Ο Φαύλος Κύκλος της εν Ελλάδι Ακροδεξιάς

στις

Προ δύο ετών είχα γράψει, με αφορμή ένα σχέδιο που εικαζόταν τότε ότι απεργάζονται κάποιοι αυτόνομοι για να χτυπήσουν εκλογικά την ΧΑ, τα εξής:

«Πλησιάζουν εκλογές στο Ελλαδιστάν και η ακροδεξιά παράγκα προσπαθεί με κάθε μέσο να κερδίσει τις εντυπώσεις και να συσπειρώσει τα μέλη και τους ψηφοφόρους της, που έχουν, όμως, προ πολλού εγκαταλείψει το πλοίο… […] Μπρος στις εξελίξεις, το σύστημα ενεργοποιεί και πάλι κάθε υπαρκτή του εφεδρεία και της ανοίγει το δρόμο για να αρπάξει κάθε μια ό,τι μπορεί. Έτσι βλέπουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος, τα καμένα χαρτιά του συστήματος, τους διωγμένους του Σαμαρά και του Μιχαλολιάκου, καθώς και τον ίδιο, να συνθέτουν μια αποκρουστική, δυσώδη, μα και τραγελαφική εικόνα. Ένα κάδρο τόσο άτεχνο, διεστραμμένο και βρόμικο που θυμίζει έργο τέχνης αριστερής φεμινίστριας σε υπόγεια γκαλερί στου Ψυρρή. Πλεύρης, Μπαλτάκος, Κρανιδιώτης, Καρατζαφέρης, Ρήγας, Σώρρας, Μιχαλολιάκος… Εθνική Ενότητα, Νέα Δεξιά, Χ.Α., Λ.Ε.Π.ΕΝ., Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., Ε.ΣΥ. – ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!».

Έκτοτε πέρασαν κοντά στα δύο χρόνια, οι εκλογές όμως δεν ήρθαν ποτέ. Η αριστερο-δεξιά συγκυβέρνηση θα εξαντλήσει όπως όλα δείχνουν την 4ετία και οι λόγοι γι’ αυτό είναι πάρα πολύ συγκεκριμένοι και συνοψίζονται στο ότι η παρούσα κυβέρνηση αποτελεί την πιο μειωδοτική από την εποχή που ο Καραμανλής πρόδωσε την Κύπρο… Ξεπούλησαν Γη και Ύδωρ στην κυριολεξία. Από το όνομα της Μακεδονίας, μέχρι δύο Έλληνες αξιωματικούς και συνεχίζουν περήφανα την πορεία τους ξεπερνώντας όλο και περισσότερο τον εαυτό τους. Από την άλλη μεριά, οι έμμισθοι εθνικιστές φιλοδοξούν να αποτελέσουν τα νέα ΚΝΑΤ, όπως απέδειξαν στην τελευταία τους κινητοποίηση για το Μακεδονικό στο Σύνταγμα. Το «καράβι», όμως, μπάζει τόσα νερά που οι μισοί ναύτες σπεύδουν να ριχτούν στα κύματα και οι άλλοι μισοί τραβούν με μανία κουπί. Έτσι είδαμε τραγελαφικές εικόνες με τους μισούς να «μπαίνουν» και τους άλλους μισούς να βάζουν πλάτη μπροστά από τα ΜΑΤ. Μισούς να χαιρετάνε με υψωμένη την δεξιά και μισούς να τους κατεβάζουν με μίσος τα χέρια…

Ο εθνικιστικός χώρος βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση και αυτό φαίνεται από τις σπασμωδικές και ανοργάνωτες κινήσεις που κάνει. Ηγεσία δεν υπάρχει πουθενά! Οι καθοδηγητές απολαμβάνουν παγωμένο φρέντο αγκαλιά με το κλιματιστικό στο γραφείο τους ενώ το ποίμνιο αλληλοσφάζεται προσπαθώντας να χαράξει δρόμο από μόνο του, ακροβατώντας μεταξύ φανατισμού – καθωσπρεπισμού, νομιμοφροσύνης – παρανομίας, λογικής και ψυχεδέλειας.

Το σύστημα δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί άβουλο αυτές τις εξελίξεις. Έχει προνοήσει προ πολλού να φυτέψει παντού τους ανθρώπους του. Σύλλογοι, κόμματα και «Επιτροπές Συλλαλητηρίων» μαζί με ξοφλημένες κυράδες που το παίζουν μπροστινές εκπροσωπώντας επάξια τον βόθρο-χώρο στα «μίντια». Κοινή συνισταμένη όλων αυτών; Η πολιτική ορθότητα, η λατρεία της Δημοκρατίας και η αμετανόητη πίστη τους στις δυνάμεις κατοχής, του στρατού και της μπατσαρίας…

Ξετυλίγοντας το σάπιο κουβάρι της εν Ελλάδι ακροδεξιάς, συναντούμε πολλά γνωστά πρόσωπα, όλα αλληλένδετα μεταξύ τους. Το καθένα στο μετερίζι του, όμως όλα μαζί σαν εργατικά μυρμήγκια, μεθοδικά και αθόρυβα, χτίζουν το υπόγειο βασίλειο τους περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να βγουν στην επιφάνεια. Οι υποστηρικτές της ΧΑ σαφώς και θα πουν ότι τα σκουλήκια στα οποία αναφερόμαστε συνασπίζονται για να της αποσπάσουν ψήφους. Καίτοι αυτό είναι αληθές, για εμάς ως Εθνικοσοσιαλιστές, ως Έλληνες και φύση αντιδημοκράτες, μας είναι παντελώς αδιάφορο. Διότι αν μας ένοιαζε θα βρισκόμασταν εδώ και καιρό στο πατροπαράδοτο μαγαζάκι του χώρου και όχι στον λεγόμενο «αυτόνομο» χώρο. (Είναι επιτακτικό να μπαίνουν εισαγωγικά σε αυτή τη λέξη καθώς η ορθή ορολογία θα έπρεπε να είναι «ελεγχόμενος εξωκοινοβουλευτικός ακροδεξιός χώρος» υπό την εγκάρδια εποπτεία της υπηρεσίας προστασίας πολιτεύματος!).

Καταλήξαμε έτσι να έχουμε δύο «μεγάλα» κεφάλια (με τους απαραίτητους μπροστινούς βεβαίως) τα οποία μαζεύουν κόσμο υπό την σκέπη των κομμάτων τους. Απ’ τη μια το ΕΣΥ του υπέρτατου Αρτεμίου Σώρρα και απ’ την άλλη το ΕΜΕΙΣ του μεγίστου σοφού διδασκάλου Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Μόλις προσφάτως ανακαλύψαμε το βαθύ δίκτυο που είχε απλώσει ο συλληφθείς πλέον Αρτέμης που απέδειξε την ορθότητα του επίσης προ δύο ετών άρθρου μας “Το φιάσκο του Βοτανικού”. Τώρα πλέον ξέρουμε με σιγουριά ότι οι πρωτοστάτες της κατάληψης ήταν άτομα του περιβάλλοντός Σώρρα όπως ο κύριος Ιωάννου και ο κύριος Μπαμπάνης που από τομεάρχης του ΛΑΟΣ έγινε μέλος της ΛΕΠΕΝ και ύστερα του ΕΣΥ. (Σκοπός μας δεν είναι να χαρακτηρίσουμε αρνητικά κανέναν παρά να χαρτογραφήσουμε τον χώρο προφυλάσσοντας με αυτό τον τρόπο τίμιους και αγνούς Συναγωνιστές απ’ το να πέσουν σε δίχτυα που είναι αποκλειστικά και μόνο για δημοκρατικά ψάρια…). Έπειτα, έχουμε τον ευυπόληπτο ντουντουκοφόρο κύριο Πετρομιχελή όπου ξεκίνησε να περιφέρει την σημαία των «μαγκών του Βοτανικού» (όπως τους χαρακτήρισε) και με αφορμή την σύλληψη του ελλάνιου αρχηγού δήλωσε δημόσια την στήριξη του σε αυτόν. Από την άλλη πλευρά έχουμε την κοπιώδη προσπάθεια του κυρίου Συμιγδαλά να «στρατολογήσει» επιφανείς πατριώτες στο κόμμα του ΕΜΕΙΣ, όπως ίσως και κάποιους ιδιαίτερα «καταξιωμένους» σαν τον κύριο Γερμενή.

Πλέον δεν υπάρχουν άσκεποι και ανένταχτοι στον εθνικιστικό χώρο. Όλοι έχουν συνασπιστεί σε κάποιου είδους «ένωση». Έως και ο «αδάμαστος» Κλεομένης ανεμίζει τώρα την «σημαία» της Χρυσής Αυγής.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και το επερχόμενο «αντίβαρο» της ΧΑ, το κόμμα που ετοιμάζουν οι κύριοι Μπαλτάκος, Συναδινός, Μανωλάς, Καπερνάρος και Κουκούτσης, οπού καθώς όλα δείχνουν θα κατέλθει στις επερχόμενες εκλογές από κοινού με το ΕΜΕΙΣ και την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του Φαήλου Κρανιδιώτη. Εκλεκτές συμμετοχές στον εν λόγω συνασπισμό εικάζουμε πως θα είναι και οι κύριοι Ρήγας, Μίχος, Αλεξόπουλος, Ησαΐας Κωνσταντινίδης, η κυρία Μπιτάκου, ενδεχόμενος και ο κύριος Μπούκουρας… Στον χορό της Ένωσης θα μπουν και οι δύο μεγάλες εφημερίδες του χώρου Ελεύθερος Κόσμος και Ελεύθερη Ώρα, όπως είναι απολύτως λογικό, με μόνο «αντίπαλο» τον Στόχο που μπατροπαράδοτα στηρίζει ΧΑ, είτε έμμεσα, είτε ευθέως.«Ερώτημα» παραμένει τι θα κάνει ο Καρατζαφέρης και ο Κυριάκος Βελόπουλος…

Όλοι αποτελούν παιδιά της ίδιας ακροδεξιάς μήτρας. Το μόνο που τους χωρίζει είναι η αρχηγομανία, το συμφέρον και η ιδιοτέλεια του καθενός που τους εμποδίζει απ’ το να ξεδιπλώσουν ελευθέρα τον ασυγκράτητο «ενωτικό» πατριωτισμό που κρύβουν στα στήθη τους.

Σαφώς και οι “εξελίξεις” αυτές δεν μας ξαφνιάζουν ούτε μας στεναχωρούν καθόλου μιας και ήταν απολύτως αναμενόμενες. Ουδέποτε προσδοκούσαμε “σωτηρία” απ’ την άκρα δεξιά, όπως και από καμίας άλλης μορφής Δεξιά. Μπροστά μας ανοίγεται πεδίο δόξης λαμπρό για να διαδώσουμε τις Ιδέες μας περήφανα και ακηδεμόνευτα. Μακριά από πατριδοκάπηλους ακροδεξιούς φυρερίσκους, τυχοδιώκτες και τσαρλατάνους. Είναι χρέος μας να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και καθαρότητα της Ιδέας μας αποκλείοντας άτομα και φορείς που νοσούν από την επάρατο ακροδεξιά νόσο. Το κυνήγι του Μαμωνά και των φώτων της “δημοσιότητας” δεν έχει καμία σχέση με τις Ιδέες μας και τον ταπεινό βίο που πρέπει να διάγει κάθε γνήσιος Έλληνας, πόσο μάλλον στρατιώτης της Ιδέας. Η “τέχνη” της κωλουτουμπας όπως και οι φτηνές λαϊκιστικές ρητορείες, εξίσου δεν συνάδουν με την Εθνικοσοσιαλιστική Ηθική. Η συναγωνιστική αλληλεγγύη, τέλος, όπως και ο αγώνας για την κοινωνία και τα δίκαια της φυλής δεν νοείται να αντικαθίσταται από τον νεποτισμό, την φιλαργυρία και την αυτοπροβολή.

Ο φαύλος κύκλος της ακροδεξιάς ξεκινάει απ’ την κομματική διαγραφή και στέρηση της καρέκλας, φτάνει στα “ζήτω ο Αρχηγός” και καταλήγει στο “μαζί τα φάγαμε”. Από το “όχι στο τζαμί” στο “ναι σε όλα”. Και από το “Veni Vidi Vici” στο “μακριά κι αγαπημένοι”.

Δεν συντρέχουν λόγοι να γίνουμε περισσότερο γλαφυροί. Απευθυνόμαστε πρωτίστως σε Συναγωνιστές, όχι σε τυχαίους πολίτες. Συνεπώς και η κατάσταση είναι γνωστή. Αυτή την ώρα έχουμε ανάγκη εκείνους που είναι σε θέση να πολεμήσουν ενάντια στο ξεπούλημα της πατρίδας μας όπως και ενάντια σε αυτούς που τριγυρνούν υπνοβατώντας, στις πόλεις και τα χωριά, δίχως ίχνος λύπης και ντροπής για το κατάντημα ενός άλλοτε ένδοξου Έθνους. Ο δικός μας εθνικισμός δεν χωράει “γαρίφαλα”, “στεφάνια” και “κεράκια”. Πορείες “αγάπης” και εναγκαλισμούς με την αστυνομία. Εμείς δεν βλέπουμε παντού προβοκάτορες, αλλά ζωντανούς Έλληνες που αντιδρούν. Δεν κηρύττουμε την “σωφροσύνη” για να μην διαταραχτούν οι σχέσεις μας με το αφεντικό. Ούτε κρατάμε μειλίχιο το πλήθος για να διατηρήσουμε ανέπαφη την θεσούλα μας. Δεν μας εκφράζουν κούφιες αντιδράσεις και ψευτομαγκιές. Οι νερόκοτες της ακροδεξιάς δίδαξαν ήθος όμοιο του Νενέκου. Εμείς πρέπει να επιδείξουμε ήθος όμοιο του Οδυσσέα. Υπομονή, στρατηγική, θάρρος και αυταπάρνηση. Χαρακτηριστικά ενός Αχιλλέα. Πρωτοπορία, επαναστατικότητα και αρνησικυρία σαν τον Προμηθέα! Αυτά είναι τα αρχέτυπα της Ράτσας μας, αυτά είναι τα ιδανικά της Ιδέας μας.

Χρέος μας είναι να δείξουμε σε όλους ότι η ακροδεξιά “ιδεολογία”, ψυχοσύνθεση και πρακτική είναι γέννημα θρέμμα του κοινοβουλευτικού συστήματος. Είναι ένα αποπαίδι της Δεξιάς για πατριωτικό ξεκαύλωμα. Μια βαλβίδα εκτόνωσης. Ο ακροδεξιός μάχεται αποκλειστικά και μόνο για την τσέπη του. Είναι εμποράκος και αργυραμοιβός όπως ένας περιπλανώμενος βιβλικός Ιουδαίος. Πουλάει μαγικά βότανα, tablet και ιδέες πολύ ανώτερες απ’ τον ίδιο. Μιλάει για Αξίες τις οποίες δεν εφάρμοσε ποτέ και μάλιστα χλευάζει όποιον τις παίρνει στα σοβαρά.

Η θεωρία των δύο άκρων δεν είναι προπαγανδιστική τακτική, είναι εφαρμοσμένο σχέδιο ασφαλούς εκτόνωσης και ελέγχου των “ατάκτων” στοιχείων της κοινωνίας. Όσων φεύγουν απ’ τη γραμμή και κοιτούν ψηλά στο φως του Ηλίου.

Όσο ζήλο επιδεικνύουμε στην προπαγάνδα εναντίον της Αριστεράς, εξίσου την ίδια προσπάθεια πρέπει να καταβάλουμε για την κατακρήμνιση των ειδώλων της ακροδεξιάς. Τα γέρικα τοτέμ και οι φαντασμένοι παλιάτσοι δεν είναι παρά βιολογικά υποπροϊόντα της Δημοκρατίας. Το σύστημα τους γέννησε και τους θρέφει με παχυλούς μισθούς, προνόμια και προστασία. Η αποτυχία τους είναι αντιστρόφως ανάλογη με την δική μας επιτυχία. Η οποιαδήποτε συνδρομή ή συμμετοχή στο έργο τους είναι υπονόμευση των δικών μας πραγματικά Εθνικών και Σοσιαλιστικών στόχων!

Ζήτω η Νίκη!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s