Ο Εθνικισμός ευημερεί μόνο υπό συνθήκες κοινωνικο-πολιτικής κρίσης;

στις

Το παρόν αποτελεί μέρος της σειράς άρθρων: «Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τον Εθνικό Σοσιαλισμό». Η παρακάτω ερώτηση/τοποθέτηση τέθηκε από την Ειρήνη Β.

Πιστεύω ότι ο Εθνικισμός είναι αναγκαίος μόνο όταν υπάρχει μια οικονομικο-πολιτικη κρίση ή ξένη εισβολή. Αν όλα είναι καλά, δεν υπάρχει ανεργία, δεν υπάρχουν ξένοι, είναι περιττός. Γι’ αυτό και τα εθνικιστικά κινήματα ανθίζουν μόνο σε καιρούς κρίσης όπως έγινε και στην περίπτωση της μεταπολεμικής Γερμανίας.

Το ερώτημα αυτό αποτελεί ταυτόχρονα και μια κατηγορία την οποία εκτοξεύουν συχνά οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι λέγοντας πως «μόνο εν καιρό κρίσης ευδοκιμεί ο Εθνικισμός». Είναι γεγονός ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης, πόσο μάλλον εθνικής, τα εθνικά και κοινωνικά ανταλλακτικά του λαού αφυπνίζονται. Η αλληλεγγύη αυξάνεται, οι εφήμερες διαφορές παραμερίζονται και ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας δρα σαν μια γροθιά. Αυτό είναι μια φυσική αντίδραση, ένα φυσικό επακόλουθο του αισθήματος της επιβίωσης και της φιλοπατρίας που σε καιρούς ευημερίας πνίγει ο Φιλελευθερισμός. Γι’ αυτό λέμε πως ο Εθνικισμός δεν είναι ιδεολογία, αλλά συναίσθημα. Γι’ αυτό κι εμείς δεν είμαστε απλά Εθνικιστές, αλλά Εθνικοσοσιαλιστές! Φορείς μιας Κοσμοθεωρίας που απαντά σε κάθε κομμάτι του βίου μας, που αντηχεί σε κάθε έκφραση της φυλετικής ψυχής του Γένους μας.

Η Κοσμοθεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού δεν έχει ανάγκη από εχθρούς για να βιωθεί και να εφαρμοστεί. Εμείς δεν έχουμε ως πρώτο συνθετικό της Ιδέας μας το ΑΝΤΊ. Η δικιά μας Ιδέα πηγάζει από την Φυσική Τάξη Πραγμάτων και όχι από κάποια ανθρώπινη αντιφυσική θεώρηση για το πώς πρέπει να ζουν και να φέρονται οι άνθρωποι. Εμείς, ως οι προστάτες του Αίματος και Δημιουργοί του πιο ανωτέρου πολιτισμού της ιστορίας, έχουμε υπάρξει πρώτοι ιδεολογικά. Προτού εφευρεθούν, από σκοτεινά εβραϊκά μυαλά, όλες αυτές οι αντιφυσικές ιδεολογίες της αριστεράς και της δεξιάς και αναταράξουν την φυσική-κοσμική ισορροπία, διαλύσουν την Ιδέα του Έθνους και νοθεύσουν το Αίμα. Η ιδεολογία μας απαντάται σε κάθε έκφανση της ελληνικής μυθολογίας, φιλοσοφίας και πολιτικής προϊστορίας. Δεν είχε ορισμένο τίτλο-ονομασία καθότι το φυσικό, το αυτονόητο, δεν χρήζει ορισμού όταν δεν υπάρχει κάτι που προσπαθεί να το αναιρέσει. Μόνο όταν γεννήθηκε ο Φιλελευθερισμός, ο Μαρξισμός και ο Κομμουνισμός, χρειάστηκε να ξαναγεννηθεί/οριοθετηθεί η Ιδέα μας για να απαντήσει στις σύγχρονες προκλήσεις και ιδεολογίες οι οποίες φιλοδοξούν να την καταργήσουν και μαζί με αυτήν να αλλάξουν διαπαντός την φύση του ατόμου.

Ενάντια στο αρχέγονο σημιτικό «Διαίρει και Βασίλευε», οι αφέντες της Νέας Τάξης κατάλαβαν ότι το «Εξίσωσε» όταν εφαρμόζεται σε βιολογικό, κοινωνικο-οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο είναι η απόλυτη «συνταγή» για μια παντοτινή εξουσία. Και αυτό διότι το σχέδιο τους εφαρμόζεται στον βωμό της καλοσύνης, του αντιρατσισμού και των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Στοχοποιοντας παράλληλα όσους αντιδρούν ως κακούς, απάνθρωπους και εγκληματίες.

Η παρούσα κατάσταση μπορεί να ευνοεί κατά ένα μέρος τις Ιδέες μας δεν είναι όμως η τελική νίκη το τέλος της κρίσης ή ήττα του εχθρού. Η κατάληψη της εξουσίας δεν είναι παρά το πρώτο βήμα για την Αναγέννηση του πατρογονικού μας κάλλους, υπό νέες σύγχρονες βάσεις. Το πρώτο σκαλί και προαπαιτούμενο για να λάβει και πάλι σάρκα και οστά η Κοσμοθεωρία μας. Τότε που δεν θα υπάρχει ανεργία, ούτε ξένοι, ούτε πολιτικάντηδες, οικονομική ανέχεια και φυλετική επιμειξία. Τότε θα ξαναζήσουμε τον μύθο μας και θα μεγαλουργήσουμε όπως άλλοτε!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s