Η Ίση Μεταχείριση των Άκρων

στις

Το παρόν αποτελεί συνέχεια του: «Κινηματικές διαφορές Εθνικιστών – Αριστερών».

Το πέρας της δίκης της ΧΑ έφερε το επιθυμητό, για το σύστημα, αποτέλεσμα. Μέσω αυτού του δεδικασμένου ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη συνταγματική απαγόρευση και την εκτός νόμου θέσπιση της ιδεολογίας μας. Το μόνο που μένει τώρα είναι να οδηγηθούν στη φυλακή ή να διαλυθούν πλήρως οι εναπομείναντες Αυτόνομοι Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές.

Κι όταν ένα σύστημα που έχει μάθει να επιβιώνει μέσα από βαλβίδες εκτόνωσης κλείνει την μια απ’ τις δυο αντιμαχόμενες, πρέπει αναγκαστικά να κλείσει και την άλλη. Κι όταν μιλάμε για Δεξιά κυβέρνηση μόνο «αναγκαστικά» δεν πρόκειται να το κάνει αυτό, τουναντίον αποτελεί διαχρονικό της πόθο προ της εκπλήρωσης του πολυπόθητου μπατσοκρατικού και μπατσολαγνικού καπιταλιστικού μορφώματος που θέλουν να εγκαθιδρύσουν ως Ελλάς Α.Ε..

Γι’ αυτό και αναζητούν διακαώς μια νέα περίπτωση ειδεχθούς εγκλήματος απ’ τη μεριά των Αναρχικών ώστε να τους δοθεί το πάτημα να εισάγουν και σε αυτούς τον παράγοντα ιδεολογία ως κίνητρο ποινικών πράξεων. Κάτι που ήδη φαίνεται να προσπάθησαν με τις πρόσφατες συλλήψεις στα Πετράλωνα.

Σχεδιάζοντας ένα σύντομο «χρονολόγιο» θα λέγαμε πως οι σημαντικότεροι σταθμοί μέχρι σήμερα, μέχρι την πλήρη εφαρμογή του σχεδίου της ίσης μεταχείρισης των «άκρων», είναι οι εξής:

1) Μνημόνιο: Η χώρα μπαίνει στο πρώτο Μνημόνιο και αρχίζει η μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική κρίση της Μεταπολίτευσης.

2) Κατάρρευση του δικομματισμού: Άμεσο αποτέλεσμα της οικονομικής κρίση η πολιτική κρίση. Διάλυση του ΠΑΣΟΚ και εκλογική κατακρήμνιση της ΝΔ..

3) Είσοδος της ΧΑ στη βουλή: Το σύστημα κλονίζεται. Όχι απ’ τους καραγκιοζοπαίκτες βουλευτές της ΧΑ, αλλά απ’ το εθνικιστικό κίνημα που αναδύεται και τον απλό πολίτη που πλέον δεν φοβάται να υποστηρίξει ανοιχτά και επώνυμα «ακραίες» λύσεις.

4) Δολοφονία Φύσσα: Η βόμβα στα θεμέλια μπαίνει από την ίδια την ηγεσία της ΧΑ η οποία εκτρέφει συνειδητά τον πολιτικό χουλιγκανισμό στρώνοντας το έδαφος για την ποινικοποίηση της ιδέας. Ο Φύσσας δολοφονείται απ’ τον υπερβάλλοντα ζήλο ενός ανεγκέφαλου πρώην κομμουνιστή κι έτσι δίνεται το πολυπόθητο πάτημα για την ποινική δίωξη του κόμματος και των οπαδών.

5) Δολοφονία Γιώργου και Μάνου: Το κράτος ανοίγει το δρόμο στην Αριστερή τρομοκρατία ώστε αυτή να σπείρει τον Φόβο. Κάθε μέλος και υποστηρικτής της ΧΑ γίνεται αυτομάτως ένας εν δυνάμει στόχος. Άμεσο αποτέλεσμα να αδειάσουν τα γραφεία.

6) Οι Αριστεροί στην εξουσία: 42 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο οι Αριστεροί ανατρέπουν πλήρως το παιχνίδι και πλέον γίνονται αυτοί οι κυνηγοί και εμείς οι κυνηγημένοι.

7) Πολιτική κατάρρευση της ΧΑ: Η ΧΑ φυλλορροεί μετά τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες του αρχηγού και των ηγετικών στελεχών της. Δεκάδες αυτόνομες οργανώσεις γεννιούνται.

8) Διώξεις Αυτόνομων Εθνικιστών/Εθνικοσοσιαλιστών: Ενόσω η ΧΑ τα έχει βρει πλήρως με το Αριστερό καθεστώς, νομίζοντας πως αυτό θα την ωφελήσει δικαστικά, γινόμαστε εμείς ο νούμερο ένα κίνδυνος του κράτους.

9) Μακεδονικό: Το εθνικιστικό κίνημα γιγαντώνεται. Δεν έχει όμως γερές βάσεις. Είναι ένας γίγαντας με πήλινα πόδια και μυριάδες εσωτερικούς εχθρούς. Γι’ αυτό και εν μια νυκτί διαλύεται.

10) Τράμπ και Αναρχικοί: Ο Τράμπ χαρακτηρίζει το 2019 τους Αντίφα τρομοκρατική οργάνωση και προσπαθεί να τους θέσει εκτός νόμου. Στο πλευρό τους ο Σόρος και όλα τα αριστερά/«δημοκρατικά» ΜΜΕ. Μετέπειτα (Σεπτέμβρης 2020) στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων εντάσσει και την ΚΚΚ.

11) Εξίσωση Κομμουνισμού/Εθνικοσοσιαλισμού από την Ευρωβουλή: Ψήφισμα στην ευρωβουλή στο τέλος του 2019 για τα «ίσα άκρα». Ανοίγει πανευρωπαϊκά ο δρόμος για την απαγόρευση και την εκτός νόμου θέσπιση καί των κομμουνιστικών οργανώσεων (οι εθνικοσοσιαλιστικές είναι ήδη).

12) Επάνοδος της Δεξιάς: Η Δεξιά επιστρέφει στην εξουσία πιο δυνατή από ποτέ. Και αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει.

13) Κυνήγι Αναρχικών: Διαδοχικό κλείσιμο καταλήψεων, καθάρισμα Εξαρχείων και ενίσχυση της αστυνομίας. Πρώτος πολιτικός στόχος της ΝΔ η διάλυση των Αναρχικών.

14) Νομοσχέδιο για Πορείες: Μετά την αναδίπλωση της ΝΔ στο Μακεδονικό θέλουν να εξασφαλίσουν πως δεν θα ξαναυπάρξουν μαζικά συλλαλητήρια. Ιδίως την ώρα που «τρέχει» το θέατρο με τον Ερντογάν και έρχονται εμβόλια, εργασιακά νομοσχέδια, μαζικές πτωχεύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων, απολύσεις και νέα μνημόνια.

15) Καταδίκη της ΧΑ: Το έργο που ξεκίνησε η Δεξιά του Σαμαρά ολοκληρώνεται με επιτυχία. Και αυτό το φρόντισε, όπως είπαμε, η ίδια η ΧΑ. Το δικαστήριο την χαρακτηρίζει εγκληματική οργάνωση και αποφαίνεται πως οι αποδιδόμενες πράξεις της ήταν απόρροια -εκτός των εντολών της ηγετικής ομάδας- της «Εθνικοσοσιαλιστικής» της ιδεολογίας!

Διαβάστε επίσης: «Περί του αποτελέσματος της δικής της ΧΑ».

Η πολιτική της ίσης μεταχείρισης των «άκρων» σε πλήρη εφαρμογή!

Τέσσερα χαρακτηριστικά παραδείγματα που επιβεβαιώνουν το μέλλον:

1) 1 Νοεμβρίου: Στην επέτειο για την συμπλήρωση των επτά χρόνων από την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου, Συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο του Ν. Ηρακλείου για να αποδώσουν φόρο τιμής στα δυο αδικοχαμένα αδέρφια μας. Στην άλλη μεριά της πόλης, τσογλάνια της Αριστεράς επιχειρούν αντισυγκέντρωση. Το αποτέλεσμα; Μετά από πολλά έτη χαϊδέματος των Αναρχικών, ίση μεταχείριση. Καί οι δυο συγκεντρώσεις απαγορεύτηκαν καί απ’ τις δυο μεριές υπήρξαν συλλήψεις καί απ’ τις δυο μεριές χτυπήθηκαν αθώοι άνθρωποι. Και για να είμαστε δίκαιοι απ’ την μεριά τους έγιναν περισσότερες συλλήψεις, παρ’ όλο που είχαν το μισό κόσμο. Αυτό είναι ενδεικτικό για το που θα πέσει το βάρος τώρα που τελειώνουν με μας.

2) Επέτειος Πολυτεχνείου: Όσοι διάβασαν τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τις πορείες θα είδαν πως εξαιρεί την 17 Νοέμβρη απ’ τους περιορισμούς και επιτρέπει κάθε είδους συγκέντρωση. Παρ’ όλα αυτά η κυβέρνηση την απαγόρευσε ενστερνιζόμενη την πανδημία. Λέγοντας μάλιστα ο Κούλης, από βήματος βουλής, πως: «όπως δεν γιορτάσαμε την 28η Οκτωβρίου, έτσι δεν θα γιορτάσουμε και το Πολυτεχνείο».

Το σύστημα χρησιμοποίησε τον κόσμο της Αριστεράς μέχρι και το πέρας της δίκης της ΧΑ, κατά το γνωστό: «ο εχθρός του εχθρού μου…» για να γεμίσει τους δρόμους και να ασκήσει πίεση και τώρα ήρθε η ώρα να τελειώσει και μ’ αυτούς. Το γεγονός ότι η πορεία εν τέλει έγινε οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη συνδικαλιστική δύναμη της Αριστεράς. Στην αριστεροκρατούμενη Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που έκρινε παράνομη την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ..

3) Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κι ενώ στην επέτειο του Πολυτεχνείου η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων πρόλαβε να ακυρώσει την απαγόρευση της αστυνομίας, καθώς έγινε καθημερινή, στην επέτειο για την συμπλήρωση των 12 χρόνων από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου ήταν αδύνατο να συμβεί αυτό, καθώς η προαναφερθείσα απαγόρευση βγήκε αυθημερόν, ημέρα Κυριακή. Έτσι το πεδίο ήταν ελεύθερο για τους πραιτοριανούς να ξεδιπλώσουν τα μυριάδες κόμπλεξ τους. Και αυτό ακριβώς έγινε. Προσήγαγαν τους πάντες, μέχρι και 12 χρονών παιδιά! Μέχρι και τους δικηγόρους που έβαλαν στη φυλακή τη ΧΑ. Τους ίδιους δικηγόρους με τους οποίους πριν λίγες μέρες πανηγύριζαν, αγκαλιά με όλο το πολιτικό και μιντιακό σύστημα της χώρας, κραυγάζοντας για τη νίκη της Δημοκρατίας!

Συνολικά οι προαγωγές έφτασαν τις 374 και οι συλλήψεις τις 135, ενώ ουδείς κατάφερε τελικά να προσεγγίσει το μνημείο. Οι μόνες επιτυχημένες κινητοποιήσεις που έγιναν ήταν καταδρομικές δράσεις σε πλατείες οπού ανοίχτηκαν για λίγα λεπτά κάποια πανό και πετάχτηκαν τρικάκια και μετά τα άτομα αποχώρησαν τρέχοντας. Είναι η πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά που η Αριστερά βιώνει έναν τέτοιο ολοκληρωτικό αποκλεισμό και διωγμό. Σημειωτέων πως τα άτομα που θέλησαν να προσεγγίσουν τα Εξάρχεια ήταν στην πλειοψηφία τους 30-40+ ετών, με καθωσπρέπει εμφάνιση, μάσκες, αποστάσεις και κανενός είδους «πολεμικό» εξάρτημα (κράνη, ρόπαλα, μολότοφ κλπ.) παρά μόνο λουλούδια.

4) Σύσταση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας: Μετά το κλείσιμο των αναρχικών καταλήψεων, σειρά έχουν τα πανεπιστημιακά ορμητήρια/φυτώρια της Αριστεράς. Στόχος το μονοπώλιο της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ! Διαβάστε αναλυτικά για το θέμα εδώ: «Εθνική Παιδεία = Ούτε μπατσοκρατία, ούτε Αναρχοκρατία!».

Κάθε σύστημα που επενδύει στη μέθοδο του Διαίρει και Βασίλευε χρειάζεται τουλάχιστον δύο ελεγχόμενες αντιμαχόμενες πλευρές. Και εφόσον σβήνει τη μια, πρέπει αναγκαστικά να σβήσει και την άλλη, ώστε να μην αποκτήσει υπερβολική δύναμη. Και αν μια απ’ τις δυο καταφέρει κάποια στιγμή να ανακάμψει τότε θα πρέπει (αν δεν καταφέρει να την καταστείλει εγκαίρως) να αναστήσει και την αντίπαλη για να αλληλοφαγωθούν!

Όσο για τους κουτοπόνηρους «πατριώτες» ή «απολιτίκ αγανακτισμένους» που χαίρονται που βγαίνουμε απ’ τη μέση, νομίζοντας πως αυτοί που δεν είναι «ακραίοι» θα γλυτώσουν, θυμίζω ότι το νέο νομοσχέδιο για τις πορείες εμποδίζει την ελεύθερη διεξαγωγή συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων ανεξαρτήτου ιδεολογίας. Οποιουδήποτε πλήθους ή ομάδας ατόμων δεν συμβαδίζει με τα κυβερνητικά και «Πολιτικώς Ορθά» πρότυπα. Διαβάστε: «Νομοσχέδιο για πορείες: το προμελετημένο τέλος των ελεύθερων διαδηλώσεων».

Σήμερα, είναι μάταιο να προσπαθούμε να αποδείξουμε ποιός απ’ τους δυο έχει τις περισσότερες διώξεις ή ποιός είναι πιο αντισυστημικός. Είναι μάταιο να υποστηρίζουμε πως οι μεν ή οι δε είναι μέρος του παρακράτους ή ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο επειδή δεν έχει δοθεί ακόμα η κατάλληλη εντολή. Καί στις δύο μεριές υπάρχουν ρουφιάνοι και ασφαλίτες, καί στις δύο μεριές υπάρχουν Ιδεολόγοι και αγνοί Αγωνιστές.

Από τη μεριά μας, εξέχον παράδειγμα αποτελεί η Χρυσή Αυγή. Ο αρχηγός της οποίας ήταν για χρόνια υπάλληλος της Κ.Υ.Π.. Όταν, όμως, αποφάσισε (το 2012) να δαγκώσει το χέρι που τον τάιζε, κάνοντας επιθετικές προς το σύστημα ενέργειες, η κατάσταση άλλαξε άρδην. Όταν μια βαλβίδα εκτόνωσης μετατρέπεται για τον οποιονδήποτε λόγο σε μια ευθεία απειλή για το καθεστώς τότε είναι απολύτως αναμενόμενο πως αυτό θα σπεύσει να την εξαφανίσει. Γι’ αυτό και όποιος θέλει να λέει πως πολεμάει το σύστημα θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος και κατάλληλα προετοιμασμένος. Όχι πονηρός τυχοδιώκτης και εκλογικός ψηφοθήρας σαν εκείνους που έκαναν ότι έκαναν, όχι για την Πατρίδα, αλλά για μια μεγαλύτερη και πιο άνετη καρέκλα!

Στον αντίποδα βρίσκεται το ΚΚΕ το οποίο ήταν εξ αρχής εκτός νόμου, στο περιθώριο της κοινωνίας, και που μπήκε στη Βουλή μετά τη νομιμοποίηση του από τον Καραμανλή το ’74, ενώ το ’89 συγκυβέρνησε με τον Μητσοτάκη. Παρ’ όλα αυτά δεν εγκατέλειψε το κινηματικό κομμάτι. Άνοιξε παντού τοπικές και φυτώρια της ΚΝΕ με αποτέλεσμα να θέσει ισχυρές βάσεις και να χτίσει ένα κραταιό κίνημα που βρέξει χιονίσει παραμένει αμετάβλητο στο 5%, έχοντας τη δυνατότητα να κατεβάζει πάνω από 30.000 φανατικούς υποστηρικτές στο δρόμο στο πλευρό των οποίων συντάσσονται Αναρχικοί και άλλοι αυτόνομοι Αριστεροί!

Πέρα όμως από τις οποίες υπόγειες συμφωνίες και συνδιαλλαγές των δύο «άκρων» με το σύστημα, το παγκόσμιο κατεστημένο έχει θέσει ορισμένους στόχους που πρέπει πάση θυσία να εκπληρώσει. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από την εγκαθίδρυση μιας «παγκόσμιας» αρχής με βάση την Αμερική που σε συνεργασία με την Ε.Ε. θα συνθλίβει όλα τα κράτη και όλες τις φυλές στο αμόνι του Καπιταλισμού, δίχως κανένα αντίπαλο. Όσο, λοιπόν, κι αν η λυκοφιλία του συστήματος με τους Μαρξιστές και τους Αναρχικούς ωφελεί προσωρινά το διεθνές κατεστημένο, το τέλος είναι κοντά. Ο «Κρόνος» θα φάει και πάλι τα παιδιά του!

Όσο κι αν οι θέσεις των Αριστερών ανοίγουν μια ώρα αρχύτερα το δρόμο για την κατάργηση των συνόρων, την εξαφάνιση των φυλών, των εθνών, των πολιτισμών, της ιστορίας και των θρησκειών και συντελούν στη δημιουργία του πολυπολιτισμικού μαζάνθρωπου δούλου-καταναλωτή, στο τέλος μόνο ένας θα καρπωθεί τη νίκη. Μόνο ένας θα μείνει ζωντανός ως το μεγάλο υπερεθνικό αφεντικό! Κι αυτός δεν είν’ άλλος απ’ τον διεθνή Καπιταλισμό!

Αυτό, όμως, είναι δική τους υπόθεση. Αυτό που πρέπει να απασχολεί Εμάς είναι το που θα βρισκόμαστε όταν η σκόνη της Δημοκρατίας θα έχει κάτσει. Αν θα είμαστε στον πάτο του κράτους και της ιστορίας ή θα έχουμε στεφθεί και πάλι νικητές! Και για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε θα πρέπει, αφού αντιληφθούμε συλλογικά τα σχέδια του εχθρού, να κοιτάξουμε πρώτα απ’ όλα τον «εαυτό» μας και πώς θα τον βελτιώσουμε. Πως θα ισχυροποιηθεί το Κίνημα και πως Εμείς ως μονάδες θα το βοηθήσουμε εμπράκτως, αντί να καούμε, καίγοντας παράλληλα και τις όποιες ελπίδες ανάκαμψης!

Συνεχίζεται εδώ: «Ηρωισμός ή Ματαιοδοξία;».

«Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν Ἄριστος ἦι»

Αλέξανδρος Τζούλιος

Διαβάστε επίσης: «Το Χρέος μας ως Εθνικιστές».

3 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s