Η Δημοκρατία Πρόδωσε τη Μακεδονία!

στις

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, οι κυνοβουλευτικοί προδότες επικύρωσαν την Συμφωνία των Πρεσπών με 153 ψήφους! Κανένας πολιτικός δεν αντιστάθηκε, πέρα από τραγελαφικές φωνασκίες και σόου, κανένας δεν κάλεσε επίσημα τον κόσμο να διαδηλώσει ενωμένος έξω απ’ τη Βουλή.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν στον δρόμο και ως μια γροθιά έκαναν το χρέος τους προς την Πατρίδα. Έδωσαν έναν αγώνα που οδήγησε το καθεστώς σε 140 προσαγωγές, 18 συλλήψεις και 1 προφυλάκιση.

Οι αυτόνομοι Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές απέδειξαν ότι είναι ΟΙ ΜΟΝΟΙ που μπορούν και θέλουν να παλέψουν για τα ιερά και τα όσια της Φυλής μας. ΟΙ ΜΟΝΟΙ που αγωνίζονται μακριά από κόμματα, απο-κόμματα και μικροσυμφέροντα. Με την ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ως το νούμερο ένα όπλο τους για την επικράτηση.

Όπως είχαμε προειδοποιήσει, το μεγάλο συλλαλητήριο έγινε την λάθος μέρα. Ο μεγαλύτερος όγκος των διαδηλωτών συγκεντρώθηκε έξω από μια κλειστή Βουλή, ενώ τα εκτεταμένα επεισόδια προϊδέασαν την αστυνομία, δίνοντας της τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για το δεύτερο κάλεσμα την ημέρα ψήφισης της Προδοσίας. Εξού και τα δρακόντεια μέτρα που οδήγησαν σε δεκάδες αναίτιες προσαγωγές και μπλόκα στα σημεία καθόδου των πούλμαν.

Το σχέδιο της κυβέρνησης ήταν ξεκάθαρο. Ήθελε την διάλυση του Συλλαλητηρίου και μάλιστα για τον σκοπό αυτό χρησιμοποίησε, κατά δική της πρωτοφανή παραδοχή, έμμισθους κουκουλοφόρους της ΕΛ.ΑΣ.. Οι διοργανωτές απ’ την άλλη δεν σταμάτησαν να υβρίζουν τους χιλιάδες διαδηλωτές που ξέσπασαν αγανακτισμένοι από την ακατάπαυστη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ, λέγοντας τους «προβοκάτορες», «ακροδεξιούς», «αλήτες» και ότι άλλο κοσμητικό επίθετο υπάρχει, μέχρι που τα χημικά έφτασαν και στους ίδιους και τότε αποφάσισαν να αλλάξουν τροπάριο και να αρχίσουν τα παρακάλια προς την υπουργό δημόσιας τάξης…

Παρ’ όλα τα λάθη, αυτό που πρέπει να μείνει σε όλους μας είναι ότι το Κίνημα μας ανδρώθηκε, μεγάλωσε, ενώθηκε και έδειξε σε όλη την Πατρίδα την δύναμη του. Μπορεί να μην κατάφερε να σταματήσει την προδοσία (κάτι που ούτως ή άλλως ήταν σχεδόν ανέφικτο) αλλά νίκησε, προπάντων στην συνείδηση του ελληνικού λαού.

Δείξαμε σε όλους ποιοί είναι οι βολεμένοι και ποιοί οι αγωνιστές. Ποιοί δεν φοβούνται τη Φωτιά και ποιοί φοβούνται ακόμα και την σκιά τους.

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, χτίζοντας ένα τεράστιο, ενιαίο και συμπαγές Κίνημα μακριά από μικροσκοπιμότητες και ματαιόδοξους καιροσκοπισμούς. Μακριά από ταμπέλες και μικρο-οργανώσεις που διασπούν και δυσχεραίνουν τρομακτικά την συλλογική οργάνωση. Μια πανελλαδική οργανωτική επιτροπή είναι το μόνο μέσο που μπορεί να φέρει την τόσο αναγκαία οργάνωση για τους εθνικούς αγώνες που έρχονται.

Πιστοί μέχρι την τελική Νίκη!

Η Προδοσία τους ήταν μόνο η Αρχή – Ο Αγώνας τώρα αρχίζει!

Διηνέκης

Σχολιάστε