Ο άνθρωπος του μέλλοντος!

στις

Το παρόν αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου άρθρου: «Ο ιός είναι ο Αντιρατσισμός!». Σε αυτό, τελειώνοντας, είχα αναφέρει τα εξής:

«Καπιταλισμός καθιέρωσε τον Αντιρατσισμό για να επιβιώσει! Το ίδιο έκανε και η Δημοκρατία με την επιβολή της Πολιτικής Ορθότητας.

Απ’ τη στιγμή που οι λαοί της Δύσης άρχισαν να καταλαβαίνουν πως ο Καπιταλισμός οδηγεί μόνο σε χρεοκοπία ή πόλεμο, η Δημοκρατία σε ξεπούλημα και προδοσίες και η Εκκλησία σε ακριβοπληρωμένες απάτες, η μόνη βιώσιμη γι’ αυτούς επιλογή ήταν μια νέα ατζέντα που θα τους εξασφάλιζε τον απαραίτητο χρόνο μέχρις ότου εγκατασταθεί στην οικονομική τους γη το νέο ποίμνιο. Το νέο άβουλο κοπάδι που θα αποτελείται από πεινασμένους τριτοκοσμικούς μετανάστες -οι οποίοι δεν θα γνωρίζουν και δεν θα απαιτούν τίποτα- και από την νέα «Φυλή», αυτής των μπάσταρδων διαφυλετικών υβριδίων (multiracial hybrids) που έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται στην Αμερική και η οποία δεν θα έχει κανένα φυλετικό/εθνικό αίσθημα, ούτε θα νιώθει καμία υποχρέωση έναντι του συνόλου των γηγενών πολιτών».

Όσον αφορά τους γηγενείς Λευκούς: «Ο ενοχικός ιός του Αντιρατσισμού καταστρέφει κάθε υγείες κύτταρο του Λευκού ανθρώπου. Τους καθιστά άβουλους και υποτακτικούς. Τους οδηγεί στην κατάθλιψη και την αυτοτιμωρία, όπως ακριβώς δίδαξαν για αιώνες οι σκοταδιστικές Αβρααμικές θρησκείες οι οποίες αντέστρεψαν τις φυσικές αξίες της ζωής κι έκαναν τον άνθρωπο ένα τέλειο υποχείριο!

Δύο χιλιάδες χρόνια μετά, ο Καπιταλισμός φέρνει την νέα θρησκεία, τον νέο φόβο και τις νέες τιμωρίες. Σμιλεύει το νέο του υποχείριο κάνοντας το, ψυχή τε και σώματι, άβουλο, αδύναμο, πειθήνιο και οκνηρό. Άρρωστο σωματικά, ψυχικά και πνευματικά».

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε πρίν από λίγες ημέρες, κλινικοί ψυχολόγοι από κοινού με καθηγητές φυσικής αγωγής εικονοποίησαν τον άνθρωπο του 2045. Τον άνθρωπο που θα προκύψει απ’ τον απόηχο των μέτρων της πανδημίας τα οποία στο προσεχές διάστημα πρόκειται να μονιμοποιηθούν παγκοσμίως. Μέτρα όπως: ελεγχόμενη και περιορισμένη κυκλοφορία, εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση, επιβολή της τηλεματικής για την πλειοψηφία των διεκπεραιώσεων σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, μεγάλα διαστήματα εγκλεισμού κ.α. Σε συνδιασμό με την γενικότερη κουλτούρα του Φόβου που καλλιεργεί το σύστημα και η οποία καθηλώνει τον κόσμο ακόμα περισσότερο. Σε σημείο που, όπως βλέπουμε να συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι, ακόμα και με χαλαρά μέτρα να περιορίζουν σημαντικά τις μετακινήσεις τους.

Στόχος του Καπιταλισμού ήταν εξ αρχής η απομάκρυνση του ανθρώπου από τη Φύση και την χειρονακτική εργασία, όπως και της Θρησκείας, η οποία του έστρωσε τον δρόμο, η απομάκρυνση του ανθρώπου από την Γνώση και την αρχαία Παράδοση. Το έργο ήρθε να ολοκληρώσει ο Μαρξισμός που στόχευσε στην απομάκρυνση μας από τις Ηθικές Αξίες και την Οικογένεια. Οι τρείς τους, ενωμένοι πλέον μέσα στο σύστημα της Δημοκρατίας, ορίζουν την τύχη ολοκλήρου του πλανήτη, με πρώτιστο μέλημα τους τον πλήρη εκφυλισμό και αφανισμό του Λευκού ανθρώπου.

Ο μαζάνθρωπος πρέπει να είναι μια άχρηστη και ηλίθια «πατάτα» του καναπέ (couch potato) που βγαίνει απ’ το σπίτι μόνο για να ψωνίσει. Που δεν γυμνάζεται ποτέ, που εργάζεται σε μια καθιστική δουλειά γραφείου για πολλές ώρες και στο ενδιάμεσο τρώει και καταναλώνει ασύστολα. Που ζει για να αγοράζει και που δουλεύει για να πληρώνει τόκους! Κι εκείνοι (οι Καπιταλιστές) για να του παρέχουν όλο και περισσότερες υπηρεσίες και «ανέσεις», ως την πλήρη καθήλωση και απραγία του. Καθημερινά ακούμε στις διαφημίσεις των υπηρεσιών και των προϊόντων τους να λένε: «Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα. Τα κάνει όλα μόνο του. Τα κάνουμε όλα εμείς για εσάς!». Αυτό είναι το βασικό μότο του Καπιταλισμού και ο κορονοϊός είναι η τέλεια αφορμή για να επισπευθούν οι διαδικασίες για την περαιτέρω παραμονή του μαζανθρώπου στο σπίτι, έτσι ώστε να περνά ακόμα περισσότερο χρόνο στην τηλεόραση και τον υπολογιστή του παρακολουθώντας διαφημίσεις και κυβερνητική προπαγάνδα, παραγγέλνοντας προϊόντα και υπηρεσίες, παίζοντας βίντεο παιχνίδια και τζογάροντας. Ζώντας μόνο για να ικανοποιεί τις εφήμερες του ανάγκες, πλήρως αποξενωμένος από την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον. Έτσι που όποτε θα τύχη να βγει έξω και να συναναστραφεί με άλλους ανθρώπους να του φανεί κάπως παράξενο, άβολο και αμήχανο. Να μιλάει με σκυμμένο το κεφάλι, κοιτώντας το κινητό του, μην ξέροντας πως ακριβώς να φερθεί και πως να αντιδράσει. Να μην ξέρει πως να γελάσει, πως να λυπηθεί και πως να νευριάσει. Όλα γι’ αυτόν πλέον είναι emoji. Εικονικά εικονίδια και αισθήματα.

Όλοι μας γνωρίζουμε σήμερα τέτοιους ανθρώπους και δη ανήλικους ή παιδιά μετεφηβικής ηλικίας που το ένα κάθεται δίπλα στο άλλο, αλλά μιλούν μέσα απ’ τα κινητά. Που μπορεί να «ξεκαρδίζονται» εικονικά, όμως τα πρόσωπα τους να είναι μονίμως κενά. Ανέκφραστα και καταθλιπτικά, όπως είναι και τα νέα καρτούν που τους πλασάρουν παντού. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η κινέζικη κούκλα Santoro. Το ίδιο φαινόμενο σταδιακά θα αρχίσει να συμβαίνει και σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, ακόμα και προχωρημένης, άνω των 40 ετών. Η εργασία από το σπίτι και η αναγκαστική τριβή με το διαδίκτυο θα τους παρασύρει στα γνωστά εκφυλιστικά μονοπάτια: τζόγος, πορνογραφία, διαδικτυακές «σχέσεις», γνωριμίες, «φιλίες» και παιχνίδια όπου βάζεις λεφτά για να μαζεύεις εικονικά λάχανα και μαρούλια…

Όλοι μας έχουμε πλέον κάποιο γνωστό ή συγγενή που δηλώνει πως έχει διαδικτυακή «σχέση» με άλλο άτομο από την άλλη άκρη της Ελλάδας ή του πλανήτη, που δηλώνει μάλιστα πως σκέφτεται να τα παρατήσει όλα για να πάει να το βρει! Που έχει «κολλητούς» τους οποίους βλέπει μια φορά το εξάμηνο, ακόμα κι αν μένουν τρία στενά πιο κάτω. Ούτως ή άλλως όλα λέγονται άμεσα μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών «κοινωνικής δικτύωσης», οπότε τι να πεις από κοντά; Άσε που τώρα καραδοκεί και ο ιός, κάνει και ζέστη, βαριέσαι και να περπατάς… Σπίτι και πάλι σπίτι!

Το τελικό στάδιο, που θα επέλθει πολύ πιο σύντομα απ’ ότι πολλοί πιστεύουν με την είσοδο των ρομπότ στη ζωή μας, θα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ολοήμερης κι ολονυχτίς θα κάθεται σε μια καρέκλα και θα πληκτρολογεί, είτε για να δουλέψει, είτε για να παραγγείλει και να καταναλώσει. Όλες οι δουλειές στο σπίτι θα γίνονται μόνες τους ή με την συμβολική συμμετοχή του πχ. το να βάλει το μηχάνημα στην πρίζα και να πατήσει το on. Η «έξυπνη» σκούπα θα σκουπίζει μόνη της, η «έξυπνη» κουζίνα θα μαγειρεύει, το «έξυπνο» πλυντήριο θα πλένει, θα στεγνώνει και θα σιδερώνει μόνο του τα ρούχα. Για οτιδήποτε άλλο χρειαζόμαστε θα υπάρχει το ντελίβερι. Από το φαγητό, μέχρι τα ψώνια του σούπερ μάρκετ και τα ρούχα απ’ το κοντινό κατάστημα. Σε λίγο καιρό οι υπάλληλοι των καταστημάτων θα αντικατασταθούν από διανομείς, όπως και οι βιτρίνες τους από ηλεκτρονικά μαγαζιά. Όλα θα γίνονται διαδικτυακά, από την «δοκιμή» (μέσω ειδικής virtual τεχνολογίας που ήδη υπάρχει), μέχρι την πληρωμή και την αποστολή στο σπίτι.

Γι’ αυτόν πλέον όχι μόνο δεν θα έχει καμία αξία το να βγεί κανείς έξω στη Φύση ή έστω να πάει για ένα καφέ, αλλά θα το θεωρεί και εξόχως επικίνδυνο. Οι διαδικτυακές «συναντήσεις» και τα «πάρτυ» θα αντικαταστήσουν τα πατροπαράδοτα. Το ίδιο θα συμβεί και στην εκπαίδευση. Οι εφαρμογές της εξ αποστάσεως τεχνολογίας είναι αμέτρητες. Ενώ για όποια εργασία θα απαιτείται προσωπικός κόπος θα επιστρατεύονται οι ξένοι. Απ’ το ντελίβερι, μέχρι κάθε λογής χειρονακτική εργασία (μαστορέματα, επιδιορθώσεις, καλλιέργειες κλπ.).

Το τελικό στάδιο; Ένας καθηλωμένος άνθρωπος με ηλεκτρόδια στο κεφάλι όπου μέσω αυτών θα κάνει και θα νιώθει τα πάντα. Φαντάζει μακρινό; Η τεχνολογία αυτή είναι σχεδόν ολοκληρωμένη, το μόνο που μένει είναι να μπει σε μαζική παραγωγή ώστε να πέσει η τιμή της και να γίνει προσβάσιμη απ’ όλους. Μπορεί να αποφευχθεί; Εξαιρετικά απίθανο απ’ τη στιγμή που ο Καπιταλισμός ήδη επενδύει μαζικά σε αυτήν παράλληλα με την καλλιέργεια του Φόβου απ’ την Δημοκρατία. Η πρώτη καραντίνα μας έδειξε ότι, τουλάχιστον στην Ελλάδα, η τεράστια πλειοψηφία θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την μίζερη ζωή της υπό τον φόβο ενός υποτιθέμενου θανατηφόρου ιού. Θα ρισκάρει απ’ το να χάσει τη δουλειά ή την επιχείρηση του, μέχρι την σχέση του και όλες του τις οικονομίες αγοράζοντας υπερκοστολογημένες μάσκες και αντισηπτικά.

Ο φόβος είναι η έσχατη τους επιλογή και ο κορονοϊός είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία! Πλέον τα μέτρα έρχονται μετά από λαϊκές απαιτήσεις και πάντα για δικό μας «καλό». Εκείνοι το μόνο που έχουν να κάνουν, όπως ακριβώς συμβαίνει τώρα, είναι να ανοίξουν τα σύνορα. Πρώτα θα έρθουν οι ξένοι και μετά ο ιός. Κι όταν όλοι φωνάξουν μονομιάς: «σώστε μας!», τότε το σύστημα θα είναι εκεί, ως από μηχανής Θεός, για να μας «φροντίσει»! Όπως έχουμε πει: «Ο Καπιταλισμός θα είναι πάντα εκεί για να μας πουλάει αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη. Σήμερα είναι μάσκες, αύριο τα εμβόλια, μεθαύριο τα φέρετρα!».

[Περισσότερα για το ζήτημα του κορονοϊού εδώ: «Κορονοϊός: Απάτη ή υπαρκτή Απειλή; (Μέρος Α)», «Η Ελλάδα ως παγκόσμιο πρότυπο δουλοπρέπειας».

Ο άνθρωπος του μέλλοντος

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των μέτρων της καραντίνας (εγκλεισμός, εξ αποστάσεως εργασία, εκπαίδευση κλπ.), που όπως είπαμε πρόκειται να μονιμοποιηθούν παγκοσμίως, θα είναι πέρα από την πλήρη εκθήλυνση, αποβλάκωση και υποδούλωση του ανθρώπου, η ριζική αλλαγή του σώματος του. Η κακή και αντιφυσική ποιότητα ζωής θα επιφέρει επίσης σφοδρές ψυχολογικές, ορμονικές και ανοσοποιητικές αλλαγές. Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι χονδρός και αδύναμος. Τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Με το ζόρι θα μπορεί να σηκώσει λίγες σακούλες με ψώνια, να ανέβει τις σκάλες ή να ανταπεξέλθει σε μια αντιπαράθεση χωρίς την βοήθεια κάποιου άλλου. Γι’ αυτό και η τεχνολογία θα φροντίσει ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να κάνει κάτι το χειρονακτικό, όπως και να αποφεύγει «περιττές» εξόδους και συναναστροφές που θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του.

Το σώμα, τα μάτια και τα μαλλιά θα αλλάξουν όψη και ποιότητα. Θα αρχίσουν να εξασθενούν, μέχρις ότου οι μύες, η μακρινή όραση, το δέρμα, οι τρίχες και τα νύχια να είναι εντελώς εύθραυστα και αδύναμα. Έτσι που μια έξοδος από το σπίτι, εκτός από το ψυχολογικό άγχος που θα επιφέρει με την ταυτόχρονη αύξηση της κορτιζόλης και της αρτηριακής πίεσης, θα είναι και σωματικά επίπονη. Το άτομο αυτό δεν θα μπορεί να διατηρήσει ορθή στάση σώματος και ισορροπία, θα περπατάει σκυφτό και θα κουράζεται μετά από λίγα μέτρα. Θα ανεβάζει εύκολα παλμούς και θα φουσκώνει μιας και θα είναι πλήρως αγύμναστο. Θα ζαλίζεται και θα παθαίνει ιλίγγους από το βάθος του φυσικού πεδίου που θα αντικρίζει (μια παρενέργεια του εγκλεισμού που βιώνουν όλοι οι κρατούμενοι).

Αυτό το είδος «ζωής» θα αλλάξει ριζικά την όψη του ανθρώπου. Η κακή διατροφή ως αποτέλεσμα των έτοιμων γευμάτων, του φαγητού απ’ έξω και των φούρνων μικροκυμάτων που θα χρησιμοποιεί όλο και πιο συχνά, θα τον κάνουν χονδρό και ασθενικό. Η απουσία κίνησης και άσκησης, μαζί με την έλλειψη έκθεσης στον ήλιο θα μειώσει δραματικά τις αναπαραγωγικές ορμόνες και τα επίπεδα των βασικότερων βιταμινών και μετάλλων του οργανισμού, με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα ποσοστά θυρεοειδικών παθήσεων και αυτοάνοσων νοσημάτων. Η υπογονιμότητα θα είναι, όμως, η σοβαρότερη όλων των παρενεργειών. Μια πάθηση που ήδη πλήττει βαριά τις νέες γενιές. Τέλος, η έλλειψη τριβής του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον, με την ταυτόχρονη χρήση (κατάχρηση) μασκών, σαπουνιών και αντισηπτικών θα εξασθενίσει τόσο το ανοσοποιητικό του σύστημα, μειώνοντας τα αντισώματα του, που θα καταστεί πλήρως ευάλωτος σε ιούς, ασθενείς και λοιμώξεις. Θα είναι διαρκώς άρρωστος και εξαρτημένος από φάρμακα και εμβόλια για να «ζεί».

Άμεσο αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω θα είναι η κακή κατάσταση υγείας, η αύξηση καρδιαγγειακών/ορμονικών παθήσεων και καρκίνων, η πρόωρη γήρανση λόγω του χαμηλού ρυθμού ανάπλασης των κυττάρων ως απόρροια όλων αυτών συν των φαρμάκων και των λοιπών καταχρήσεων και τέλος τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα με προεξέχουσα την κατάθλιψη η οποία θα ξεκινάει από τα πρώτα σχολικά χρόνια.

Αυτός θα είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος. Και αυτό θα είναι και το δικό μας μέλλον αν δεν αλλάξουμε άμεσα τρόπο ζωής. Αν δεν δουλέψουμε σκληρά για την μείωση των κερδών του Καπιταλισμού και την στήριξη της εγχώριας παραγωγής. Για την ανάπτυξη και γιγάντωση ενός υγιούς Εθνικού και Σοσιαλιστικού κινήματος το οποίο θα πρεσβεύει πρώτα και κύρια ένα διαφορετικό πρότυπο ζωής και πολιτείας. Έναν νέο άνθρωπο αποκαθαρμένο από πάθη και εθισμούς, που θα πρεσβεύει το αρχέγονο και φυσικό κάλλος και ιδεώδες. Τις Αξίες, το Θάρρος, την Αλληλεγγύη και το Αίμα, όπου ως ύψιστο ηθικό ιδανικό θα επιφέρει την έσχατη τιμωρία για κάθε κερδοσκοπία, προδοσία ή απάτη.

Η δύναμη σου, είναι το Αίμα της Φυλής σου!

Στο επόμενο και τελευταίο μέρος της σειράς θα δούμε πως θα είναι αυτή η νέα μπάσταρδη «φυλή» που από κοινού με τους αλλοφύλους θα αντικαταστήσει τον Λευκό άνθρωπο.


Αλέξανδρος Τζούλιος

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s