Η επιστήμη απέδειξε ότι ο Εθνικισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο!

στις

«Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής!» Κωστής Παλαμάς.

Αντίθετα με ότι έχει μάθει να πιστεύει ο μέσος άνθρωπος, οι σκέψεις, οι αντιδράσεις, οι συμπεριφορές και οι επιθυμίες μας δεν είναι επίκτητες, δεν είναι αποτέλεσμα της ανατροφής, της παιδείας ή του κοινωνικού μας περιβάλλοντος, αλλά των γονιδίων μας. Η επιστήμη έχει, από δεκαετίας, παγιώσει πως ο χαρακτήρας μας, όπως και τα εξωτερικά μας γνωρίσματα, τα ένστικτα, τα ταλέντα και η νοημοσύνη προέρχονται απευθείας από το Αίμα και ως εκ τούτου δεν μπορούν να αλλάξουν! Το αιώνιο φιλοσοφικό ερώτημα: «Γεννιέσαι ή Γίνεσαι», είναι επιστημονικά απαντημένο και αυτό θα πρέπει να το κάνουμε γνωστό στο λαό που ακόμα πιστεύει στο παραμύθι του Μαρξισμού που του διδάσκουν τόσα χρόνια οι δημοκράτες. Ότι τα πάντα τα μαθαίνεις, πως όλα είναι αποτέλεσμα ατομικών επιλογών (ιδεολογίες, συμπεριφορές, αντιλήψεις, επιλογές κλπ.). Αυτή είναι η χειρότερη ψευδαίσθηση της εποχής μας, το μεγαλύτερο ψέμα που πέρασε στον Λευκό άνθρωπο ο εβραιόπληκτος δυτικός κόσμος.

«Μου φαίνεται ότι πρέπει σύμφωνα προς τη Φύση, όπως ακριβώς υπήρξαν γενναίοι, έτσι και να τους επαινούμε. Υπήρξαν δε γενναίοι, γιατί γεννήθηκαν από γενναίους. Ας εγκωμιάζουμε λοιπόν πρώτιστα την ένδοξη Καταγωγή τους και ύστερα την ανατροφή και την εκπαίδευση τους» Πλάτων, Μενέξενος, 237a

Σήμερα θα κοιτάξουμε τέσσερις επιστημονικές έρευνες οι οποίες αποδεικνύουν περίτρανα ότι το φυλετικό συναίσθημα, η ψυχική ταύτιση, κατανόηση και αγάπη για τα άτομα της Φυλής μας είναι έμφυτη! Είναι συναισθήματα που έχουμε εκ γενετής, ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβανόμαστε. Και αυτό ακριβώς εξετάζουν και οι κάτωθι μελέτες, το κατά πόσο ηθελημένα και συνειδητά είναι κάποιος φυλετιστής, εθνικιστής ή αντιρατσιστής. Γι’ αυτό και επιστρατεύουν την επιστήμη της νευρολογίας ώστε να διαπιστωθεί η αλήθεια σε εγκεφαλικό επίπεδο. Και τότε, όπως θα δούμε, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Εθνικισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, ενώ ο αντιρατσισμός είναι προϊόν αυθυποβολής, κοινωνικής καταπίεσης ή μικτής φυλετικής καταγωγής. Επιστημονικά ευρήματα που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το αφήγημα των απανταχού αντιρατσιστών δημοκρατών που διακηρύττουν πως οι φυλετικές προκαταλήψεις και διακρίσεις είναι προϊόν της «ρατσιστικής» Δύσης! Της ίδια Δύσης που νομοθετεί συνεχώς εις βάρος των Εθνικιστών, ενώ χρηματοδοτεί, προωθεί και προβάλει εκείνους, από τα πανεπιστήμια και την πολιτική, μέχρι τα ΜΜΕ και το Χόλυγουντ.

Οι εν λόγω έρευνες, όπως θα διαπιστώσετε αν ψάξετε τα ονόματα των καθηγητών, δεν έχουν γίνει από κάποιους Λευκούς ρατσιστές, αλλά από Εβραίους, Κινέζους, Ινδούς, Μαύρους και άλλους δηλωμένους αντιρατσιστές οι οποίοι αφού διαπιστώνουν πως οι άνθρωποι, οποιασδήποτε Φυλής, γεννιούνται με φυλετικά αισθήματα καταλήγουν στο ότι η απάντηση δεν βρίσκεται στην παιδεία, αλλά σε άλλες πιο δραστικές μεθόδους, καθώς σε όλες τις έρευνες τους συμπεριέλαβαν άτομα που δήλωναν αντιρατσιστές χωρίς να προκύψει διαφορετικό αποτέλεσμα!

Ο Αντιρατσισμός είναι μια Απάτη!

Απ’ την στιγμή που το φυλετικό αίσθημα είναι έμφυτο στον άνθρωπο, κάθε αντιρατσιστική, εθνοδιαλυτική και παραφυσική θεωρία ή ιδεολογία δεν μπορεί παρά να προέρχεται από άτομα με ψυχολογικά προβλήματα, σεξουαλικές διαστροφές και μπάσταρδη ή εντελώς ξένη καταγωγή. Αυτό το μοτίβο διαφαίνεται από τον Kalergi (ιαπωνο-αυστριακός), μέχρι τον Μάρξ (Εβραίος), τους πρώτους κομμουνιστές και ιδρυτές της Σχολής της Φρανκφούρτης (Εβραίοι), έως και τους σημερινούς οργανωμένους αντίφα οι οποίοι σε ελάχιστο ποσοστό είναι Λευκοί ή στρέιτ.

Στα χρόνια που πέρασαν ο εχθρός εξελίχθηκε και επικράτησε σε όλους τους τομείς της ζωής. Το πιο ανησυχητικό απ’ όλα, όμως, και αυτό που θα πρέπει να παρακολουθούμε στενά από εδώ και στο εξής, είναι το γεγονός πως η επιστήμη βρίσκεται πλέον καθολικά στο πλευρό τους – στην υπηρεσία του Μαρξισμού. Και βάση των ευρημάτων της συντάσσονται οι πολιτικές του μέλλοντος. Οι αναδυώμενοι κλάδοι της ψυχολογίας και την κοινωνιολογίας, όπως αυτός της «κοινωνικής νευρολογίας» που θα δούμε σήμερα, έχουν αποκλειστικό τους σκοπό την εξαφάνιση των «φυλετικών προκαταλήψεων» (Λευκού Εθνικισμού) και των Λευκών «προνομίων». Δηλαδή της ίδιας της Λευκής Φυλής η οποία θεωρείται η δημιουργός του ρατσισμού παρ’ όλο που σήμερα είναι βυθισμένη στον Φιλελευθερισμό και τον Αντιρατσισμό, ενώ όλοι οι υπόλοιποι (Μαύροι, Κινέζοι, Εβραίοι, Ισλαμιστές κλπ.) είναι ενωμένοι, είτε ως Εθνικιστές (black lives matter, nation of Islam, Σιωνισμός, Σαρία), είτε ως Κομμουνιστές.

Απ’ τη στιγμή που κατέληξαν ότι το Αίμα δεν αλλάζει και πως κανένας δεν γεννιέται αντιρατσιστής, οι έρευνες τους στοχεύουν πλέον σε ψυχολογικές και πρακτικές μεθόδους μέσω των οποίων μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά του ατόμου. Όχι σε υποσυνείδητο επίπεδο, αυτό είναι πλέον ξεγραμμένο. Αυτό που τους ενδιαφέρει, όπως οι ίδιοι γράφουν στις έρευνες τους, είναι να μην εξωτερικεύεται αυτός ο έμφυτος «ρατσισμός» των ανθρώπων. Το ζητούμενο δεν είναι συνεπώς η «καλυτέρευση» του ατόμου, με ανώτερες αξίες και ιδανικά, αλλά η στυγνή επιβολή της Δημοκρατίας και του Πολιτιστικού Μαρξισμού μέσω της στοχευμένης προπαγάνδας, της επιβολής της πολιτικής ορθότητας, των διαφυλετικών σχέσεων, της αυθυποβολής λόγω ενοχικών αντιλήψεων ή κοινωνικής πίεσης και εν τέλει της κρατικής νομοθεσίας η οποία σήμερα επιβάλλει φυλετικές ποσοστώσεις στον εργασιακό τομέα και την παιδεία, ενώ αύριο ενδεχομένως να πριμοδοτεί την επιμειξία. Άλλωστε, τι πιο τέλειο από την Φύση μπορεί να υπάρξει, για να κάνουν λόγο για «καλυτέρευση του ατόμου ενάντια στις φυσικές του προδιαθέσεις»; Η τελική λύση, γι’ αυτούς, μπορεί να είναι μόνο η βιολογική αλλαγή της φύσης του!

Όσοι στην ιστορία του ανθρώπου μίλησαν για «εσφαλμένη δημιουργία» με πάθη, αμαρτίες και ελαττώματα ήταν είτε Μασόνοι, είτε πιστοί κάποιας θρησκείας, είτε ψυχοπαθείς. Η μοναδική κοσμοθεωρία σύμφυτη με τον φυσικό και αληθινό τρόπο ζωής είναι ο ελληνικός Εθνικός Σοσιαλισμός!

Ενάντια στην αρχαία ελληνική Ευγονική, αναπτύχθηκε η Εβραιο-μαρξιστική Δυσγονική!

Πλέον, όμως, δεν βρισκόμαστε αντιμέτωποι απλά με κάποιους θιασώτες μιας σχολής, εκκλησίας ή στοάς, οι οποίοι κάνουν σχέδια επί χάρτου, αλλά με επιστήμονες που εκτελούν πειράματα στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου για να δοκιμάσουν τις θεωρίες τους. Που συγκεντρώνουν βρέφη, παιδιά προσχολικής ηλικίας και φοιτητές, τα συνδέουν με ηλεκτροεγκεφαλογράφους (EEG) και εξετάζουν το ποσό αποτελεσματικές είναι. Βρισκόμαστε συνεπώς αντιμέτωποι με έναν ολοένα και πιο δύσκολο και μεγαλύτερο εχθρό.

Αυτό που έχουμε, όμως, εμείς είναι αυτό που δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποκτήσουν ή να αλλάξουν αυτοί. Μπορούν μόνο να το αλλοιώσουν. Διότι στο καθαρό και υγιές Αίμα, Σώμα και Πνεύμα καμία προπαγάνδα δεν μπορεί να έχει επίδραση. Η τελική και μόνη ρεαλιστική τους επιλογή, ήταν, είναι και θα είναι η φυλετική επιμειξία. Το μόνο που μένει είναι να το παραδεχθούν και επίσημα. Γι’ αυτό και ο δικός μας βασικός στόχος, όπως και γενικότερη προπαγανδιστική στόχευση, πρέπει να είναι η καθαρότητα της Φυλής. Να παρακινούμε τους Έλληνες να κάνουν παιδιά με Έλληνες, όχι απλά με Λευκούς -όπως υποστηρίζουν λανθασμένα κάποιοι- αλλά με Έλληνες. Το γιατί θα το δούμε στα επόμενα άρθρα.

Ενάντια στις ιδεοληψίες των τελευταίων ετών, ο Πατριωτισμός, όπως και ο απλός Εθνικισμός, πρέπει να αποκτήσουν και πάλι την αρχέγονη φυλετική τους βάση.

Πατριωτισμός και Εθνικισμός είναι, και πρέπει να είναι, η αδιαίρετη αγάπη και αγώνας για το Έθνος και τη Φυλή. Κάθε άλλη ερμηνεία ή διατύπωση για την ιδεολογική τους βάση είναι αλλότρια προς τη φύση τους και εκ του πονηρού. Η αντίληψη ότι μόνο ο Εθνικοσοσιαλισμός έχει φυλετική βάση είναι προϊόν Δεξιού καιροσκοπισμού και πολιτικά ορθής ψηφοθηρίας. Μια θέση που βολεύει απόλυτα και το κράτος και τις διάφορες υπηρεσίες του που εκθρέφουν σε κάθε χώρα την ακροδεξιά ως μιας ασφαλή βαλβίδα εκτόνωσης. Δε νοείται Πατριώτης ή Εθνικιστής να νοθεύει το Αίμα της Φυλής του. Οι διαφορές μεταξύ των ιδεολογιών αυτών, όπως θα αναλύσουμε ενδελεχώς σε επόμενα άρθρα, έγκειται στο πεδίο της δράσης, του τρόπου ζωής και της γενικότερης φιλοσοφικής και πολικής κοσμοαντίληψης. Όχι, όμως, στην ακλόνητη πίστη μας στο Αίμα της Φυλής μας και στην αξιοκρατική φυλετική/εθνική κοινότητα που πρέπει να διαμορφωθεί μέσα από αυτό.

«Η σκέψη αυτή τον οδήγησε [τον Κρόνο] να βάλει, όχι ανθρώπους, αλλά ημίθεους, που είναι από υψηλότερη και πιο θεία Φυλή, να είναι οι βασιλείς και οι άρχοντες των πόλεών μας· το έκανε, όπως κάνουμε με τα κοπάδια των προβάτων και άλλων εξημερωμένων ζώων. Γιατί δεν βάζουμε βόδια να κυβερνάνε βόδια, ή τράγους να κυβερνάνε τράγους· αλλά εμάς, που ανήκουμε σε Ανώτερη Φυλή και τα κυβερνάμε», Πλάτων, Νόμοι, 4.713c-d

Ακολουθούν οι τέσσερις απ’ τις μεγαλύτερες έρευνες πάνω στο θέμα και στα αμέσως επόμενα άρθρα, που αποτελούν συνέχειες του παρόντος, θα εξετάσουμε τις δύο με τα πιο καταφατικά αποτελέσματα υπέρ του έμφυτου Εθνικισμού των ανθρώπων. Κάτωθι έχουν μεταφραστεί τα κυριότερα κομμάτια των ερευνών τα οποία παρατίθενται μαζί με σχολιασμό. Στα λινκ των πηγών μπορείτε να τις διαβάσετε ολόκληρες.


Έρευνα 1: Οι έμφυτες φυλετικές προκαταλήψεις εμποδίζουν την ψυχική μας ταύτιση με άτομα άλλων Φυλών!

Αυτή η έρευνα διεξήχθη από ψυχολόγους με ειδίκευση στην νευροεπιστήμη στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο-Σκάρμπορο και διερεύνησε την ευαισθησία ενός κομματιού του νευρικού συστήματος του εγκεφάλου το οποίο σχετίζεται με την «ενσυναίσθηση» (empathy: ψυχική ταύτιση/κατανόηση) σε σχέση με την Φυλή και την εθνικότητα. Οι ερευνητές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν μια σειρά από βίντεο καθώς τους είχαν συνδέσει με ηλεκτροεγκεφαλογράφους (EEG). Οι συμμετέχοντες -όλοι Λευκοί- (γιατί άραγε;) παρακολούθησαν απλά βίντεο στα οποία άνδρες διαφόρων φυλών (Λευκοί, Μαύροι και Ασιάτες) έπιναν ένα ποτήρι νερό.

«Όταν οι άνθρωποι παρατηρούν άλλους να εκτελούν μια εργασία η περιοχή του Κινητικού Φλοιού του εγκεφάλου τους ενεργοποιείται συνήθως κατά τον ίδιο τρόπο, σα να την εκτελούν οι ίδιοι». (Υπάρχει δηλαδή μια ταύτιση σε νευρολογικό/εγκεφαλικό/ψυχοσωματικό επίπεδο).

[Ο Κινητικός Φλοιός είναι ένας όρος που περιγράφει τις περιοχές του Εγκεφαλικού Φλοιού που εμπλέκονται στο σχεδιασμό, στον έλεγχο και στην εκτέλεση εκούσιων κινητικών λειτουργιών.]

«Η ερευνητική ομάδα της Jennifer Gutsell και του επίκουρου καθηγητή Michael Inzlicht (Εβραίοι και οι δυο), διαπίστωσε ότι ο Κινητικός Φλοιός των συμμετεχόντων ήταν σχεδόν απίθανο να ενεργοποιηθεί όταν παρακολουθούσαν άνδρες άλλων Φυλών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, ο εγκέφαλός τους κατέγραψε μια τόσο μηδαμινή δραστηριότητα, όση όταν παρακολουθούσαν μια κενή οθόνη!».

«Προγενέστερες έρευνες έχουν δείξει ότι, οι άνθρωποι είναι λιγότερο πιθανό να ταυτιστούν με άτομα διαφορετικής φυλετικής/εθνικής καταγωγής και θέλαμε να μάθουμε το γιατί», λέει η Gutsell. «Αυτό που βρήκαμε είναι ότι υπάρχει μια βασική διαφορά στον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλος των ανθρώπων αντιδρά σε άτομα που προέρχονται από διαφορετική Φυλή. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης Φυλής είναι λιγότερο πιθανό να ταυτιστούν εγκεφαλικά και ψυχικά με ενέργειες ανθρώπων άλλων Φυλών, σε σχέση με εκείνες που προέρχονται από άτομα της δικής τους Φυλής».

«Το επονομαζόμενο νευρικό σύστημα «καθρέφτης» θεωρείται ένα σημαντικό δομικό στοιχείο για την ενσυναίσθηση (ψυχική ταύτιση/κατανόηση) που επιτρέπει στους ανθρώπους να «αντανακλούν» (ψυχοσωματικά) τις πράξεις και τα συναισθήματα των άλλων. Η έρευνα μας έδειξε ότι αυτό το βασικό δομικό στοιχείο είναι λιγότερο ενεργό σε άτομα που ανήκουν σε διαφορετική Φυλή από ότι εσείς», λέει ο Δρ. Inzlicht! (Άραγε ο δόκτωρ έκανε το τεστ στον εαυτό του; Μάλλον όχι).

Η ερευνητική ομάδα καταλήγει στην έκθεση της λέγοντας ότι: «οι ασκήσεις «γνωστικής προοπτικής» μπορούν να αυξήσουν την ψυχική ταύτιση και την κατανόηση, προσφέροντας έτσι ελπίδα για μείωση της φυλετικής προκατάληψης!» Οι Gutsell και Inzlicht ξεκίνησαν να διερευνούν τότε (2010) εάν αυτή η μέθοδος μπορεί να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα στον εγκέφαλο των ανθρώπων.

10 ολόκληρα χρόνια μετά δεν έχουν καταφέρει να αποδείξουν ότι η «γνωστική προοπτική» έχει μετρήσιμα αποτελέσματα. Τι είναι, όμως, αυτή η μέθοδος; Η «γνωστική προοπτική» δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια όμορφη επιστημονικοφανής λέξη που περιγράφει την αντιρατσιστική προπαγάνδα η οποία προσπαθεί να πείσει το άτομο ότι είναι μέρος ενός ευρύτερου ανθρωπίνου είδους που μάταια διχάζεται από φυλετικές/εθνικιστικές αντιλήψεις και διακρίσεις.

Ο Δρ. Inzlicht, από το 2013 μέχρι σήμερα, έχει αφιερωθεί σε ομιλίες ανά τον κόσμο για την ανάγκη της Αυτοπειθαρχίας και της εκμηδένισης του «Εγώ» (φυλετικής συνείδησης) στον αγώνα για την καταπολέμηση του Ρατσισμού! Η «ανάγκη» αυτή προέρχεται από την αποτυχία να βρεθεί λύση σε εγκεφαλικό επίπεδο, δηλαδή από την έμπρακτη αποτυχία της προπαγάνδας τους και την απόδειξη πως το Αίμα ΔΕΝ αλλάζει!

Γι’ αυτό και άπαντες διαπιστώνουν πως υπάρχουν μονάχα δύο λύσεις για να καταπολεμηθεί το έμφυτο φυλετικό αίσθημα του ανθρώπου: Η Αυτοπειθαρχία/Αυτοσυγκράτηση και η αυστηρή Νομολογία. Ότι ακριβώς συμβαίνει παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο έντονα. Αντιρατσιστικοί νόμοι με αυστηρές ποινές, επιβολή του Πολιτιστικού Μαρξισμού και κοινωνικός αποκλεισμός για κάθε άνθρωπο που εκφράζει δημόσια την έμφυτη φυλετική του συνείδηση, είτε ως Εθνικιστής/Εθνικοσοσιαλιστής, είτε ως απλός πολίτης.

Το σχέδιο τους αυτό οδηγεί αδύναμους Λευκούς σε ενοχικές συμπεριφορές (νιώθουν υποτίθεται άσχημα για τα δεινά των Μαύρων και τις διακρίσεις κατά των απανταχού «καταπιεσμένων» γκέι, τράνς, παιδεραστών, φεμινιστριών, ναρκομανών κλπ.), όπως και σε τραγελαφικές εικόνες στις οποίες τους βλέπουμε να πιέζουν τον εαυτό τους να κλάψει μπροστά στις κάμερες ώστε να πείσουν το κοινό για το πόσο τους έχει αγγίξει ο χαμός κάποιου Μαύρου. Ότι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην Αμερική με τον θάνατο του George Floyd.

Πηγές έρευνας: https://www.sciencedaily.com/releases/2010/04/100426113108.htm

https://www.researchgate.net/publication/222952525_Empathy_constrained_Prejudice_predicts_reduced_mental_simulation_of_actions_during_observation_of_outgroups

Έρευνα 2: Η ενσυναίσθηση του πόνου των άλλων εξαρτάται από την φυλετική τους καταγωγή!

Ακόμα μια μελέτη αποδεικνύει το αυτονόητο, ενάντια στις προθέσεις των ερευνητών που δηλώνουν έκπληκτοι με τα αποτελέσματα και την αποτυχία της αντιρατσιστικής προπαγάνδας (;) στην Αμερική. Η μελέτη έδειξε δύο βασικά πράγματα:

1) Οι Αφροαμερικανοί έδειξαν μεγαλύτερη «ενσυναίσθηση» (ψυχική ταύτιση) για τους Αφροαμερικανούς που αντιμετώπιζαν αντιξοότητες -εν προκειμένω για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα- απ’ ότι οι Λευκοί.

2) Συγκριτικά με την ταύτιση που έδειξαν οι Μαύροι για τους Μαύρους, οι Λευκοί έδειξαν λιγότερη για τους αντίστοιχους Λευκούς-Αμερικανούς. (Ο λόγος γι’ αυτό είναι ότι οι Λευκοί που επιλέχθηκαν γι’ αυτή την έρευνα ήταν υποτίθεται αντιρατσιστές, ενδεχομένως και όχι καθαροί Λευκοί. Παρ’ όλα αυτά, σε εγκεφαλικό επίπεδο δεν έδειξαν την ψυχική ταύτιση με τους Μαύρους που όλοι θα περιμέναν από αυτούς).

«Διαπιστώσαμε πως όλοι δήλωσαν ότι ένιωθαν συναισθηματική ταύτιση με τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα», είπε η Joan Y. Chiao, επίκουρη καθηγήτρια ψυχολογίας και συντάκτρια της μελέτης. «Όμως οι Αφροαμερικανοί έδειξαν πολλή περισσότερη προς άλλους Αφροαμερικανούς σε κατάσταση ανάγκης. Το συμπέρασμα ήταν ότι: η ικανότητά μας να ταυτιστούμε ή όχι με ένα άλλο άτομο εξαρτάται από την φυλετική του καταγωγή. Αυτό επηρεάζει δραματικά το πόσο μπορούμε να νιώσουμε τον πόνο του και το κατά πόσο είμαστε πρόθυμοι να το βοηθήσουμε».

«Είναι αυτή η χαρακτηριστική αίσθηση ότι κάποιος άλλος είναι σαν εμάς, αυτή η οικία αίσθηση και συναισθηματική/ψυχική ταύτιση που νιώθουμε για άτομα που δεν γνωρίζουμε», είπε. «Αυτή η εμπειρία μπορεί πραγματικά να οδηγήσει σε αυτό που ονομάζουμε «υψηλή ενσυναίσθηση» και αλτρουιστικό κίνητρο στον να βοηθήσουμε έναν άλλο άνθρωπο σε ανάγκη».

Η μελέτη περιελάμβανε ίσο αριθμό Λευκών και Μαύρων συμμετεχόντων. Τους έδειξαν φωτογραφίες που απεικόνιζαν Αφροαμερικάνους ή Λευκούς Αμερικανούς σε οδυνηρές καταστάσεις πχ. εν μέσω μιας φυσικής καταστροφής όπως ο τυφώνας Κατρίνα ή σε ουδέτερες πχ. σε ένα υπαίθριο πικνίκ.

«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον», δήλωσε η Chiao, «καθώς προτείνει μηχανισμούς με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε την ενσυναίσθηση και το αλτρουιστικό κίνητρό των ανθρώπων, βρίσκοντας τρόπους να τους δείξουμε τις ομοιότητες μεταξύ των Φυλών!». (Μέσω της «γνωστικής προοπτικής» που ανέφερε και η προηγούμενη έρευνα).

Διαμέσω της προπαγάνδας, λοιπόν, όπως και της απαραίτητης αυθυποβολής -της αυτοπειθαρχίας και του αυτοελέγχου- μπορούμε, όπως λένε, να καταπιέσουμε τα έμφυτα φυλετικά μας αισθήματα και να ταυτιστούμε ψυχικά με άλλες Φυλές. Δυστυχώς, όμως, αυτή ήταν και η τελευταία έρευνα της Chiao. Μια δεκαετία μετά δεν φαίνεται να έχει βρει τρόπο να αποδείξει την θεωρία της παρά δημοσιεύσει άρθρα στα οποία εκφράζει την αγωνία της για το πόσο πολύ τα κοινωνικά στερεότυπα και η Παράδοση σχηματοποιούν φυλετικές διακρίσεις! Δυστυχώς ακόμα δεν αντιλήφθηκε ότι το Αίμα καθορίζει τα πάντα και όχι η κοινωνία, η ανατροφή ή η παιδεία… Κατά τ’ άλλα οι Κινέζοι είναι πιο έξυπνοι απ’ τους Λευκούς…

Πηγή: https://www.sciencedaily.com/releases/2010/04/100426182002.htm

Έρευνα 3: Οι Αντιρατσιστές είναι λιγότερο δεκτικοί σε αρνητικά μυνήματα!

Η τρίτη έρευνα που θα εξετάσουμε έχει γίνει επίσης από αντιρατσιστές το 2007 οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν πως οι ρατσιστικές αντιλήψεις των Αμερικανών είναι αποτέλεσμα προπαγάνδας! Όπως οι εγχώριοι πρεζοαντίφα χαρακτηρίζουν το ελληνικό κράτος φασιστικό και ρατσιστικό, έτσι και τα αμερικανικά αδέρφια τους, υποστηρίζουν πως οι Αμερικανοί δέχονται καθημερινά ρατσιστικά μηνύματα! Παρ’ όλα αυτά το 2009 ψήφισαν μαζικά για Πρόεδρο τους τον Ομπάμα…

Εν πάση περιπτώσει, επί αυτής της βάσης, συγκέντρωσαν φοιτητές ψυχολογίας που είχαν σκοράρει χαμηλά σε ειδικά τέστ που θεωρητικά μετρούν το ποσό ρατσιστής είναι κάποιος ή που προτάθηκαν από Μαύρους φίλους τους ως μη ρατσιστές και με το δέλεαρ χρημάτων ή μορίων για το πανεπιστήμιο τους έκαναν να πάρουν μέρος σε αυτή την έρευνα. Η έρευνα περιείχε τρία διαφορετικά πειράματα. Στο πρώτο και το δεύτερο τους έδειχναν κινέζικα ιδεογράμματα και αριθμούς με εμβόλιμα μηνύματα για το αν είναι καλοί, κακοί ή ουδέτεροι και στο τέλος τους καλούσαν να απαντήσουν. Σκοπός τους ήταν να δουν το κατά πόσο επιρρεπείς είναι οι αντιρατσιστές στο να ενστερνίζονται απόψεις για το τι είναι καλό ή κακό. Ενώ στο τρίτο πείραμα τους έδειχναν έναν Λευκό και έναν Μαύρο σε έναν υποθετικό διάλογο με εικόνες και φράσεις με ρατσιστικό περιεχόμενο και τους ζητούσαν να επιλέξουν ποιός θεωρητικά έχει πει τι…

Το αποτέλεσμα της έρευνας ήταν ότι οι αντιρατσιστές ήταν λιγότερο επιρρεπείς στα ερεθίσματα για το τι είναι καλό ή κακό. Ένα ζήτημα που σαφώς εμπεριέχει τον παράγοντα IQ γι’ αυτό και η παρούσα έρευνα είναι το λιγότερο αστεία, όμως το ενδιαφέρον είναι στο που καταλήγουν οι δύο ερευνητές (Μαύρος και Πολονοεβραίος δηλωμένος αντίφα)

«Εάν η φυλετική προκατάληψη είναι προϊόν κατώτατων συναισθηματικών διαδικασιών (του κακού μας εαυτού δηλαδή) τότε δεν είναι σαφές σε ποιο βαθμό μπορεί να αναστραφεί επιτυχώς μόνο από αξίες ή κίνητρα. Φανταστείτε κάποιον με έντονη απέχθεια για τα φασόλια που κάποια στιγμή μαθαίνει ότι τρεις μερίδες φασόλια την ημέρα μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο ορισμένων καρδιακών παθήσεων. Αν και ένα ισχυρό κίνητρο για το άτομο θα μπορούσε να επηρεάσει την συμπεριφορά του και να το κάνει να ξεκινήσει να τρώει φασόλια, είναι εξαιρετικά απίθανο ότι το ίδιο το κίνητρο θα συντελέσει και στο να αρχίσουν να του αρέσουν και στη γεύση. Αν και είναι δυνατό κάποια άτομα να αποκτήσουν μια νέα προτίμηση σε γεύσεις που κάποτε τους ήταν απεχθείς (πχ. στη γεύση της μπύρας), αυτό σχεδόν πάντα επιτυγχάνεται μέσω της επαναλαμβανόμενης έκθεσης τους στη γεύση αυτή και όχι από την βούληση τους και μόνο στο να το κάνουν».

Το να πιέζεις, δηλαδή, τον εαυτό σου να κάνει κάτι που δεν του αρέσει, δεν θα τον κάνει να του αρέσει, απλά και μόνο θα συνηθίσει να το κάνει μέχρις ότου δεν θα τον ενοχλεί πια. Ένα ποσοστό των ατόμων που το επιτυγχάνουν αυτό, που καταπολεμούν την ενόχληση, μπορεί ίσως να φτάσουν και στην απόλαυση.

«Οι έμφυτες φυλετικές προκαταλήψεις δεν αποβάλλονται εύκολα από ισότιμες αξίες ή κίνητρα. Ωστόσο, οι συμπεριφορές αυτές μπορεί να αλλάξουν μέσω των συχνών «θετικών επαφών» ή των διαφυλετικών σχέσεων! Οι Dasgupta και Greenwald απέδειξαν το 2001 ότι ακόμα και οι σιωπηρές/ακούσιες συμπεριφορές μπορούν να «βελτιωθούν» (στιγμιαία) μέσω της έκθεσης των ατόμων σε θετικά παραδείγματα Μαύρων. Ομοίως, οι Olson και Fazio το 2006, σε έρευνα τους, μείωσαν την «σιωπηρή προκατάληψη» προς τους Μαύρους ταυτίζοντας, σε ένα ανάλογο πείραμα, τα πρόσωπα Μαύρων με θετικά μηνύματα και εικόνες».

Με άλλα λόγια, δείχνοντας επανειλλημένα μηνύματα σε κάποιον με εικόνες και βίντεο με πετυχημένους και καλοκάγαθους Μαύρους, θα μειωθεί θεωρητικά ο ρατσισμός που δέχονται. Ότι ακριβώς κάνει καθημερινά η τηλεόραση και το Χόλυγουντ που τους βάζει ακόμα και στη θέση πατροπαράδοτων Λευκών υπερηρώων για να τους δούμε με καλό μάτι. Φυσικά, οι δύο αυτές προγενέστερες έρευνες που επικαλούνται απέδειξαν μόνο το στιγμιαίο αποτέλεσμα αυτού του είδους της προπαγάνδας, που όπως είπαμε ενέχει τον παράγοντα IQ, και σε καμία περίπτωση το μακροπρόθεσμο. Αν είχε πετύχει άλλωστε η προπαγάνδα τους στην Αμερική, αν μη τι άλλο μετά την οκταετία του Ομπάμα θα είχε εξαφανιστεί και ο ρατσισμός, ιδίως αυτός των Μαύρων έναντι των Λευκών! Δεν χρειάζονται πειράματα για να το αντιληφθεί κανείς αυτό. Εκτός αυτού, εκείνες οι μελέτες (2001 & 2006) είχαν γίνει χωρίς την χρήση ηλεκτροεγκεφαλογράφου, όπως αυτές που παραθέτουμε εδώ. Απ’ τη στιγμή που οι κοινωνιολόγοι επιστράτευσαν την τεχνολογία της νευρολογίας γύρω στο 2010 σταμάτησε μια και καλή η εργαστηριακή έρευνα πάνω στο θέμα, καθώς από επιστημονικής άποψης έχει απαντηθεί πλήρως και τώρα απομένει να περάσουν μερικά χρόνια ώστε να εξετάσουν το κατά πόσο τα μέτρα και οι πολιτικές του σήμερα θα έχουν επίδραση σε εγκεφαλικό επίπεδο στην επόμενη γενιά.

Πηγή: https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1111/j.1467-9280.2007.01985.x

Ένα βίντεο που εξηγεί τι είναι το IAT. Ένα ηλεκτρονικό τέστ που διαμόρφωσε πριν μερικά χρόνια μια πολυφυλετική ερευνητική ΜΚΟ του Χάρβαρντ το οποίο θεωρητικά εντοπίζει έμφυτες φυλετικές προκαταλήψεις στους ανθρώπους. Έχει χρησιμοποιηθεί από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και ερευνητές, όπως αποτέλεσε και βασική παράμετρο στην επιλογή των συμμετεχόντων στις παραπάνω έρευνες. Ένα τέστ που, όπως θα δείτε, ο καθένας μπορεί να παρακάμψει βγάζοντας ότι αποτέλεσμα θέλει για τον εαυτό του. Η πραγματική αξία τέτοιων τέστ διακρίνεται μόνο όταν γίνονται σε παιδιά πολύ μικρής ηλικίας. Μια τέτοια μεγάλη έρευνα θα δούμε στο αμέσως επόμενο άρθρο. Μια έρευνα, τα συντριπτικά αποτελέσματα της οποίας υπέρ του έμφυτου ρατσισμού των ανθρώπων, έβαλαν την ταφόπλακα στον τομέα αυτό της κοινωνικής νευροεπιστήμης.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΙΑΤ τέστ και τους δημιουργούς του εδώ: https://econtent.hogrefe.com/doi/10.1026//0949-3946.48.2.85#/doi/10.1026//0949-3946.48.2.85

https://implicit.harvard.edu/implicit/aboutus.html

Έρευνα 4: Η κλινική αντιμετώπιση του πόνου εξαρτάται από την φυλετική προέλευση του ασθενή!

Αυτή έρευνα του 2012 ήθελε να προσδιορίσει την φυλετική προκατάληψη στον τομέα της υγείας, ώστε να επιβεβαιώσει παλαιότερες έρευνες που έδειχναν πως οι Μαύροι στην Αμερική λαμβάνουν λιγότερη ιατρική φροντίδα και ενδιαφέρον απ’ ότι οι Λευκοί.

«Παλαιότερες έρευνες σχετικά με τις φυλετικές ανισότητες στη θεραπεία ασθενών στις Ηνωμένες Πολιτείες έδειξαν ότι παρά το γεγονός ότι οι Αφροαμερικανοί βιώνουν υψηλότερα επίπεδα πόνου απ’ ότι οι Λευκοί Αμερικανοί κατά τη διάρκεια τραυματισμών και ασθενειών, οι Μαύροι: είναι λιγότερο πιθανό να λάβουν ισχυρές μορφές θεραπείας, δεν λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα σε περιστατικά καρδιακής ανεπάρκειας ή πνευμονίας, τους παράσχετε εν γένει κατώτερης ποιότητας νοσοκομειακή περίθαλψη, περνούν μεγαλύτερους χρόνους αναμονής στα επείγοντα περιστατικά, όπως και έχουν λιγότερες εισαγωγές στην εντατική για πόνο στο στήθος».

Σε μια προηγούμενη μελέτη του, ο Πολονοεβραίος Drwecki εξέτασε το εάν υπάρχουν φυλετικές διαφορές στις εκφράσεις πόνου του προσώπου (αν δηλαδή το πρόσωπο ενός Μαύρου δεν δείχνει, λόγω γενετικής δομής, ότι πονάει όσο ένας αντίστοιχος Λευκός, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν φταίει αυτό ή η φυλετική προκατάληψη των Λευκών γιατρών).

«Τρία γκρούπ παρατηρητών, κατά κύριο λόγο Λευκών, τα δύο αποτελούμενα από φοιτητές και το άλλο από επαγγελματίες νοσηλευτές, παρατήρησαν βίντεο με εκφράσεις προσώπων ατόμων με Λευκό, σκούρο και Μαύρο δέρμα τα οποία υποβάλλονταν σε οδυνηρά χτυπήματα στους ώμους τους. Τα βίντεο ελέγχθηκαν από ειδικούς για την ένταση του πόνου στις εκφράσεις τους ώστε να είναι ακριβώς ίδιες. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τόσο οι επαγγελματίες νοσηλευτές, όσο και οι φοιτητές, ήταν σημαντικά λιγότερο πιθανό να προτείνουν ισχυρές θεραπείες σε άτομα με σκούρα επιδερμίδα (τους συνταγογραφούσαν, δηλαδή, χαμηλότερες δόσεις και πιο ήπια φάρμακα, απ’ ότι έδιναν στους αντίστοιχους Λευκούς ασθενείς. Όσο πιο σκούρο ήταν το δέρμα τους, τόσο ηπιότερες θεραπείες έδιναν). Παρ’ όλο που τα ευρήματα εκείνης της έρευνας ήταν σύμφωνα με το μεγαλύτερο μέρος της βιβλιογραφίας σχετικά με τη φυλετική μεροληψία σε ιατρικά ζητήματα, εγείρετε το ερώτημα (για τον ερευνητή) αν οι διακρίσεις αυτές συνδέονται με την ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και τις φυλετικές εντάσεις και συγκρούσεις που βίωσε τις προηγούμενες δεκαετίες (αν είναι κατάλοιπα της παλιάς ρατσιστικής Αμερικής). Για τον λόγο αυτό η παρούσα έρευνα διεξήχθη στον Καναδά με ένα πολυφυλετικό δείγμα παρατηρητών».

«Στο πείραμα έλαβε μέρος μια ομάδα 50 Καναδών εθελοντών φοιτητών διαφόρων φυλετικών προελεύσεων. 24 άνδρες και 26 γυναίκες μεταξύ 17 και 29 ετών παρακολούθησαν βίντεο με Λευκούς και Μαύρους ηθοποιούς, άντρες και γυναίκες, οι οποίοι έκαναν τις ίδιες ακριβώς εκφράσεις πόνου. Οι συμμετέχοντες πήραν αποφάσεις για την θεραπεία που θα έπρεπε θεωρητικά να ακολουθήσουν, όπως και ανέφεραν τα συναισθήματά τους για κάθε ασθενή».

Αποτελέσματα: «Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων έδειξαν φυλετική προκατάληψη έναντι των Μαύρων και ψυχική ταύτιση με τους Λευκούς, αναφέροντας ότι ένιωθαν περισσότερο τον πόνο τους και έτσι συνταγογράφησαν ισχυρότερες θεραπείες σε αυτούς απ’ ότι στους Μαύρους ασθενείς. Η ενσυναίσθηση (ψυχική ταύτιση/κατανόηση) διαπιστώθηκε ότι παίζει καταλυτικό ρόλο στη θεραπεία των ασθενών αναφορικά με την φυλετική τους καταγωγή».

«Παράλληλα με την κύρια έρευνα διεξήχθησαν και δύο αλλά πειράματα για να ελεγχθεί το κατά πόσο ο παράγοντας αισθητική και συμπάθεια παίζει ρόλο στην αντιμετώπιση των ασθενών. Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν για να εξετασθεί το κατά πόσο ορθές ήταν ορισμένες παλαιότερες μελέτες που είχαν δείξει ότι οι γιατροί μεροληπτούν έναντι ασθενών οι οποίοι δεν τους αρέσουν με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση. Τα δεδομένα από τα δύο αυτά πειράματα έδειξαν ότι η εμφάνιση δεν παίζει κανέναν ρόλο στην αξιολόγηση των ασθενών. Οι Μαύροι δεν βαθμολογήθηκαν ως λιγότερο ελκυστικοί από τους παρατηρητές. Οι βαθμολογίες τους ήταν ακριβώς ίδιες με των Λευκών. Μάλιστα οι Μαύροι βαθμολογήθηκαν ως πιο συμπαθητικοί! Γίνεται, συνεπώς, ξεκάθαρο πως οι φυλετικές ανισότητες και προκαταλήψεις στον τομέα της υγείας δεν σχετίζονται με την εμφάνιση του ασθενούς, αλλά με την μειωμένη ενσυναίσθηση του ιατρού. Όπως επίσης και ότι το φαινόμενο αυτό είναι διαπολιτισμικό/διαφυλετικό» (δεν συμβαίνει, δηλαδή, μόνο από Λευκούς προς Μαύρους. Όλες οι άνθρωποι μεροληπτούν έναντι του σκούρου δέρματος. Όσο πιο Μαύρο, τόσο λιγότερο μπορούν να ταυτιστούν με αυτό και να καταλάβουν τον πόνο του. Όπως θα δούμε στο τρίτο μέρος αυτής της σειράς που είναι αφιερωμένο στα παιδιά, πειράματα από την δεκαετία του ’40 μέχρι σήμερα δείχνουν πως όλες οι Φυλές θεωρούν πιο έξυπνους, ελκυστικούς και συμπαθητικούς τους Λευκούς).

Πηγές: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3659010/#__ffn_sectitle
https://journalofethics.ama-assn.org/article/education-identify-and-combat-racial-bias-pain-treatment/2015-03

Εθνικός Σοσιαλισμός η φυσική Ιδεολογία

Καθίσταται, πλέον, πιο σαφές από ποτέ πως η ιδεολογία μας είναι η μόνη φυσική κοσμοαντίληψη και τρόπος ζωής. Απ’ τη στιγμή δε που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως το Αίμα δεν αλλάζει και πως το φυλετικό αίσθημα, η ψυχική ταύτιση και προστασία για τα άτομα της Φυλής μας είναι έμφυτες ψυχικές προδιαθέσεις, δεν μένει παρά να σπάσουμε τον φόβο της έκφρασης, της πολιτικής ορθότητας και της ενοχής και να αρχίσουμε να προστατεύσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, όπως και να απαιτούμε μέτρα και πολιτικές που στοχεύουν στην εξασφάλιση της επιβίωσης μας. Στην ασφάλεια, αυτονομία και ανεξαρτησία του Έθνους μας, όπως και στην καθαρότητα της Φυλής μας. Και αυτό δεν πρόκειται να επιτευχθεί με απλές διακηρύξεις, αλλά μέσω της οικοδόμησης ενός υγιούς εθνικιστικού χώρου, πάνω σε απαρέγκλιτες φυλετικές βάσεις, ο οποίος θα εκπροσωπείται από σοβαρούς ανθρώπους με ιδέες και λόγο αντάξιο της κρισιμότητας της κατάστασης που βιώνουμε με τον επικείμενο φυλετικό μας αφανισμό.

Η Αντίσταση για μας δεν είναι απλά μονόδρομος, είναι στάση ζωής!

Αλέξανδρος Τζούλιος

3 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s