Ιδεολογική Κιβωτός

στις

Πλησιάζοντας αισίως στα 12 χρόνια ενασχόλησης μου με τον εθνικιστικό/εθνικοσοσιαλιστικό χώρο -αυτόν τον πολύπαθο και ετερόκλητο χώρο που έχω αποκαλέσει πολλές φορές βόθρο- ήρθε η στιγμή για μια ιδεολογική αναδρομή. Μια αναδρομή που θα κάνουμε μαζί!

Η αναδρομή, όμως, αυτή δεν θα γίνει εδώ, σε αυτό το σύντομο άρθρο, αλλά θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες μέρες και θα κρατήσει αρκετό καιρό. Θα κρατήσει τόσες μέρες, όσες αντιστοιχούν στον αριθμό των προδοτών της Ιδέας αυτής που για Εμάς αποτέλεσε και θα αποτελεί πάντα εφαλτήριο Θυσιών και Αγώνων!

Η αναδρομή αυτή, λοιπόν, στο παρελθόν θα κρατήσει πάνω από ένα χρόνο. Και θα είναι αφιερωμένη στα γραπτά των δεκάδων μηδισάντων. Των δεκάδων εκλογικευμένων και υποταγμένων κομπάρσων!

Θα είναι αφιερωμένη σε όλα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες δυο δεκαετίες και σήμερα δεν υπάρχουν πουθενά. Σε όσα αξιόλογα ιδεολογικά άρθρα θάφτηκαν κάτω απ’ το χαλί της ντροπής. Της ενοχικής πολιτικά ορθής στροφής που έκαναν τόσοι και τόσοι πρώην «φανατικοί» και «ακραίοι ιδεολογικοί ταγοί». Έτσι, θα αρχίσει να δημιουργείται μια Ιδεολογική Κιβωτός που θα πλαισιώσει αρμονικά την παρούσα αρθρογραφία, συντελώντας στην πληρέστερη κατανόηση της κοσμοθεωρίας μας.

Δεν ανήκω στην «παλιά φρουρά», ανήκω στη «μεσαία» γενιά που ήρθε για να σηκώσει τα λάβαρα ακόμα πιο ψηλά!

Και η ενδιάμεση, αυτή, γενιά γαλουχήθηκε μέσα από αγώνες που σήμερα είναι ανέφικτο να ξαναϋπάρξουν εξαιτίας της «παλιάς φρουράς», η οποία έπεσε στο λάκκο με τις δηλητηριώδεις (πολιτικές) ευχές που η ίδια έσπειρε με περίσσια χαρά. Κλείνοντας έτσι πίσω της ερμητικά τον τάφο όλου του κινήματος.

Η «Ενδιάμεση Γενιά» γαλουχήθηκε όμως και από πολλά γραπτά που σήμερα είναι θαμμένα σε «σεντούκια», πολύ καλά. Ευτυχώς όμως, για ‘μας, βρήκαμε τα κλειδιά! Και δυστυχώς γι’ αυτούς, θα ξαναδούν φαντάσματα πολύ παλιά…

Οι παλιές Ερινύες βγαίνουν και πάλι μέσα απ’ το αρμάρι του χρόνου και να στοιχειώσουν τις νόθες ψυχές. Να τους κάνουν να θυμηθούν το παρελθόν και να σιχαθούν ακόμα περισσότερο τον σάπιο τους εαυτό.

Η «Ενδιάμεση Γενιά» έχει Χρέος να πλάσει τη Νέα Γενιά Αγωνιστών. Και όσοι διαβάζετε σήμερα αυτά πρέπει να γνωρίζετε πως η Νέα, αυτή, Γενιά δεν έχει έρθει ακόμα. Πλησιάζει όμως η ώρα της και όταν φτάσει θα είναι σαρωτική. Θα είναι μια Νέα Γενιά αποκαθαρμένη και ζωντανή. Με φρέσκα μυαλά και πάθος για τη Νίκη. Μια Νέα Γενιά που δεν θα γνωρίζει τα παλιά αφεντικά κι έτσι θα είναι υγιής τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά!

Στα χρόνια του ’09, τότε όπου ως μαθητής άρχιζα να γνωρίζω αυτή την ιδεολογία και αυτό το χώρο, (που δυστυχώς την εκφράζει) συνάντησα δεκάδες άλλα παιδιά με -όπως φαινόταν τότε- Ιδέες και Ιδανικά. Διάβαζα εφημερίδες, περιοδικά, μπλογκ, ιστολόγια και άκουγα ραδιόφωνα ηλεκτρονικά. Υπήρχαν στέκια, μαγαζιά, καταλήψεις και βιβλιοπωλεία εθνικοσοσιαλιστικά. Γίνονταν δράσεις και συγκεντρώσεις σε ανοικτούς χώρους και γραφεία. Δεκάδες ομάδες αυτόνομων δρούσαν σε όλη την επικράτεια. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα απ’ όλα αυτά.

Σε μια δεκαετία ζήσαμε ακμή, παρακμή και ανυπαρξία. Άρα, μάλλον, δεν είμασταν τίποτα περισσότερο από μια στείρα διαμαρτυρία…

Παρ’ όλα αυτά, την τελευταία εικοσαετία υπήρξε μια αξιέπαινη ιδεολογική παραγωγή που ανέβασε τον πήχη ένα σκαλί πιο πάνω από εκεί που τον παρέλαβε απ’ τη ΧΑ. Η οποία ΧΑ ξεκίνησε με ένα ιδιότυπο πάντρεμα μασονοσατανισμού, αριοσοφισμού και εσωτερικού χιτλερισμού, προσχώρησε στους πιο βρωμερούς κόλπους της εν Ελλάδι ακροδεξιάς (τόσο κινηματικά, όσο και ιδεολογικά), για να προσγειωθεί απότομα στον πιο λαϊκίστικο αστικό πατριωτισμό και πιο ξεφτιλισμένο κρατικοδίαιτο εβραιοχριστιανισμό…

Η «Ενδιάμεση Γενιά» προσπάθησε να σκεφτεί και σε ορισμένες περιπτώσεις τα κατάφερε περίτρανα. Μια μέρα όμως ξύπνησε και το αφεντικό της είπε: «ως εδώ». Δεν ήταν βλέπεις όλοι οι αρθρογράφοι διαχειριστές. Αρκετοί έστελναν απλά τα κείμενα τους στον εκάστοτε επικεφαλής κι εκείνος τα δημοσίευε. Κι όταν τα έσπαγαν μεταξύ τους, τα έσβηνε. Κι όταν αποφάσιζαν όλοι μαζί να αλλάξουν φορεσιές ή να κρυφτούν μέσα σε τρύπες σκοτεινές, έπαιρναν μαζί τους όχι μόνο τα κλειδιά της γνώσης, αλλά και ολάκερες τις πόρτες. Ολόκληρα αρχεία, αφήνοντας στο έρεβος χιλιάδες Συναγωνιστές οι οποίοι αναρωτιούνται ακόμα: «που πήγαν ‘κείνα τα παιδιά;».

Τα «παιδιά» χάθηκαν! Γέρασαν, πρόδωσαν – το ‘σκασαν. Συμμορφώθηκαν και ‘βάλαν μυαλό. Άλλαξαν ιδέες και απόψεις. Ορισμένοι μέχρι και φύλο. Από τραβεστί ιδεολόγοι, τραβελο-υποτακτικοί… Δεν υπάρχουν καθωσπρέπει χαρακτηρισμοί για τούτη τη ντροπή.

Για κακή τύχη πολλών και για καλή τύχη δικιά μας, όμως, τα γραπτά μένουν. Ιδίως όταν είναι ηλεκτρονικά! Ένας καλός Συναγωνιστής, λοιπόν, φρόντισε να συγκεντρώσει όλα τα άρθρα, απ’ όλα τα σάιτ και τα περιοδικά. Από τα πιο άγνωστα, μέχρι τα πιο γνωστά, από το 2002 και μετά!

Αντιλαμβάνεστε πως το υλικό αυτό είναι τεράστιο και πολύτιμο. Εμπεριέχει αρκετά διαμάντια, όπως και παρά (μα πάρα) πολλά σκατά. Δουλειά μας είναι να σταχυολογήσουμε τα καλύτερα από τα αμιγώς ιδεολογικά και να τα παρουσιάσουμε, εδώ, σταδιακά. Μέχρι στιγμής η λίστα αριθμεί περί τα 150 άρθρα.

Το προσεχές διάστημα θα αρχίσουν να δημοσιεύονται κείμενα που οι διαχειριστές και ορισμένοι απ’ τους συγγραφείς τους νόμιζαν πως δεν υπάρχουν πια! Μέσα απ’ τις σκιές, οι πένες ζωντανεύουν ξανά!

Ευτυχώς υπήρξαν και κάποιοι που παρ’ ότι τα παράτησαν άφησαν να υπάρχουν ελεύθερα στο διαδίκτυο εκείνα τα γραπτά. Που άφησαν τα blog τους ανοιχτά κι ας μην ήταν ενεργά. Οι περισσότεροι, όμως, τα διέγραψαν άρον άρον σε μια βραδιά. Και αυτή είναι η επιτομή της προδοσίας προς όλα όσα, υποτίθεται, πρέσβευαν. Όχι μόνο κιότεψαν και αλλαξοπίστησαν, αλλά έσβησαν και τα «στοιχεία» μη τυχόν και υπάρξουν συνεχιστές!

Μην ανησυχείτε, όμως, γερόκοτες δεν πρόκειται να αναφερθούν ούτε πηγές, ούτε υπογραφές. Σκοπός είναι μονάχα η μεταλαμπάδευση της γνώσης στην επερχόμενη γενιά. Όσοι προδώσατε την Ιδέα, ούτως ή άλλως, στην πλειοψηφία σας φροντίσατε, με περίσσιο θράσος, να το καταστήσετε σε όσους σας ξέρουν σαφές. Ακόμα κι αν δεν γράψατε ποτέ με τα πραγματικά σας ονόματα. Ακόμα κι αν ποτέ κανείς δεν σας είδε πουθενά. Ζούσατε ως πρωταγωνιστές του δικού σας παραμυθιού, σαν άλλοι αντάρτες ενός φανταστικού βουνού…

Καλή η ανωνυμία, Σύντροφοι, εφόσον όμως εξυπηρετεί και κάποιο σκοπό. Όποιος κρύβεται πίσω απ’ την ανωνυμία του για 10, 20 και πλέον χρόνια είναι «μάλλον» υποκριτής που το παίζει αληθινός «ιδεαλιστής». Είναι «μάλλον» ψεύτης και όχι αγωνιστής. Ζει «μάλλον» μια διπλή ζωή: το βράδυ Ναζί και το πρωί καθωσπρεπιστής… Τρώει «μάλλον» ξυλιές απ’ την κυρά και αφήνει «μάλλον» την πόρτα ανοιχτά για να την κάνει απ’ τον χώρο, μελλοντικά, όταν τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν καλά…

Αυτό έκαναν πολλοί. Μπράβο τους όμως και άργησαν πολύ. Συνάμα όμως και ντροπή τους που θέλησαν να σύρουν στην ανυπαρξία και αυτή την ίδια την Ιερή μας Φωτιά. Τη Γνώση ας την αφήνατε πίσω, δειλά σκατά. Κάποιοι μόχθησαν για να σκεφτούν και να γράψουν ή να μεταφράσουν αυτά που εσείς θελήσατε να σβήσετε με μια κοντυλιά.

Τα τελευταία 20 περίπου χρόνια έχουν γραφτεί ορισμένα εξαιρετικά ιδεολογικά άρθρα. Όλα αυτά βρίσκονται στην κατοχή μας και θα αρχίσουν να δημοσιεύονται στη κατηγορία: Ιδεολογική Κιβωτός.

Επισημαίνω πως θα δημοσιευθούν μόνο όσα άρθρα ταιριάζουν με την Ιδεολογία, τις Αρχές και τις Αξίες, του Ελληνικού Εθνικού Σοσιαλισμού. Όχι άρθρα που αφορούν γερμανοπληξίες, εσωτερισμούς, σατανισμούς, θεοσοφισμούς, ινδοευρωπαϊσμούς, στρασσερισμούς, αριστερισμούς και άλλου είδους ψυχασθενισμούς.

Επαναλαμβάνω πως στόχος είναι μόνο η ιδεολογική επιμόρφωση, όχι η αναδρομή στο παρελθόν προς χάριν μιας εσωτερικής σαρκοφαγίας. Όσοι ελπίζουν να δούν άρθρα με επωνυμίες ή εκατέρωθεν κατηγορίες, απ’ τα πάμπολλα που υπήρξαν, θα απογοητευτούν. Όσοι γνωρίζουν ποιός έχει γράψει τι, καλώς το γνωρίζουν. Κι όσοι δουν κάποιο παλιό τους άρθρο και θελήσουν να αναφερθεί πως ήταν δικό τους, ας ζητήσουν να γίνει προσθήκη του ονόματος τους.

Επίσης, στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας θα δημιουργηθεί μια νέα αρχειοθήκη βιβλίων και περιοδικών, ανοικτή και προσβάσιμη απ’ όλους. Εκεί θα αναρτηθούν ιδεολογικά και ιστορικά βιβλία, καθώς και τεύχη από παλιά περιοδικά του χώρου.

Καλή ανάγνωση!

Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν υλικό ή έχουν ερωτήσεις και απορίες, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι ακόλουθοι:

Email: contact-resist@protonmail.com

Telegram: t.me/ResisttoExistGR

Twitter: twitter.com/ResisttoExistGR

Σημ. 1: Για όσους δεν γνωρίζουν και ίσως αναρωτηθούν τι συνέβη με το δικό μου παλιό σάιτ, HellenicNS, να ενημερώσω ότι έπεσε μετά από αίτημα της ΔΗΕ προς τον γερμανικό σέρβερ που το φιλοξενούσε και έκτοτε μπήκε σε black list με αποτέλεσμα να μη δέχεται καμία εταιρεία να το φιλοξενήσει. Παρ’ όλα αυτά βρέθηκε μια πρόσκαιρη λύση και σε λιγότερο από ένα μήνα ξανανέβηκε, αν και ανενεργό καθώς ήμουν φυλακισμένος από το καθεστώς. Εξ όσον γνωρίζω είναι το μοναδικό σάιτ του χώρου στο οποίο έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Διότι και άλλοι στο παρελθόν ισχυρίστηκαν ότι τους τα «έριξαν», όμως στην επάνοδο ακολούθησε ένα πολύ βολικό, πολιτικά ορθό, μετα-μόρφωμα. Στο παρόν σάιτ έχουν ανέβει όλα τα παλιά ιδεολογικά και ιστορικά άρθρα, χωρίς να έχει επέλθει καμία ιδεολογική στροφή. Είμασταν, είμαστε και θα είμαστε περήφανοι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές!

Σημ.2: Θέλω να τονίσω ότι διαφωνώ κάθετα με πολλά απ’ τα περιοδικά και ορισμένα από τα βιβλία που θα ανέβουν στη βιβλιοθήκη που θα διαμορφωθεί στο archive.org. Η ανάδειξη της γνωστής υποκουλτούρας που περιέβαλε τις προηγούμενες δεκαετίες την rac και oi!/punk μουσική, όπως και αναφορές σε αριστερό εθνικοσοσιαλισμό/φυλετισμό ή αναρχοεθνικισμό δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ιδεολογία και την ελληνική μας κοσμοθεωρία. Παρ’ όλα αυτά τα αναρτώ για ιστορικούς λόγους κι επειδή ορισμένα από αυτά περιέχουν 1-2 αξιόλογα άρθρα.

Αλέξανδρος Τζούλιος

Τελευταία άρθρα στην κατηγορία Ιδεολογική Κιβωτός

Δρ. Βασ. Τσιρίμπας – Ο Εθνικοσοσιαλισμός ως ιδεώδες Αγωγής στους Αρχαίους Έλληνες

«Όπως κάθε επιστήμη, τέχνη και φιλοσοφική θεωρία, έτσι και ο Εθνικοσοσιαλισμός, ως θεωρία και πράξη, έχει την αρχή του στους ένδοξους προγόνους μας. Οι προπάτορές μας ήσαν αναμφίβολα οι πρώτοι…

Δημήτριος Βεζανής: Εισαγωγή στην Ιδεολογία του Γένους

Ὅταν ὁμιλῶμεν περὶ τῆς ἐθνικῆς ἰδεολογίας τοῦ Ἑλληνισμοῦ, δὲν δυνάμεθα νὰ ἐφαρμόσωμεν στατιστικὰς μεθόδους, ἐξακριβώνοντας τί ἕκαστος φρονεῖ, οὔτε νὰ χρησιμοποιήσωμεν τὸ σύστημα τοῦ ἰνστιτούτου Γκάλλοπ δηλαδὴ νὰ ἐρωτήσωμεν μίαν…

Alfred Baeumler: Νίτσε και Εθνικοσοσιαλισμός

«…Ο Νίτσε και ο Εθνικοσοσιαλισμός βρίσκονται στην αντίπερα όχθη της γερμανικής αστικής τάξης. Τι σημαίνει αυτό; Οι πνευματικές δυνάμεις που διαμόρφωσαν την γερμανική αστική τάξη κατά τους τελευταίους αιώνες είναι…

Η Γενιά των Κτιστών

Τις τελευταίες δεκαετίες η χώρα μας διέρχεται έντονες οικονομικές μεταβολές, είτε ως μεθυστική επίπλαστη ανάπτυξη και αφθονία, είτε ως σκληρή κρίση και ανεργία. Και στις δύο περιπτώσεις ο Έλληνας τυφλώθηκε…

Heinrich Himmler: Η καταπολέμηση του βασάνου των Τσιγγάνων

Εισαγωγικό Σημείωμα Προτού διαβαστεί η συγκεκριμένη εγκύκλιος από τον αναγνώστη και ερευνητή, κρίνεται απαραίτητη η συνοπτική αναφορά ορισμένων ιστορικών στοιχείων που αφορούν το ζήτημα των Τσιγγάνων. Πρωτίστως, θα πρέπει να…

Διαβάστε επίσης:

Resist to Exist

Καλώς όρισες στο Resist to Exist! Ένα ιστολόγιο για Εμάς που η Αντίσταση είναι τρόπος ζωής – για όλους τους Ελεύθερους και Ανυπότακτους Έλληνες.Ένα ιστολόγιο αφιερωμένο στους Ζωντανούς! Χαιρετίζω τους παλιούς και καλωσορίζω τους νέους Συναγωνιστές, αναγνώστες και απλούς περιηγητές. Όποιες κι αν είναι οι απόψεις σας, σας καλώ να Στοχαστείτε. Αυτό και μόνο αρκεί!…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s