Ποιός γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου;

στις

Πρώτη δημοσίευση κειμένου: 28/10/17

Την 28η Οκτωβρίου γιορτάζει η Δημοκρατία! Γιορτάζουν οι Σύμμαχοι, οι Νικητές του Πολέμου. Γιορτάζει η Αμερική, η Αγγλία και η Ρωσία. Όπως και ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός που εδραίωσε την αυτοκρατορία του. Που απέκτησε κράτος και επέβαλε την κυριαρχία του διαμέσου του Καπιταλισμού και του Μαρξισμού. Σήμερα μας ευγνομωνεί όλος ο κόσμος. Κέρδισαν τον μεγαλύτερο πόλεμο της ιστορίας, εν πολλοίς, εξ αιτίας μας!

Σήμερα «Τσακίσαμε τον Φασισμό», είπαμε «ΟΧΙ», αντισταθήκαμε!

Σήμερα γιορτάζουν οι ακροδεξιοί φωνάζοντας: «τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες», απλώνοντας την σημαία στο μπαλκόνι τους, κουνώντας περήφανα τους χοντρούς τους κώλους. Σήμερα γιορτάζουν οι Κομμουνιστές γιατί πατήσαμε το «φίδι» του Φασισμού. Τι κι αν εκείνες τις μέρες ζητούσαν την αποστασία, λέγοντας πως: «ο πόλεμος του Μεταξά είναι κατακτητικός!». Σήμερα γιορτάζουν και αυτοί, μαζί με τους Μασόνους και τους Τραπεζίτες. Το σχέδιο τους πλησιάζει στο τελικό στάδιο. Η εξαφάνιση των γηγενών ευρωπαϊκών λαών πλησιάζει!

Η 28η Οκτωβρίου είναι η μέρα μηδέν για τον σύγχρονο δυτικό κόσμο. Η έκβαση του πολέμου ξεκινάει να παίρνει αντίθετη τροπή. Η πτώση του Άξονα πλησιάζει. Μέρα μηδέν για τον Πολιτισμό και τον Λευκό άνθρωπο. Μέρα μηδέν για τις μετοχές των Εβραίων που συνεχώς ανεβαίνουν. Μέρα μηδέν για την πλήρη υποδούλωση μας στον αμερικανικό παράγοντα. Μέρα μηδέν για το χαμένο όνειρο της Ανεξαρτησίας!

Σαν σήμερα αντιστάθηκε γενναία, σύσσωμος ο ελληνικός λαός, σε ένα καλά στημένο θέατρο σκιών. Με αρχηγό μια μαριονέτα των Άγγλων και του Διεθνούς Σιωνισμού και αντίπαλο έναν υπερφίαλο, ξεροκέφαλο, φιλόδοξο κατακτητή. Ο ένας πολύ λίγος, ο άλλος πολύ χαζός. Και οι δύο εξυπηρέτησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το συμφέρον της παγκόσμιας άρχουσας τάξης.

Σήμερα ας «γιορτάσουμε» για τους άταφους ήρωες του ’40, τα κόκκαλα των οποίων βρίσκονται ακόμα διάσπαρτα στην Πίνδο. Ας «γιορτάσουμε» για την Ελληνίδα μάνα που είδε τον άντρα της να χάνεται σε ενα πόλεμο με προαποφασισμένο τέλος. Για το παιδί της που πέθανε από την πείνα που έφεραν οι Σύμμαχοι, τις βόμβες των Αμερικανών στον Πειραιά και το κονσερβοκούτι του γείτονα που έσφαζε τον αδερφό του. Ας «γιορτάσουμε» τα εκατομμύρια των νεκρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Ας «πανηγυρίσουμε» για το Αίμα που χάθηκε. Για την Ευρώπη που «σώθηκε»!

«Στον πόλεμο η Αλήθεια είναι η πρώτη απώλεια», Αισχύλος

Αλέξανδρος Τζούλιος

Δείτε επίσης: Πόσο καλά γνωρίζεις Σύγχρονη Ιστορία;

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s