είναι σαφές ότι η σχέση μεταξύ Φυλής και ενσυναίσθησης έχει πολλές και σημαντικές επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο. Μπορεί ένας Μαύρος καθηγητής να καταλάβει και να συμπαθήσει έναν Λευκό μαθητή; Μπορεί ένας Λευκός να εμπιστευθεί έναν Μαύρο ή θα επιλέξει έναν Λευκό για συνεργάτη του; Πώς επιλέγει ένας διευθυντής το άτομο που πρέπει να απολυθεί μεταξύ ενός Μαύρου και ενός Λευκού εργαζόμενου; Παρόλο που ο δάσκαλος, ο εργοδότης και ο διευθυντής μπορεί να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για ενσυναίσθηση (κατανόηση), είναι πιθανό να είναι προκατειλημμένοι έναντι των Μαύρων». (Ενδόμυχα -αυτό που ονομάζουμε ένστικτο- θα νιώθουν πάντοτε ότι η σωστή επιλογή είναι ο Λευκός).

«Η ακριβής εκτίμηση του πόνου (υπό την ευρύτερη έννοια) των άλλων είναι μια απαραίτητη ικανότητα σε πολλές δραστηριότητες. Από τις ιατρικές αποφάσεις (γνωματεύσεις) και τις επιχειρήσεις διάσωσης ή αστυνομικής επέμβασης, έως της πολιτικής χάραξης, νομολογίας και τιμωρίας. Όταν όλες αυτές οι αποφάσεις (όπως και χιλιάδες άλλες) εμπεριέχουν άτομα διαφόρων Φυλών, μια λανθασμένη εκτίμηση της κατάστασης λόγω των έμφυτων προκαταλήψεων (προτιμήσεων) μπορεί να έχει επιβλαβείς επιπτώσεις σε άτομα, ομάδες και στις ειρηνικές μεταξύ τους σχέσεις!».

Η έκθεση των ερευνητών τελειώνει εδώ αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για συζήτηση. Αντίθετα με τους Μαρξιστές των προηγούμενων ερευνών, οι οποίοι πρότειναν μέτρα αντιμετώπισης των «κακών» ρατσιστικών μας γονιδίων, οι Λευκοί Ιταλοί επιστήμονες, εμμέσως πλην σαφώς, καταλήγουν πως είναι αδύνατο να επιβιώσει και να είναι ευδοκιμήσει μια πολυφυλετική κοινωνία.

Πηγή: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3108582/#!po=57.6923

Η Απάτη του Αντιρατσισμού

Πρώτου συνεχίσουμε με τις φυλετικές έρευνες, ας δούμε στο σημείο αυτό ένα απόσπασμα από μια έρευνα πάνω στις υιοθεσίες βρεφών στην Αμερική και στις φυλετικές προκαταλήψεις των υποψηφίων γονέων κατά την επιλογή του παιδιού. Ο λόγος που θα σταθούμε εδώ, δεν είναι απλά για να αποδείξουμε πως οι Λευκοί γονείς επιλέγουν κατά πλειοψηφία Λευκά παιδιά -αυτό ίσως να είναι προφανές-, αλλά γιατί τόσο τα γκέι ζευγάρια, όσο και εκείνα άλλων Φυλών, δηλαδή οι κοινωνικές ομάδες που απαρτίζουν την βάση του παγκόσμιου Αντιρατσιστικού Κινήματος επιλέγουν κατά συντριπτική πλειοψηφία να υιοθετήσουν Λευκά παιδιά (και μάλιστα κορίτσια) και όχι Μαυράκια ή Κινεζάκια ή οτιδήποτε άλλο προστάζει η πολυφυλετική τους ατζέντα.

Αυτό που για ακόμη μια φορά διαπιστώνεται είναι πως η προπαγάνδα και ο αγώνας τους στοχεύει μόνο στην διάλυση και εξαφάνιση του Λευκού ανθρώπου και δη των Λευκών ανδρών και σε καμία περίπτωση στην ευημερία και ειρήνευση των Φυλών. Καθώς αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα έπρεπε όλα τα γκέι ζευγάρια να ήταν διαφυλετικά και τα παιδιά που θα επέλεγαν για υιοθεσία να ήταν αυστηρά μη-Λευκά, όπως καιτ κατά την επιλογή του φύλου να επέλεγαν ισόποσα αρσενικά και θηλυκά. Στην πράξη φυσικά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Επιλέγουν μόνο Λευκά και μόνο κορίτσια!

«Τα στοιχεία της εν λόγω έρευνας συγκεντρώθηκαν από 800 ολοκληρωμένες περιπτώσεις υιοθεσίας παιδιών στην Αμερική από το 2004 έως το 2009. Δεν αφορούν μια συγκεκριμένη δομή/κέντρο υιοθεσίας, αλλά μια διαδικτυακή υπηρεσία που συνεργάζεται με μια πληθώρα πρακτορείων και λειτουργεί ως διαμεσολαβητής. Στην πλατφόρμα αυτή οι υποψήφιοι γονείς εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για ένα παιδί (γεννημένο ή αγέννητο) πληρώνοντας ένα ποσό και συμπληρώνοντας μια φόρμα η οποία μετά αποστέλεται στη μητέρα/μητέρες/πρακτορεία που έχουν ή πρόκειται να γεννήσουν τα εκάστοτε μωρά που θέλουν να δώσουν (μητέρες δηλώνουν μωρά για υιοθεσία πριν ακόμα τα γεννήσουν). Μέσω αυτής της διαδικασίας υπολογίζεται και ένα κόστος για κάθε μωρό/παιδί που στατιστικά δείχνει πως τα Μαύρα παιδιά κοστίζουν κατά 8,000$ λιγότερο απ’ ότι τα Λευκά, όπως και ότι τα κορίτσια γενικότερα κοστίζουν 2,000$ περισσότερο απ’ ότι τα αγόρια. Η μέση τιμή υιοθεσίας κυμάνθηκε από 20,500$ το 2004 σε 32,000$ το 2009. Γίνεται συνεπώς αντιληπτό ότι δεν μιλάμε για μια δωρεάν ή φτηνή διαδικασία, αλλά για μια πολύ ακριβή, πράγμα που σημαίνει πως το εκάστοτε ζευγάρι θα σκεφτεί πολύ καλά πρίν αποφασίσει να την κάνει και να επιλέξει το φύλο/καταγωγή, όπως και ότι η φθηνότερη επιλογή για υιοθεσία είναι ένα Μαύρο αγοράκι. Παρ’ όλα αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν πως όλα τα ζευγάρια (ετερόφυλα/ομοφυλόφιλα) όλων των φυλετικών προελεύσεων (Λευκά, Μαύρα, Λατινογενή) επιλέγουν σε ποσοστό 11,5% Λευκά κορίτσια και σε ποσοστό 7,9% Λευκά αγόρια. Αντιθέτως σε ποσοστό μόλις 3,4% επιλέγουν Μαύρα κορίτσια και 1,6% Μαύρα αγόρια. Για περιπτώσεις όπου το φύλο του παιδιού είναι άγνωστο, καθώς δεν έχει ακόμα γεννηθεί, σε ποσοστό 13% επιλέγουν Λευκά μωρά, ενώ κατά μόλις 1,7% Μαύρα!»

«Στο εν λόγω δείγμα το 78.8% των Αμερικανών υποψήφιων γονέων ήταν στρέιτ ζευγάρια, το 6.4% γκέι ζευγάρια, το 6.5% ζευγάρια λεσβιών και το 8.3% μόνες γυναίκες. Επιπλέον, το 51.6% του συνόλου των υποψήφιων γονέων είναι ξένα ζευγάρια (κάτοικοι εκτός Αμερικής)».

«Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι η ζήτηση ενός μωρού επηρεάζεται σημαντικά από την φυλετική του καταγωγή. Εάν ένα μωρό είναι έστω και εν μέρει Μαύρο (να έχει πχ. μόνο έναν Μαύρο πρόγονο) η πιθανότητα να ζητηθεί μειώνεται δραματικά! Η πιθανότητα ζήτησης ενός 100% Μαύρου μωρού (αγνώστου φύλου) ανέρχεται στο 1,7%, σε αντίθεση με το 13% για ένα 100% Λευκό μωρό. Οι πιθανότητες ζήτησης μειώνονται εξίσου δραματικά αν το φύλο είναι γνωστό».

Διαβάστε επίσης: Γκέι ζευγάρια αγοράζουν παρένθετες μητέρες στο κέντρο της Ευρώπης

«Όσον αφορά τις διαφορετικές κατηγορίες υποψηφίων γονέων, διαπιστώνουμε ότι η προκατάληψη εναντίον των Μαύρων εντοπίζεται σε όλα τα ζευγάρια, ιδιαιτέρως όμως σε αυτά των γκέι και λεσβιών! Η αρνητική πιθανότητα επιλογής ενός Μαύρου παιδιού από ένα στρέιτ ζευγάρι αντιστοιχεί σε -4,5% για κορίτσι, -6,7% για αγόρι και -6,7% για παιδί άγνωστου φύλου. Στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια ανδρών το αρνητικό ποσοστό είναι -18,1% για κορίτσι, -4,7% για αγόρι και -9,1% για παιδί άγνωστου φύλου. Ομοίως, στα ζευγάρια λεσβιών είναι -18,9% για κορίτσι, -9,3% για αγόρι, και -8,9% για ένα παιδί άγνωστου φύλου. Αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η φυλετική προκατάληψη εναντίον των Μαύρων παιδιών είναι ισχυρότερη για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια!».

«Εις ότι αφορά την προτίμηση στο φύλο, στα δεδομένα μας η προτίμηση στα κορίτσια είναι εμφανής σε όλες τις κατηγορίες υποψηφίων γονέων. Τα ζευγάρια λεσβιών παρουσιάζουν μακράν την πιο έντονη προτίμηση στα Λευκά κορίτσια. Η πιθανότητα επιλογής ενός Λευκού κοριτσιού έναντι ενός Λευκού αγοριού είναι 3,5% για τα στρέιτ ζευγάρια, 10,7% για τα γκέι ζευγάρια και 11,4% για ζευγάρια λεσβιών!»

Πηγές: https://www.researchgate.net/publication/46463803_Gender_and_Racial_Biases_Evidence_from_Child_Adoptionhttps://www.researchgate.net/publication/46463803_Gender_and_Racial_Biases_Evidence_from_Child_Adoption https://economics.yale.edu/sites/default/files/files/Workshops-Seminars/Industrial-Organization/collard-wexler-100304.pdf&ved=2ahUKEwj5ptSK1p3qAhUZRBUIHWv3D7UQFjABegQICBAB&usg=AOvVaw3ILZZpaf1FDIGb5gAa8EBx

Όπως ήδη δείξαμε στο πρώτο μέρος του άρθρου η πλειοψηφία του κλάδου της κοινωνικής νευροεπιστήμης αποτελείται από δηλωμένους Αντιρατσιστές διαφόρων εθνικοτήτων και Φυλών, εκτός της Λευκής. Ως εκ τούτου μετά την παταγώδη αποτυχία όλων των ερευνητών από το 2005 στο να βρούν ανθρώπους που δεν κάνουν φυλετικές διακρίσεις, άρχισαν να ψάχνουν τρόπους για να χειραγωγήσουν τους εξεταζόμενους παρατηρητές ώστε να προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το πρόβλημα, όμως, για μας και ο λόγος που θα σταθούμε σε αυτό είναι ότι μέσω τέτοιων τεχνικών αλλοίωσης των αποτελεσμάτων, δεν κοροϊδεύουν απλά και μόνο τον εαυτό τους, αλλά επηρεάσουν και καθορίζουν τις πολιτικές του μέλλοντος, όπως και τις κατά τόπους Λευκές κοινωνίες που τρώνε το παραμύθι τους.

Η ολοκληρωτική απάτη του Αντιρατσισμού

Μια απάτη που ξεκινάει από τον Πολιτιστικό Μαρξισμό και φτάνει μέχρι «επιστήμονες», όπως ο κάτωθι, που χειραγωγούν, αλλοιώνουν και μεταφράζουν κατά το δοκούν τις έρευνες τους για να πείσουν ότι μπορεί μελλοντικά να μειωθεί ή να εξαφανιστεί ο ρατσισμός κι έτσι να πιέσουν για συγκεκριμένες πολιτικές, όπως και να εκμαιεύσουν τα απαραίτητα κεφάλαια για την συνέχιση των ερευνών τους. Διότι, όπως όλοι γνωρίζουν, οι έρευνες που δεν αποδίδουν καρπούς οδηγούν σε άμεση διακοπή χρηματοδότησης...

Ένας απ’ τους πιο επιφανείς και καταξιωμένους επιστήμονες του κλάδου, ο Shihui Han, εξέδωσε το 2018 μια μελέτη στην οποία ανέφερε τα συνολικά αποτελέσματα όλων των έως τότε ανά τον κόσμο ερευνών (άνω των 110), στεκόμενος ιδιαίτερα στις απόπειρες τους για την χειραγώγηση των εξεταζόμενων, τα ελπιδοφόρα γι’ αυτούς αποτελέσματα τέτοιων μεθόδων, καθώς και τους μελλοντικούς τους στόχους. Παραθέτω τα επίμαχα σημεία:

«Αρκετές μελέτες έχουν δοκιμάσει διάφορους τρόπους για να μειώσουν την φυλετική προκατάληψη στην ενσυναισθητική εγκεφαλική δραστηριότητα των συμμετεχόντων χρησιμοποιώντας «γνωστικές» παρεμβάσεις, την διαφυλετική αλληλεπίδραση και τις διαφυλετικές σχέσεις».

Γνωστικές παρεμβάσεις

«Δεδομένου ότι κατά την παρατήρηση προσώπων άλλων Φυλών στέκεται κανείς μόνο στον παράγοντα Φυλή (;) μπορεί κανείς να υποθέσει ότι αν κατευθύνει την προσοχή του παρατηρητή αλλού, θα ενισχυθεί η ενσυναίσθηση του. Αυτό δοκιμάστηκε ζητώντας από Κινέζους μαθητές να κρίνουν αν κάθε μεμονωμένο πρόσωπο Λευκού ή Ασιάτη ηθοποιού αισθανόταν πόνο. Αυτή η εντολή, όπως έδειξαν δύο ξεχωριστές έρευνες, πέτυχε να αυξήσει τις τιμές σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με την ενσυναίσθηση. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι γνωστικές (επιτηδευμένες) παρεμβάσεις μπορούν να προωθήσουν την κατανόηση άλλων ατόμων, πέρα απ’ τον παράγοντα Φυλή». (Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι εν λόγω επιστήμονες κάνουν τα πάντα για να χειραγωγήσουν της φυσικές αντιδράσεις των παρατηρητών στρέφοντας την προσοχή τους σε κάτι εντελώς διαφορετικό, κάνοντας μια συγκεκριμένη ερώτηση για το τι νομίζει ο παρατηρητής ότι νιώθει ο ηθοποιός. Κάτι που δεν σχετίζεται με την άμεση, ακηδεμόνευτη, ενσυναισθηματική αντίδραση του ατόμου. Θέτοντας επίσης εμβόλιμες ερωτήσεις θέλοντας να κατευθύνουν την λογική/σκεπτικό του παρατήρηση, εκτός του ότι χειραγωγούν εντελώς αντι-επιστημονικά τα αποτελέσματα, προκύπτουν συμπεράσματα που δεν έχουν καμία πρακτική εφαρμογή στον φυσικό κόσμο, καθώς αυτό θα σήμαινε πως θα έπρεπε να έχουμε αντιρατσιστικούς «ψύλλους» στα αυτιά για να μας λένε τι να κάνουμε, τι να σκεφτούμε και πως να νιώσουμε για να αισθανθούμε τον πόνο των ξένων, κατά των ίδιο τρόπο που οι επιστήμονες κατεύθυναν εδώ τους παρατηρητές).

Παρέμβαση στη σχέση μεταξύ των πειραματικών ομάδων

«Εάν η φυλετικές διακρίσεις είναι αποτέλεσμα των σχέσεων μεταξύ των πειραματικών ομάδων (;), η αλλαγή των μεταξύ τους σχέσεων θα πρέπει να τις μειώσει. Μια μελέτη το εξέτασε αυτό κάνοντας τους Κινέζους συμμετέχοντες να πιστεύουν ότι θα ενταχθούν σε μια πολυφυλετική ομάδα για να παίξουν ένα παιχνίδι ενάντια σε μια άλλη εξίσου πολυφυλετική ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ενώ προς την αντίπαλη ομάδα η φυλετική διάκριση από μεριάς του παρατηρητή συνέχισε να υπάρχει, στην ομάδα του τα αποτελέσματα της ενσυναίσθησης του προς τους Ασιάτες ήταν ίδια με εκείνα προς τους Λευκούς».

(Βάζοντας δηλαδή τους Λευκούς στην ομάδα των Κινέζων αυξήθηκε η συναισθηματική ταύτιση μαζί τους. Η συγκεκριμένη έρευνα προκάλεσε τόση αίσθηση για τα πρωτοφανή αποτελέσματα της που μόλις τέσσερις μήνες μετά έλαβε επίσημη απάντηση από τρείς άλλους ερευνητές οι οποίοι απέδειξαν πως όσο κι αν αναμείξεις τις ομάδες δεν αλλάζουν τα επίπεδα ενσυναίσθησης των παρατηρητών. https://www.researchgate.net/publication/263468850_Manipulation_of_Intergroup_Relationships_does_not_reduce_Racial_Bias_in_Empathetic_Neural_Responses.)

[Όπως είδαμε και στο πρώτο μέρος του άρθρου έχουν γίνει αρκετές έρευνες που έχουν αποδείξει ότι το να βρίσκονται δύο άτομα σε μια κοινή ομάδα, όχι απλά κατά την διάρκεια ενός πειράματος, αλλά στην πραγματική ζωή δεν αλλάζει τα επίπεδα ενσυναίσθησης που καταγράφονται. Ακόμα κι έτσι να ήταν όμως, μιλάμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο που απευθύνεται σε συγκεκριμένους χώρους, όπως πχ. του αθλητισμού ή της εκπαίδευσης. Εις ότι αφορά μια κοινωνία ή έναν εργασιακό χώρο στον οποίο εξ ορισμού δημιουργούνται αντίπαλα συμφέροντα, τότε είναι δεδομένο πως ότι κι αν κάνουν οι αντιρατσιστές τα φυλετικά αισθήματα θα επικρατήσουν. Εκτός αυτού υπάρχει κάτι που καμία απ’ τις δυο αυτές έρευνες δεν έλαβε υπόψιν και αυτός είναι ο παράγοντας Λευκή Φυλή. Όπως είδαμε στο πρώτο μέρος, στα πειράματα με πολυφυλετικούς παρατηρητές που παρακολουθούν βίντεο με άτομα όλων των Φυλών σε επίπονες καταστάσεις, όλες οι Φυλές ταυτίζονται περισσότερο με τους Λευκούς. Συνεπώς η μία έρευνα εξέτασε Κινέζους οι οποίοι έδειξαν να ταυτίζονται με τους Λευκούς όταν μπήκαν στην ομάδα τους, ενώ η άλλη εξέτασε Λευκούς οι οποίοι δεν έδειξαν καμία ταύτιση με άλλες Φυλές, είτε ήταν συμπαίκτες, είτε αντίπαλοι.]

Διαφυλετικές σχέσεις και εμπειρίες

«Η αλληλεπίδραση με άτομα άλλων Φυλών επηρεάζει πολλές πτυχές της ζωής μας. Για να ελεγχθεί το εάν μειώνει και την φυλετική προκατάληψη, μια μελέτη εξέτασε Κινέζους φοιτητές, μέσης ηλικίας 23 ετών, που είχαν γεννηθεί ή μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά από πολύ μικρή ηλικία. Με τη βοήθεια ηλεκτρονικού εγκεφαλογράφου (EEG) καταγράφηκαν οι συναισθηματικές τους αντιδράσεις σε βίντεο όπου Λευκοί και Ασιάτες ηθοποιοί δέχονταν ουδέτερα και επίπονα ερεθίσματα. Τα αποτελέσματα, παρ’ ότι ήταν πιο κοντινά, η ταύτιση με τους Ασιάτες ήταν και πάλι μεγαλύτερη. Μια ίδια έρευνα που εξέτασε Κινέζους φοιτητές, μέσης ηλικίας 23 ετών, οι οποίοι ζούσαν ως μετανάστες στην Αυστραλία από 6 μήνες έως 5 χρόνια, έδειξε ακριβώς το ίδιο. Η ενσυναίσθηση τους για τους Λευκούς ήταν ανεβασμένη, όμως και πάλι η ταύτιση τους με τους Κινέζους ήταν μεγαλύτερη. Το ενδιαφέρον είναι πως όσο μεγαλύτερος ήταν ο χρόνος που είχαν ζήσει στην Αυστραλία, τόσο μεγαλύτερη ήταν η ενσυναίσθηση τους για τους Λευκούς. Τα ευρήματα αυτά δείχνουν πως η διαφυλετική επικοινωνία και αλληλεπίδραση μπορεί να αυξήσει την ψυχική κατανόηση/ταύτιση και να μειώσει τις φυλετικές διακρίσεις». (Αυτό που δεν αναφέρεται εδώ και μπορεί να δει κανείς μόνο αν διαβάσει την ίδια την έρευνα είναι ότι πριν το πείραμα είπαν στους μαθητές ότι τα άτομα που θα παρακολουθήσουν να βιώνουν επίπονα ερεθίσματα είναι φοιτητές του ίδιου πανεπιστημίου και μάλιστα ότι έχουν και κοινές απόψεις με αυτούς, προφανώς αντιρατσιστικές)

Οι αντιδράσεις των Κινέζων παρατηρητών στον πόνο και τα ουδέτερα ερεθίσματα Ασιατών και Λευκών κατά περιοχή του εγκεφάλου. Σε όλες τις περιπτώσεις οι τιμές για τους Κινέζους είναι υψηλότερες.

[Το πρόβλημα με αυτά τα εύρηματα, παρ’ ότι εν μέρη «λογικά», είναι ότι εξετάζουν μια πολύ συγκεκριμένη και μονοδιάστατη κατάσταση. Έχουν πάρει ως συμμετέχοντες φοιτητές από ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και όχι εργαζόμενους πολίτες μιας πολυφυλετικής κοινωνίας. Εξετάζουν επίσης μόνο τα αισθήματα των μεταναστών προς τους Λευκούς γηγενείς και πουθενά το αντίστροφο. Αυτό που θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι η εξέταση παιδιών που έχουν υιοθετηθεί από γονείς άλλης Φυλής και τα οποία δηλώνουν ότι ανήκουν σε αυτή τη Φυλή (πχ. Μαυράκι που έχει μεγαλώσει από Λευκούς γονείς).]

[Ακόμα ένα στοιχείο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι η εφηβική και μετεφηβική περίοδος της ζωής του ανθρώπου (όπως στις παραπάνω δύο έρευνες) είναι η πιο ακατάλληλη για να αντληθούν ορθά συμπέρασμα, ιδίως για ψυχολογικά θέματα. Είναι πάγια επιστημονική πρακτική σε όλους τους υπόλοιπους κλάδους να εξετάζονται, είτε μόνο βρέφη ή παιδιά προσχολικής ηλικίας, είτε μόνο ενήλικες τουλάχιστον 30 ετών και πάνω. Το ενδιάμεσο διάστημα της ζωής του ανθρώπου με προεξέχον την εφηβεία καταστρατηγείται από τις ορμόνες και το περιβάλλον. Είναι η μοναδική περίοδος που οι εξωτερικές επιδράσεις υπερνικούν σε ένα ποσοστό τα γονίδια. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος και ξεφεύγει από την εποπτεία των γονιών και του σχολείου του, με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέματα προπαγάνδας, επιστρέφει σταδιακά στον πραγματικό του εαυτό και τα γονίδια αρχίζουν να έχουν και πάλι τον πρωτεύοντα ρόλο. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως τον είχαν «χάσει» πριν. Είναι δεδομένο πως σε καταστάσεις κινδύνου, έντασης, πανικού, θυμού, ξαφνιασμού κλπ. οι αυτόματες αντιδράσεις και συμπεριφορές θα είναι ολοκληρωτικά γονιδιακές, όμως, στην απλή καθημερινότητα το άτομο για να ευχαριστήσει τους γονείς, τους καθηγητές και τον ευρύτερο κοινωνικό του περίγυρο -είτε απλώς από καθαρό φόβο- πάει κόντρα στις φυσικές του παρορμήσεις και κάνει ότι του λένε, εκτός από μια μικρή πλειοψηφία που στοχοποιούνται ως «αντιδραστικά» ή «κακά» παιδιά. Το φαινόμενο αυτό έχει καταγραφεί και αποδειχθεί επιστημονικά και θα το αναλύσουμε εκτενέστερα σε κάποιο μελλόντικο άρθρο. Ποιός έχει άλλωστε συμμαθητές που διατήρησαν τον σχολικό και φοιτητικό τους χαρακτήρα, ηθική και απόψεις στην μετέπειτα ζωή τους; Αυτό που τόσα χρόνια εκλαμβανόταν ως «ωρίμανση» πλέον γνωρίζουμε με βάση έρευνες που έγιναν πάνω σε υιοθετημένα παιδιά, ότι είναι απλώς η επιστροφή στη Φύση, η επικράτηση των γονιδίων έναντι της ανατροφής!]

Ο Han κλείνει την μελέτη του λέγοντας: «Αν και οι έρευνες δείχνουν ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων αυτοχαρακτηρίζονται ως μη-ρατσιστές, τα ευρήματα από τις απεικονίσεις των εγκεφάλων τους δείχνουν συνεπή στοιχεία για ρατσιστικές προκαταλήψεις και διακρίσεις προς πολλαπλές εθνικές ομάδες απ’ όλες τις ηπείρους, ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφορές τους στη γλώσσα, τον πολιτισμό, την ιστορία, την οικονομική ανάπτυξη και τα φυσικά περιβάλλοντα (ανεξάρτητα δηλαδή απ’ το αν ανήκουν σε άλλο έθνος).
Οι φυλετικές διακρίσεις και προκαταλήψεις αντανακλούν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης εξέλιξης και προτίμησης (!) για τα μέλη της ίδιας Φυλής ή Έθνους. Αντιθέτως οι αντιρατσιστικές κοινωνίες υπάρχουν για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα». (Όπως βλέπουμε δεν διστάζει να πει ότι όλη η ανθρώπινη εξέλιξη είναι ένα σφάλμα, πως οι άνθρωποι από προτίμηση και μόνο για χιλιάδες χρόνια συνασπίζονται κατά Φυλή ή Έθνος χαμένοι στην άγνοια και τον ρατσισμό. Δυστυχώς το ανθρώπινο είδος σπατάλησε τόσες γενιές χωρίς να εφαρμόσει τις αντιρατσιστικές ιδέες του Χάν και του κάθε Χάν.

Παρ’ όλο που αποδέχεται την ύπαρξη Φυλών (σε αντίθεση με άλλους Μαρξιστές επιστήμονες) επιμένει ότι αυτή η απουσία ψυχικής ταύτισης που καταγράφουν όλες οι έρευνες από άτομα όλων των Φυλών και όλων των πολιτικών πεποιθήσεων είναι αποτέλεσμα της συνήθειας του να ζούν και να εργάζονται με άτομα της Φυλής τους παρ’ όλο που όλες οι δυτικές χώρες και ιδίως η Αμερική στην οποία έχουν γίνει οι περισσότερες έρευνες, είναι από ιδρύσεως τους πολυφυλετικές).

«Αποτελεί πρόκληση για τις ανθρώπινες κοινωνίες να παγιώσουν και διαδώσουν την κουλτούρα του Αντιρατσισμού. Οι συγκεκριμένες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές μπορεί να επιτρέψουν την ανάπτυξη ίσων ενσυναισθητικών αντιδράσεων προς άτομα άλλων Φυλών, που με τη σειρά τους θα υποκινήσουν αμερόληπτες αλτρουιστικές συμπεριφορές προς όλους. Κάνοντας γνωστά τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών στις κοινωνίες θα ενισχυθεί η κατανόηση τους για την ανάγκη για διαφυλετικές σχέσεις και επαφές! Τα θετικά αποτελέσματα των ερευνών παρέχουν μια βάση για την ανάπτυξη παρεμβατικών προγραμμάτων για την μείωση των φυλετικών διακρίσεων».

Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι και το Euroweek για το οποίο είχαμε κάνει ένα εκτενές άρθρο πριν από δύο χρόνια. Στον εν λόγω ευρωπαϊκό πρόγραμμα, ανήλικες μαθήτριες από διάφορες χώρες της ΕΕ πηγαίνουν για μια βδομάδα στην Πολωνία φιλιούνται και αγκαλιάζονται με μουσουλμάνους μετανάστες εν είδει γνωριμίας, κατανόησης και αλληλοσεβασμού, με απώτερο σκοπό την μελλοντική επιλογή αλλόφυλου συντρόφου για τον φυλετικό «εμπλουτισμό» της ράτσας.

Πηγές: https://www.researchgate.net/publication/323849470_Neurocognitive_Basis_of_Racial_Ingroup_Bias_in_Empathy

https://www.semanticscholar.org/paper/Neurocognitive-Basis-of-Racial-Ingroup-Bias-in-Han/4fc65cc846882e8983a45c875c7ceb10f5911871

https://www.researchgate.net/publication/263468850_Manipulation_of_Intergroup_Relationships_does_not_reduce_Racial_Bias_in_Empathetic_Neural_Responses

Για κάθε άνθρωπο με ελάχιστη νοημοσύνη, λογική και σοβαρότητα, είναι προφανές βάση όσων καταδείξαμε εδώ, αλλά και μέσω της απλής παρατήρησης όπως έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες πριν καν αντικρίσουν μεγάλες πολυπολιτισμικές χώρες, ότι η λύση δεν είναι το να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την Φύση του ανθρώπου και τις κοσμικές ισορροπίες που από την αυγή της ανθρωπότητας σμίλεψαν το Αίμα μας, αλλά το να διαχωρίσουμε και πάλι τα Έθνη και τις Φυλές ούτως ώστε η όποια αυτοβελτίωση και αυθυπέρβαση να επιτευχθεί, όχι απλά σε ατομικό επίπεδο, αλλά σε εθνικό. Όποιος Λευκός/Έλληνας υποστηρίζει πως: «τώρα πια δεν γίνονται αυτά, αφού μπασταρδέψαμε ας τα βρούμε με τους ξένους» κλπ. ας προχωρήσει άμεσα στην ανεύρεση ενός Μαύρου επιβήτορα για τη γυναίκα, τη μάνα, τη κόρη και το γιο του, έτσι ώστε να παράξουν τους πολυπόθητους, έμφυτα αντιρατσιστές, μπάσταρδους απογόνους.

Όποιος, δε, πιστεύει σε θεούς και δαίμονες ας κάνει πάραυτα τον σταυρό του για όλα τα κακά και αναίσχυντα που διάβασε σήμερα εδώ και ας τρέξει να προσευχηθεί για τα ίσα τέκνα του Θεού του.

Όποιος μάταια πιστεύει σε μάταιες ίδιες, μάταια και θα πεθάνει. Οι συμβιβασμένοι είναι ήδη νεκροί!

Οι Ελεύθεροι -ακόμα κι αν ποτέ δεν επιτύχουν τον σκοπό τους- ζουν, έζησαν και θα συνεχίσουν να ζουν για να στοιχειώνουν και να θυμίζουν ανά τους αιώνες πως οι Ιδέες τους δεν ήταν μόνο ενάντια στην εποχή τους, αλλά και σ’ αυτόν τον ίδιο τον Χρόνο, τον μέγα κριτή και εξουσιαστή.

Μακάριοι οι Αγωνιστές του Αίματος και της Φυλής!

Αλέξανδρος Τζούλιος

2 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s