Είναι ο Εθνικισμός Ματαιοδοξία;

στις

Ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του παγκόσμιου πληθυσμού και ιδιαίτερα η νεολαία έχει σχηματίσει, τις τελευταίες δεκαετίες, την άποψη πως ο Εθνικισμός είναι ματαιοδοξία. Μια χαζή ιδεολογία και στάση ζωής για «τυφλούς» και «ανενημέρωτους», όπως λένε, ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται πως όλοι οι άνθρωποι είναι ή πρέπει να είναι ίσοι και ενωμένοι απέναντι στον ρατσισμό.

Η άποψη τους αυτή πηγάζει απ’ την κοσμική/οικουμενιστική αντίληψη της ζωής περί ενός συμπαγούς ανθρωπίνου είδους το οποίο εντελώς μάταια και ανούσια χωρίζεται σε έθνη, κράτη και λαούς με ξεχωριστά σύνορα, νόμους, απόψεις και δικαιώματα. Η αντίληψη, όμως, αυτή της ζωής, περί ισότητας και κοινής καταγωγής των ανθρώπων δεν είναι καθόλου νέα, ούτε μοντέρνα. Εκφράζεται πολιτικά απ’ όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα (από Μαρξιστές, Καπιταλιστές, Κομμουνιστές, Κεντρώους, Αναρχικούς, Οικολόγους και αρκετούς «πατριώτες»), ενώ θρησκευτικά έχει βασικότερο εκπρόσωπο της τον Χριστιανισμό, όπως και άλλες θρησκείες, θρησκευτικές ομάδες και οργανώσεις όπως: Βουδισμός, Ινδουισμός, Μασονία, Θεοσοφιστές, Σατανιστές και αρκετούς άλλους. Στην ουσία οι μόνοι πάνω στη Γη που πιστεύουν στην αξία του Αίματος είναι οι Εθνικοσοσιαλιστές, ορισμένοι Εθνικιστές, οι Σιωνιστές Εβραίοι και αρκετοί λαοί των Βαλκανίων και του τρίτου κόσμου οι οποίοι, χωρίς να έχουν ακόμα εκμοντερνιστεί, διαφυλάττουν το αίμα και τις παραδόσεις τους βασιζόμενοι στο πηγαίο φυλετικό τους συναίσθημα.

Και για όσους θα αναρωτηθούν, στο σημείο αυτό: η τεράστια διαφορά μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Σιωνισμού (Εβραϊκού Εθνικισμού) έγκειται στο γεγονός ότι εμείς σεβόμαστε το εδαφικό δίκαιο και τον ζωτικό χώρο κάθε λαού και δεν επιθυμούμε παγκόσμια κυριαρχία. Θέλουμε καθαρές φυλές και καθαρούς λαούς, αυτόνομους και ανεξάρτητους εντός των γεωγραφικών τους ορίων, όπως αυτά με φυσικό τρόπο δημιουργήθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια. Στον αντίποδα αυτού, οι Σιωνιστές, επιθυμούν ένα καθαρό φυλετικά Ισραήλ, ως τον ζωτικό χώρο της περιούσιας φυλής του Θεού, ενώ παράλληλα επιδιώκουν την φυλετική επιμειξία και τον εθνικό διαμελισμό όλων των υπολοίπων κρατών. Έτσι που στο τέλος να καταφέρουν να μας εξουσιάσουν, εγκαθιδρύοντας την παγκόσμια κυριαρχία τους, έναν προαιώνιο πόθο τους. Παρεμφερές οικουμενικό δόγμα, χωρίς το κομμάτι της φυλετικής καθαρότητας των πιστών, έχει και ο Κομμουνισμός, όπως και οι τρεις Αβρααμικές θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Ισλαμισμός, Χριστιανισμός).

Εντός, δε, της εθνικοσοσιαλιστικής κοσμοθέασης υπάρχουν δύο διαφορετικές φιλοσοφικές αντιλήψεις που θα πρέπει όλοι να γνωρίσουμε. Η πρώτη, όπως αυτή εκφράστηκε για αιώνες από τους αρχαίους Έλληνες, πρέσβευε την αυστηρή φυλετική καθαρότητα εντός του Έθνους, αλλά επέτρεπε τις εμπορικές σχέσεις με ξένους λαούς, τους οποίους και βοήθησαν να εξελιχθούν. Οι αρχαίοι Έλληνες ακόμα και ως κοσμοκράτορες αποτελούσαν παγκόσμιο πρότυπο φυσικής υπεροχής, ανδρείας και πολιτισμού, σεβαστό και αξιομνημόνευτο απ’ όλους τους λαούς που συναναστράφηκαν μαζί τους μέχρι τις μέρες μας. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως μέχρι πρότινος είμασταν ο πιο αγαπητός λαός της γης. Σε αντίθεση με τους Εβραίους, τον πιο μισητό και καταδιωγμένος λαό της ιστορίας.

Ως το αντίπαλο δέος του ελληνισμού αναπτύχθηκαν, 2.500 χρόνια πριν, οι σημιτικές φυλές οι οποίες με προμετωπίδα τους τους Καρχηδόνιους θέλησαν να εποικίσουν και να υποδουλώσουν τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους, γινόμενοι κοσμοκράτορες. Στην πάροδο των αιώνων δημιουργήθηκε ο Σιωνισμός και οι λοιπές εβραϊκές θρησκείες και πολιτικές ιδεολογίες που αναφέραμε στην αρχή, οι οποίες πέρα από την παγκόσμια κυριαρχία επεδίωξαν και την αναστροφή όλων των αξιών, όπως και το τέλος της ιστορίας. Γι’ αυτό και η νεότερη μορφή του Εθνικοσοσιαλισμού, η νέα φιλοσοφική του αντίληψη όπως αυτή εκφράστηκε από τους Γερμανούς, εμπεριείχε -όχι άδικα για τα τότε εθνικά τους ζητήματα- την δαρβινική άποψη περί του Δικαίου του ισχυροτέρου. Μια φιλοσοφική θέση που οδήγησε στον Σοβινισμό και τον Ιμπεριαλισμό. Ενώ στις μέρες μας στον μισανθρωπισμό.

Όπως είναι ευρέως γνωστό οι παλαιάς κοπής εθνικοσοσιαλιστές, στην Ελλάδα του ’80, ενστερνίστηκαν την δεύτερη φιλοσοφική θέση, όπως και την γενικότερη φετιχιστική υποκουλτούρα που παρήγαγαν οι ανά τον κόσμο νεοναζί της ίδιας εποχής. Έτσι κατέληξαν να ομοιάζουν με το κατώτατο εκείνο είδος ανθρώπου που οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές κατεδίωκαν, αντί γι’ αυτό που υποτίθεται εκπροσωπούσαν. Εμείς σήμερα δεν έχουμε κανένα λόγο και καμία ανάγκη να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο γι’ αυτό και επιμένουμε για επιστροφή στον ελληνισμό και τον ελληνικό Εθνικό Σοσιαλισμό, δηλαδή στην φυλετική κοσμοθεωρία, πολική σκέψη και φιλοσοφία που δημιούργησαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Ο όποιος ιμπεριαλισμός υπάρχει στις θέσεις μας σήμερα, θα πρέπει να περιορίζεται στην δίκαιη ανάκτηση των διαχρονικά ελληνικών εδαφών μας, όπως και στην απελευθέρωση των εκεί καταπιεζόμενων Ελλήνων, όπως αυτό συμβαίνει στην Βόρεια Ήπειρο, Μακεδονία και Κύπρο.

Η New Age ιδεολογία

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έφτασε τον άνθρωπο μέχρι το φεγγάρι, ενώ στη γη έφερε τους ανθρώπους πολύ πιο κοντά μέσω του τηλεφώνου, της τηλεόρασης, του ίντερνετ και των κοινωνικών δικτύων. Τα σύνορα πλέον είναι ανοιχτά σε όλες τις χώρες και τα αεροπορικά εισιτήρια πάμφθηνα. Έτσι οι άνθρωποι ταξιδεύουν στον κόσμο, γνωρίζουν άλλες κουλτούρες, φυλές και πολιτισμούς τους οποίους σταδιακά βλέπουν να μεταναστεύσουν και στις χώρες τους, ενώ τα ΜΜΕ ευλογούν την όλη διαδικασία και παρακινούν το λαό να αναμειγνύεται μαζί τους και να ξεχνάει τα παλιά του ήθη, έθιμα και νοοτροπίες. Μα πάνω απ’ όλα την εθνική του ιστορία απ’ την οποία προκύπτουν οι γειτονικές αντιπαλότητες, γεωγραφικές διεκδικήσεις και φυλετικές διαφορές. Στόχος τους, όπως ομολογούν ευθέως, είναι το τέλος της ιστορίας και η αυγή της νέας εποχής.

Η νέα αυτή εποχή είχε αρχίσει να σχεδιάζεται από τους Μαρξιστές από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ενώ ως έτος εγκαθίδρυσης της ορίστηκε το 2001, η νέα χιλιετία ή αλλιώς η εποχή του Υδροχόου. Μέσα από αυτό το υπαρκτό σχέδιο, όμως, ξεπήδησαν χίλιες δυο άλλες φαντασιακές τερατολογίες που έχτισαν τον μύθο της «Νέα Τάξης Πραγμάτων» που αναλύσαμε εδώ: Ποιά είναι τέλος πάντων αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Παράλληλα με το παγκόσμιο κίνημα της τεχνολογίας και του διαστήματος που άρχισε να δημιουργείται το ’60, αναπτύχθηκε και το κίνημα των χίπηδων. Ο Μάης του ’68 στην Γαλλία, όπως και το καλοκαίρι του ’69 με το Woodstock και την προσεδάφιση των Αμερικανών στη Σελήνη, ήταν χρονιές σταθμός που έμελλε να αλλάξουν για πάντα την ανθρωπότητα. Χιλιάδες διαδηλώσεις ανά τον κόσμο ζητούσαν το τέλος του ψυχρού πολέμου με την Σοβιετική Ένωση, το τέλος του πολέμου στο Βιετνάμ, την ένωση των λαών, την σεξουαλική απελευθέρωση και την παγκόσμια ειρήνη. Από τότε, άρχισε σταδιακά να παντρεύεται ο Καπιταλισμός με τον Μαρξισμό. Ο φιλελεύθερος κόσμος της ύλης, της τεχνολογίας και της επιστήμης, με τον εξίσου φιλελεύθερο κόσμο της διαστροφής, της καλοπέρασης, των ναρκωτικών, της σεξουαλικής ελευθερίας και της φυλετικής και πολιτισμικής ομογενοποίησης. Ένα πάντρεμα που στις μέρες μας έχει ολοκληρωθεί πλήρως!

Έτσι, σήμερα, βλέπουμε τους γκέι χίπηδες του «summer of ’69» και τους ξυπόλητους Αφρικανούς του χθες, να είναι τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας της Apple, της Benetton ή οποιασδήποτε άλλης μεγάλης πολυεθνικής, όπως και οι πρωταγωνιστές των μεγαλύτερων ταινιών, σειρών και εκπομπών. Η υποκουλτούρα τους κατάφερε να γίνει mainstream και pop. Γι’ αυτό και σήμερα ο Εθνικιστής που θα μιλήσει για τις ιδέες του θα είναι εκτός απ’ όλες σχεδόν τις παρέες και τους κοινωνικούς χώρους. Γι’ αυτό και κάθε νέος θα σκεφτεί διπλά και τριπλά πριν κάνει ένα τόσο «μοιραίο» σφάλμα που θα του κοστίσει σε φίλους, σχέσεις και προοπτικές καριέρας. Πράγματα που για έναν 16ρη-17ρη είναι απόλυτης σημασίας, μιας και ο κόσμος που μεγάλωσε δεν του έμαθε ποτέ τον τρίτο δρόμο.

Το μεγάλο Κεφάλαιο, ο Καπιταλισμός, μπορεί αρχικά να μην στήριξε τις θέσεις του Πολιτιστικού σκέλους του Μαρξισμού, καθώς η πλειοψηφία του άνηκε στον παλιό συντηρητικό κόσμο της Δεξιάς, όμως με την πάροδο των χρόνων αντιλήφθηκαν τα πολλαπλά του οφέλη. Το ότι δηλαδή πλέον τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους δεν θα πρέπει να εξειδικεύονται σε φύλα, έθνη και φυλές, αλλά θα μπορούν να πωλούν τα πάντα σε όλους, καθώς πλέον δεν θα υπάρχουν όρια ηθικής, «τέχνης», φύλου και καταγωγής. Έτσι, λοιπόν, τον αγκάλιασαν, τον χρηματοδότησαν και τον κατέστησαν παγκόσμια ιδεολογία, την οποία παρουσίασαν ως το ολοκλήρωμα της Δημοκρατίας…

Σήμερα, λοιπόν, έχουμε από την μια τους «θετικιστές» Καπιταλιστές (φιλελεύθερους δεξιούς) που βλέπουν μόνο ένα ανθρώπινο είδος που πρέπει υποτίθεται να ενωθεί μπρος τις κοινές του προκλήσεις όπως: υπερθέρμανση του πλανήτη, οικονομική ύφεση, κοινωνικές ανισότητες, ενεργειακό ζήτημα, κατάκτηση του διαστήματος κλπ. Από την άλλη τους ανώμαλους υλιστές μαρξιστές (φιλελεύθερους αριστερούς) που θέλουν μια ζωή χωρίς υποχρεώσεις και κανόνες, στην οποία όλα επιτρέπονται (ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγος, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ, παιδεραστές κλπ). Ενώ τέλος τα διάφορα θρησκευτικά δόγματα και οργανώσεις που επιδιώκουν την παγκόσμια επικράτηση του Θεού και της πίστεως τους. Ακόμα και οι λίγοι εκείνοι επιστήμονες που γνωρίζουν τις φυλετικές διαφορές λένε πως πρέπει να τις αψηφήσουμε για χάρη του γενικού καλού. Για την παγκόσμια ειρήνη! Επιλέγουν συνεπώς την αυτοκτονία της φυλής τους και το τέλος του λευκού ανθρώπου, στον βωμό της επιβίωσης των αδυνάτων.

Είναι προφανές πως ο χώρος για την ανάπτυξη της Ιδέας του Αίματος και του Έθνους είναι εξαιρετικά μικρός. Και οι πιθανότητες επικράτησης ακόμα μικρότερες. Όχι, όμως, ανύπαρκτες.

Θα απαντήσουμε στην ψευδοεπιστήμη με Επιστήμη, στην ανωμαλία με Αξίες και στον σκοταδισμό των θρησκειών με ελληνικό φιλοσοφικό Φώς!

Το ζήτημα του DNA

Η επιστήμη της Βιολογίας, τόσο σε ανθρωπολογικό, όσο και μοριακό επίπεδο έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες τις χαώδης διαφορές μεταξύ των φυλών. Διαφορές που έκαναν τον Δαρβίνο -ένα αιώνα πριν την ανακάλυψη του DNA- να πει πως αν συναντώνταν σε οποιοδήποτε άλλο είδος θα μιλούσαμε για διαφορετικά γένη, όχι φυλές. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχουν διάφορες ανθρώπινες φυλές, αλλά ένα ανθρώπινο γένος που εκπροσωπείται από τον Λευκό άνθρωπο και διάφορα άλλα ανθρωπόμορφα/ανθρωποειδή γένη τα οποία συγγενεύουν με αυτόν, ώντας όμως κάτι το διαφορετικό.

Προφανώς και αυτή είναι μια θέση που δεν αποδέχεται κανένας απολύτως επιστήμονας, διότι αν το κάνει γνωρίζει πως θα τελειώσει μια για πάντα η σταδιοδρομία του. Έτσι επιλέγουν να κωφεύουν και να υποστηρίζουν ακόμα και το ότι δεν υπάρχει φυλές! Αυτή τους η θέση προκύπτει από την κακοποίηση της Βιολογίας και του DNA.

Η ανάλυση του γονιδιώματος του ανθρώπου έχει αποδείξει τα κάτωθι:

1) Ο άνθρωπος μοιράζεται σε ποσοστό τουλάχιστον 50% τα ίδια γονίδια, το ίδιο DNA, με το σύνολο των φυτών και των ζώων!

2) Έχουμε το ίδιο ακριβώς DNA με την μπανάνα σε ποσοστό 60%, όπως και με την αγελάδα κατά 80%! Ενώ με τον χιμπατζή Μπονόμπο έχουμε κατά 98,4% τα ίδια γονίδια!

3) Οι διαφορές μεταξύ των φυλών, σε επίπεδο DNA, αντιστοιχούν κατά μέσω όρο στο 0,55%! Ενώ η μεγαλύτερη απόσταση συναντάται μεταξύ των λευκών Ευρωπαίων και των Νιγηριανών σε ποσοστό «μόλις» 0,133%!

Βασιζόμενη, λοιπόν, σε αυτές τις φαινομενικά ανύπαρκτες διαφορές, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα υποστηρίζει πως είναι μάταιο να μιλάμε για διαφορετικές φυλές και να είμαστε κατά συνέπεια Εθνικιστές/Φυλετιστές. Η πραγματικότητα φυσικά, όπως μπορεί ακόμα και ένα παιδί του δημοτικού να αντιληφθεί, είναι εντελώς διαφορετική. Διότι είναι τουλάχιστον αστείο να υποστηρίξει κάποιος ότι φερειπείν ένας Λευκός είναι ακριβώς ίδιος με έναν Νιγηριανό, ακόμα κι αν δεν γνωρίζει τις ασύγκριτες διαφορές τους σε επίπεδο διανόησης και πολιτισμού ή το γεγονός ότι οι Λευκοί έχουν μέσο όρο IQ 100-105, ενώ οι Νιγηριανοί 65-67. Από τη στιγμή που, όπως είπαμε, η διαφορά μας με τον χιμπατζή ανέρχεται στο 1,6%, είναι τουλάχιστον άδικο να θεωρούμε ότι είμαστε ίσοι με τους Αφρικανούς και να αποκλείουμε τους χιμπατζήδες από το είδος μας. Ποιός άλλωστε δεν διακρίνει τις ελάχιστες διαφορές μεταξύ μιας μαϊμούς και του Πλάτωνα πχ….

«Οι πόλεις βρίσκουν τον αποικισμό πιο εύκολο αν οι άποικοι είναι της ίδιας φυλής… Υπάρχει ένα στοιχείο ενότητας στην κοινότητα της φυλής, της γλώσσας, των νόμων, των κοινών ναών και της λατρείας», Πλάτων, Νόμοι, IV, 708c

Η πραγματικότητα είναι πως αυτές η απειροελάχιστες διαφορές στα γονίδια, αντικατοπτρίζουν χαώδης διαφορές στην ανατομία και τις συνάψεις του εγκεφάλου, πέρα από τις προφανείς εξωτερικές διαφορές. Γι’ αυτό και ένας άνθρωπος έχει δισεκατομμύρια περισσότερους νευρώνες από ένα πίθηκο.

Ο χιμπατζής που συγγενεύει γονιδιακά με τον άνθρωπο κατά 98,4%, έχει μόλις το 1/3 του εγκεφάλου του. Γι’ αυτό ο εγκέφαλος του Λευκού ανθρώπου είναι μεγαλύτερος από ενός Αφρικανού, Ινδιάνου, Μογγόλου ή Αβορίγινα. Εξού και προκύπτουν οι διαφορές στο IQ και τον πολιτισμό (διανόηση, επιστήμες, τέχνες, κουλτούρα κλπ.). Και δεν χρειάζεται καν να πούμε πως η απλή αναφορά σε επιστημονικά στοιχεία και αποτελέσματα πανεπιστημιακών ερευνών, όπως συμβαίνει εδώ, θεωρείται πλέον ρατσισμός, την ίδια ώρα που οι Αριστεροί αποκαλούν εμάς ανενημέρωτους και αμόρφωτους…

Ο εφιάλτης της ψευδοεπιστήμης φυσικά δεν θα μπορούσε να τελειώνει εδώ… Λόγω της ευρείας μετανάστευσης των λαών, όπως και της φυλετικής επιμειξίας που έχει λάβει χώρα τις τελευταίες δεκαετίες, κάθε καινούργια γονιδιακή έρευνα εντοπίζει όλο και λιγότερες διαφορές μεταξύ των ανθρώπων, σε σχέση πχ. με τον προηγούμενο πίνακα του 1993. Μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ότι αυτό που αποτυπωνόταν την δεκαετία του ’80 ως πχ. «Άγγλοι» δεν έχει καμία σχέση με τον μέσο Άγγλο πολίτη που θα λάβει σήμερα μέρος σε μια έρευνα (στην Αγγλία των εκατομμυρίων μουσουλμάνων και του Πακιστανού δημάρχου του Λονδίνου), πολλώ δε μάλλον, μια μεροληπτική έρευνα ενός μαρξιστή ή Δημοκράτη που θέλει να αποδείξει πως δεν υπάρχουν φυλές ή ότι οι διαφορές μεταξύ τους εξαλείφθηκαν!

Ενώ έχουμε και τις εξίσου καταπληκτικές έρευνες για την καμπύλη του IQ που προσπαθούν από τις αρχές του ’90 να μας πείσουν ότι οι Κινέζοι, όπως και ορισμένοι άλλοι Μογγόλοι, είναι πιο έξυπνοι από τους Λευκούς! Την ίδια στιγμή που δεν γίνεται καμία αναφορά στο γεγονός ότι οι Κινέζοι είναι απόλυτα αμιγής φυλετικά. Αυτό που λένε όλοι πως: «όλοι οι Κινέζοι είναι ίδιοι». Ενώ στην Ευρώπη συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, με τις ορδές των μεταναστών που την έχουν κατακλύσει. Άρα είναι τουλάχιστον αφελές να θεωρούμε ότι ένα δείγμα από τον μέσο Κινέζο μπορεί να συγκριθεί ως ισότιμο με ένα άλλο δείγμα από τον μέσο Γερμανό ή Άγγλο.

Μια τέτοια έρευνα έχει ενδιαφέρον μόνο σε εθνικό επίπεδο, διότι αν επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα αποτυπώνει την σταδιακή πτώση στο IQ κάθε χώρας που δέχεται όλο και περισσότερους αλλόφυλους μετανάστες. Και φυσικά όλα αυτά έχουν αποδειχθεί, όπως προείπαμε, από την ίδια την Βιολογία. Το μαύρο πρόβατο της επιστήμης.

«Ο Εμπεδοκλής, ωστόσο, τοποθετεί τα αίτια της υψηλής ή χαμηλής διανοητικότητας στην ποιότητα του αίματος, αλλά θεωρεί ότι η τελειοποίηση και η περαιτέρω ανάπτυξη εξαρτάται από τη διδασκαλία και την πειθαρχία», Τερτυλλιανός, De Anima, ΧΧ

4) Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο μέσα από δεκάδες έρευνες πως η φυλετική επιμειξία είναι καταστροφική για κάθε άνθρωπο και κάθε έθνος. Αυτό ξεκινάει από επικίνδυνες και πρόωρες εγκυμοσύνες με ελλειποβαρή βρέφη, φτάνει μέχρι σοβαρά κληρονομικά νοσήματα και παθήσεις και ολοκληρώνεται με χαμηλή νοημοσύνη και δεδομένα ψυχολογικά προβλήματα ως απόρροια της εσωτερικής σύγκρουσης δύο αντίθετων κόσμων εντός του ατόμου. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει ούτε ένα παράδειγμα πολυφυλετική χώρας ή κοινότητας που να έχει επιτύχει, όχι μόνο κάποιο ανώτερο σκοπό, αλλά ούτε καν την κοινωνική ειρήνη και τάξη. Οπουδήποτε μάλιστα υπερέχουν αριθμητικά οι Μαύροι η κοινότητα/χώρα καταστρέφεται και επικρατεί χάος. Ότι ακριβώς συμβαίνει σήμερα σε διάφορες πόλεις της Αμερικής.

«Άλλη αιτία των επαναστάσεων είναι η διαφορά μεταξύ των φυλών, που δεν αποκτούν άμεσα κοινό πνεύμα· ένα κράτος δεν είναι δημιούργημα μίας ημέρας, ούτε προκύπτει από ένα πλήθος που συγκεντρώθηκε τυχαία. Συνεπώς, η υποδοχή ξένων στις αποικίες, είτε όταν ιδρύονται, είτε αργότερα, έχει γενικά προκαλέσει επαναστάσεις», Αριστοτέλης, Πολιτικά, 1303a

5) Είναι επίσης αποδεδειγμένο πως σε οποιονδήποτε χώρο γίνεται μια συλλογική προσπάθεια ατόμων, είτε στον εκπαιδευτικό, είτε τον αθλητικό, πολιτισμικό ή οποιονδήποτε άλλο τομέα, οι ομάδες που νικούν είναι πάντοτε οι φυλετικά αμιγής. Και αυτό γιατί άνθρωποι με διαφορετικές κουλτούρες και ψυχοσυνθέσεις είναι αδύνατο να παράξουν ένα συγκροτημένο, ομοιογενές και αρμονικό αποτέλεσμα.

«Για να ευδαιμονεί μία πόλη, δεν πρέπει να απαρτίζεται από άθροισμα τυχαίων ανθρώπων, αλλά από ανθρώπους του ιδίου Γένους που οίκησαν εξαρχής την πόλη», Ισοκράτης, Περί ειρήνης, 89

6) Το γεγονός και μόνο της παγκόσμιας φίμωσης των φωνών όσων με επιστημονικά επιχειρήματα υποστηρίζουν την ύπαρξη των φυλετικών διαφορών, όπως και την ανάγκη για εθνικό διαχωρισμό και φυλετική καθαρότητα, αποδεικνύει πως αντί για επιστήμη και δημοκρατία, θέλουν σκοταδισμό και το τέλος της Λευκής φυλής. Γι’ αυτό και οι απανταχού Φιλελεύθεροι (δεξιοί, αριστεροί, αναρχικοί) από κοινού με τον υποτιθέμενο εχθρό τους, την εκκλησία, καταδικάζουν τον Εθνικισμό/Εθνικοσοσιαλισμό/Εθνοφυλετισμό ως αιρέσεις/ακραίες/παράνομες ιδεολογίες.

7) Την ίδια ώρα δαπανώνται από τους ίδιους εκατομμύρια για την προστασία, την διατήρηση και την εκτροφή διαφόρων ειδών και ρατσών ζώων που είναι σπάνια ή κινδυνεύουν προς εξαφάνιση. Το μόνο θηλαστικό που δεν πρέπει να διασωθεί είναι ο Λευκός άνθρωπος!

«Έχετε στα σπίτια σας κυνηγόσκυλα και κοκκόρια… δεν υπάρχουν κάποια που είναι καλύτερα από τα υπόλοιπα; Τα βάζεις να αναπαραχθούν όλα μαζί αδιακρίτως, η προσέχεις να αναπαράγονται τα καλύτερα;… Αν δεν αναπαραχθούν έτσι, περιμένεις ή όχι τα πουλερικά σου και τα σκυλιά σου να εκφυλιστούν σημαντικά; Και στα άλογα και στα υπόλοιπα ζώα; Είναι διαφορετικά;… Πόσο σημαντικό είναι συνεπώς αυτό για την επίτευξη της μεγαλύτερης ικανότητας στους κυβερνήτες μας, αν αυτή η αρχή ισχύει και στον άνθρωπο;… Οι καλύτεροι άνδρες πρέπει να σμίγουν με τις καλύτερες γυναίκες όσο γίνεται περισσότερο και οι χειρότεροι με τις χειρότερες όσο γίνεται λιγότερο, ώστε να ανατρέφουμε τους απογόνους των πρώτων και των άλλων όχι, αν θέλουμε η γενιά να προκύψει όσο γίνεται πιο τέλεια.», Πλάτων, Πολιτεία, 459a-d

Για κάθε νοήμονα άνθρωπο, πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από προφανές, ακόμα και χωρίς επιστημονικές γνώσεις, όπως μόνο δια της παρατήρησης διαπίστωσαν οι αρχαίοι Έλληνες το γεγονός ότι μόνο μια όμαιμη φυλετική κοινότητα και Έθνος μπορεί να διαπρέψει και να παράξει έναν ανώτερο πολιτισμό που θα συνεχίσει την παράδοση και θα τιμήσει την ιστορία του. Στην πραγματικότητα, λοιπόν, ματαιοδοξία είναι να πιστεύει κανείς πως αναμειγνύοντας λαούς και φυλές μπορεί να επιτύχει την ειρήνη και την ευημερία ή μια πολιτεία ίσων ευκαιριών… Και οι άνθρωποι που το πιστεύουν αυτό δεν είναι απλά ματαιόδοξοι και ανενημέρωτοι μα και θύματα του ίδιου του συστήματος που υποστηρίζουν. Καθώς οι στόχοι του Καπιταλισμού, όπως και του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αυτοί διατυπώθηκαν πρώτα απ’ τον Καλέργη, αποσκοπούν στην υποδούλωση και όχι στην Ελευθερία, Ισότητα και Αδελφότητα που φαντάζονται οι ονειροπαρμένοι αντιρατσιστές. Και τους ίδιους ακριβώς στόχους έχει και ο Σόρος και κάθε άλλος Σιωνιστής που χρηματοδοτεί ιδρύματα, ΜΚΟ και αναρχικούς για να συντομευθεί η διαδικασία της φυλετικής αλλοίωσης των ευρωπαϊκών εθνών.

«Αυτοί που προέρχονται από καλύτερους προγόνους, είναι πιο πιθανό να είναι καλύτεροι άνδρες, γιατί Αριστοκρατία σημαίνει αριστεία στην Φυλή.», Αριστοτέλης, Πολιτικά, Βιβλίο 3, Κεφ. 13 (1283a)

Ως οι τελευταίοι φορείς του πιο ένδοξου Αίματος που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα και ως ένα είδος προς εξαφάνιση -όπως θα πρέπει από εδώ και στο εξής να θεωρούμε τους Έλληνες και τη Λευκή φυλή η οποία αποτελεί σήμερα μόνο το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού- πρέπει να αντισταθούμε με κάθε μέσω και τρόπο ενάντια στον επικείμενο αφανισμό μας. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας να πιστεύουμε στο Αίμα της Φυλής μας και στη φυλετική καθαρότητα του Έθνους μας και θα το κάνουμε μέχρι το τέλος της ζωής μας. Και ακόμα κι αν μόνο ένας από εμάς μείνει όρθιος, θα πρέπει να φροντίσει όπως η καταστροφή μας σημάνει και την δική τους!

«Δια τριών γίνονται οι άνθρωποι αγαθοί και σπουδαίοι· έστι δε ταύτα τα τρία: Φύσις, Έθος, Λόγος.», Αριστοτέλης, Πολιτικά, 1332α 39-40

Αλέξανδρος Τζούλιος

3 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s