Κράτος/Εκκλησία/Μασονία: Το τρίπτυχο της δυστυχίας μας!

στις

Όσοι δεν είχαν καταλάβει τόσα χρόνια ποιοι είναι αυτοί που τον καταδυναστεύουν στ’ αλήθεια, ποιοι είναι οι πραγματικοί του δήμιοι, ποιοι είναι αυτοί που του περνούν καθημερινά τις αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια, τώρα μπορούν πλέον να το δουν ξεκάθαρα.

Τα τελευταία χρόνια μας δίδαξαν πολλά, μα κυρίως ποιοι δρουν αντεθνικά. Ποιοι είναι οι πυλώνες εκείνοι του συστήματος που σπεύδουν να φιμώσουν κάθε ελληνική ακηδεμόνευτη φωνή και στη συνέχεια να καταδώσουν, να κυνηγήσουν και να καταδικάσουν εν τέλει στα κάτεργα της «δημοκρατίας» τους.

Η 3η Ελληνική Δημοκρατία εκπροσωπείται πρώτα και κύρια απ’ τους προδότες πολιτικούς και τα ΜΜΕ. Υπάρχουν τα εγκεκριμένα «δημοκρατικά» κόμματα, αλλά και οι βαλβίδες εκτόνωσης. Οι ελεγχόμενες ομάδες ατόμων για λαϊκό ξεκαύλωμα. Απ’ τη μια οι «αναρχικοί», απ’ την άλλοι οι «ακροδεξιοί». Όλοι μαζί λειτουργούν αρμονικά στην χειραγώγηση της μάζας που δεν μπορεί να αντιληφθεί, όντας εκ γενετής θεατής σ’ ένα θέατρο σκιών, τι πραγματικά συμβαίνει πίσω απ το πανί.

Το σύστημα στηρίζεται για την επιβολή του στο λαό, αλλά και για την διατήρηση του στην εξουσία, στο ξενοκίνητο νατοϊκό «ελληνικό» στρατό και την αστυνομία. Κι όποτε κάτι πάει στραβά, επικαλείται την δικαιοσύνη, οπού με μια τυφλή βεβαιότητα δικάζει πάντα προς όφελος τους. Πάνω απ’ όλους και όλα, όμως, στο ελλαδικό κράτος υπάρχει η Εκκλησία. Στους συστημικούς παπάδες ορκίζονται οι πολιτικοί και αυτοί με τη σειρά τους, σπρώχνουν το λαό στην αγκαλιά τους. Η Εκκλησία εξουσιάζει τα πάντα στην Ελλάδα γι΄αυτό και είναι ο σπουδαιότερος εχθρός του Έθνους μας! 

Η πολιτική και οι πολιτικοί, μαζί με τις ιδεολογίες που εκφράζουν, είναι εφήμεροι, γι’ αυτό και πάνω απ’ όλα είναι η θρησκευτική πίστη, η Εκκλησία! Ο φορέας αυτός που στην περίπτωση μας εκπροσωπεί, θεωρητικά τουλάχιστον, το 95% του πληθυσμού!

Η Εκκλησία προϋπήρχε των κομμάτων και θα υπάρχει και μετά από αυτά. Δεν παίρνει ψήφους, δεν λογοδοτεί πουθενά. Ληστεύει το λαό και τον χειραγωγεί, καθησυχάζοντας τον, λέγοντάς του να είναι συνετός και υπάκουος, να είναι ανεκτικός προς τους ξένους και να πληρώνει τους φόρους του. Γιατί αν δεν τους πληρώσει, δεν θα πληρωθεί και η Εκκλησία… Όλα, λοιπόν, είναι αλληλένδετα. Κράτος και Εκκλησία είναι το ίδιο και το αυτό!

Είναι γεγονός αναντίρρητο, επίσης, ότι η εκκλησία έχει διαβρωθεί πλήρως από την Μασονία. Όσοι πιστεύουν ότι αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας ας δουν απλώς τα στοιχεία.

Πίνακας του Κεμάλ στο σπίτι του Βαρθολομαίου!

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο σε όλους, ποια είναι η επίσημη εκκλησία του κράτους μας και πως έχει ταυτιστεί πλήρως με το μασονικό δόγμα και τις επιταγές των Εβραίων. Το δεύτερο που γίνεται ξεκάθαρο σε όλους, είναι το ποιοι είναι όλοι αυτοί που τόσα χρόνια με το μανδύα του «πατριώτη» υπερασπίζονται την εκκλησία, ακριβώς διότι είναι κι αυτοί δούλοι των Εβραίων!

Το θέατρο Σκιών της 3ης Ελληνικής Δημοκρατίας αποκαλύπτεται περίτρανα μπροστά μας.

Η επιβολή της εβραϊκής πολυπολιτισμικής δυστοπίας, μέσα από κάθε κρατική, θρησκευτική και κοινωνικοπολιτική δομή αποκαλύπτεται. Όποιος αντιδρά διώκεται, όποιος τους ενοχλεί καταζητείται. Η τελευταία γραμμή αμύνης, η έσχατη γραμμή αναχαιτίσεως, όλοι εμείς. Οι τελευταίοι ζωντανοί της Ράτσας, σε ένα κόσμο χωρίς αξίες κ’ ιδανικά και μ’ ένα λαό υπνωτισμένο απ’ τη βιομηχανία του θεάματος και την βάσανο της καθημερινής δουλείας για να βγάλει τα προς το ζην. Όλα είναι αριστοτεχνικά μελετημένα και σχεδιασμένα. Μονάχα μην ξεπηδήσει κανείς μέσα απ’ το πλήθος και φωνάξει την αλήθεια, τότε αυτός θα πρέπει να βγει τρελός κι αν συνεχίσει, τότε η δίωξη είναι βέβαιη. Όπως, λοιπόν, γι’ αυτούς οι διώξεις είναι αυτοσκοπός, έτσι για μας η Δράση είναι μονόδρομος!

Αμετανόητοι μέχρι τέλους: Πιστοί στις αρχέγονες αξίες και ιδανικά του ελληνισμού.

Ανένδοτοι στον αγώνα: Τα λόγια δεν είναι τίποτα αν δεν συνοδεύονται από πράξεις!

Ελευθερία ή Θάνατος!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s