Η νέα «Φυλή»

στις

Το παρόν αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων άρθρων: «Ο ιός είναι ο Αντιρατσισμός!» και «Ο άνθρωπος του μέλλοντος!». Σε αυτό το τρίτο και τελευταίο μέρος θα μιλήσουμε για την νέα «Φυλή». Την Φυλή των επίμεικτων φυλετικών υβριδίων, που έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται στην Αμερική και στις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης.

(Για την αρμονική σύνδεση με τα προηγούμενα, υπενθυμίζω τα κάτωθι:)

«Στόχος του Καπιταλισμού ήταν εξ αρχής η απομάκρυνση του ανθρώπου από τη Φύση και την χειρονακτική εργασία, όπως και της Θρησκείας, η οποία του έστρωσε τον δρόμο, η απομάκρυνση του ανθρώπου από την Γνώση και την αρχαία Παράδοση. Το έργο ήρθε να ολοκληρώσει ο Μαρξισμός που στόχευσε στην απομάκρυνση μας από τις Ηθικές Αξίες και την Οικογένεια. Οι τρείς τους, ενωμένοι πλέον μέσα στο σύστημα της Δημοκρατίας, ορίζουν την τύχη ολοκλήρου του πλανήτη, με πρώτιστο μέλημα τους τον πλήρη εκφυλισμό και αφανισμό του Λευκού ανθρώπου».

«Ο Καπιταλισμός καθιέρωσε τον Αντιρατσισμό για να επιβιώσει! Το ίδιο έκανε και η Δημοκρατία με την επιβολή της Πολιτικής Ορθότητας».

«Ο ενοχικός ιός του Αντιρατσισμού καταστρέφει κάθε υγείες κύτταρο του Λευκού ανθρώπου. Τους καθιστά άβουλους και υποτακτικούς. Τους οδηγεί στην κατάθλιψη και την αυτοτιμωρία, όπως ακριβώς δίδαξαν για αιώνες οι σκοταδιστικές Αβρααμικές θρησκείες οι οποίες αντέστρεψαν τις φυσικές αξίες της ζωής κι έκαναν τον άνθρωπο ένα τέλειο υποχείριο!».

Η αυτοταπείνωση και η αυτοτιμωρία που του προκαλούν, σε συνδιασμό με την πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση και βούληση του σύγχρονου Λευκού ανθρώπου, θα επιταχύνει τις διαδικασίες της φυλετικής παρακμής καθώς οι άνθρωποι θα ελκύονται σε συχνότερο βαθμό από σωματώδεις και γεμάτους αυτοπεποίθηση αλλόφυλους οι οποίοι σε λίγο καιρό θα φαντάζουν «Τιτάνες» μπρος τον μέσο αδύναμο και εκφυλισμένο Λευκό.

Ήδη στην χώρα μας παρατηρείται τεράστια αύξηση στους γάμους Ελλήνων με αλλοεθνείς! Έλληνες και Ελληνίδες κάνουν σωρηδόν παιδιά με Αλβανούς/ίδες ή Ρωσσο«πόντιους»/ιες. Οι γυναίκες βλέποντας πως αρκετοί ξένοι είναι πιο άντρες, πιο δυνατοί και πιο εργατικοί από τον μέσο μπούλη, φλώρο και τεμπέλη νεοέλληνα, τους επιλέγουν για συντρόφους. Έτσι αρκετοί τέτοιοι Έλληνες καταλήγουν με εύκολες Αλβανίδες και άλλες ξένες τις οποίες παρουσιάζουν στους φίλους και συγγενείς τους ως «Ελληνίδες», αφού όπως λένε: «τόσα χρόνια που ζούν και δουλεύουν εδώ, και που μιλούν και τη γλώσσα μας, έχουν γίνει σαν εμάς!». Έτσι τα βρίσκουν με τα σόγια απ’ τα Τίρανα και οι απόγονοι είναι πλέον θέμα χρόνου. Τα επόμενα χρόνια η επιμειξία αυτή θα ξεπεράσει τα όρια της Λευκής Φυλής και έτσι θα έχουμε νύφες απ’ την Ιαπωνία και γαμπρούς απ’ την Βραζιλία που φυσικά θα ζουν ήδη κάποια χρόνια εδώ, θα μιλούν άπταιστα ελληνικά και θα θεωρούνται «Έλληνες».

[Αναφορικά με τις επιπτώσεις της φυλετικής επιμειξίας δείτε εδώ: «Οι επιπτώσεις της Φυλετικής Επιμειξίας (Μέρος Α)», «Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την Υπεροχή του Αίματος!»]

Η κατάσταση στην Αμερική

Τα στοιχεία της τελευταίας δεκαετίας από την Αμερική δείχνουν μια ραγδαία αύξηση των διαφυλετικών γάμων. Μόνο για το έτος 2010 έφτασαν κοντά στα 5 εκατομμύρια, δηλαδή ένας στους δέκα. Το γεγονός αυτό έκανε το περιοδικό National Geographic να αφιερώσει το επετειακό του τεύχος των 125 χρόνων, τον Οκτώβριο του 2013, στο «νέο πρόσωπο της Αμερικής» (στην νέα «φυλή»). «Της Αμερικής του μέλλοντος», όπως έγραψε η αρθρογράφος Lise Funderburg η οποία είναι η πρώτη συγγραφέας που ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα των διαφυλετικών γάμων/παιδιών, προσπαθώντας να το παρουσιάσει και να το προωθήσει ως κάτι το όμορφο και αναγκαίο για την εξάλειψη του Ρατσισμού (ωστόσο εκείνη έχει παντρευτεί Λευκό…)! Στο αφιέρωμα αυτό, το οποίο συνοδεύεται από πορτρέτα ανθρώπων μικτής φυλετικής καταγωγής, λέει επίσης πως: «το έτος 2060 οι Λευκοί θα αποτελούν μειονότητα στην Αμερική!».

(Δίδυμα μικτής φυλετικής καταγωγής.) Παράξενα, κενά και καταθλιπτικά πρόσωπα. Μοιάζουν παγιδευμένα στο λάθος σώμα.

Η αρθρογράφος, λοιπόν, υποστηρίζει πως μετά το τέλος των Φυλών -στην μεταφυλετική Αμερική, όπως την χαρακτηρίζει- θα επέλθει και το τέλος του Ρατσισμού! Αναφέροντας παράλληλα τα τεράστια ψυχολογικά προβλήματα και κοινωνικό αποκλεισμό που βιώνουν τα άτομα μικτής φυλετικής καταγωγής τα οποία διχάζονται για το πώς να αυτοπροσδιωριστούν, όταν τα ρωτούν: «από που είσαι;», «γιατί είσαι έτσι;» κλπ. Μειονεκτούν και ντρέπονται.

Σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα του ίδιου περιοδικού, τα άτομα αυτά δεν ξέρουν πως να προσδιωρίσουν την καταγωγή τους. Έρχονται σε δίλημμα για το πως να συστηθούν, ακόμα και για το πως να συμπληρώσουν ένα επίσημο έντυπο που τους ζητάει να σημειώσουν την εθνικότητας τους επιλέγοντας το αντίστοιχο κουτάκι (Καυκάσια, Αφρικανική, Ασιατική, Λατινική κλπ.) όταν οι ίδιοι προέρχονται από 2,3 ή περισσότερες Φυλές. Πολλά από αυτά μάλιστα έχουν υιοθετηθεί από Λευκούς γονείς οπότε θέλουν, όπως λένε, να δηλώνουν Λευκά κι ας έχουν άλλο χρώμα. Όλα αυτά τους προκαλούν άγχος, στρές και σε πολλές περιπτώσεις κατάθλιψη! Και αυτό φυσικά ενισχύεται και από τα περιστατικά «bullying» που βιώνουν στο σχολικό τους περιβάλλον, όπου η πλειοψηφία των συμμαθητών τους, όταν τα πρωτογνωρίζουν, τους ρωτάει: «τι είσαι;».

Και επειδή το φυλετικό αίσθημα είναι έμφυτο στον άνθρωπο και ο Αντιρατσισμός μια απάτη, η συγγραφέας δεν χάνει χρόνο με εκκλήσεις για μέτρα, νόμους ή αντιρατσιστική προπαγάνδα, παρά μιλάει ευθέως για την ανάγκη της εξάλειψης των Φυλών! Μάλιστα, σε πολλά παρεμφερή άρθρα που βρίσκουμε στα σάιτ που αρθρογραφεί, γίνεται λόγος για τον «κανόνα της μιας σταγόνας» (one drop rule). Είναι ο κανόνας που, όπως έχει προκύψει μέσα από επιστημονικές έρευνες, κάνει τον κόσμο να ταυτίζει τον οποιονδήποτε έχει έστω και μια «σταγόνα» Μαύρο Αίμα μέσα του (είναι ελαφρώς μελαμψός) με την Μαύρη Φυλή. Με άλλα λόγια οι Λευκοί μεροληπτούν έναντι του οποιουδήποτε μοιάζει έστω και αμυδρά Μαύρος. Έτσι, αφού κατ’ αυτούς αυτοί είναι οι δημιουργοί του Ρατσισμού, πρέπει να εξαλειφθεί το Λευκό χρώμα ώστε όλοι οι άνθρωποι να είναι, είτε τελείως Μαύροι, είτε Καφέ. Να έχουν δηλαδή τουλάχιστον έναν Μαύρο γονιό ή πρόγονο ώστε να μην κάνουν φυλετικές διακρίσεις μεταξύ τους…

Η ανάμειξη των Φυλών οδηγεί σε: ψυχολογικά προβλήματα, κατάθλιψη, διαφορών ειδών εθισμούς, μείωση του δείκτη νοημοσύνης, μαθησιακές δυσκολίες, κοινωνική απομόνωση, διάφορες σωματικές και σκελετικές παθήσεις, σεξουαλικό αποπροσανατολισμό κλπ. Ενώ αυτό που ακόμα δεν έχει ερευνηθεί είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας φυλετικής μίξης. Ποια θα είναι τα προβλήματα και οι παθήσεις ενός ανθρώπου ο οποίος θα προέρχεται από 4 προγόνους μικτής φυλετικής καταγωγής; Τα μέχρι στιγμής δεδομένα μας δείχνουν πως θα είναι ένας άνθρωπος χωρίς συνείδηση, ταυτότητα και χαρακτήρα που θα αλλάζει όψεις και συμπεριφορές ως ένας άλλος ηθοποιός. Που θα επιλεγεί ρόλους ανάλογα στο που θέλει να μοιάσει ή ποιόν/ποιούς θέλει να προσεγγίσει. Θα είναι ένας άνθρωπος χωρίς βάσεις, χωρίς ιστορία, χωρίς αυτοπεποίθηση και σαφή προορισμό. Ασθενικός, δουλικός, θηλυπρεπής και βαθιά συγχυσμένος που θα οδηγείται, είτε στην κατάθλιψη και τα ναρκωτικά, είτε στην διαστροφή και τις ψυχωτικές διαταραχές.

Καταθλιπτικά, μπερδεμένα και δυσμορφικά πρόσωπα. Ιδιαιτέρως θηλυπρεπή στην περίπτωση των αντρών.

Η Lise Funderburg εύχεται πως όταν οι σημερινές Φυλές θα έχουν πια εξαφανιστεί ή θα αποτελούν μια ασήμαντη μειοψηφία, ο Ρατσισμός να είναι παρελθόν!

Ορισμένοι συνάδελφοι της, όμως, θεωρούν πως δεν είναι τόσο απλό. Οι άνθρωποι, λένε, δεν κάνουν διακρίσεις μόνο με βάση το χρώμα και την εθνική καταγωγή, αλλά και βάση των σεξουαλικών προτιμήσεων, των θρησκευτικών/πολιτικών πεποιθήσεων, της οικονομικής/εργασιακής τάξης κλπ. Με λίγα λόγια οι άνθρωποι έλκονται απ’ όσους μοιάζουν μαζί τους και πιστεύουν τα ίδια με εκείνους. Συνεπώς ορθώς καταλήγουν πως η απόλυτη ισότητα, σε αυτή την αντιρατσιστική/μαρξιστική κοινωνία που ονειρεύονται, θα επέλθει μόνο όταν όλα θα είναι ίσα, όχι μόνο το χρώμα. Όταν επέλθει το τέλος της ιστορίας, το τέλος των παραδοσιακών πολιτισμών/θρησκειών, το τέλος της ετεροφυλίας, το τέλος των συνόρων και δημιουργηθεί μια παγκόσμια κομμούνα όπου όλοι θα δουλεύουν για το Κεφάλαιο/Παγκόσμια Κυβέρνηση και τίποτα δεν θα μπορεί πια να χωρίσει τους ανθρώπους, εκτός από την αφοσίωση τους στο σύστημα! Το μόνο που θα έχει να κατηγορήσει τότε κάποιος κάποιον άλλο θα είναι το ποσό άπιστος ή ανυπάκουος είναι στην Μεγάλη Αρχή, ότι ακριβώς βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα στην εποχή του κορονοϊού.

Είναι η αναστροφή της βιβλικής Βαβέλ και η επιστροφή στην Γη της Επαγγελίας. Ένας κόσμος χωρίς έθνη και φυλές όπου όλοι θα ζουν αρμονικά μεταξύ τους έχοντας ίσα δικαιώματα. Βλέπουμε, λοιπόν, για ακόμα μια φορά, πως οι θιασώτες της «αλλαγής», του «μοντέρνου», του «διαφορετικού» και «ελεύθερου» δεν επιθυμούν τίποτα περισσότερο από την εγκαθίδρυση ενός σκοταδιστικού, μάταιου και αντιφυσικού κόσμου, όμοιο με αυτόν που φαντάστηκαν οι προπάτορες τους της Σιών ως την μετεξέλιξη του Διαίρει και Βασίλευε. Τώρα ελέγχουν μόνο συγκεκριμένες μεριές, εξαγοράζοντας τες συνεχώς. Στο μέλλον η πλήρη εξάλειψη των διαφορών θα οδηγήσει μονάχα σε έναν παγκόσμιο Αφέντη/Παντοκράτορα/Θεό.

Ετήσιο φεστιβάλ στην Αμερική για τον εορτασμό των ατόμων/οικογενειών μικτής φυλετικής καταγωγής. www.mixedremixed.org

Αυτό που ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί είναι ότι ο μπάσταρδος αυτός νέος άνθρωπος θα καταρρεύσει εκ των έσω, μέχρις ότου αντικατασταθεί πλήρως από τις υπάρχουσες τριτοκοσμικές και βαθιά Εθνικιστές Φυλές, όπως είναι οι Κινέζοι, οι Ινδοί και οι Μαύροι που ποτέ δεν πρόκειται να αναμειχθούν σε μεγάλα ποσοστά από μέρους τους με Λευκούς. Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν αφορά σήμερα κανέναν Μαρξιστή καθώς εχθρός τους είναι ο στρέιτ Λευκός που θεωρείται η απαρχή κάθε κακού. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι απανταχού Αντιρατσιστές στην πλειοψηφία τους δεν είναι Λευκοί. Ενώ όσοι είναι, είναι είτε ομοφυλόφιλοι, είτε πάσχουν από ψυχικές διαταραχές.

Το τέλος της Λευκής Φυλής θα σημάνει και το δικό τους!

Όσο κι αν πιστεύουν πως τα μέχρι σήμερα δικά μας επιτεύγματα και ανακαλύψεις μας θα τους επιτρέψουν να ζήσουν και να επιβιώσουν χωρίς εμάς, σύντομα θα διαπιστώσουν το αντίθετο. Χωρίς τον Λευκό άνθρωπο δεν μπορεί να ευημερήσει και να ευδοκιμήσει το ανθρώπινο είδος. Το γεγονός ότι σήμερα τα πάντα κατασκευάζονται σε άλλες χώρες (Κίνα, Ινδία, Πακιστάν κλπ.), τους κάνει να νομίζουν πως κατέχουν την Γνώση και τις ικανότητες να συνεχίσουν χωρίς εμάς. Κι αυτό φυσικά προκύπτει απ’ την Μαρξιστική θεώρηση της ζωής πως όλα είναι αποτέλεσμα οικονομικών και περιβαλλοντικών συνθηκών. Ότι αρκεί η κατοχή των μέσων παραγωγής. Λίγο πριν το τέλος, όταν θα ψάχνουν για ένα νέο φάρμακο, μια νέα ενεργειακή λύση ή οτιδήποτε άλλο, ουδέποτε ανακάλυψαν ή δημιούργησαν από μόνοι τους, θα αντιληφθούν ότι χωρίς την Λευκή Φυλή δεν υπάρχει ούτε άνθρωπος, ούτε ζωή. Τότε, όμως, θα είναι ήδη πολύ αργά. Γι’ αυτό, αντί να περιμένουμε την «εκλογίκευση» Καπιταλιστών και Μαρξιστών, πρέπει να δράσουμε πρωτού να είναι αργά. Πρώτου χαθεί μια για πάντα κάθε προοπτική ανάκαμψης!

Διαβάστε επίσης: «Ο άνθρωπος του μέλλοντος»

«Δύο χιλιάδες χρόνια μετά, ο Καπιταλισμός φέρνει την νέα θρησκεία, τον νέο φόβο και τις νέες τιμωρίες. Σμιλεύει το νέο του υποχείριο κάνοντας το, ψυχή τε και σώματι, άβουλο, αδύναμο, πειθήνιο και οκνηρό. Άρρωστο σωματικά, ψυχικά και πνευματικά».

Το τέλειο αυτό «φυτό» του Καπιταλισμού, το έσχατο του δημιούργημα και προϊόν προς δημοκρατική εκμετάλλευση, θα φθίνει με ταχύς ρυθμούς μέχρις ότου αντικατασταθεί πλήρως από τους νέους έποικους. Τότε, ο κόσμος που θα απομείνει θα είναι αυτός των Καφέ και Μαύρων Ευρωπαίων. Ότι ακριβώς οραματίστηκε πριν έναν αιώνα ο εμπνευστής και ιδεολογικός καθοδηγητής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κούντενχοβ Καλέργη. Το τελικό σχέδιο του Εβραϊσμού είναι προ των πυλών.

Η μόνη λύση για να επιλυθεί σε παγκόσμιο επίπεδο αυτό το μείζον ζήτημα και να εξασφαλιστεί ένα μέλλον για την Λευκή Φυλή, δεν είναι άλλη από την μεταξύ μας συνεργασία, αλληλεγγύη και ανάληψη της αρχής στα κατά τόπους Έθνη. Η εγκαθίδρυση εθνικοσοσιαλιστικών κυβερνήσεων που θα εισάγουν αυστηρούς φυλετικούς νόμους με γνώμονα την προάσπιση και την διαιώνιση του Λευκού Αίματος!

Καθώς, όμως, αυτό αποτελεί μια ουτοπία, δεν μένει παρά ο ένας να στηρίξει τον άλλον, σε εθνικό επίπεδο, έτσι ώστε καί να μπορέσουν οι περισσότεροι από εμάς να κάνουν πολυμελής οικογένειες καί να αποτρέψουμε τους άλλους απ’ το να νοθεύσουν το Αίμα μας. Και για να επιτευχθεί αυτό, βασική προϋπόθεση είναι η πάταξη του Αντιρατσισμού απ’ όπου κι αν προέρχεται. Και «αν» αυτό συνεπάγεται, πέρα απ’ τον αγώνα κατά του Μαρξισμού, το τέλος του Χριστιανισμού, της Δημοκρατίας και του Καπιταλισμού, τότε αυτή είναι και η μοναδική μας ρεαλιστική λύση και επιλογή!

«Si vis pacem para bellum» – Αν θέλεις Ειρήνη, προετοιμάσου για Πόλεμο!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Πηγές:

https://api.nationalgeographic.com/distribution/public/amp/photography/proof/2013/09/17/visualizing-change

https://scalar.usc.edu/works/the-fragility-of-post-racial-ideology-in-american-visual-culture/national-geographics-the-changing-face-of-america-1

https://www.nationalgeographic.com/magazine/2013/10/changing-face-america/

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s