Ο ιός είναι ο Αντιρατσισμός!

στις

Εν μέσω πανδημίας διάφοροι ιδεολογικο-πολιτικοί χώροι και φορείς εξέφρασαν τις απόψεις τους για το τι είναι αυτό που ζούμε. Πως προήλθε και που αποσκοπεί. Μια απ’ όλες τις φωνές, με σημαντική ως γνωστόν απήχηση στη νεολαία, είναι οι Αναρχικοί οι οποίοι έχουν γεμίσει τους δρόμους με το σύνθημα: «ο ιός είναι ο Καπιταλισμός». Ένα εκ πρώτης όψεως ορθό και λογικό σύνθημα που λέει, όμως, τη μισή αλήθεια. Όσον αφορά δε αυτούς, θα έλεγε κανείς πως είναι τουλάχιστον «προδοτικό» να το λένε αυτό αν σκεφτεί πως ο εν λόγω χώρος, όπως και γενικότερα η Μαρξιστική Αριστερά, θα ήταν ένα τίποτα αν δεν την προωθούσε και χρηματοδοτούσε αδρά το μεγάλο Κεφάλαιο. Παρ’ όλα αυτά εκείνοι θέλουν να δείχνουν πως το πολεμούν, χαλάλι τους…

Το σύνθημα αυτό έρχεται να συμπληρώσει τη γενικότερη άποψη των αναρχικών για τον κορονοϊό, όπως αυτή βλέπουμε να εκφράζεται μέσα από τις πιο πρόσφατες αφίσες και προκηρύξεις τους στις οποίες υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει και πως όλο αυτό είναι ένα πείραμα ως μέρος ενός καλά μελετημένου σχέδιου υποδούλωσης των λαών. Μια θέση που, «όλως περιέργως», ταυτίζεται απόλυτα με την άποψη κάθε ακροδεξιού που σέβεται τον εαυτό του! [Εκεί που τα χαλάνε είναι τα 5G!].

Καθώς, όμως, ο Καπιταλισμός αποτελεί για εμάς, ως Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές, βασικό εχθρό δεν μένει παρά να εξετάσουμε το αν είναι όντως αυτός ο μεγαλύτερος καρκίνος της εποχής μας ή υπάρχει κάποιος ακόμα χειρότερος. Και πως αυτός σχετίζεται με την εξάπλωση του κορονοϊού, τον Καπιταλισμό και κάθε άλλο δεινό που μας έχει βρει. [Ειδικότερα για το ζήτημα του κορονοϊού έχουν γραφεί δύο αναλύσεις που μπορείτε να διαβάσετε εδώ: «Η Ελλάδα ως παγκόσμιο πρότυπο δουλοπρέπειας», «Κορονοϊός: Απάτη ή υπαρκτή Απειλή; (Μέρος Α)».] Σήμερα θα σταθούμε στην γενεσιουργό αιτία της πανδημίας, όπως και στην ευρύτερη ιδεολογικο-πολιτική και ηθική κρίση που πλήττει τον Δυτικό κόσμο με πολύ χειρότερα αποτελέσματα απ’ ότι ο ίδιος ο ιός.


Καπιταλισμός, Χριστιανισμός και Πολιτιστικός Μαρξισμός = Παγκόσμιος Αντιρατσιστικός Σκοταδισμός!

Όπως έχω γράψει σε προηγούμενα άρθρα: «Ο Καπιταλισμός είναι το μεγάλο αφεντικό. Η μεγάλη «μάνα», που στο τέλος ότι κι αν γίνει στην οικονομία, θα κερδίσει…» […] «Ο Καπιταλισμός είναι αυτός που θα μας πουλήσει καί τον ιό καί το φάρμακο. Και θα είναι πάντα εκεί για να μας πουλάει αυτό που θα έχουμε περισσότερο ανάγκη. Σήμερα είναι μάσκες, αύριο τα εμβόλια, μεθαύριο τα φέρετρα!».

Ο Καπιταλισμός, όμως, δεν παύει να είναι ένα οικονομικό σύστημα που χρειάζεται και ένα άλλο, ηθικό/πολιτικό, όπως και μια ιδεολογία για να το πλαισιώσει και να το υποστηρίξει ως μόνη επιλογή. Και αυτά είναι η Δημοκρατία, ο Χριστιανισμός και ο Πολιτιστικός Μαρξισμός! Γι’ αυτό πρέπει να αναζητήσουμε την κοινή συνισταμένη, τον συνδετικό κρίκο, μεταξύ πολιτικής, ιδεολογίας και θεολογίας. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο τελευταίο, τη θρησκεία, καθώς αυτή αποτελεί τον θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο χτίστηκε το όλο δημιούργημα ως μια φυσική συνέχεια/ολοκλήρωση. Και για όσους θα σπεύσουν να το αμφισβητήσουν αυτό, φτάνει να πούμε μόνο πως αν ήταν ψέμα τότε το παλαιό («χριστιανικό») σύστημα αξιών θα είχε καταργηθεί ή αποδομηθεί, ειδάλλως θα βρισκόταν σε ανοιχτό πόλεμο με το «καινούριο» και «διαφορετικό», δεχόμενο αποκλεισμούς, διώξεις και εξορίες εφάμιλλες με αυτές που βιώνουμε Εμείς. Αντ’ αυτού βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο καθεστώς και είναι πάντα εκεί για να δοξολογήσει και να επικυρώσει, βάζοντας την τελική υπογραφή σε κάθε προδοσία από το 325μ.χ. μέχρι σήμερα.

Σε όλα τα δυτικά κράτη, με προεξέχουσα την Ελλάδα, η Εκκλησία πάει χέρι χέρι με την Εξουσία! Τα μόνα σημεία τριβής μεταξύ τους, ακόμα και για τους πιο «ούλτρα» παππάδες, είναι οι ομοφυλόφιλοι και ο επεκτατισμός του Ισλάμ. Κι αυτό για να μη μειωθεί η πελατεία και τα έσοδα απ’ το επιχρυσωμένο τους παγκάρι. Γιατί χωρίς εισπράξεις από γάμους και βαπτίσεις το μαγαζί θα μπει μέσα κι έτσι το πεζοδρόμιο θα είναι πια γι’ αυτούς μοναδική επιλογή επιβίωσης… Όσον αφορά δε την επίσημη εκκλησία του κράτους, είναι αυτή που έδωσε όλες τις άδειες για να χτιστούν τα κατά τόπους τζαμιά, όπως αυτό στον Βοτανικό και τα δεκάδες άλλα στην Θράκη. Όπως και τελεί καθημερινά διαφυλετικούς γάμους και βαπτίσεις αλλοφύλων.

Ο «διάολος» έχει πολλά ποδάρια. Γι’ αυτό, λοιπόν, αντί να επικρίνουμε επιλεκτικά κάποια μέρη/πυλώνες του συστήματος πρέπει να αναγνωρίσουμε τις κοινές τους ηθικές βάσεις, όπως και μεταξύ τους διαπλοκή και αλληλεξάρτηση. Η αληθινή Αντίσταση συνεπάγεται την πλήρη εναντίωση μας σε όλες τις εκφάνσεις του κακού. Η επιλεκτική στόχευση, αμνησία, όπως και οι προσπάθειες «εξυγίανσης» είναι μάταιες! Ο Αντιρατσισμός είναι μια Απάτη κι απ’ τη στιγμή που αυτός είναι το κοινό τους γνώρισμα, είναι το λιγότερο αστείο να υποστηρίζει κανείς πως θα «συνετίσει» και θα βάλει στον «ίσιο δρόμο» κοινούς απατεώνες.

Ο ιός είναι ο Αντιρατσισμός και μεταδίδεται απ’ τον επίπλαστο φιλανθρωπισμό της Εκκλησίας και των διαφόρων αριστερών ΜΚΟ, από τους προδότες πολιτικούς με τις πολιτικές τους των ανοιχτών συνόρων και των εθνικοποιήσεων αλλοφύλων, μέχρι το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα και τα ΜΜΕ που προβάλλουν και προωθούν κάθε τι ανώμαλο και αντιφυσικό.

Πολιτική Ορθότητα: Η θρησκεία της νέας εποχής!

Ολόκληρο το πολιτικό φάσμα: Αριστεροί, Δεξιοί, Κεντρώοι, Κομμουνιστές, Αναρχικοί και Ακροδεξιοί, όλοι τους δηλώνουν λιγότερο ή περισσότερο Αντιρατσιστές και υποστηρικτές των «αδυνάτων» (Μαύρων, γκέι/Λοάτκι, παιδεραστών, μεταναστών, φεμινιστριών, χονδρών, ναρκομανών κλπ.). Ειδικότερα στην Ελλάδα, λόγο της ισχυρής επιρροής του Χριστιανισμού -του πρώτου θεμελιωτή του Αντιρατσισμού- δεν υπάρχει καν κάποια συγκροτημένη κινηματικά αντίπαλη πλευρά. Οι μόνοι που αντιστέκονται στην αυτοκτονική τους παράνοια είναι μια δράκα Εθνικοσοσιαλιστών, όπως και απλοί πολίτες που ζουν συμφώνως με τη Φύση. [Έχω αναλύσει παλαιότερα πώς ο ιός αυτός του Αντιρατσισμού πλήττει βαρέως ακόμα και υποτιθέμενους Εθνικιστές ή Πατριώτες εδω: «Ο Φασισμός βλάπτει σοβαρά την Υγεία!»].

Ο Εθνικισμός -το φυλετικό αίσθημα- είναι έμφυτος σε κάθε άνθρωπο, γι’ αυτό και ο Αντιρατσισμός είναι μια καλοστημένη Απάτη για να δημιουργεί ενοχικά σύνδρομα με τελικό σκοπό την αυτοτιμωρία και την φυλετική επιμειξία!

Μια απάτη που πλέον συνοδεύεται από μια τόσο αυστηρή νομοθεσία κι ένα ακόμα πιο ισχυρό παγκόσμιο Μαρξιστικό λόμπι που καθιστά την υπακοή σε αυτό μονόδρομο για κάθε άνθρωπο που θέλει να επιβιώσει κοινωνικά και εργασιακά. Και σε μια εποχή εξόχως κοινωνική και παντελώς επιφανειακή είναι δεδομένο πως για να είσαι «μέσα στα πράγματα» πρέπει να γίνεις «βασιλικότερος του βασιλέως» στα αντιρατσιστικά ζητήματα.

BLM διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και αυτοί που έχουν γαλουχηθεί από μικρή ηλικία στις μαρξιστικές/συστημικές αντιλήψεις κι έτσι τις υποστηρίζουν εκ πεποιθήσεως και όχι απλά υπό τον φόβο του νόμου ή του κοινωνικού αποκλεισμού. Είναι αυτή η γενιά των κάτω των 35 ετών που θεωρεί ορθό μόνο ότι ακούγεται από επίσημα χείλη. Μόνο ότι θα πει κάποιος «έγκριτος» δημοσιογράφος, πολιτικός ή διάσημος καλλιτέχνης. Αυτοί που, όπως οι παππούδες τους θεωρούσαν σωστό μόνο ότι έλεγε ο παπάς της ενορίας. Αυτοί που κατά συνέπεια θεωρούν πως ο Εθνικισμός είναι Ματαιοδοξία.

Η μεσαία γενιά, αυτή των 35 έως 55 ακολουθεί την πολιτική ορθότητα καθαρά από φόβο, ενώ οι ακόμα μεγαλύτεροι, οι 55+, παρ’ όλο που δεν εμπιστεύονται το σημερινό σύστημα κι έχουν ένα πιο ανεπτυγμένο πατριωτικό αίσθημα, λόγω της μεγάλη προσκόλλησης τους στην θρησκεία βιώνουν έναν βαθύ εσωτερικό διχασμό. Έτσι που ναι μεν μπορεί να κατακρίνουν τις πιο φιλελεύθερες πολιτικές (σεξουαλική απελευθέρωση, εισβολή μουσουλμάνων, εθνικό ξεπούλημα κλπ.), όμως εμμένουν στο να στηρίζουν τα ίδια και τα ίδια κόμματα της μεταπολίτευσης, λέγοντας κλασσικές φράσεις όπως: «και τι να κάνουμε…», «κι αυτοί άνθρωποι είναι», «δεν υπάρχει άλλη λύση» κλπ. Γεννήθηκαν και θα πεθάνουν με σκυμμένο το κεφάλι!

Τέλος, οι πολιτικοί και οι μεγαλοκαπιταλιστές που έχτισαν και συντηρούν το υπάρχον σύστημα υποστηρίζουν τις εν λόγω θέσεις εντελώς στρατηγικά και ψηφοθηρικά με στόχο τη διαρκή εξάπλωση του ιού για τη συντήρηση του αυτοκτονικού δόγματος του Αντιρατσισμού στις ψυχές των λευκών λαών. Μια τακτική που όμως τους γυρνάει μπούμερανγκ και η οποία πρόκειται να σημάνει το βιολογικό τέλος όλων αν δεν ανατραπεί τις επόμενες δεκαετίες.

Σε εθνικό πλαίσιο, αυτή η δογματική τους προσκόλληση στον Αντιρατσισμό, επιτάσσει ότι από καμία κυβέρνηση δεν θα αποκλειστούν/απελαθούν οι ξένοι ακόμα κι αν αυτοί φτάσουν να διαπράττουν το 100% κάθε εγκλήματος ή ποινικού αδικήματος. Όπως και κανείς δεν θα τολμήσει να κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα σύνορα για να αποφευχθεί μια νέα πανδημία ή η επικείμενη πληθυσμιακή μας αντικατάσταση, φοβούμενος τους χαρακτηρισμούς και τον πόλεμο που θα δεχθεί από μερίδα του λαού, τα ΜΜΕ και τους διεθνείς οργανισμούς. Έτσι λοιπόν, καθίσταται σαφές, για κάθε άνθρωπο που μπορεί με λογική και ψυχραιμία να δει τι συμβαίνει γύρω του, πως ο ιός της εποχής μας, η μεγαλύτερη και πιο καταστροφική πανδημία που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα είναι ο Αντιρατσισμός!

Είναι η βαριά αυτή Μαρξιστική πανούκλα που προκαλεί ο προχωρημένος «εκδημοκρατισμός». Η κοινωνική ψυχοπαθολογία που απορρέει απ’ την Πολιτική Ορθότητα και τον Χριστιανισμό! Η αντίφαση της ισότητας και του κακώς εννοούμενου, αυτοκτονικού, ανθρωπισμού ο οποίος ενισχύεται απ’ τον θρησκευτικό σκοταδισμό. Έτσι που είτε από συντηρητισμό, είτε από φιλελεύθερο νεοαστισμό, ο αθεράπευτα ματαιόδοξος και δειλός πολίτης -ανεξαρτήτου τάξεως- θα υποστηρίξει με υπερβάλλοντα ζήλο κάθε τι που θα τον κάνει πιο αρεστό και πιο συνετό κατά τις επιταγές του κράτους και της «κοινωνίας», υπό την ελπίδα πως έτσι θα αναγνωριστεί η «αξία» του και θα καταφέρει επιτέλους να ξεχωρίσει. Είναι η ματαιοδοξία της προσμονής της επιβράβευσης της δουλικότητας! Η ελπίδα για τις «πόρτες» που θα ανοίξουν λόγω της αμέριστης υπακοής στο σύστημα, παραγνωρίζοντας φυσικά το γεγονός πως η μόνη πόρτα που εγγυημένα ανοίγει δεν είναι αυτή του εγκόσμιου «παραδείσου», ούτε κανενός χρυσού χαρτοφυλακίου, παρά του τάφου τους που θα φτιαχτεί απ’ τις ορδές των αλλοφύλων που θα μας αντικαταστήσουν πλήρως τις επόμενες δεκαετίες.

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι σήμερα που, εξαιτίας του Αντιρατσιστικού αυτού ιού που τους έχει προσβάλει, δεν μπορούν να αντιληφθούν πως η μόνη λύση απέναντι στον εισαγόμενο κορονοϊό είναι το κλείσιμο των συνόρων. Που προτιμούν τον κοσμοπολιτισμό, τους τουρίστες και το καλό προσωπείο του δήθεν επιτυχημένου κράτους που μπορεί να διαχειριστεί την κρίση, απ’ το να βρουν πραγματικές λύσεις κινδυνεύοντας να χαρακτηριστούν «ρατσιστές» ή «εθνικιστές». Ρισκάρουν έτσι, όχι μόνο τη ζωή και την υγεία όλων μας, αλλά και την οικονομική πτώχευση που όπως όλα δείχνουν είναι βέβαιο πως θα επέλθει με την επάνοδο της καραντίνας, επιφέροντας πολύ τραγικότερα αποτελέσματα απ’ ότι ο ίδιος ο ιος.

Οι ίδιοι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν καν την απειλή της βιολογικής μας αντικατάστασης καθώς θεωρούν πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, κατά τα θεολογικά τους πρότυπα, και όμοιοι, κατά την μαρξιστική τους αντίληψη περί κοινωνικής κατασκευής φύλων και φυλών. Έτσι που στο τέλος, ο ακροδεξιός χριστιανο-μπατριώτης, ο δεξιός πολιτικά ορθός καθωσπρεπιστής, ο Εβραιο-Μαρξιστής, ο Κομμουνιστής και ο Αναρχικός φτάνουν να ταυτίζονται πλήρως, έχοντας ένα κοινό εχθρό, τον Εθνικοσοσιαλισμό!

Πλέον το αυτονόητο είναι «φασιστικό», το ορθό λάθος και το φυσικό αφύσικο. Η αντιστροφή αυτή των αξιών εξισώνει και υποβαθμίζει τα πάντα προς κάτω. Πλέον κανείς δεν δικαιούται να έχει τίποτα περισσότερο από κανέναν άλλον. Να ξεχωρίζει για κάτι που θα τον καθιστά καλύτερο, διαφορετικό ή ανώτερο. Από την υγεία, τις γνώσεις και τα χρήματα, μέχρι την ίδια την Παρτίδα, τη Φυλή και την Ιστορία του. Όλα πρέπει να είναι κοινά σ’ ένα παγκόσμιο (κομμουνιστικό) κοινόβιο λαών, Φυλών, πολιτισμών και συνειδήσεων. Αυτή είναι η Μαρξιστική δυστοπία που εγκαθιδρύει ο Καπιταλισμός, μέσω του Αντιρατσιστικού ιού, ταυτιζόμενος απόλυτα με τις αρχέγονες βιβλικές (σημιτικές) επιταγές!

Ποιά είναι τέλος πάντων αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων; Ποιοί την αποτελούν και ποιοί την φέρνουν;

Είναι όλοι εκείνοι που πασχίζουν για να είναι όσο πιο συνετοί και εναρμονισμένοι με την «κοινή γνώμη», γίνεται. Αυτοί που δεν θέλουν να ξεχωρίζουν για τα μοναδικά τους ταλέντα, απόψεις και χαρακτήρα, αλλά για την αμέριστη υποταγή τους στο κράτος. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι με χαμηλή αυτοπεποίθηση ή χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που ποτέ δεν παίρνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους, παρά ρωτούν τους άλλους για το κάθε τι και κάνουν αυτό που θα τους πουν οι περισσότεροι. Αυτοί που ποτέ δεν σκέφτονται τι είναι καλό και τι κακό, για το τι ωφελεί και το τι βλάπτει, παρά εκτελούν πιστά τις εντολές εκείνων που θεωρούν πως είναι πιο έμπειροι, γνωστικοί και εξειδικευμένοι από τους ίδιους. Είναι εκείνοι που θα τρέξουν να συγκρουστούν και να πολεμήσουν πρώτοι τον οποιονδήποτε τολμήσει να πάει κόντρα στο κατεστημένο. Όπως και οι πρώτοι που θα ενστερνιστούν αυτό που με ζήλο πολέμησαν, αν το κατεστημένο αποφασίσει να αλλάξει γραμμή. Είναι, τέλος, εκείνοι που θα δηλώσουν πιο «μοντέρνοι», ενημερωμένοι και ανοικτόμυαλοι απ’ όλους, απλά και μόνο επειδή θα είναι οι πρώτοι που θα εκτελέσουν και θα ακολουθήσουν κάθε νέα μόδα ή εντολή. Εκείνοι οι θιασώτες της «εξέλιξης» που φοβούνται να κάνουν κριτική στο σύστημα μη τυχόν και ταυτιστούν με τις απόψεις κάποιου «ακραίου» και χαρακτηριστούν έτσι «φασίστες» ή «οπισθοδρομικοί». Εκείνοι οι αδύναμοι και ανίκανοι να σταθούν στα πόδια τους άνθρωποι που θα συνεχίσουν να ακολουθούν και να εκτελούν τις εντολές του κράτους ακόμα κι αν αυτό τους σκοτώνει. Ακόμα κι αν πλέον μετά βίας μπορούν να ζήσουν. Ακόμα κι αν πλέον δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα να επιτύχουν τα φιλόδοξα όνειρα τους. Είτε ως πιστοί μιας θρησκείας, είτε ως ψηφοφόροι της Δημοκρατίας. Οι θιασώτες του Φιλελευθερισμού θα συνεχίσουν υπακούν στις εντολές, ενάντια ακόμα και στα ίδια τους τα ένστικτα και φυσικές προδιαθέσεις.

Η παράνοια εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς

Είναι η ψυχολογία της μάζας, της αγέλης, που προσελκύει κάθε αδύναμο, ελλειμματικό και βιολογικά κατώτερο άνθρωπο που νομίζει πως το δίκαιο και το ορθό ταυτίζεται με την πλειοψηφία και πως μέσω αυτής, ως αδιάσπαστο κομμάτι, θα είναι πιο ασφαλής και εξασφαλισμένος. Έτσι που οποτεδήποτε δεχθεί ή νιώσει μια απειλεί θα τρέξει να φωνάξει τους ομοίους του για να τον σώσουν από αυτό που ο ίδιος δεν μπορεί ούτε καν να σκεφτεί να αντιμετωπίσει.

Πολλοί τέτοιοι άνθρωποι, συνασπιζόμενοι σε ομάδες που αποτελούν τους ψηφοφόρους και τα μέλη των κομμάτων που συντηρούν τη Δημοκρατία και όλες τις αρρωστημένες απόψεις του Μαρξισμού. Οι πολιτικοί από την άλλη, γνωρίζοντας και επενδύοντας ακριβώς πάνω στις αδυναμίες των άβουλων και θηλυκών μαζών, εργαλειοποιούν τους φόβους τους και ποτίζουν τα μυαλά τους με ότι πιο αυτοκτονικό και εθνοδιαλυτικό μπορούν να σκαρφιστούν.

Ο Αντιρατσισμός είναι ο πνευματικός καρκίνος που γέννησε η σημιτική πονηρία και εξέθρεψε στα δημοκρατικά «εργαστήρια» της η καπιταλιστική πανουργία. Ο θανατηφόρος, αυτοκτονικός και εξαιρετικά μεταδοτικός ιός που θα σημάνει το τέλος της Λευκής Φυλής αν δεν επικρατήσει η συγκροτημένη αντίσταση των ισχυρών. Η αντεπίθεση του Αίματος, έναντι του Χρήματος. Του Θάρρους έναντι της Δειλίας. Της Λογικής έναντι της Παράνοιας!

Ο Καπιταλισμός καθιέρωσε τον Αντιρατσισμό για να επιβιώσει! Το ίδιο έκανε και η Δημοκρατία με την επιβολή της Πολιτικής Ορθότητας.

Απ’ τη στιγμή που οι λαοί της Δύσης άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι ο Καπιταλισμός οδηγεί μόνο σε χρεοκοπία ή πόλεμο, η Δημοκρατία μόνο σε ξεπούλημα και προδοσίες, και η Εκκλησία σε ακριβοπληρωμένες απάτες η μόνη βιώσιμη, για τους κεφαλαιοκράτες, επιλογή ήταν μια νέα ατζέντα που θα τους εξασφάλιζε τον απαραίτητο χρόνο για να εγκατασταθεί στην οικονομική τους «γη» το νέο ποίμνιο. Το νέο άβουλο κοπάδι που θα αποτελείται από πεινασμένους τριτοκοσμικούς μετανάστες οι οποίοι δεν θα γνωρίζουν και δεν θα απαιτούν τίποτα, όπως και από τη νέα «Φυλή». Αυτής των μπάσταρδων διαφυλετικών υβριδίων (multiracial hybrids) που έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται στην Αμερική και η οποία δεν θα έχει κανένα φυλετικό/εθνικό αίσθημα, δεν θα ταυτίζεται και δεν θα νιώθει καμία «υποχρέωση» έναντι του συνόλου των γηγενών πολιτών του εκάστοτε κράτους.

Η κουλτούρα της Ενοχής

Το ιδεολογικό πάντρεμα Καπιταλισμού-Πολιτιστικού Μαρξισμού, πέρα από τον φαινομενικό «εξανθρωπισμό» του Κεφαλαίου επιφέρει και το επίσης ζωτικής σημασίας φιλελεύθερο και εθνοδιαλυτικό μπόλιασμα των ψυχών των Λευκών οι οποίοι εν τέλει αναγνωρίζουν ως μόνο τους εχθρό τον Εθνικισμό. Τα ενοχικά σύνδρομα που τους δημιουργούν τους οδηγούν σε ακραίες αυτοτραυματικές πράξεις και επιλογές. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι Λευκοί που έχασαν τη ζωή τους θέλοντας να αποδείξουν πως όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Εκείνες οι γυναίκες που έπεσαν θύματα κακοποίησης ή βιασμού στην προσπάθεια τους να βιώσουν στο πετσί τους τον Αντιρατσισμό, όπως τους ώθησε το σύστημα να κάνουν. Μάλιστα η ψυχολογική κατάπτωση που βιώνουν απ’ την αυτοταπείνωση στην οποία υποβάλουν τον εαυτό τους είναι τόσο ισχυρή οπού υπάρχουν περιπτώσεις γυναικών οι οποίες αφ’ ότου έπεσαν θύματα βιασμού από αλλοδαπούς έκαναν λόγω για μεμονωμένα συμβάντα και για πράξεις που είναι αποτέλεσμα του ρατσισμού που έχουν βιώσει οι ξένοι απ’ τους Λευκούς και του μίσους που έχουν αναπτύξει εναντίον τους! Η ίδια δικαιολογία δίνεται και για κάθε ρατσιστικό έγκλημα που διαπράττουν μη Λευκοί, ακόμα και για τις επιθέσεις των Μαύρων στους Ασίατες στην Αμερική, λένε επίσημα πως φταίνε οι Λευκοί γιατί καλλιέργησαν, στα δίκτυα τους, αρνητική εικόνα γι’ αυτούς…

Ο ενοχικός ιός του Αντιρατσισμού καταστρέφει κάθε υγείες κύτταρο του Λευκού ανθρώπου. Τους καθιστά άβουλους και υποτακτικούς. Τους οδηγεί στην κατάθλιψη και στην αυτοτιμωρία, όπως ακριβώς δίδαξαν για αιώνες οι σκοταδιστικές Αβρααμικές θρησκείες που αντέστρεψαν τις φυσικές αξίες της ζωής κι έκαναν τον άνθρωπο το τέλειο υποχείριο!

Δύο χιλιάδες χρόνια μετά, ο Καπιταλισμός φέρνει τη νέα θρησκεία, τον νέο φόβο και τις νέες τιμωρίες. Σμιλεύει το νέο του υποχείριο κάνοντας το, ψυχή τε και σώματι, άβουλο, αδύναμο, πειθήνιο και οκνηρό. Άρρωστο σωματικά, ψυχικά και πνευματικά.

Στο σημείο αυτό τελειώνει η ανάλυση για το ψυχικό κομμάτι του Αντιρατσιστικού ιού. Στο επόμενο μέρος θα δούμε μέσα από έρευνες και προβλέψεις ειδικών το πως θα είναι εξωτερικά -σωματικά και φυλετικά- αυτός ο νέος άνθρωπος σε τρεις δεκαετίες από σήμερα, πρωτού χαθεί οριστικά.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που είναι διατεθειμένοι να παλέψουν!

Αλέξανδρος Τζούλιος

7 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s