2018: Ένας απολογισμός

στις

Το 2018 ήταν αναμφίβολα μια χρονιά πολλών διώξεων, αγώνα, μα και αμέτρητων προδοσιών. Πάνω απ’ όλα, όμως, θα την χαρακτηρίζαμε ως την χρονιά της Αλήθειας.

Όσο οι καιροί δυσκολεύουν, τόσο οι άνθρωποι δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Κάποιοι δειλιάζουν, ενώ άλλοι βγαίνουν μπροστά. Πολλοί είναι αυτοί που τα παρατούν, μα πολλοί περισσότεροι εκείνοι που ρίχνονται με πάθος στη μάχη.

Η χρονιά που πέρασε, παρ’ όλες τις δυσκολίες, μας έκανε να δούμε τα πράγματα πολύ πιο καθαρά, όπως και δυνάμωσε μέσα μας την πίστη στον Σκοπό και την θέληση για Αγώνα. Το 2018 βιώσαμε ουκ ολίγες φορές την νιτσεϊκή ρήση: «Ότι δεν με σκοτώνει, με κάνει ισχυρότερο!»

Παρατηρώντας τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2018 μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε οτι έρχονται χρόνια δύσκολα, στα οποία θα ζήσουμε το αποτέλεσμα όλων των προδοτικών και εκφυλιστικών νόμων που ψήφισαν.

Δεν έχει καμία σημασία ποιές κυβερνήσεις θα πέσουν και ποιές θα ανέβουν. Σημασία έχει να κατανοήσουμε ότι όλες εξυπηρετούν το ίδιο πλουτοκρατικό σύστημα της Δημοκρατίας. Το πιο διεφθαρμένο ολιγαρχικό πολίτευμα όλων των εποχων.

Μεσω αυτού, οι λαοπλάνοι πολιτικάντηδες ξεπουλούν κάθε σπιθαμή της πατρώας μας γης, δηλητηριάζουν την κοινωνία, πλαστογραφούν την ιστορία μας και επιβάλλουν την γραμμή των σιωνιστικών-καπιταλιστικών εταίρων τους. Δεν έχει σημασία, λοιπόν, ποίο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές την νέα χρονιά. Είτε οι siemensάκηδες δεξιούληδες, είτε οι απάτριδες αριστερομαρξιστές, το έργο τους θα είναι όσο αντεθνικό και αντιλαϊκό είναι εδώ και τόσα χρόνια «δημοκρατικής» μεταπολίτευσης.

Είναι οι ίδιοι που τον Ιανουάριο του 2018 έθεσαν θέμα επίλυσης του ονόματος των Σκοπίων. Οι όψιμοι αριστεροί και πρώην αντι-νατοϊκοί ξεκινούν το ξεπούλημα της Μακεδονίας υπέρ ενός διεθνούς στρατού.

Είναι οι ίδιοι που τον Μάρτιο του 2018 συναίνεσαν στον διασυρμό των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών που οδηγήθηκαν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης από τους Τούρκους κομάντο. Οι απάτριδες κυβερνώντες, υπηρέτες των νατοϊκών δυνάμεων διαχειρίστηκαν το επεισόδιο με ηττοπάθεια δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο υπόδουλοι είναι στα αφεντικά τους.

Είναι οι ίδιοι που τον Απρίλιο του 2018 ευθύνονται για τον θάνατο του πιλότου Mirage 2000-5 Γιώργου Μπαλταδώρου, που έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση του μαχητικού του αεροσκάφους στη θάλασσα.

Είναι οι ίδιοι που τον ίδιο μήνα, μετά από παρέμβαση κάποιων νέων που τοποθέτησαν ελληνικές σημαίες στο σύμπλεγμα των νησίδων Μικρή και Μεγάλη Ανθρωποφάγος, απαξίωσαν και κατέκριναν την πράξη τους χαρακτηρίζοντας την ως «ανεύθυνη και θρασύδειλη».

Είναι οι ίδιοι που το Μάιο του 2018, περνούν το νομοσχέδιο για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Οι ίδιοι που ενέκριναν τους γάμους τους και την προώθηση των έμφυλων ταυτοτήτων.

Είναι οι ίδιοι που τον Ιούνιο, για ακόμα μια φορά βύθισαν την Μάνδρα στη λάσπη, λίγους μήνες μετά την τραγωδία του 2017, που κόστισε τη ζωή σε πάνω από 24 Έλληνες.

Τον ίδιο μήνα, οι πραιτοριανοί του Τσίπρα ξυλοκοπούν τους Έλληνες στο Πισοδέρι επειδή αντιστέκονται στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας. Πολλοί καταλήγουν στο νοσοκομείο, ενώ η ηγεσία της αστυνομίας συγχαίρει τα ΜΑΤ που «έσωσαν τη χώρα απ’ τα ακροδεξιά στοιχεία».

Είναι οι ίδιοι που τον Ιούλιο του 2018 με τις ανύπαρκτες δομές, εξοπλισμό, οργάνωση και εκπαίδευση τους, όπως και την πλήρη υπακοή στο ΝΑΤΟ, ευθύνονται για την τεράστια εθνική τραγωδία από τις πυρκαγιές στο Μάτι που κόστισαν τη ζωή σε πάνω από 100 Έλληνες, μεταξύ αυτών και μωρά παιδιά.

Είναι οι ίδιοι που τον Σεπτέμβριο ηρωοποιήσαν ένα τραβεστί που αυτοαποκαλούνταν ως «το Ζάκι Ο» και θα δικάσουν έναν καταστηματάρχη και μερικούς αστυνομικούς γιατί έκαναν απλώς το αυτονόητο. Ο μεν να υπερασπιστεί την περιουσία του και οι δε να συλλάβουν έναν επίδοξο ληστή.

Είναι οι ίδιοι που στις 28 Οκτωβρίου αποδέχτηκαν και σχεδόν επιδοκίμασαν την δολοφονία του αδερφού μας Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις και σιωπούν προδοτικά στις απειλές και στις συνεχόμενες πιέσεις, διώξεις και παράνομες κατεδάφισεις στα μειονοτικά χωριά των αδερφών μας στην Ελληνική Βόρειο Ήπειρο.

Είναι οι ίδιοι που πρόβαλλαν παντού τον Κομμουνισμό και τους Αναρχικούς ως μόνη εναλλακτική στο πανελλαδικό ξεσηκωμό των Μαθητών για την Μακεδονία. Το μίσος τους δεν γνωρίζει ηλικία.

Είναι οι ίδιοι που για ακόμα μια χρονιά έστησαν την καθιερωμένη παράσταση της 6ης Δεκεμβρίου για τον θάνατο του Α. Γρηγορόπουλου. Και άφησαν το κέντρο της χώρας, έρμαιο στα χέρια των «αντιεξουσιαστών» οι οποίοι πετούσαν βεγγαλικά για να γιορτάσουν την «νίκη» τους.

Και συνεχίζουμε να μετράμε απώλειες μέσα από την ηθική κατάπτωση του λαού μας, την εδαφική και εθνική μας παραχώρηση, την ανελέητη δολοφονία του πολιτισμού, της ιστορίας και της παιδείας μας.

Ψυχικά και πνευματικά έχουμε δηλητηριαστεί από τη νοσηρή υλιστική ασθένεια του υπερκαταναλωτισμού. Υπό το τρίπτυχο δούλεψε-κατανάλωσε-ψόφα! Έτσι καταγράφει ο μέσος νεοέλληνας την κοινωνική του αξία στις σελίδες της ζωής του. Αν είσαι συναισθηματικά κενός είσαι και περισσότερο σπάταλος, ενώ όσα περισσότερα δεκαδικά ψηφία αφαιρείς από το λογαριασμό σου για να κάνεις τους αγαπημένους σου να γελούν, τόσο περισσότερο θα ανέβει η αξία σου. Θα ευφρανθεί η ψυχή σου.

Ο μόνος τρόπος για να ευχαριστήσετε αυτούς που αγαπάτε είναι να ακολουθήσετε πιστά το πνεύμα των ημερών και το παράδειγμα που διδάσκει η θρησκεία του Καπιταλισμού. Οχι το «Έρρωσθε και Ευδαιμονείτε», αλλά το «Καταναλώστε και Ευδαιμονείτε»!

Τα αξιομνημόνευτα γεγονότα της ιστορίας είναι τα ορατά αποτελέσματα των αοράτων αλλαγών στη σκέψη των ανθρώπων. Επειδη όμως το κληρονομικό υπόβαθρο των σκέψεων μιας φυλής είναι το πιο σταθερό της στοιχείο, οι αλλαγές αυτές σπάνια εκδηλώνονται.

Η σημερινή εποχή αποτελεί μια από τις σπάνιες και κρίσιμες στιγμές της ιστορίας κατά τις οποίες οι σκέψεις των ανθρώπων αρχίζουν να μεταβάλλονται. Επειδή όμως οι παλιές ιδέες συνεχίζουν να είναι πολύ ισχυρές, παρότι έχουν κλονιστεί, και αυτές που θα τις αντικαταστήσουν είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, η σύγχρονη εποχή αποτελεί μία περίοδο μετάβασης και αναρχίας.

Εκεί στεκόμαστε Εμείς. Υπερασπιστές μιας Ιδέας που έμεινε αλώβητη και αναλλοίωτη στον χρόνο. Δεν αρνούμαστε την φύση μας, αντιθέτως την δοξάζουμε. Δεν δηλητηριάζουμε το Πνεύμα και τη σκέψη μας, με αλλότριες ιδέες. Ανακαλύπτουμε το Είναι μας πατώντας στα χνάρια των προγόνων μας.

Ο άνθρωπος ο οποίος δεν καθιστά πνευματικό το ένστικτο του, γίνεται σκλάβος των παθών του και των πρωτόγονων ορμών του.

Όσο κι αν προσπαθούν να μας μπολιάσουν με την ιδέα ότι «τα πάντα επιτρέπονται στη κοινωνία που ζούμε». Εμείς τους απαντούμε ότι εχθροί του κάλλους δε θα γίνουμε ποτέ και η ανιδιοτελής μας πίστη στα ιδανικά της Φυλής είναι αυτή που θα επαναφέρει το λαό στα αρχέγονα Υγιή και Ηρωικά πρότυπα.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους Έλληνες υγεία και ευτυχία για το νέο έτος. Καλή δύναμη σε όλους τους διωκόμενους Συναγωνιστές και για όσους είναι ελεύθεροι ευχόμαστε να συνεχίσουν να πιστεύουν και να μάχονται ανιδιοτελώς για την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία και την Φυλετική καθαρότητα της Πατρίδας μας.

Καλή χρονιά, καλή λευτεριά!
Καλούς αγώνες, γερή καρδιά!

Το 2019 ας βάλουμε όλοι το Εμείς, πάνω απ’ το Εγώ.

Ζήτω η Νίκη

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s