Παρενέργειες Εμβολίων: Επιστήμη εναντίον Προπαγάνδας

στις

Έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Lancet, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

Στο παρόν άρθρο δεν θα βρείτε δηλώσεις περίεργων «γιατρών», δεδομένα χωρίς πηγή, απόψεις ψεκασμένων ουφολόγων ή επίδοξων πολιτικών και απατεώνων. Το παρόν άρθρο αποτελεί μια ενδελεχή έρευνα, μια πολύμηνη και κοπιώδη προσπάθεια συλλογής στοιχείων, ταξινόμησης και παρουσίασης τους μέσα από τις επίσημες πηγές με σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων για τους πολλαπλούς κινδύνους των πειραματικών εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 και της νόσου COVID-19 που προκαλεί.

Στόχος μου δεν είναι να χειραγωγήσω ή να «αλλάξω» τα μυαλά κανενός. Κάθε νοήμον άνθρωπος που θα διαβάσει τις παρακάτω έρευνες, οφείλει να σπάσει από μόνος του την καθεστωτική φούσκα περί «ακίνδυνων» εμβολίων που πρέπει πάση θυσία να κάνουμε γιατί αλλιώς θα πεθάνουμε ή θα βάλουμε σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου άλλου. Στόχος του άρθρου είναι να βάλει τέλος σ’ αυτή την εγκληματική προπαγάνδα που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων -σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι ο ίδιος ο ιός.

Κάθε νοήμων άνθρωπος, προτού πράξει το οτιδήποτε, οφείλει να συμβουλευτεί τον γιατρό του και έπειτα να αποφασίσει, αφού ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά. Όχι να ακολουθεί τυφλά τις εντολές του εκάστοτε υπουργού, πρωθυπουργού ή δημοσιογράφου. Το τι θα πράξει ο καθένας επαφίεται στην ατομική Ηθική, Νοημοσύνη και Αυτοσεβασμό του.

Είναι κατάντημα να εμβολιάζονται άνθρωποι υπό τον φόβο ότι θα χάσουν τη δουλειά τους ή ότι θα αποκλειστούν απ’ τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες τους -απ’ τον από κοινού εκβιασμό Κράτους και Κεφαλαίου!

Διαβάστε επίσης: «Αρνητές της Δυστοπίας»

Ουδείς έχει το δικαίωμα να απειλεί και να εξαπατεί το λαό στο όνομα του οποιουδήποτε πολιτικού/οικονομικού κόστους/οφέλους ή της όποιας προφασιζόμενης πανδημίας που ο ίδιος ως Κράτος ή Θεσμός (Π.Ο.Υ., Ε.Ε. κλπ.) έχει δημιουργήσει.

Και δεν εννοώ πως διέσπειραν επί τούτου τον ιό, αλλά το πώς τον διαχειρίστηκαν αφότου διέρρευσε¹ ή προέκυψε στη Φύση. Και αυτό που έγινε, για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα, είναι ότι η παγκόσμια άρχουσα τάξη αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να διαφυλάξει τα πολιτικά της κεκτημένα, ήτοι «Ανθρωπισμό/Αντιρατσισμό», παρά την Υγεία με το να λάβει άμεσα και δραστικά μέτρα με πρώτο το αυτονόητο κλείσιμο των συνόρων.

Πολιτική > Υγεία

Η Πολιτική γι’ αυτούς είναι πιο σημαντική απ’ την Υγεία. Έτσι, οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εξουσιάζουν σήμερα τον κόσμο, ήταν αδύνατο να κλείσουν τις πύλες στοχοποιώντας την Ασία. Ήταν αδύνατο να διαφυλάξουμε το προνόμιο της υγείας μη δεχόμενοι τουρίστες και μετανάστες εν μέσω πανδημίας. Είμαστε ταγμένοι στον «Ανθρωπισμό» και στον Καπιταλισμό, σε υπερεθνικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. Ένας ψυχρός πόλεμος με την Κίνα θα οδηγούσε σε μια αλυσιδωτή κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας -η οποία έχει εναποθέσει, ως γνωστόν, την πλειοψηφίας της παραγωγής της εκεί. Ένα γενικευμένο και πολύμηνο κλείσιμο συνόρων θα εξέτρεφε τον Εθνικισμό και θα καθιστούσε ευρέως γνωστό αυτό που όλοι οι λοιμωξιολόγοι του κόσμου γνωρίζουν, ότι: η πλειοψηφία των ιών, των μικροβίων και των νοσημάτων προέρχονται απ’ την Αφρική και την Ασία.

Είδατε καμία έρευνα να ταυτίζει τον ιό με φυλές και πληθυσμούς; Που να δείχνει συγκριτικά ποιοί κολλάνε και σε τι βαθμό; (Μόνο μία έγινε και παρατίθεται πιο κάτω²). Είδατε κάνα γενετικό συσχετισμό μεταλλάξεων/φυλών; Αφού δεν υπάρχουν, λένε, φυλές -όλοι το ίδιο είμαστε. Ούτε καν δημογραφικά στοιχεία δεν βγάζουν απ’ τον κόσμο που νοσεί και νοσηλεύεται. Περιμένει κανείς να δείξουν στα κανάλια ότι η πλειοψηφία είναι ξένοι³; Θα καταρρεύσει όλο το αφήγημα τους. Θα αποδειχθεί πως οι ξένες φυλές είναι μολυσματικές. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο!

Ο ιός έπρεπε να πάει παντού για να σπάσει ο «ρατσισμός». Να μεταλλαχθεί, να βγει βρετανικό, αφρικανικό, ινδικό στέλεχος για να πάψουμε να λέμε για κινεζικό ιό. Για να μην αποκαλυφθούν οι γενετικές μας διαφορές, για να μην έχει κανείς το μονοπώλιο της υγείας. Ή όλοι καλά ή όλοι άρρωστοι. «Ουδείς επιτρέπεται να είναι ανώτερος από τον τελευταίο άνθρωπο»!

Διαβάστε επίσης: «Ο ιός είναι ο Αντιρατσισμός»

Εν όσο ξεκινούσε, λοιπόν, η πανδημία εμείς υποδεχόμασταν με ανοιχτές αγκάλες τους πρώτους τουρίστες από Κίνα και Ιταλία. Εν όσο τα πηγαίναμε περίφημα, μετά την πρώτη καραντίνα, ανοίξαμε διάπλατα τα σύνορα μας γεμίζοντας τα νησιά μας με ξένους για να «σωθεί» η οικονομία! Κι αφού ήρθε και το βρετανικό στέλεχος (Alpha⁴), φέραμε και τα εμβόλια και έτσι κορυφώθηκαν τα κρούσματα. Ας δούμε μερικά γραφήματα από τα Ημερήσια Κρούσματα, από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, σε χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων πολιτών.

Το Πρώτο Κύμα: η αρχική διασπορά του ιού. Ακολουθεί περίοδος ύφεσης. Το Δεύτερο Κύμα: μετά το γενικό άνοιγμα και τις πρώτες μεταλλάξεις, το Τρίτο και μεγαλύτερο Κύμα μετά τα εμβόλια! https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/

Όπως βλέπετε, φαίνεται ξεκάθαρα το ίδιο ακριβώς μοτίβο σε όλες τις χώρες. Τον Φλεβάρη του 2020 παρατηρείται η πρώτη κορύφωση των κρουσμάτων από την αρχική διασπορά του ιού από το μη έγκαιρο κλείσιμο των συνόρων. Ακολουθούν επιτυχημένα lockdown και μετά το καλοκαιρινό άνοιγμα και χαλάρωμα των μέτρων, έρχεται η βρετανική μετάλλαξη (Alpha) και το δεύτερο κύμα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, εδώ, πως παραμένει άγνωστο αν η πρώτη αυτή μετάλλαξη προήλθε από τους πρώτους εθελοντές των εμβολίων στις πρώτες φάσεις των δοκιμών τους ή προέκυψε με φυσικό τρόπο⁵. Σε κάθε περίπτωση, η πρώτη μεγάλη κορύφωση της διασποράς του ιού, από τον Νοέμβρη μέχρι τον Γενάρη, νικιέται χωρίς εμβόλια στην καρδιά του χειμώνα! Τον καιρό του ψύχους και της υγρασίας που όπως γνωρίζουμε ευνοεί την διασπορά, όχι μόνο του κορονοϊού, αλλά όλων των ιών του κόσμου (εν αντιθέσει με την ξηρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες). Και αφού ξαναπέφτουν δραματικά τα κρούσματα, σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες, έρχονται τα εμβόλια και βιώνουμε το λεγόμενο «Τρίτο Κύμα», την πραγματική πανδημία – την πανδημία των εμβολίων που μόλις τώρα ξεκινά!²⁸

Το ίδιο μοτίβο ακόμα και στον παγκόσμιο πίνακα, μολονότι οι περισσότερες χώρες είναι πίσω σε εμβολιασμούς, με όλα τα δεδομένα να δείχνουν πως έρχεται το Τέταρτο Κύμα⁶.

Το Ζύγι

Το βασικό επιχείρημα του Π.Ο.Υ. και όλων των κατά τόπους κυβερνήσεως, υπέρ των εμβολίων, είναι πως τα οφέλη τους υπερτερούν των κινδύνων. Ποια δεδομένα μπαίνουν, όμως, σ’ αυτή την ανήθικη ζυγαριά «σωτηρίας»;

Συγκρίνουν τις δεδομένες επιπτώσεις του ιού στις ευπαθείς ομάδες με τις έως τώρα καταγεγραμμένες παρενέργειες των εμβολίων στον γενικό πληθυσμό. Άρα η ζυγαριά είναι εξ ορισμού πειραγμένη… Και είναι πειραγμένη, όχι μόνο στατιστικά, αλλά και ιδεολογικά!

Το παγκόσμιο σύστημα εμφορείται απ’ τη Μαρξιστική ιδεολογία η οποία επιτάσσει τον Εξισωτισμό των πάντων. Βάση αυτής, ουδείς επιτρέπεται να έχει κάτι περισσότερο από κανέναν άλλον. Είτε μιλάμε για χρήματα, είτε για δικαιώματα και ελευθερίες, είτε για την υγεία. Αν ο τελευταίος άνθρωπος κολλήσει έναν ιό, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να εμβολιαστούν για να ζήσει εκείνος. Να ρισκάρουν τις ζωές τους για χάρη του. Να τον κάνουν σημαία τους και να θυσιαστούν γι’ αυτόν -τον τελευταίο άνθρωπο.

Ο Μαρξισμός είναι ο πρεσβευτής των αντι-Αξιών. Ο κήρυκας της Ισότητας – ο κελευστής του Θανάτου. Ο υμνητής του Τελευταίου Ανθρώπου!

Καμία εξίσωση δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα. Το ζύγι κόστους/οφέλους θα έπρεπε να εξειδικεύεται ανά πληθυσμιακή ομάδα και όχι να συγκρίνονται τα άκρα και να εφαρμόζεται ένα οριζόντιο μέτρο για όλους και για όλα. Αν γινόταν η σωστή σύγκριση θα βλέπαμε ότι τουλάχιστον οι 50 ετών και κάτω είναι πιο πιθανό να καταλήξουν στο νοσοκομείο απ’ το εμβόλιο παρά απ’ τον ιό. Είναι ανήθικο και αυτοκτονικό να ρισκάρετε η ζωή των υγειών για χάρη των ευπαθών σε έναν υγειονομικό εξισωτισμό προς τα κάτω.

Αντί να πάρουν τα σωστά προληπτικά μέτρα ώστε να μην περάσει ποτέ ο ιός τα σύνορα, αντί να κάνει κάθε χώρα τους δικούς της ελέγχους για το εκάστοτε εμβόλιο κι αν δεν βρεθεί άλλη λύση να δοθεί μόνο στους ευπαθείς, επιβάλλουν ένα οριζόντιο μέτρο για όλους. Ένα εισαγόμενο πειραματικό mRNA εμβόλιο μιας πολυεθνικής με σωρεία καταγγελιών και παραβάσεων στην πλάτη της, η οποία αρνείται να αποκαλύψει την πατέντα του, που δεν αφήνει κανέναν να το ελέγξει και δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για την όποια παρενέργεια του, παρά καλύπτεται πίσω από συμφωνίες δισεκατομμυρίων με την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Κι ένα άλλο «παλαιού τύπου» εμβόλιο που λόγω της ίδιας ξενοδουλείας δεν αποσύρεται παρ’ ότι ήδη θρηνούμε νεκρούς. Κι όμως, επιμένουν να εξισώνουν τα ανόμοια. Τον υγιή με τον καρκινοπαθή, τον νέο με τον γέρο, τον αθλητή με τον καρδιοπαθή και ούτω καθεξής. Αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία των εμβολίων γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ενάντια σε αυτά⁷. Ενάντια σε πάσης φύσεως Ισοπεδοτισμούς, ενάντια σε πάσης φύσεως Επιβολές, Επιβουλές, Εξαγορές και Υποταγές!

Κατ’ επίφαση Δημοκρατία

Ένα Κράτος Δικαίου οφείλει, όχι μόνο να ενημερώνει τους πολίτες του για τα Υπέρ και τα Κατά κάθε επιλογής, αλλά και να τους προστατεύει αποφασίζοντας υπέρ της ασφαλέστερης και πιο ωφέλιμης εθνικά επιλογής. Σήμερα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πιο ολοκληρωτική αντεθνική πολιτική της μεταπολίτευσης. Είναι απ’ τις σπάνιες περιπτώσεις που έχουμε την άμεση εξόντωση ενός μέρους του λαού. Θανάτους που δεν προκύπτουν από «αμέλειες» πχ. Μάνδρα, Μάτι ή από προδοσίες πχ. Ίμια, αλλά από την ευθεία εντολή να πάνε να κάνουν ένα εμβόλιο. Οι νεκροί των εμβολίων είναι φρέσκο αίμα στα χέρια της εξουσίας. Μάρτυρες στο βωμό του Χρήματος, της Πολιτικής «Ορθότητας» και Ατιμωρησίας. Θύματα του Καπιταλισμού και του Μαρξισμού.

Τα δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις:

 1. Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19. Όλα είναι πειραματικά, προσωρινώς αδειοδοτημένα και η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την φυλή, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ. Πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι η πλειοψηφία των αντισωμάτων που δημιουργούν τα mRNA εμβόλια ΔΕΝ έχουν εξουδετερωτική δράση απέναντι στον νέο κορονοϊό, παρά μόνο σε άλλους εποχιακούς κορονοϊούς! Ενώ το εμβόλιο της Pfizer έχει πλέον μόνο 39% αποτελεσματικότητα!
 2. Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της πειραματικής δοκιμής τους: Μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού. Ενώ η Τρίτη, αντί για δύο χρόνια (που επιτάσσει το πρωτόκολλο), κράτησε μόνο 3 μήνες!
 3. Οι δηλωμένοι θάνατοι απ’ τα εμβόλια ξεπέρασαν σε ποσοστό τους θανάτους από COVID-19 στον υγιή πληθυσμό! 0,006% έναντι 0,0009%! Ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Ολλανδία, η Ινδία και η Νορβηγία οπού το ποσοστό των νεκρών από τα εμβόλια έφτασε έως και 0,08%! Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μισοί και πλέον θάνατοι απ’ τον ιό είναι «με κόβιντ» και όχι «από κόβιντ». Άνθρωποι που κατέληξαν στις ΜΕΘ από ένα συνδυασμό νοσημάτων, ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων κλπ.
 4. Οι δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών από τα εμβόλια στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έφτασαν τις 1,960,607 με το 50% να είναι σοβαρές, ενώ οι θάνατοι τους 20,525!! Στην Ελλάδα, οι περιπτώσεις παρενεργειών, μέχρι και τις 26/6, ανέρχονταν στις 3,594, δηλαδή 0,07%.
 5. Τα υπάρχοντα εμβόλια ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του ιού! Αναλόγως την μετάλλαξη μειώνεται και η αποτελεσματικότητα τους. Έχει αποδειχθεί πως οι μεταλλάξεις Beta (αφρικανική), Delta (ινδική) και Lamda (Περού) διαφεύγουν σε σημαντικά ποσοστά απ’ τα αντισώματα των εμβολιασμένων, ενώ η μετάλλαξη Epsilon (Καλιφόρνια) διαφεύγει σε ποσοστό 85%!
 6. Οι εμβολιασμένοι είναι 8 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την αφρικανική μετάλλαξη (Beta) και 16 φορές την βρετανική (Alpha) σε σχέση με του μη εμβολιασμένους!
 7. Η φυσική ανοσία είναι αποδεδειγμένα πολύ ανώτερη της χημικής. Έρευνα απέδειξε πως οι εμβολιασμένοι είναι 13 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την μετάλλαξη Δέλτα και 7 φορές πιο πιθανό να νοσηλευτούν, σε σχέση με όσους ανεμβολίαστους έχουν μολυνθεί απ’ το βασικό στέλεχος του ιού στο παρελθόν!
 8. Η πλειοψηφία όσων μολύνονται από τη μετάλλαξη Delta είναι εμβολιασμένοι! Πλέον έχουμε και στη χώρα μας Δομές, όπως τα γηροκομεία και νησιά, όπως η Μύκονος, που ενώ ήταν «Covid Free» γέμισαν κρούσματα από τις νέες μεταλλάξεις!
 9. Η πλειοψηφία των νεκρών από την μετάλλαξη Delta στην Αγγλία, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι! Το 60% με τουλάχιστον μία δόση και το 43% και με τις δύο! Πεθαίνουν κατά 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι! Στην Ελλάδα σε έναν ολόκληρο χρόνο πανδημίας είχαμε 5,000 νεκρούς και μέσα σε μόλις έξι μήνες, από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, ξεπεράσαμε τους 8,000!
 10. Τα εμβόλια ΔΕΝ σταματούν την μετάδοση του ιού στους εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν αποδεδειγμένα τον ιό, εφόσον έρθουν σε επαφή μαζί του και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά. Είναι Υπερ-μεταδότες του ιού γι’ αυτό και είναι αδύνατο να χτιστεί το περίφημο «τοίχος ανοσίας».
 11. Οι ασυμπτωματικοί ΔΕΝ μεταδίδουν τον ιό, εκτός από πολύ σπάνιες ενδοοικογενειακές περιπτώσεις. Η πανδημία στήθηκε πάνω σε τρία μεγάλα ψέματα: στους ασυμπτωματικούς, στην εγκυρότητα των τέστ και στην μεγάλη θνησιμότητα του ιού!
 12. Όλα τα εμβόλια, ιδίως τα mRNA, έχουν μια πληθώρα πολύ σοβαρών παρενεργειών και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν μόνιμες βλάβες στον οργανισμό (υπερδιέγερση ανοσοποιητικού, βλάβες σε αγγεία και όργανα, αυτοάνοσα νοσήματα, θρομβώσεις, φλεγμονές κλπ.). Η πλειοψηφία των παρενεργειών εμφανίζονται μετά τη δεύτερη δόση και έρχεται και η τρίτη!
 13. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα mRNA εμβόλια είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,008%, Αλλεργικές αντιδράσεις σε ποσοστό 2.1%, Παράλυση προσώπου σε ποσοστό 0,6%, Διόγκωση λεμφαδένων (λαιμός, μασχάλη) σε ποσοστό 12%, Μυοκαρδίτιδα/Περικαρδίτιδα (φλεγμονή στην καρδιά) σε ποσοστό 0,3%, Θρομβοπενία/Θρομβοπενική Πορφύρα (ΑΠΘ), Αποβολή σε ποσοστό 12,6 (!), εξαιρετικά αιματηρές περίοδοι στις γυναίκες, Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Νευρολογικές Διαταραχές, Φλεγμονές, Τύφλωση, Κώφωση κ.α. Επίσης, έχει παρατηρηθεί η γέννηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων ή η αναζωπύρωση τους σε άτομα που ήδη έχουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει αναπτυχθεί μέχρι και Έρπητας Ζωστήρας σε άτομα με Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις.
 14. Έχει διαπιστωθεί πως η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein), η γνωστή «κορώνα» που δίνει το όνομα της στον ιό, είναι κυτταροτοξική (prion-like) και κατά συνέπεια καρκινογόνα! Μετά τον εμβολιασμό κυκλοφορεί στο αίμα έως και ένα μήνα διαπερνώντας όργανα, όπως: σπλήνα, συκώτι, μυελός των οστών, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση της να εντοπίζεται στις ωοθήκες! Η αδιάκοπη παραγωγή της πρωτεΐνης αυτής από τον οργανισμό, μετά και την δεύτερη δόση, προκαλεί συστημική μόλυνση. Αρχικά υπερ-διεγείρει και έπειτα μπλοκάρει ή καταστρέφει τους υποδοχείς ACE2, στους οποίους δένεται, επιφέροντας βλάβες, όπως: πήξη/αραίωση του αίματος, φλεγμονές, βλάβες στα αγγεία, καταστολή ανοσοποιητικού κλπ. Κάνει τον οργανισμό να γερνάει απότομα, κάνει τον υγιή εσωτερικά σαν έναν παχύσαρκο ή χρόνια καπνιστή! Μένει να διαπιστωθεί αν η συγκέντρωση της πρωτεΐνης στις ωοθήκες έχει επιπτώσεις καί στην γονιμότητα, όπως και αν οδηγεί, γενικότερα, σε νευροεκφυλιστικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.
 15. Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια τροποποιημένου αδενοϊού χιμπατζή (AstraZeneca/J&J) είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,004%, Θρόμβωση/Θρομβοπενία σε ποσοστό 3% με ποσοστό θνησιμότητας 18% (!), Αναφυλαξία, Έμφραγμα, Εγκεφαλικό, Νευρολογικές Διαταραχές, Φλεγμονές, Σύνδρομο Guillain-Barré, CLS, Τύφλωση, Κώφωση κ.α.
 16. Η τεράστια πλειοψηφία των παρενεργειών και των θανάτων απ’ τα εμβόλια ΔΕΝ δηλώνεται! Ελάχιστες χώρες κάνουν ευρεία χρήση Κίτρινης Κάρτας, έτσι οι ανεπιθύμητες ενέργειες υποδηλώνονται έως και 100% στα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνσης VAERSEudraVigilance και VigiAccess. Ο κόσμος, όχι μόνο αγνοεί πλήρως την ύπαρξη των εγχώριων, ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πλατφορμών των ΕΟΦ, ΕΜΑ, CDC και ΠΟΥ, αλλά επικρατεί και στους γιατρούς η «λογική» της αποσιώπησης «για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος!». Εξού και η παραίτηση βόμβα του καθηγητή ιατρού κ. Π. Βλαχογιαννόπουλου από την επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνσης του ΕΟΦ, καταγγέλλοντας απόκρυψη και συγκάλυψη δεδομένων! Παρ’ όλα αυτά μέσα σε μόλις μισό χρόνο εμβολιασμών οι δηλώσεις παρενεργειών, μόνο στο αμερικανικό σύστημα VAERS, έχουν ξεπεράσει τις 500.000 αποτελώντας το 1/3 του συνόλου των αναφορών των τελευταίων 30 χρόνων!
 17. Στις ηλικίες 65+ οι παρενέργειες των εμβολίων είναι εξαιρετικά σπάνιες! Τα νέα εμβόλια ΔΕΝ περιέχουν έτοιμα αντισώματα, παρά εξωθούν τον οργανισμό στην παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδα (spike protein). Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης, όπως και γενικότερα ιδιαίτερα μειωμένη ανοσοαπόκριση. Γι’ αυτό και τα νέα εμβόλια δεν τους πιάνουν στον ίδιο βαθμό, καθιστώντας τα έτσι πιο ασφαλή γι’ αυτούς. Τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην, όμως, με τις αλλεπάλληλες δόσεις που σκοπεύουν να τους βάζουν να κάνουν! Όσο πιο νέος είναι ο οργανισμός, ανεξαρτήτου ηλικίας, τόσο μεγαλύτερη αναβολική ικανότητα έχει και τόσες περισσότερες πιθανότητες εκδήλωσης παρενεργειών.
 18. Μελέτη του CDC απέδειξε ότι το εμβόλιο είναι εξόχως επικίνδυνο για τα παιδιά! Το 48,9% των δηλωμένων παρενεργειών αφορούσε συστημικές αντιδράσεις, το 24,5% εξ αυτών επιπτώσεις στην καρδιά και το 4,3% Μυοκαρδίτιδα! 56 παιδιά χρειάστηκε να νοσηλευτούν (0,04%), ενώ 14 έχασαν τη ζωή τους (0,01%)!
 19. Τα εμβόλια εξωθούν τους ιούς σε νέες ισχυρότερες μεταλλάξεις. Ξέχωρα απ’ τη φυσική και αναμενόμενη μετάλλαξη τους στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Γι’ αυτό και βάλλουν σε μεγαλύτερα ποσοστά τους εμβολιασμένους. Εξελίσσονται εναντίον τους, λόγω του φαινομένου ADE! Στήνεται, έτσι, μια υπερ-κερδοφόρα επιχείρηση, ένας ατέρμονος κύκλος, δίχως τελειωμό. Το «φάρμακο» δημιουργεί όλο και πιο ισχυρές μεταλλάξεις και ο φοβισμένος και εξαρτημένος λαός αναμένει καρτερικά την ολοένα και πιο νέα και «εξελιγμένη», σωτήρια, δόση!
 20. Ο κορονοϊός ΔΕΝ θα εξαλειφθεί ποτέ. Θα υπάρχει για πάντα!
 21. Ανά 8μηνο ή χρόνο θα απαιτείται ο εκ νέου εμβολιασμός όλων! Ήδη εγκρίθηκε η τρίτη δόση και έχει παραγγελθεί η τέταρτη!
 22. Δεν υπάρχουν δεδομένα για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της τρίτης δόσης. Οι εταιρείες δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη και η επιβολή της επαφίεται στην πολιτική του εκάστοτε κράτους! Τα πρώτα στοιχεία από το Ισραήλ, όπως και χώρες όπως το Γιβραλτάρ όπου έχει εμβολιαστεί πλήρως το 120% του πληθυσμού, δείχνουν εκτόξευση κρουσμάτων μετά την τρίτη δόση! Όσο πληθαίνουν οι μεταλλάξεις, θα βάλλουν κατά πλειοψηφία τους εμβολιασμένους οι οποίοι θα νοσούν πιο βαριά απ’ τους ανεμβολίαστους!
 23. Οι ετήσιοι εμβολιασμοί καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα! Όσο λαμβάνει κάποιος εξωγενώς αντισώματα, τόσο λιγότερο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του σε αυτά. Τόσο λιγότερο απορροφά τις νέες πληροφορίες για να χτίσει άμυνες ενάντια στις νέες μεταλλάξεις.
 24. Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο έχουν αποδεδειγμένα, πλέον, χαμηλότερη ανοσοαπόκριση στις νέες μεταλλάξεις απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!⁸ Είναι αυταπόδεικτο απ’ τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των κρουσμάτων και των νεκρών των νέων μεταλλάξεων στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ, ΗΑΕ κλπ.). Παράλληλα, όμως, καταγράφεται στην Αμερική και μια έξαρση κρουσμάτων συγγενών ιών όπως ο RSV σε εμβολιασμένους!
 25. Είναι αποδεδειγμένο πως ο ιός (RNA) μπορεί να μεταγραφεί στο DNA καθιστώντας κάποιους ανθρώπους μόνιμους φορείς! Αυτό συμβαίνει συνήθως σε άτομα που νόσησαν πολύ βαριά και νοσηλεύτηκαν για μήνες. Είναι επίσης αποδεδειγμένο πως η οδηγία για την παραγωγή της ακίδας από τα mRNA εμβόλια κυκλοφορεί στο πλάσμα του αίματος έως και ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό. Ποιός και με ποιόν τρόπο μπορεί να εγγυηθεί πως στο διάστημα αυτό και δη με τις αλλεπάλληλες νέες δόσεις, δεν θα υπάρξουν περιπτώσεις μεταγραφής οπού η οδηγία αυτή θα γίνει μέρος του DNA οδηγώντας στην παραγωγή ενός αλόγιστου αριθμού ακιδών και κατά συνέπεια σε μια Καταιγίδα Κυτοκινών; Υπάρχουν ήδη έρευνες που αποδεικνύουν πως είναι εφικτό!
 26. Το αν θα κολλήσει και το πόσο βαριά θα νοσήσει κάποιος από κορονοϊό εξαρτάται απ’ τους υποδοχείς ACE2 που έχει. Στους Ευρωπαίους το ποσοστό επικινδυνότητας ανέρχεται στο 55%, ενώ στους Ασιάτες είναι 96-99%. Γι’ αυτό εκεί κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ ακόμα και ενδοοικογενειακά μόνο το 1/3.
 27. Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία στον κορονοϊό! Ιδιαιτέρως τα παιδιά! Οι κορονοϊοί υπάρχουν στη Γη απ’ την αυγή της ανθρωπότητας και ο νέος κορονοϊός δεν είναι όσο «νέος» νόμιζαν στην αρχή. Για την ακρίβεια έχει 89% γονιδιακή ομοιότητα με άλλους κορονοϊούς. Έτσι, ο οργανισμός μας αντιδρά θετικά στα γνωστά μέρη του ιού. Μάλιστα η πλειοψηφία των θανάτων έχει προκληθεί από την υπερδιέγερση του ανοσοποιητικού έναντι του ιού. Ένα φαινόμενο που ονομάζεται «Καταιγίδα Κυτοκινών». Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού υπερδιεγείρουν αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα ορισμένων ανθρώπων με πρώτα τα παιδιά. Όσο νεότερος ο άνθρωπος τόσο καλύτερα αντιδρά το ανοσοποιητικό του και τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες βλάβης από τα εμβόλια.
 28. Το 89-100% όσων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι) έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα.
 29. Έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο.
 30. Η μετάλλαξη Delta είναι δύο φορές πιο μεταδοτική, όμως 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα! Ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη των ιών, να γίνονται πιο μεταδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα να εξασθενούν. Ο βασικός της στόχος είναι το Κράτος, όχι οι άνθρωποι! Θα δείτε στην παραπομπή γιατί…
 31. Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό είναι 1,4%.
  Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι 0,7%.
  Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων σε ηλικίες κάτω των 60 ετών είναι 0,3%.
  Εξ αυτών, το ποσοστό που πεθαίνει χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι επίσης 0,3%, δηλαδή το 0,0009% του συνόλου. Ενώ το ποσοστό θανάτων στα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι μηδενικό!
 32. Τα μοριακά τεστ (RT-qPCR) καταργούνται με απόφαση του CDC, καθώς αποδείχθηκε πως ΔΕΝ είναι έγκυρα! Μετά τα self test, σειρά παίρνουν καί τα χρυσοπληρωμένα εργαστηριακά τέστ πάνω στα οποία στηρίχθηκε όλο το οικοδόμημα της πανδημίας. Πλέον έχουμε επίσημη παραδοχή πως εμφανίζουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα, καθώς δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ιό της γρίπης (influenza) απ’ τον κορονοϊό! Γι’ αυτό έλεγαν πως η γρίπη εξαφανίστηκε, ως δια μαγείας, μετά απο 100 χρόνια ή ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο της γρίπης προστατεύονται απ’ τον κορονοϊό! Αυτό σημαίνει πως ένας τεράστιος αριθμός κρουσμάτων και θανάτων που καταγράφηκαν ως COVID-19 προήλθαν (όπως κάθε χρόνο) απ’ τον ιό της γρίπης και μάλιστα σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά λόγω του πρωτοκόλλου αντιμετώπισης που ακολουθείται. Οι ασθενείς μένουν σε κατ’ οίκον απομόνωση μέχρι να εμφανίσουν συμπτώματα, αντί να πάρουν απευθείας αντιβιοτικά κι έτσι καταλήγουν απ’ τις δευτερογενείς λοιμώξεις!
 33. Το ποσοστό εμβολιασμένων ΔΕΝ έχει καμία ιατρική/επιστημονική σημασία ή εγκυρότητα, είναι μονάχα ένας μοχλός πίεσης! Το ίδιο ισχύει και για τον αριθμό αντισωμάτων που παράγονται. Δεν μας νοιάζει πόσα είναι, μας νοιάζει πόσα κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους. Ομοίως, δεν μας νοιάζει πόσοι έχουν εμβολιαστεί, αλλά πόσοι έχουν επαρκή εξουδετερωτικά αντισώματα. Εκτός αυτού, η όποια ανοσία διαρκεί κατά μέσο όρο 6-8 μήνες. Συνεπώς το ποσοστό εμβολιασμένων, αντί συνεχώς να αυξάνει (ξεπερνώντας το 100%, όπως βλέπουμε να συμβαίνει σε χώρες, όπως το Γιβραλτάρ), θα έπρεπε να αναπροσαρμόζεται καθημερινά σύμφωνα με το πόσοι βγαίνουν εκτός της 8μηνης κάλυψης, πόσοι εξ αυτών κάνουν τρίτες δόσεις και πόσους νέους εμβολιασμούς έχουμε! Το Ισραήλ φαίνεται να το κατάλαβε αυτό, έτσι ανακοίνωσε πως σταματάει να θεωρεί εμβολιασμένους όσους δεν κάνουν την τρίτη δόση!
 34. Είναι παγκοσμίως αποδεδειγμένο και αυτονόητο πως κάποιοι κάνουν, εν αγνοία τους, placebo! Το ποσοστό είναι μεταξύ 20-30%! Είναι δεδομένο, απ’ τη στιγμή που βρισκόμαστε στην Τέταρτη Φάση της πειραματικής/κλινικής δοκιμής τους και χρησιμοποιείται πρωτόκολλο τυχαιοποιημένης διπλής τυφλής μελέτης (randomized double blind) πως κάποιοι θα λάβουν placebo για να ελεγχθούν οι ανεπιθύμητες. Γι’ αυτό και στο φύλλο οδηγιών των εμβολίων αναγράφεται πως κατά την συμπλήρωση της Κίτρινης Κάρτας πρέπει να συμπληρώνεται και ο αριθμός της παρτίδας. Γι’ αυτο και στις ανεπιθύμητες βλέπουμε υψηλό αριθμό ανθρώπων που δεν έχουν αναπτύξει αντισώματα και γι’ αυτό γνωρίζουμε όλοι άτομα που έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν νιώσει το παραμικρό. Ούτε καν ένα τοπικό οίδημα, στο σημείο της ένεσης, πονοκέφαλο ή χαμηλό πυρετό.
 35. Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύονται από κορονοϊό, όπως και το 95% όσων πεθαίνουν, είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι!.
 36. Έρευνα του CDC απέδειξε πως το 95% των νεκρών από COVID-19 είχαν τουλάχιστον ένα προϋπάρχον πρόβλημα υγείας, όπως: Παχυσαρκία, φραγμένες αρτηρίες, Υπέρταση, υψηλή χοληστερίνη, Διαβήτη κλπ. Ενώ δεύτερη συνηθέστερη διαταραχή που οδηγεί σε θάνατο (μετά την παχυσαρκία) είναι το Άγχος και ο Φόβος, καθώς αδρανοποιούν το ανοσοποιητικό!
 37. Ο ιός βάλλει σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά τους ξένους. Η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών στην Αμερική και στην Αγγλία είναι αλλόφυλοι! Στην Αμερική μόνο το 19% είναι Λευκοί, ενώ στην Αγγλία μόνο το 17%, τη στιγμή που στην Αμερική αποτελούν το 75% του πληθυσμού και στην Αγγλία το 85%!
 38. Τα εμβόλια, στα προηγούμενα στάδια της δοκιμής τους, δοκιμάστηκαν μόνο σε υγιείς ανθρώπους, ενώ δεν έγιναν καν μελέτες σε ζώα ή challenge trials. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν δεδομένα για πιθανές παρενέργειες σε εγκύους, καρκινοπαθείς, πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, διαβητικούς και ένα σωρό άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων. Όπως και δεν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να προκύψει στην επόμενη γενιά απ’ όσους εμβολιασμένους κάνουν παιδιά!
 39. Η τεχνολογία CRISPR (Cas9) μέσω της οποίας αναπτύχθηκαν τα νέα mRNA εμβόλια υπάρχει εδώ και περίπου 20 χρόνια. Μέσω αυτής αναπτύσσονται μεταλλαγμένοι σπόροι (GMO), φυτά, ενώ έχουν δημιουργηθεί εργαστηριακά μέχρι και μεταλλαγμένα ζώα πχ. ποντίκια που δεν κολλούν ορισμένες λοιμώδεις ασθένειες ή ακόμα και σκυλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (κι όμως). Ουδέποτε, όμως, είχε πάρει την οποιαδήποτε έγκριση για χρήση εκτός εργαστηρίου σε ζώα ή ανθρώπους, λόγω των άγνωστων μακροπρόθεσμων παρενεργειών (πχ. εκδήλωση καρκίνων, αυτοάνοσων νοσημάτων, νευροεκφυλιστικών παθήσεων κλπ.) και βέβαιων επιπτώσεων που θα έχουν στις επόμενες γενιές, στη Φύση και στην τροφική αλυσίδα οι όποιες μαζικές γενετικές αλλοιώσεις. Ο ίδιος ο εφευρέτης της τεχνολογίας μέσω της οποίας κατασκευάζονται τα νέα mRNA εμβόλια λέει πως δεν είναι ασφαλή για τους νέους!
 40. Όσα πειραματικά εμβόλια αναπτύχθηκαν, τα προηγούμενα έτη, μέσω αυτής της τεχνολογιάς για ιούς όπως: SARS, MERS, HIV, EBOLA, RSV αποδείχθηκαν τοξικά και καρκινογόνα! Προκαλούσαν περισσότερες βλάβες απ’ ότι ο ίδιος ο ιός γι’ αυτό και δεν προχώρησαν καν στη Φάση Τρία. Παρ’ όλα αυτά, χάρη στην πανδημία και στην πολύτιμη ευκαιρία που άδραξαν για την Μεγάλη Επανεκκίνηση, η τεχνολογία αυτή απελευθερώθηκε και ήδη ετοιμάζονται και ανακοινώνονται νέα mRNA εμβόλια ενάντια σε κάθε γνωστό ιό: Ebola, HIV, HPV, H1N1, Ηπατίτιδα, Ελονοσία, Φυματίωση, ακόμα και Καρκίνο!
 41. Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες κατά της COVID-19 και πέντε αδειοδοτημένα φάρμακα! Υπάρχει η ενέσιμη θεραπεία Ρεμντεσιβίρης (Veklury) που μειώνει αποδεδειγμένα τις μέρες νοσηλείας, η Μπαρισιτινίμπη (Olumiant), η Τοσιλιζουμάμπη (RoACTEMRA), το Sotrovimab και το Regkirona. Επίσης, μια πλήρως εγκεκριμένη θεραπεία (κοκτέιλ) μονοκλωνικών αντισωμάτων, όπως και θεραπεία με Τ λεμφοκύτταρα που ανέπτυξαν Έλληνες γιατροί, με τους νοσούντες να παίρνουν εξιτήριο μέσα σε λίγα 24ωρα!
 42. Έρευνα απέδειξε ότι ασθενείς που ξεκίνησαν ρινικές πλύσεις με ισοτονικό αλατούχο διάλυμα (αλατόνερο) μετά από θετικό PCR τέστ για COVID-19 είχαν 19 φορές λιγότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν σε σχέση με το γενικό ποσοστό! Ας μας εξηγήσει κάποιος, πως η «υπερτεχνολογία» των mRNA εμβολίων δεν κατάφερε να κάνει ούτε στο 1/3 αυτό που κάνει το απλό και τσάμπα αλατόνερο;
 43. Τα αλλεπάλληλα lockdown προκάλεσαν ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρες, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) σ’ ένα τουλάχιστον 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι βέβαιο ότι μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν κατά πολύ εκείνα του κορονοϊού!

Τα εμβόλια ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά!

Οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ μεταδίδουν ΚΑΙ κολλούν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ πεθαίνουν από κορονοϊό και μάλιστα εις ότι αφορά τις μεταλλάξεις σε υπερπολλαπλάσια νούμερα απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!

Τα εμβόλια ΔΕΝ είναι ασφαλή! Ιδίως στους υγιείς κάτω των 60 ετών προκαλούν πολλές περισσότερες παρενέργειες και θανάτους απ’ ότι ο ίδιος ο ιός!

Όλες οι παραπομπές και οι έρευνες για τα πάνω δεδομένα βρίσκονται εδώ:
«Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις».

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πόσα διακυβεύονται κάνοντας το εμβόλιο, ιδίως αν είναι mRNA. Ουδείς γνωρίζει, ουδείς παίρνει θέση, ουδείς εγγυάται για τις μακροχρόνιες παρενέργειες του. Για το τι θα συμβεί σε μερικούς μήνες ή χρόνια και δη μετά τους αλλεπάλληλους εμβολιασμούς που σκοπεύουν να κάνουν. Όλοι εμβολιάζονται υπ’ ευθύνη τους, με τις εταιρείες και το Κράτος να μη φέρουν την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Χρέος τους είναι μόνο η επιβολή και ο αποκλεισμός των «αρνητών». Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

Εύκολα μπορεί να αναλογιστεί κανείς πόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάθει κάτι από τα εμβόλια, παρά απ’ τον κορονοϊό -εφόσον μιλάμε για έναν υγιή άνθρωπο χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμβολιάζονται παιδιά, άντρες και γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία με πειραματικά εμβόλια εναντίον ενός ιού που έχει απειροελάχιστη επίδραση πάνω τους.

Αν ένας υγιής άνθρωπος, κάτω των 60 ετών, τηρεί τα μέτρα είναι αρκετά δύσκολο να κολλήσει, ενώ αν κολλήσει είναι εξαιρετικά απίθανο να πεθάνει (0.0009%), εν αντιθέσει με το να κάνει εθελοντικά ένα εμβόλιο με τα ανωτέρω ποσοστά παρενεργειών, με ανώτερο ποσοστό θνησιμότητας (0,004% Astrazeneca/J&J, 0,008% Pfizer/Moderna) με υψηλή πιθανότητα θρόμβωσης (3% Astrazeneca), φλεγμονής, μυοκαρδίτιδας (0,3% Pfizer/Moderna) ή εμφάνισης ενός αυτοάνοσου νοσήματος (μακροπρόθεσμα), το οποίο θα τον καθιστά επιπλέον ευάλωτο στις νέες μεταλλάξεις και που θα επιβαρύνει σταδιακά το ανοσοποιητικό του -ιδίως αν είναι τεχνολογίας mRNA.

Είναι σα να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο περίστροφα που το καθένα έχει μόνο μια σφαίρα. Με το ένα καλείσαι να στοχεύσεις σε ένα μακρινό στόχο και με το άλλο στο κεφάλι σου. Όσες πιθανότητες έχει να πάει στραβά το πρώτο έχεις για να πεθάνεις από κορονοϊό (αν είσαι υγιής) και όσες το δεύτερο για να πάθεις κάτι απ’ τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, είτε είσαι, είτε δεν είσαι υγιής!

Κι όμως το Κράτος σου λέει πως πρέπει να εμβολιαστείς, πως τίποτα απ’ αυτά δεν υπάρχει, πως είναι όλα ψέματα – σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μάλλον και οι νεκροί των εμβολίων, όπως η Νεκταρία³⁰ και η Μαρία³¹, οι δύο μητέρες που είχαν από τρία παιδιά και πέθαναν στην Κρήτη και στον Βόλο μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer και Astrazeneca, είναι κάποιο κακόγουστο αστείο και όχι πραγματικότητα… Είναι οι παράπλευρες απώλειες της Δημοκρατίας!

«Έχουμε εφεύρει την ευτυχία» –λένε οι τελευταίοι άνθρωποι και κλείνουν το μάτι. – Φ. Νίτσε.

Ακόμα κι αν το ποσοστό θνησιμότητας ήταν μονάχα 0,0000001% ο πολίτης οφείλει να το ξέρει, μαζί με τα ποσοστά όλων των υπολοίπων παρενεργειών, όπως και το Κράτος οφείλει να αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών και των προσταγών του. Ο εκάστοτε γονιός οφείλει να γνωρίζει πως αν εμβολιαστούν όλα τα παιδιά της χώρας, τα 5, 10, 100 μπορεί να πεθάνουν.

Όλα τα εγκεκριμένα απ’ τον ΕΟΦ φάρμακα συνοδεύονται από ενημερωτικό φυλλάδιο με ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες με συγκεκριμένα ποσοστά/πιθανότητες εμφάνισης τους. Κανένα φάρμακο, πουθενά στον κόσμο, δεν γράφει «πάρτε το όπως θέλετε, όποτε θέλετε, στην ίδια δοσολογία όποιος κι αν είστε: παιδί, νέος, γέρος, υγιής ή καρκινοπαθής». Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια. Τα νέα πειραματικά εμβόλια, όμως, πρέπει να τα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως και να μην λέμε και πολλά!

Είναι Χρέος μας να αντισταθούμε στην επιβαλλόμενη εμβολιαστική Δυστοπία και στον κόσμο που θα προκύψει μετά από αυτήν. Στον κόσμο των μπολιασμένων Υποτακτικών, εκείνων που σκύψαν το κεφάλι και φέρουν το σημάδι της ντροπής. Στον κόσμο του νέου Εθνικού Διχασμού και της κρατικής ασυδοσίας.

Είναι Χρέος μας να διαφυλάξουμε την Υγεία, μα πρώτιστα την Τιμή και την Αξιοπρέπεια μας. Να ζήσουμε και να πεθάνουμε Ελεύθεροι, όχι σκυφτοί, δειλοί και ντροπιασμένοι. Άνθρωποι εξαγορασμένοι που έζησαν με οδηγό τους τον Φόβο, δίχως Τόλμη, Θάρρος και Πίστη Εαυτού. Άνθρωποι που εκτέλεσαν, δίχως αμφισβήτηση, την κάθε εντολή. Άνθρωποι που «διαλύθηκαν ησύχως δίχως μια αμυχή»!

Η Ελευθερία της Ψυχής μετριέται απ’ τα μεγάλα όχι. Το ύψος των ανθρώπων απ’ τη Θέληση και τη Τόλμη να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Και η Πίστη απ’ τις θυσίες που θα κάνουμε γι’ αυτήν!

Σ’ ένα κόσμο που όλοι περπατούν σκυφτοί μέγιστη αξία έχει η λεύτερη, αδούλωτη, ελληνική ψυχή!

Αντιστέκομαι, άρα Υπάρχω!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Κρατική Προπαγάνδα εναντίον Πραγματικότητας

Σημ.1: Το παρόν άρθρο έχει σταματήσει να ενημερώνεται, όπως και έχουν αφαιρεθεί οι παραπομπές για να μικρύνει σε μέγεθος. Έχει δημιουργηθεί νέο αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση όλων των δεδομένων και των επιστημονικών ερευνών. Εκεί θα βρείτε τα πάντα. Διαβάστε το εδώ: «Παρενέργειες Εμβολίων: τα Δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις».

Σημ.2: Δεν συντάσσομαι, ούτε υπερασπίζομαι το κίνημα των «αρνητών», έτσι όπως αυτό παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, εντός του οποίου έχει παρεισφρήσει κάθε λογής απατεώνας επαγγελματίας συνωμοσιολόγος. Συντάσσομαι μόνο με τους απανταχού Έλληνες που έχουν κριτική σκέψη και αυθεντική, όχι επιτηδευμένη, καχυποψία έναντι της βιομηχανίας των εμβολίων που στήνεται μπροστά μας. Η υγειονομική κρίση που βιώνουμε δεν είναι ούτε εκλογές, ούτε διαγωνισμός δημοτικότητας. Στόχος μας πρέπει να είναι μονάχα η ενημέρωση του κόσμου και η διαφύλαξη της υγείας όλων με πρώτιστα εκείνης των μελλοντικών γενεών -συνεπώς όσων είναι σε αναπαραγωγική ηλικία και κάτω.

Σημ.3: Έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης και της σοβαρότητας του νέου κορονοϊού. Έχω ασχοληθεί εκτενέστατα με αυτόν από τις πρώτες μέρες της εμφάνισης του στη Γουχάν. Έχω κάνει ακριβώς την ίδια ενδελεχή μελέτη πάνω στον τρόπο λειτουργίας του και στις ποικίλες βλάβες που προξενεί στον οργανισμό (αιματολογικές, νευρολογικές, ανοσολογικές κλπ.). Τον περασμένο Ιούλιο παρουσίασα τις μέχρι τότε πανεπιστημιακές έρευνες και τα αποτελέσματα τους σε ένα αναλυτικό άρθρο ενάντια και πάλι στο τότε καθεστωτικό αφήγημα περί ενός ιού του αναπνευστικού, που προκαλεί μονάχα μια πνευμονία και τίποτα πέραν αυτού… «Κορονοϊός: Η σκληρή πραγματικότητα».

Διαβάστε επίσης:

1) Το επίσημο πόρισμα της αμερικανικής κυβέρνησης κάνει λόγο για κατασκευή του κορονοϊού και διαφυγή του από εργαστήριο της Γουχάν. https://www.reader.gr/diethni/374018/koronoios-nea-ereyna-kinezoi-epistimones-dimioyrgisan-ton-io-pos-prospathisan-na
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9629563/Chinese-scientists-created-COVID-19-lab-tried-cover-tracks-new-study-claims.html
https://www.thedailyguardian.com/covid-19-created-in-wuhan-lab-has-no-credible-natural-ancestor-says-new-study/amp/

7) Η πλειοψηφία του κόσμου αγνοεί αυτό που ανέφερα στην αρχή του κειμένου πως το σύνολο, σχεδόν, των ιών, των λοιμώξεων και των μεταδοτικών νοσημάτων προέρχεται από την Αφρική και την Ασία. Θα έπρεπε συνεπώς να εμβολιάζονται μόνο όσοι βγαίνουν απ’ τη χώρα για να πάνε στις ηπείρους αυτές, όπως και όσοι έρχονται από εκεί. Όμως αυτά είναι ακραία και ρατσιστικά. Η Δημοκρατία επιβάλει ανοιχτά σύνορα και ελεύθερες διελεύσεις πληθυσμών, οπότε κάντε όλοι ότι εμβόλιο βγαίνει και όλα καλά. Αλλάξτε το DNA σας για χάρη της Δημοκρατίας. Μη θέλετε να έχετε το μονοπώλιο της Υγείας. Μπορεί μελλοντικά να απωλέσουμε και το νερό για να διψάμε κι εμείς και να νιώθουμε λίγο πιο κοντά στα παιδιά της Αφρικής. Δεν είναι, άραγε, ντροπή να πίνεις εσύ, εδώ, νερό ενώ εκεί διψάνε; Από αύριο, λοιπόν, αρχίστε να τρώτε κι απ’ τα σκουπίδια και ότι περίσσευμα έχετε να το στέλνετε εκεί…

Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία. Σε πρόσφατες έρευνες το ποσοστό προϋπάρχουσας φυσικής ανοσίας ανέρχεται στο 51% στη Σιγκαπούρη, στο 44% στο Εκουαδόρ, στο 34% στη Γερμανία και στο 20% σε Ολλανδία/Σουηδία. Σε αντίστοιχες έρευνες πάνω σε ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι), το ποσοστό εκείνων που ανέπτυξαν αντισώματα είναι μεταξύ 80-100%.
https://www.bmj.com/content/370/bmj.m3563
https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(21)00120-X/fulltext
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.10.03.20206151v2.full-text https://www.nature.com/articles/s41423-021-00700-0

Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν σε ΜΕΘ από κορονοϊό ήταν υπέρβαροι ή παχύσαρκοι βάση έρευνας του CDC.
https://www.cnbc.com/amp/2021/03/08/covid-cdc-study-finds-roughly-78percent-of-people-hospitalized-were-overweight-or-obese.html https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7010e4.htm

Όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό -είτε το γνωρίζουν, είτε όχι- έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα τα οποία τους προστατεύουν επαρκώς. (εκτός φυσικά από περιπτώσεις βεβαρημένων οργανισμών, ανοσοκατεσταλμένων κλπ.). https://www.nature.com/articles/s41591-020-0897-1 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33899033/

Άρθρο στο British Medical Journal, ίσως το εγκυρότερο ιατρικό περιοδικό, κατακεραυνώνει τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν η Pfizer και η Moderna για να τεστάρουν τα εμβόλια τους ενάντια στο καθιερωμένο πρωτόκολλο. Μόνο «τυφλές» δεν ήταν οι έρευνες τους… https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4924/rr-6

«Απ’ τον βράχο του Σισύφου δεν διδάχθηκε κανείς;». Διαβάστε επίσης: «Κορονοϊός: Η Φύση εκδικείται!».

Οι Σεϋχέλλες ξανά σε καραντίνα παρ’ ότι είναι η χώρα με τους περισσότερους εμβολιασμένους.
https://www.japantimes.co.jp/news/2021/05/05/world/seychelles-lockdown/

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Water Research αποδεικνύει την τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελέιται από την καθημερινή χρήση μασκών και την απόρριψη τους σε μη ειδικούς κάδους. Μελέτες εκτιμούν ότι οι άνθρωποι παγκοσμίως χρησιμοποιούν 129 δισεκατομμύρια μάσκες προσώπου κάθε μήνα – περίπου 3 εκατομμύρια ανά λεπτό. Οι περισσότερες από αυτές είναι μάσκες προσώπου μίας χρήσης από μη βιοδιασπώμενες πλαστικές μικροΐνες που διασπώνται σε μικρότερα πλαστικά σωματίδια – μικρο- και νανοπλαστικά – και εξαπλώνονται σε όλο το οικοσύστημα. Οι ερευνητές βρήκαν στο νερό μόλυβδο, κάδμιο, αντιμόνιο και διάφορα πλαστικά και οργανικές ουσίες. Εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη συμβολή που έχουν οι προσωπικές μάσκες μίας χρήσης στο παγκόσμιο πρόβλημα των πλαστικών. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0043135421002311# https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s11783-021-1413-7.pdf https://europepmc.org/article/MED/32763564
https://europepmc.org/article/MED/32563114

Η United μια απ’ τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου τάσσεται ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού της! Έχει προηγηθεί ο ξαφνικός θάνατος τεσσάρων πιλότων της British Airways, με ορισμένους να λένε πως ευθύνεται το εμβόλιο και με την εταιρεία να το αρνείται, χωρίς φυσικά να γίνονται γνωστά τα αίτια ή να δίνεται η οποία άλλη εξήγηση. Ένας πιλότος εξετάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οφείλει να είναι σε άριστη φυσική κατάσταση για να μπορεί να πετάξει. Ο ξαφνικός θάνατος τεσσάρων πιλότων μέσης ηλικίας 30 ετών θα έπρεπε, αν μη τι άλλο, να διερευνηθεί διεξοδικά.
https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/united-airlines-union-agree-against-mandatory-covid-19-vaccinations-pilots-2021-05-25/ https://twitter.com/British_Airways/status/1405606519631007748?s=19

Ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε επισήμως στον κόσμο, ο 81χρονος Άγγλος ονόματι Γουίλιαμ Σαίξπηρ, πέθανε τον Μάιο.
https://nypost.com/2021/05/25/william-shakespeare-first-uk-man-to-get-covid-vaccine-dies/amp/

Ευρωπαϊκό ψήφισμα του 2021 κατά της υποχρεωτικότητας και των αποκλεισμών βάση εμβολιασμού, χωρίς ωστόσο να είναι νομικά δεσμευτικό για τα κράτη μέλη. Έχει προηγηθεί ψήφισμα στην ελληνική Βουλή για την νομιμοποίηση των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης απ’ τον Φλεβάρη του 2020! http://www.legalnews24.gr/2021/05/covid-19_7.html https://pace.coe.int/en/files/29004/html https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/nomos-4675-2020-phek-54a-11-3-2020.html

10 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

 1. Ο/Η Θεονας Αθανασιος λέει:

  Πολυ καλα και αναλυτικα οσα γραφεις. Δεν αναφερεις ομως την αιτια γιατι γινονται ολα αυτα. Λεγεται οτι θελουν να μειωσουν τον πολυ μεγαλο πλυθισμο της γης. Ειναι αληθεια αυτο; Απο αυτα που γραφεις βγαινει το συμπερασμα οτι τα επομενα χρονια θα πεθανουν πολοι ανθρωποι. Και κατι ακομα, ο εμβολιασμος των παιδιων ειναι εγκλημα.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s