Και τώρα η σειρά μας!

στις

Πλησιάζοντας στο τέλος του 2020 είναι επιτακτική ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε άπαντες τι έχει συμβεί και τι πρόκειται να αλλάξει στον λεγόμενο εθνικιστικό «χώρο», όπως και γενικότερα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Έτσι ώστε να σταματήσουμε επιτέλους να χάνουμε, να σταματήσουμε να μετράμε ήττες και να αρχίσουμε να παίρνουμε τις πρώτες μας νίκες!

Για τον σκοπό, το προηγούμενο διάστημα, συντάχθηκαν τα άρθρα: «Νομοσχέδιο για Πορείες: Το προμελετημένο τέλος των ελεύθερων διαδηλώσεων» και «Περί του αποτελέσματος της δίκης της Χρυσής Αυγής».

Σε αυτά, ανέλυσα τι προβλέπει το Νέο Νομοσχέδιο για τις Πορείες το οποίο βάζει ταφόπλακα στην ελεύθερη έκφραση και διεκδίκηση, όπως και τι μέλλει γενέσθαι μετά το βαρυσήμαντο αποτέλεσμα της δίκης της Χρυσής Αυγής. Σήμερα, σε αυτό το άτυπο τρίτο μέρος, θα σταθώ στο πως και στο γιατί έρχεται η σειρά μας. Ενώ στα επόμενα θα δούμε τι πρέπει να αλλάξει στον τρόπο σκέψης και δράσης μας για να μπορέσουμε επιβιώσουμε και να αφήσουμε πραγματικά το στίγμα μας στην κοινωνία -αντί να γίνουμε μάρτυρες ενός μάταιου σκοπού. Κομπάρσοι ενός προδιαγεγραμμένου δράματος.


Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία έχει από καιρού στρώσει τα θεμέλια για την απόλυτη κυριαρχία της. Το μόνο που μένει, πλέον, είναι η συνταγματική απαγόρευση και η εκτός νόμου θέσπιση των ιδεών που στέκονται απέναντι της. Και αυτές δεν είναι μόνο οι δικές μας…

Ας μην γελιόμαστε κι ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Η πραγματικότητα είναι πως τα άτομα που συγκεντρώνονται γύρω από τις ιδεολογίες του Εθνικισμού/Εθνικοσοσιαλισμού και Κομμουνισμού/Αναρχισμού είναι στην πλειοψηφία τους αντιδημοκράτες και αντικρατιστές.

Όσο συστημικά κι αν είναι τα διάφορα κόμματα ή οργανώσεις που τις «εκπροσωπούν», η αλήθεια είναι πως ο κόσμος που τις περιβάλλει είναι πολύ πιο «ακραίος» και φανατικός. Και αυτό είναι που το σύστημα φοβάται: Τους Αγωνιστές, όχι τους καθωσπρέπει πουλημένους «εκφραστές»! Όσο κι αν ο ένας κατηγορεί τον άλλον, όσο κι αν πολεμάμε τους Αριστερούς, για το σύστημα είμαστε ένα καταραμένο και αναθεματισμένο κομμάτι του λαού το οποίο ήταν, είναι και θα είναι απείθαρχο και ασυμβίβαστο. Αταίριαστο με τα «Πολιτικώς Ορθά» όρια και πρότυπα του.

Ένα κομμάτι του λαού, που για τους δικούς του επιμέρους λόγους δεν πρόκειται ποτέ να υπακούσει ή να σκύψει το κεφάλι. Ένα κομμάτι του λαού που θα παλέψει μέχρις εσχάτων για τις Αξίες και τα Ιδανικά του. Ένα κομμάτι του λαού που εμπνέει και καθοδηγεί μια υπερπολλαπλάσια «Σιωπηρή Πλειοψηφία», με πρώτη και κύρια την νεολαία, η οποία ξεπερνάει κατά πολύ σε αριθμούς τους υπερήλικες ψηφοφόρους του «Συνταγματικού Τόξου». Και αυτό είναι κάτι που θέλει, πάση θυσία, να τελειώσει!

«Είμαστε τα κακά παιδιά. Τα ακραία στοιχεία. Οι απόκληροι της Δημοκρατίας! Είμαστε οι εσαεί Αυτόνομοι και Ελεύθεροι Πολιορκημένοι. Μια ανοιχτή πληγή στην καρδιά του κρατικού τέρατος!»

Όσο δύσκολο κι αν είναι για κάποιους να τα δεχτούν αυτά, στα μάτια των Δημοκρατικών αυτοί είμαστε. Δεν πρέπει οι επιμέρους απόψεις μας να επηρεάζουν την ορθή αξιολόγηση της πολιτικής κατάστασης. Και η ουσία, υπό το πρίσμα της Δημοκρατίας, βρίσκεται στον όγκο που καταλαμβάνουν στην κοινωνία οι άνθρωποι των αντιδημοκρατικών και αντικρατικών ιδεών. Είτε εμείς συμφωνούμε μαζί τους, είτε όχι. Είτε εμείς τους θεωρούμε ανάξιους λόγου, είτε όχι.

Η πραγματικότητα είναι πως κανένας από μας δεν είναι αρεστός στο σύστημα και όσο υπάρχουμε θα μας πολεμάει. Όσο κι αν κατά καιρούς εργαλειοποιεί/εκμεταλλεύεται ή κλείνει το μάτι σε ορισμένους. Όσο κι αν προσπαθεί να μας προσεγγίσει, να μας απορροφήσει ή να μας χρηματίσει, η αλήθεια είναι πως αν μπορούσε θα μας εξαφάνιζε όλους εν μία νυκτί!

Οι Καπιταλιστές και οι Αστοί δεν ξεχωρίζουν τα «άκρα», ούτε και θέλουν να τα μάθουν. Ακόμα κι αν ορισμένοι συμφωνούν με κάποιες απ’ τις θέσεις μας. Γι’ αυτούς είμαστε όλοι ένα και το αυτό. Ένα κακό σπυρί στο σώμα της Δημοκρατίας!

[Να διευκρινίσω στο σημείο αυτό, προς αποφυγήν παρερμηνειών, πως κανένας από εμάς, ως Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές, δεν θεωρεί πως ένας άνθρωπος που ορκίζεται πίστη στο Σύνταγμα, στην Αστυνομία, στο Στρατό ή στην Εκκλησία αποτελεί απειλή για το σύστημα. Γι’ αυτό και οι ακροδεξιοί δεν περιλαμβάνονται για εμάς στους Εθνικιστές και στο κομμάτι του λαού για το οποίο γίνεται λόγος. Γι’ αυτό και δεν διώκονται, γι’ αυτο κι έχουν συγκυβερνήσει με την πλειοψηφία των προδοτικών κυβερνήσεων των τελευταίων ετών (ΛΑ.Ο.Σ.-κυβέρνηση τραπεζίτη Παπαδήμου, Καμμένος-ΣΥΡΙΖΑ, Άδωνης, Βορίδης, Πλεύρης, Μπαλτάκος και σία σε κυβερνήσεις Κούλη και Σαμαρά). Το ίδιο ισχύει και για τον κάθε φιλελέ Αριστερό ή Κομμουνιστή βουλευτή ή Π.Α.Μ.Ειτζή συνδικαλιστή που καπηλεύεται και εμπαίζει το εργατικό κίνημα υποσχόμενος «Σοσιαλισμό» φορώντας χρυσό Ρόλεξ.]

Κανένας βοσκός δεν αφήνει ξένους να κατευθύνουν το κοπάδι του. Έτσι, και η Δημοκρατία και ο Καπιταλισμός προσπαθούν, παντί τρόπο, να μας εξαγοράσουν ή να μας διαλύσουν!

Και γι’ αυτούς που ίσως αναρωτηθούν: «και τι μας νοιάζει εμάς για τους Αριστερούς; Ας τους διαλύσουν, χάρη θα μας κάνουν. Προτείνεις μήπως να τα βρούμε μαζί τους;». Δεν προτείνω κανενός είδους συμβιβασμό ή συνεργασία, παρά μόνο μια ορθή κατανόηση της κατάστασης. Μια ορθή ταξινόμηση στόχων και εχθρών. Κι αυτό γιατί, σήμερα, αναλωνόμαστε σχεδόν αποκλειστικά στον πόλεμο με αυτούς, αντί να αντιληφθούμε πως ο κοινός εχθρός, πολεμάει -πλέον- και τους δυό. Και πως οι πράξεις μας αυτές του κάνουν ακόμα πιο εύκολο το έργο. Διότι όσο πιο σύντομα ξεμπερδέψει μ’ αυτούς, τόσο πιο σύντομα θα ασχοληθεί αποκλειστικά με μας. Και το αντίστροφο. Συνεπώς είναι προτιμότερο να επικεντρωθούμε στο δάσος (κράτος) και όχι στο δέντρο (Αριστερούς). Να ξεχωρίσουμε το μείζον απ’ το έλασσον και να πολεμήσουμε τον πιο ισχυρό, όχι τον πιο εύκολο στόχο.

Ας θυμηθούμε κάτι από ένα άρθρο του 2018: «Χρέος όλων, ως Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές, είναι να αποτινάξουμε την ακροδεξιά νοοτροπία και κουλτούρα. Να αναγνωρίσουμε και να καταδείξουμε σε όλους τον πραγματικό εχθρό -όχι αυτόν που βάζει μπροστά μας το κράτος!».

Και για την υποκρισία ορισμένων φλώρων που χαίρονται και πανηγυρίζουν με τις διώξεις των άλλων, επιβραβεύοντας τις αρχές και την Δικαιοσύνη όποτε τους συμφέρει (βλέπε καταδίκη ΧΑ, κλείσιμο καταλήψεων, φυλακίσεις Αναρχικών κλπ.), ας μην ξεχνούν πως όσοι αδίκως διώκονται έχουν αν μη τι άλλο κάνει κάτι που ενόχλησε το σύστημα. Εσείς, θα μείνετε για πάντα αδιάφοροι μεταξύ σαλιάρας και πληκτρολογίου. Οι αληθινοί Αγωνιστές, αυτοί που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας μένουν πάντα ακέραιοι στις απόψεις τους. Γενναίοι, Αληθινοί και Πιστοί μέχρι τέλους. Υπεύθυνοι των λόγων και των πράξεων τους. Απαξιώνοντας τον εύκολο δρόμο της ντροπής, αρνούμενοι κάθε λογής βοήθεια ή ευκολία. Μόνοι τους ανοίγουν το δρόμο, μόνοι τους συντρίβουν τους εχθρούς, μόνοι τους κατακτούν την κορυφή! Οι πονηρές «τρύπες» θα ζουν για πάντα εκεί, στις πιο σκοτεινές πτυχές του υπονόμου, τρεφόμενοι από σκατά σαν και τους ίδιους…

Όσο γι’ αυτούς που εύλογα θα πουν πως: «σήμερα το σύστημα ταυτίζεται απόλυτα με τις θέσεις της Αριστεράς», πρέπει να τονίσουμε πως αυτή είναι μια κατάκτηση της ίδιας της Αριστεράς και όχι ένα δώρο του κράτους. Είναι μια μακροχρόνια επιτυχία των ίδιων των Μαρξιστών που κατάφεραν να διεισδύσουν σε θέσεις κλειδιά. Από τα ΜΜΕ και τα σχολεία, μέχρι τους δήμους και την Εισαγγελία. Μπόρεσαν να επιβάλουν σταδιακά την ατζέντα τους, πατώντας πάνω στην αγνή ψυχή του Έλληνα που πάντα συμπονάει τους ανήμπορους και τους κατατρεγμένους, όπως αυτοί φρόντιζαν για δεκαετίες να παρουσιάζονται. Έτσι, λοιπόν, σήμερα ο Καπιταλισμός, θέλοντας και μη, πάει χέρι χέρι με τον Μαρξισμό, προμοτάροντας την ατζέντα των Αναρχικών! Κατ’ ανάλογο τρόπο, το σύστημα πολλές φορές εκφράζει, ευκαιριακά, πατριωτικές ή ακόμα και «ακραία» εθνικιστικές απόψεις με σκοπό να προσελκύσει ανθρώπους ή να κλέψει ψήφους δια του λαϊκισμού.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι πως, όσο κι αν το σύστημα προσεγγίζει τους Αριστερούς ή εμάς, πάντοτε στόχος του θα είναι η κοινή μας εξόντωση! Πάντοτε θα επιδιώκει να είναι αυτό που εκφράζει τις θέσεις και τις απόψεις που πρόσκαιρα ενστερνίζεται. Πάντοτε θα προσπαθεί να κάνει εμάς να πάμε προς αυτό και ουδέποτε αυτό να έρθει προς τα εμάς. Ποτέ δεν πρόκειται να απορροφήσει αυτούσιες τις ιδέες ή τα άτομα και τις οργανώσεις που τις εκπροσωπούν. Προτού συνεργαστεί θα διαβάλει και θα εξαγοράσει.

Το σύστημα είναι σαν τον κακό διαβολάκο στ’ αυτί. Ένας μεταστατικός καρκίνος που διαρκώς προσπαθεί να μολύνει όλο και περισσότερους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους. Σκοπός του να προσβάλει μέχρι και το τελευταίο υγιές κύτταρο της κοινωνίας. Να αλλοιώσει τον χαρακτήρα και να διαβάλει την ηθική οποιουδήποτε το πλησιάζει ή το πολεμά. Κι αν αποτύχει σε αυτό, τότε αρχίζει να απειλεί και ύστερα να καταδιώκει. Πρώτα οικονομικά και εργασιακά, μετά πολιτικά και κοινωνικά κι εν τέλει νομικά. Η μόνη διαφορά του κράτους με τη Μαφία είναι ο τρόπος ομιλίας!

Ηθικός αυτουργός, ο κρατικός μηχανισμός!

Βάζοντας έναν επίλογο, προτού συνεχίσουμε στα επόμενα μέρη (Κινηματικές διαφορές Εθνικιστών – Αριστερών, Η Ίση μεταχείριση των Άκρων, Ηρωισμός ή Ματαιοδοξία) ας σταθούμε επιγραμματικά στην ουσία.

Ο κόσμος όπως τον ξέραμε τελειώνει! Η Δημοκρατία, όπως πολλοί την νόμιζαν, επίσης. Ο καλός βοσκός προνοεί, έτσι και το κράτος προσέχει για να έχει. Προσέχει και νομοθετεί ώστε να μην γεννηθεί μια νέα Χρυσή Αυγή. Για να μην ξαναέρθουν στην εξουσία οι Αριστεροί. Για να μην ξεφύγουν οι Αναρχικοί. Για να μην ξυπνήσουν οι Εθνικοί!

Σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είμαστε ακόμα στην αρχή. Υπάρχει ακόμα χρόνος για αντίδραση, υπάρχει ακόμα χρόνος για επιβίωση υπό μια νέα στρατηγική. Ας μην γίνουν οι προβλέψεις μας, αυτές, θλιβερές προφητείες μιας άοκνα σκλαβωμένης ψυχής. Ας γίνουν οι προαιρέσεις μιας σάλπιγγας πολεμικής κι ας ηχήσει ο σκοπός μιας νέας εθνικής προοπτικής!

Η σειρά μας θα έρθει μονάχα αν το θελήσουμε εμείς. Και εμείς θα επιλέξουμε αν η σειρά μας, αυτή, θα είναι για την εξουσία ή για τα έδρανα μιας ακόμα πολιτικής σκευωρίας!

Ας αποφασίσουμε αν θέλουμε να είμαστε Νικητές ή Ηττημένοι. Αν μας εμπνέει η Ζωή ή ο Θάνατος. Αν θέλουμε να δώσουμε μια ανάσα Ελπίδας στην νέα γενιά ή μια ακόμα «επιτυχία» στους πραιτοριανούς της Δημοκρατίας.

«Ερωτάται, λοιπόν, η Φυλή: Έχει όρεξη να σκεφτεί;» – Περικλής Γιαννόπουλος

Αλέξανδρος Τζούλιος

2 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s