Συνέντευξη με έναν Παλιό Συναγωνιστή

στις

Αναδημοσιεύουμε σήμερα, μετά από σχετική άδεια που λάβαμε από τους Συναγωνιστές του ιστολογίου Hellenic Front, την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που εξασφάλισαν από έναν Έλληνα Εθνικοσοσιαλιστή με πολλά χρόνια ιστορίας στον χώρο, το όνομα του οποίου ο ίδιος επιθυμεί να μείνει άγνωστο έτσι ώστε, όπως αναφέρει, να εστιάσουμε στα λόγια του και όχι στην ταυτότητα του. Η συνέντευξη αναδημοσιεύεται αυτούσια, συγκεντρωμένη σε ένα ενιαίο κείμενο από τα τρία ξεχωριστά μέρη στα οποία αρχικά κυκλοφόρησε. Καλή ανάγνωση!


Κατ’ αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω, εκ μέρους όλης της Συντακτικής Ομάδας, που δέχτηκες να μας παραχωρήσεις αυτή την συνέντευξη, γνωρίζοντας ότι στα τόσα χρόνια έχεις δώσει ελάχιστες και πόσο μάλλον σε ένα ιστολόγιο που μόλις τώρα ξεκινάει την πορεία του. Κατά δεύτερον θέλω να σε ρωτήσω γιατί αυτή τη φορά επέλεξες την ανωνυμία;

Επιλέγω για πρώτη φορά την ανωνυμία γιατί θέλω να μείνει ο Λόγος και όχι το πρόσωπο. Θέλω να μείνει μόνο η ουσία η οποία θέλω να οδηγήσει στην Σκέψη. Η οποία με την σειρά της θα μας οδηγήσει στην ρίζα. Στο Αίμα! Έτσι θα γνωρίσουμε ξανά τον εαυτό μας, ατομικά και εθνικά, ακολουθώντας το Δελφικό πρόσταγμα: «Γνώθι Σεαυτόν».

Όπως έγραψε πριν δύο αιώνες ο Ανώνυμος Έλληνας στην εισαγωγή του μανιφέστου της ελληνικής επανάστασης: «Στοχάσου και αρκεί!». Γιατί, όπως εύστοχα παρατήρησε ο Φρειδερίκος Νίτσε μερικές δεκαετίες αργότερα: «το Αίμα είναι Πνεύμα!».

Όσον αφορά το ιστολόγιο σας, το επιλέγω γιατί είναι η πρώτη φορά που ξεκινάει μια προσπάθεια από νέους, για νέους. Και όχι απ’ τους ίδιους και τους ίδιους αποτυχημένους παλαιούς που αλλάζουν κάθε τόσο όψεις, ιδέες και απόψεις σαν άλλοι ήρωες των Μεταμορφώσεων του Οβιδίου.

Συνομιλώ και συντάσσομαι για πρώτη φορά με νέους, για να δείξω σε όλους ποιοι αποτελούν το μέλλον της Ιδέας! Συνεπώς δεν χρειάζεται καμία ευχαριστία. Η χαρά και η Τιμή είναι όλη δική μου βλέποντας πως υπάρχουν ακόμα ζωντανοί Έλληνες, αποφασισμένοι να παλέψουν για τα εθνικά και κοινωνικά μας ιδανικά. Για το Αίμα και την Γη μας!
Ελπίζω να έχω καταλάβει σωστά…

Σωστά έχεις καταλάβει και για αυτό θα θέλαμε να μας διαφωτίσεις με τις γνώσεις και την τεράστια εμπειρία που έχεις, πάνω στο πως πρέπει να κινηθούμε ως νέοι στον χώρο, Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές.

Το πρώτο πράγμα που λέω σε όποιον νέο θέλει να αγωνιστεί για την Πατρίδα είναι να μείνει μακριά από αυτό που αποκαλούμε «χώρο». Ο «χώρος» ήταν πάντοτε ένας μεγάλος βόθρος που περιείχε όλων των ειδών τα σκατά. Από παλαιοχουντικούς φαφούτηδες και δεξιούς «πατριώτες», μέχρι σατανιστές και ζάκια. Η κατάσταση του ήταν και είναι τραγική. Γι’ αυτό καλό είναι να του δώσετε την χαριστική βολή παρά να προσπαθήσετε να τον σώσετε ή να γίνετε μέρος του. Το μόνο που θα καταφέρετε, αν κάνετε το δεύτερο, θα είναι να γίνετε κι εσείς κομμάτι ενός βόθρου!

Δεν υπάρχει δηλαδή ελπίδα για τον χώρο; Δεν πιστεύεις στην ένωση;

Η ένωση του χώρου είναι το πιο παλιό και πιο καλό ανέκδοτο για όσους τον γνωρίζουν απ’ τις αρχές του. Δεν θέλω να επεκταθώ πάνω στο θέμα και να νεκραναστήσω παλαιούς τυχοδιώκτες, θα πω μόνο ότι ο χώρος έπασχε πάντοτε φυλετικά, πνευματικά και ηθικά. Κάποιοι φρόντισαν καλά ώστε να προσελκύσουν μόνο ένα μάτσο ηλιθίων ως πιο ευκολόπιστους και διαχειρίσιμους στρατιώτες. Ανθρώπους τους οποίους έβαζαν να κάνουν την βρώμικη δουλειά και μετά τους πετούσαν στα χέρια των μπάτσων για να λάβουν το μεροκάματο τους. Με εξασφαλισμένη την φαμίλια σου από το κράτος, είναι εύκολο να πουλάς πατριωτισμό και ηθικισμό. Πίσω από φουστάνια, όμως, κανείς δεν λύτρωσε καμία πατρίδα. Η μοίρα του Φαναριώτη ήταν, είναι και θα είναι στην αγχόνη!

Ο χώρος δεν πρόκειται να ενωθεί γιατί οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν, στην πλειονότητα τους, είναι καιροσκόποι, εγωμανείς και λίγοι για να αποτελέσουν στιβαρά πρότυπα, άξια μιμήσεως. Λέρωσαν τον χώρο με την ιδιοτέλεια και την φιλαργυρία τους.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι πραγματικά αξίζουν και πονάνε αυτόν τον τόπο είναι να τους σπάσουν τα κεφάλια και να αυτο-οργανωθούν!

Οι περισσότεροι Συναγωνιστές αναζητούν τον Έναν που θα τους οδηγήσει. Αρκετοί αναφέρουν και το όνομα σου ως έναν εξ αυτών που θα ήθελαν να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας. Ποια είναι η γνώμη σου; Θα ήθελες κάτι τέτοιο;

Όποιος περιμένει κάποιον άλλον να τον σώσει, είναι ήδη νεκρός!

Θα έπρεπε να γνωρίζουν, όσοι αναζητούν αρχηγούς, ότι ένας πραγματικός αρχηγός αναζητεί αναλόγου μεγέθους στρατιώτες/συμμαχητές για να τον πλαισιώσουν και όχι δειλούς, γλύφτες σφουγκοκωλάριους. Ένας ηγέτης, δεν ψάχνει κλακαδόρους, αλλά μαχητές. Που είναι σήμερα οι αγωνιστές; Πόσοι βρέθηκαν στα τόσα χρόνια σε δρόμους, σε δικαστικές αίθουσες, σε κελιά και στο χώμα; Ελάχιστοι. Κι από αυτούς σήμερα έχει μείνει μόνο μια χούφτα να κρατάει ψηλά το λάβαρο της Ιδέας. Όσοι λοιπόν ψάχνουν αρχηγούς για να ριχτούν στη «μάχη», ας αναρωτηθούν πόσες μάχες έδωσαν μόνοι τους σαν στρατιώτες της Ιδέας κι αν είναι άξιοι να στελεχώσουν έναν πραγματικό στρατό.

Αυτοί οι λίγοι που αξίζουν πως θεωρείς ότι πρέπει να κινηθούν;

Οι Συναγωνιστές εκείνοι με τους οποίους πάλεψα στο πεζοδρόμιο για την Ιδέα γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να συνεχιστεί το έργο μας και να χτιστεί επιτέλους ένα Κίνημα. Γνωρίζω πως πολλοί εξ αυτών έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση και καλώς έχουν πράξει. Κανείς δεν είναι άξιος να τους κρίνει! Θυσίασαν τις ζωές τους για τα ιδανικά τους και μέχρι να πεθάνουν θα έχουν στον σβέρκο τους το άγρυπνο μάτι της κρατικής να τους «φυλάει».

Οι νέοι δεν πρέπει να αναλώνονται ψάχνοντας να βρουν τους παλιούς για να τους οδηγήσουν. Οι νέοι πρέπει να βγουν στον δρόμο και να οδηγήσουν την γενιά τους σε νέους εθνικούς ορίζοντες με τελικό προορισμό την ανακατάληψη της εξουσίας. Οι παλιοί από την άλλη -και αυτή είναι η συμβουλή και η προτροπή μου- πρέπει να συμβουλεύσουν τα νέα παιδιά ώστε να μην κάνουν τα ίδια λάθη που κάναμε εμείς. Έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν τα μέγιστα για την Ιδέα και όχι να καούν πριν καν αρχίσουν.

Θέλω να σταθώ στην τελευταία σου φράση και να πω πως αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που βλέπουμε κι εμείς να κάνουν οι νέοι. Με το που μπαίνουν στον χώρο στοχοποιούνται και μέσα σε λίγο διάστημα έχουν καεί. Πως θεωρείς λοιπόν ότι πρέπει να κινηθούν έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια;

Το πρώτο που πρέπει να κάνουν, όπως είπα, είναι να μείνουν μακριά απ’ τον χώρο! Το δεύτερο είναι να μείνουν μακριά απ’ τα κοινωνικά δίκτυα. Η ανωνυμία είναι χρυσός! Το τρίτο είναι να πάψουν να διαφημίζουν την δράση τους δεξιά και αριστερά. Από φίλους μέχρι γκόμενες. Η Ιδέα δεν είναι φετιχισμός, ούτε επίδειξη θάρρους. Αυτό λέγεται ματαιοδοξία. Για όσους δεν το γνωρίζουν, να θυμίσω ότι Εθνικισμός είναι το να μάχεσαι για την Πατρίδα σου όταν την βλέπεις να χάνεται. Και Εθνικιστής δεν γίνεσαι ούτε με το διάβασμα, ούτε με το να σε πάρει απ’ το χέρι κάποιος να σε βάλει σε μια ομάδα. Εθνικιστής γεννιέσαι!

Ο Εθνικισμός είναι το ίδιο μας το Αίμα που όταν το βλέπουμε να χάνεται κάνουμε τα πάντα για να το προστατεύσουμε. Όπως όταν κάποιος απειλήσει τη μάνα, το παιδί ή το σπίτι μας. Δεν είναι Ιδεολογία, είναι ένστικτο! Το ένστικτο της επιβίωσης και της αυτοσυντήρησης.

Για να καταλάβεις αν είσαι Εθνικιστής άνοιξε την τηλεόραση στα δελτία των οκτώ. Δες τι γίνεται στην Πατρίδα μας κάθε μέρα. Εισβολή ξένων, προδότες πολιτικοί, φτώχια, ναρκωτικά, πορνεία, βιασμοί, αυτοκτονίες, ανεργία, ξεπούλημα. Και μια ανατολίτικη υποκουλτούρα που έχει αντικαταστήσει το πατρογονικό μας κάλλος από την θρησκεία μέχρι τον πολιτισμό. Αν αυτά δεν είναι αρκετά για να ξεχειλίσεις από οργή και να βγεις έξω να φωνάξεις τότε λυπάμαι αλλά κάτι δεν πάει καλά με τα γονίδια σου…

Σκεφτείτε μόνο ότι υπάρχουν ξένοι φιλέλληνες που νοιάζονται για την Πατρίδα μας περισσότερο από εμάς τους ίδιους. Που μας στέλνουν βοήθεια ή κάνουν εκδηλώσεις συμπαράστασης, όπως έγινε τώρα με τα γεγονότα στον Έβρο. Κι εσύ κάθεσαι πίσω από έναν υπολογιστή και το παίζεις διανοούμενος Εθνικιστής και Εθνικοσοσιαλιστής. Είσαι μια μπάσταρδη κότα και τίποτα παραπάνω!

Νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Έτσι έχουν τα πράγματα, δυστυχώς. Πιστεύεις πως τα πρόσφατα γεγονότα, που ανέφερες, στον Έβρο θα βοηθήσουν το εθνικιστικό κίνημα;

Όχι σε καμία περίπτωση. Το ακριβώς αντίθετο. Το πλήττουν ακόμα περισσότερο! Η νέα δεξιά κυβέρνηση αποδείχθηκε μαέστρος στο δόγμα του σοκ. Γελάω με τους «Εθνικιστές» που έτρεξαν να «πολεμήσουν» πλάι σε μπάτσους και λοχαδάκια. Επαίρονται κι όλας πως φυλάνε και Θερμοπύλες…! Σκοπιές βαράτε γελοίοι και ρίχνετε χημικά σε άμαχους κατσαπλιάδες. Καμία αληθινή μάχη δεν δώσατε, γυφτοπατριώτες δεξιοί. Να δω πόσοι από σας θα μείνετε στις θέσεις σας όταν πέσουν οι πρώτες αληθινές σφαίρες. Άμα ήταν έτσι ο πόλεμος αδέρφια θα είχαν γίνει όλοι Λεωνίδες

Οι Εθνικιστές δεν έχουν καμιά δουλειά να είναι μαζί με ματατζίδες. Ξεχάσατε μέσα σε λίγες μέρες ποιοι σας άνοιγαν τα κεφάλια στα μνημόνια, ποιοι σας έτρεχαν σε κρατητήρια στο Μακεδονικό, ποιοι πετούσαν χημικά και έσπαγαν τα αμάξια των πολιτών στη Χίο πριν ένα μήνα; Όσο εσείς «σώζατε» την πατρίδα απ’ τους λαθρομετανάστες στον Έβρο οι συνάδελφοι σας τους έφερναν με φρεγάτες στην ενδοχώρα.

Όποιος συντάσσεται με τις δυνάμεις καταστολής του κράτους, με τους πραιτοριανούς της Δημοκρατίας, είναι εχθρός μας! Κι αυτός ο εσωτερικός εχθρός είναι πολύ πιο επικίνδυνος απ’ τον εξωτερικό. Είναι αυτοί που θα μας σταματήσουν όταν πάμε να πολεμήσουμε ενώ αυτοί θα έχουν λάβει άλλες εντολές απ’ το μεγάλο υπερατλαντικό αφεντικό.

Να θυμίσω το 96; Να θυμίσω τον Κατσίφα; Οι ακροδεξιοί είναι η ντροπή κάθε Πατρίδας! Μην δείξετε οίκτο!

Σε μια ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη ποια πιστεύεις ότι πρέπει να είναι η στάση που θα κρατήσουν οι Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές;

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουν άπαντες είναι ότι είμαστε ένα κράτος δορυφόρος της Αμερικής και κατά συνέπεια του ΝΑΤΟ. Αυτοί δίνουν τις εντολές στον στρατό μας και κανένας άλλος. Αυτοί θα αποφασίσουν για το αν θα πολεμήσουμε, το που και το πότε. Καθώς και το ποιος θα κερδίσει. Δεν έχουμε, λοιπόν, καμία δουλειά να πάρουμε μέρος ως μονάδες σε ένα στημένο παιχνίδι. Αν είχαμε μια Εθνική κυβέρνηση τότε ναι. Να πηγαίναμε όλοι στο μέτωπο. Τώρα πρέπει να φυλάξουμε τα μετόπισθεν. Να μείνουμε πίσω και να προστατεύσουμε τις οικογένειες μας από τον αστικό εχθρό. Τους αλλοδαπούς και τους μπάτσους!

Και κάτι ακόμα. Πόσοι γνωρίζουν ότι όταν ο βασιλιάς Λεωνίδας κάλεσε τους Σπαρτιάτες να πολεμήσουν στο πλευρό του, στο στενό των Θερμοπυλών, τους ρώτησε: «Πόσοι από σας έχετε γιο;». Και πήρε μαζί του μόνο όσους είχαν τουλάχιστον έναν. Η πόλη δεν έπρεπε να ξεμείνει από άντρες και δη από άντρες με Αίμα γενναίο.

Έχετε σκεφτεί γιατί βρισκόμαστε σε αυτό το χάλι σήμερα; Γιατί το καλύτερο Αίμα που είχαμε πέθανε στον πόλεμο! Στις αλλεπάλληλες πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ 1821-1949. Γι’ αυτό γίναμε ένα κράτος βουτηγμένο στην πουστιά. Γεμάτο ρουφιάνους που κοιτούν την πάρτη τους και πώς να σου την φέρουν.

Αν πάνε οι τελευταίοι πιστοί του Γένους να πεθάνουν σ’ έναν στημένο πόλεμο, ποιος θα μείνει πίσω να συνεχίσει το Αίμα και την Ιδέα; Κανένας απολύτως!

Δεν παίζει, όμως, ρόλο και η προπαγάνδα του συστήματος με τις ιδέες που περνάει στον λαό μας; Από τα σχολεία μέχρι τα κανάλια, που τον κάνουν άπατρι, αριστερό και φιλελεύθερο;

Σίγουρα αυτό παίζει ένα ρόλο αλλά να σε ρωτήσω κάτι: Εσείς σε άλλο σύστημα και κρατική προπαγάνδα μεγαλώσατε; Ή είχατε όλοι Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές γονείς;

Όχι σε καμία περίπτωση. Ειδικά η γενιά μας πιστεύω έχει δεχθεί την χειρότερη προπαγάνδα και την περισσότερη πλύση εγκεφάλου, απ’ όλες τις προηγούμενες.

Συμφωνώ. Γιατί, λοιπόν, εσείς και πόσοι άλλοι βγήκαν διαφορετικοί; Γιατί εσείς δεν γίνατε σαν όλους τους άλλους; Γιατί δεν γίνατε κυριλέ δημοκράτες και αριστεροί; Παιδιά του φιλελευθερισμού και του νεοαστικού τρόπου ζωής; Να σας νοιάζει μόνο ο υλικός ευδαιμονισμός, η καλοπέραση και το κυνήγι του χρήματος; Τι πήγε «στραβά» με ‘σας;

Θα σου απαντήσω εγώ: το Αίμα! Έχετε, έχουμε διαφορετικό Αίμα. Είμαστε Έλληνες! Και έτσι μοιραία μας ενοχλούν όλα όσα γίνονται στην Πατρίδα μας.

Ξεχειλίζουμε από οργή, αγανακτούμε και θέλουμε να σταματήσουμε με κάθε τρόπο και μέσο αυτή την παρακμή, αυτό το κατάντημα. Δεν μπορούμε να μείνουμε άπραγοι, ούτε ν’ αλλάξουμε μυαλά. Όσο κι αν προσπαθούν γι’ αυτό οι εντολοδόχοι του κράτους. Από δασκάλους και τραγόπαππες, μέχρι μπάτσους και δικαστές. Το Αίμα είναι Πνεύμα, Ήθος και Ένστικτο. Και το δικό μας λέει μονάχα ένα σύνθημα: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!».

Οπότε υπάρχει φυλετική συνέχεια, απλά είμαστε λίγοι; Ή όπως λένε κάποιοι δεν υπάρχει άμεση φυλετική σύνδεση με το αρχαίο παρελθόν μας;

Δεν θα κακολογήσω όσους το λεν αυτό από αγανάκτηση, βλέποντας ότι δεν αντιδρά κανείς για όσα γίνονται σε τούτη τη γη εκτός από μια χούφτα ανθρώπων. Και θέλω μάλιστα να πω και κάτι που θα ξενίσει πολλούς, αλλά καλώς ή κακώς είναι η αλήθεια: Υπάρχουν και σε άλλους χώρους Έλληνες! Έλληνες οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν πιστεύουν στο Έθνος γιατί το έχουν ταυτίσει λανθασμένα με το κράτος και τον κακό Έλληνα που υπάρχει παντού γύρω μας. Έχουν καλλιεργήσει μέσα τους απύθμενο μίσος για κάθε τι εθνικό και αναλώνονται είτε σ’ έναν στείρα αντιδραστικό αναρχισμό, είτε ζουν για πάρτι τους και μόνο ασχολούμενοι με γήπεδα, πολεμικές τέχνες, την νύχτα ή την όποια άλλη εργασία τους.

Μην ακούτε τους διάφορους σκατόχρωμους ακροδεξιούς που λένε: «μόνο εμείς είμαστε Έλληνες και μόνο εμείς αξίζουμε». Εσείς «Σύντροφοι» ούτε είστε, ούτε αξίζετε. Υπάρχει αρκετό ζωντανό ελληνικό Αίμα σε πολλούς χώρους. Κάποιοι όμως φροντίζουν για να το απωθούν συστηματικά απ’ τον δικό μας. Και αυτοί φυσικά δεν είναι οι εχθροί, αλλά οι υποτιθέμενοι φίλοι…

Το μεγάλο στοίχημα για εσάς πλέον, την νέα γενιά, είναι να μπορέσετε με σωστή προπαγάνδα να τραβήξετε τέτοιους ζωντανούς ανθρώπους στις δικές μας τάξεις. Να τους κάνετε να αποκτήσουν εθνική συνείδηση. Να αντιληφθούν την φυλετική συνέχεια και αξία του Αίματος. Να καταλάβουν πως στην ουσία είμαστε ίδιοι κι ας έχουμε τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Η αγανάκτηση μας με το κράτος και τον νεοέλληνα είναι ίδια. Το Έθνος είμαστε εμείς, οι ζωντανοί. Οι μαχητές, οι ασυμβίβαστοι και οι «τρελοί». Οι Επαναστάτες!

Οπότε για να επιστρέψω στην αρχή του ερωτήματος σου, ναι υπάρχουν ακόμα Έλληνες άμεσοι απόγονοι των αρχαίων, αλλά ναι είναι λίγοι. Είμαστε μειοψηφία. Και ναι ο βολεμένος νεοέλληνας έχει μπάσταρδη καταγωγή και όχι δεν θα πολεμήσουμε γι’ αυτόν, αλλά για εμάς. Τους τελευταίους πραγματικούς φορείς του Αίματος!

Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια και όποιος θέλει να πάρει κάποιες αποφάσεις καλό είναι να την αντιμετωπίσει κατάματα. Τουλάχιστον αναμεταξύ μας να μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλο μας. Ας αφήσουμε τον ρομαντισμό για την εξωτερική προπαγάνδα…

Ομολογώ πως είναι η πρώτη φορά που ακούω αυτή τη θέση και σίγουρα είναι απόλυτα ειλικρινές και τίμιο εκ μέρους σου που το λες δημόσια. Ας πάρει λοιπόν ο καθένας, όπως είπες, τις αποφάσεις του!

Ποιό ήταν το αρχικό έναυσμα για να ασχοληθείς με την Ιδέα;

Την αρχή για μένα αποτέλεσε η αθρόα εισβολή των Αλβανών από το 91 και μετά, όπως και τα μαζικά συλλαλητήρια για την Μακεδονία το ’92. Ακόμα μαθητής τότε, χωρίς απολύτως καμία συναίσθηση της εθνικής μου συνείδησης, ένιωσα πως η Πατρίδα μου απειλείται και πως κάτι πρέπει να κάνω. Ένιωσα ότι δεν γίνεται να παρακολουθώ τις εξελίξεις άπραγος. Ενώ παράλληλα αγανακτούσα με τους γύρω μου που κοιτούσαν απαθείς τα γεγονότα. Έτσι πήρα την απόφαση να οργανώσω μια συμβολική κατάληψη στο σχολείο για να δείξουμε ότι ως μαθητές αντιδρούμε στην ξένη εισβολή.

Πόσο τυχαίο είναι ότι 20 περίπου χρόνια μετά, πολλοί από εμάς, ξεκίνησαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Μέσα από τις πανελλαδικές καταλήψεις για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα;

Καθόλου! Είναι το κοινό μας Αίμα που αντιδρά και μάχεται. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο υπάρχουμε εμείς, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει!

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ρωτήσω ποια είναι η πιο ριψοκίνδυνη δράση που έχεις κάνει;

Δεν συνηθίζω να ευλογώ τα γένια μου, ούτε και θέλω να προβάλω έναν συγκεκριμένο τύπο δράσεως. Έχω να πω όμως ότι, το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς είναι να αντιμετωπίσει τους φόβους του. Να ξεπεράσει τις μικροαστικές ταμπέλες που βάζει η κοινωνία και να βγει έξω με το πρόσωπο του να φωνάξει για τις Ιδέες του, γνωρίζοντας το ενδεχόμενο να μην γυρίσει σπίτι του και να βρεθεί κλεισμένος σε ένα τμήμα ή ακόμα χειρότερα σε ένα κελί.

Πολλοί θεωρούν πως το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς είναι η παρανομία. Μια δράση μέσα στη νύχτα, σε ένα ερημικό στενό, έξω από μια άδεια κατάληψη δεν θέλει και πολλά αρχίδια. Το να βγεις όμως και να εκτεθείς, γνωρίζοντας πως εκείνη τη στιγμή μπορεί να χάσεις τα πάντα, θυσιάζοντας εφ’ όρους ζωής την ανωνυμία σου, τότε αυτό σίγουρα θέλει πολλά.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος δράσης, λοιπόν;

Ο σωστός τρόπος είναι αυτός που περιέγραψα στην αρχή. Η ανωνυμία, η απόσταση από τον χώρο και η αυτό-οργάνωση. Υιοθέτησε ένα ψευδώνυμο, γίνε σκιά και πολέμα μέσα απ’ αυτές. Γίνε λύκος μοναχικός. Φτιάξε την αγέλη σου και σιγά σιγά πολέμα!

Όταν ο πόλεμος αποδώσει καρπούς τότε βάλε ιεραρχία στην αγέλη σου. Προχώρησε σε μεγαλύτερα πράγματα, όπως μια πορεία. Τότε σταδιακά κάποιοι απ’ την ομάδα θα πρέπει να θυσιάσουν την ανωνυμία τους και να βγουν μπροστά. Να ηγηθούν και να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες αυτού. Θετικές και αρνητικές. Διαφορετικά η ομάδα θα μείνει για πάντα στην αφάνεια και δεν θα μπορέσει να έχει επίδραση στην κοινωνία. Διότι ο βασικός στόχος θα πρέπει πάντα να είναι η αλλαγή ενός μέρους αυτής. Των ζωντανών! Μόνο έτσι και μόνο μέσα από αυτήν και με την βοήθεια της θα έρθει η πολυπόθητη ανάληψη της αρχής. Όποιος νομίζει ότι δέκα ή εκατό ή έστω χίλιοι αρκούν, είναι γελασμένος.

Άρα πιστεύεις στην πολιτική;

Πιστεύω ότι στο τέλος του δρόμου, αν όλα έχουν γίνει σωστά και όντως έχει χτιστεί ένα πανελλαδικό κίνημα, πως τότε ναι πρέπει να ακολουθηθεί ο δρόμος των εκλογών διότι μόνο αυτός θα θωρακίσει το Κίνημα και θα το προστατεύσει. Ενώ θα του προσφέρει και την απαραίτητη χρηματοδότηση για να γιγαντωθεί.

Προσοχή όμως! Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι διάφοροι «αρχηγοί» του χώρου -τρομάρα τους- είναι ότι πάνε κατευθείαν στο τέλος. Στον κομματικό σχηματισμό. Κι αυτό γιατί πίσω απ’ τις βαρύγδουπες «ιδέες» τους κρύβεται το μικρόβιο της πολιτικής. Η φιλοδοξία για την μικροαστική «καταξίωση», μαζί με το πολυπόθητο φούσκωμα στην τσέπη…

Θεωρώ περιττό, για τους ανθρώπους που συνομιλώ και διαβάζουν αυτές τις γραμμές, να επεκταθώ στο γιατί δεν πρέπει κανείς να ακολουθήσει τον άθλιο και προδοτικό δρόμο της Χρυσής Αυγής ή στο τι πήγε λάθος. Για νοήμονες ανθρώπους αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.

Συνεπώς δεν πιστεύεις σε μια μαζική εξέγερση, όπως ζητάνε κάποιοι;

Σαφώς και όχι. Και αυτό δεν είναι λόγω «σωφρονισμού» ή στροφής στην πολιτική ορθότητα, όπως είμαι σίγουρος ότι θα πουν πολλοί, αλλά απλής λογικής. Ζούμε στο 2020 κύριοι, όχι στο 1914 ή ‘32. Ελάτε λίγο στην πραγματικότητα και αφήστε τους ρομαντικούς αγώνες που σας έταξαν διάφοροι ευτραφείς αρχηγίσκοι, στην άκρη. Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα μας για να τον θυσιάσουμε σε απερίσκεπτες ενέργειες και δράσεις αυτοκτονίας. Εκτός αυτού, πρακτικά δεν είναι καν εφικτό, ούτε ο λαός είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Το μόνο που ζητάει είναι ηρεμία, τάξη και ασφάλεια.

Δείτε μόνο τι έγινε στη Γαλλία, με πιο μαζικό κίνημα εξέγερσης που ξέσπασε τον 21ο αιώνα στην Ευρώπη. Το σύστημα αν και άργησε, λόγω της αυτό-οργάνωσης του κόσμου, εν τέλει κατάφερε να εντοπίσει τους διοργανωτές και έναν προς έναν να τους βάλει στη φυλακή. Ο κόσμος φοβήθηκε και κουράστηκε. Μέσα, όπως και προοπτική, για την κατάληψη της εξουσίας δεν υπήρχαν. Οπότε τα Κίτρινα Γιλέκα επέστρεψαν και πάλι στην καθημερινότητα τους.

Αν δεν αλλάξει η κοινωνία, ώστε να έχει διαφορετικά θέλω, καμία εξέγερση δεν μπορεί να την αφυπνίσει. Το αντίθετο, θα την φοβίσει. Και τότε ο ίδιος σου ο γείτονας και συγγενής θα σε καταδώσει στις αρχές. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι, οι αλλαγές σε μια κοινωνία επιτυγχάνονται σε καιρό ειρήνης, όχι πολέμου! Στον πόλεμο και στην όποια κρίση, όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα, λειτουργεί το δόγμα του σοκ. Ο άνθρωπος κατακλύζεται με φόβο, κλειδώνει, και τότε επικρατεί το συνήθειο. Κάνει αυτό που έχει συνηθίσει να κάνει απ’ την πρώτη μέρα που γεννήθηκε. Και τι είναι αυτό στην προκειμένη περίπτωση; Να υπακούει στις εντολές του κράτους. Δείτε τι γίνεται παντού γύρω μας. Εκατομμύρια Έλληνες γαντζωμένοι στις οθόνες τους περιμένουν την οδηγία, την εντολή του αφέντη. Τι νομίζετε θα γίνει αν διαταράξουμε την «ειρήνη» τους; Θα στραφούν από κοινού με το κράτος εναντίον μας.

Αυτό ήταν κάτι που αντιλήφθηκε καλύτερα απ’ όλους η αριστερά. Αρχής γενομένης απ’ τον Ιταλό διανοητή και πρώτο θεμελιωτή του Πολιτιστικού Μαρξισμού, Αντόνιο Γκράμσι. Της ιδέας ότι η ιδεολογία του μέσου πολίτη αλλάζει μέσω της στοχευμένης και εμβόλιμης προπαγάνδας, εν καιρό ειρήνης, μέσα από την παιδεία, τα ΜΜΕ και την τέχνη. Αυτός είναι και ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε κι εσείς σήμερα.

Πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε προπαγανδιστικά την παρούσα κατάσταση;

Για να την εκμεταλλευτείτε θα πρέπει πρώτα να την κατανοήσετε. Ας δούμε, λοιπόν, τι άλλο κάνει ο λαός όταν βρίσκεται σε καθεστώς φόβου, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή:

Αρχικά υπακούει, προσμένοντας το «φάρμακο». Αν το λάβει, τότε επιστρέφει στην κανονικότητα με μια ενισχυμένη πίστη στο σύστημα. Αν όμως παραταθεί ο φόβος, η αγωνία, η δυστυχία και η πείνα του, τότε αρχίζουν να ξυπνούν τα ένστικτα του. Αρχίζει να ξυπνά το Αίμα του και να επιβάλλεται στην πολιτικά ορθή λογική του. Τότε ξυπνάει και η Οργή!

Αρχίζει να απειλείται η ζωή του. Αρχίζει να σκέφτεται, να δρα! Σταματάει να καταναλώνει αλόγιστα τα προϊόντα του Καπιταλισμού. Φυτεύει, ζυμώνει, καλλιεργεί. Συγκεντρώνει την οικογένεια του και φεύγει απ’ την πόλη. Επιστρέφει στην Φύση! Την ύπαιθρο, την πατρογονική εστία. Κλείνει τα σύνορα του. Δεν θέλει πια ξένους, παρά μόνο τους ομοίους του. Ξυπνάει μέσα του το αρχέγονο εθνοφυλετικό συναίσθημα, η φυσική του Ιδεολογία.

Ζητάει ολοκληρωτικά μέτρα! Όμως βλέπει πως οι πολιτικοί επιμένουν στον αντιρατσισμό, την ανοχή και την «Δημοκρατία». Τότε γεννιέται μέσα του η αμφισβήτηση. Αναθεωρεί όσα του έμαθαν και όσα τον έβαλαν να κάνει. Αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι τόσα χρόνια ήταν το θήραμα στην ζούγκλα που ο ίδιος έχτισε. Και τότε αρχίζει να ξυπνά, να αφυπνίζεται!

Όσοι φτάσουν σε αυτό το σημείο θέλουν μόνο ένα πράγμα: Συναγωνιστές!

Κι έτσι μονομιάς τα θέλω μας συναντώνται. Προσοχή, όμως, ο χρόνος είναι λίγος. Αν δεν βρει συμμαχητές τότε θα απογοητευτεί, κι ακόμα κι αν κρατήσει τις νέες του ιδέες θα το κάνει κρυφά. Αποτραβηγμένος από πολιτικές συζητήσεις και δράσεις. Θα ζει φαινομενικά σαν όλους τους άλλους και τότε κάποιοι «πατριωταράδες» θα τον βαφτίσουν «σωρό». Θα τον δουν σαν έναν με όλους τους άλλους. Αυτό είναι και το μεγάλο μας σφάλμα.

Οι ζωντανοί είναι εκεί έξω, εσείς δεν έχετε παρά να τους βρείτε!

Αναφέρθηκες προηγουμένως, έμμεσα, στον εγκλεισμό σου. Θα ήθελα να σε ρωτήσω για αυτόν. Πως ήταν κι αν αποκόμισες κάτι απ’ όλο αυτό;

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι ένα κεφάλαιο που αν ανοίξει θα μονοπωλήσει την συζήτηση μας. Κάποια στιγμή θα βγει ένα βιβλίο που θα αναφέρει τα γεγονότα λεπτομερώς, μαζί με τα προηγηθέντα, που ιδίως στους παλιούς θα αρέσει πολύ. Αυτό που θέλω να πω γενικότερα είναι πως αν δεν κάτσεις πολύ καιρό μέσα, είναι μια πολλή δυνατή και διδακτική εμπειρία. Αν έχεις καθαρό σώμα και πνεύμα έχεις να πάρεις πολλά και να συνειδητοποιήσεις ακόμα περισσότερα. Για μένα ήταν μια περίοδος ρεαλισμού θα έλεγα, κατά την οποία μπόρεσα να δω πιο καθαρά από ποτέ πολλά πράγματα. Προσωπικά και ιδεολογικά.

Στα κάτεργα της δημοκρατίας βλέπεις ίσως για πρώτη φορά το αληθινό της πρόσωπο. Από την σύλληψη, τις ανακρίσεις, τις μεταγωγές, τις δίκες, μέχρι τους δικηγόρους, τους υπαλλήλους της φυλακής και τους κρατούμενους. Περνάς μέσα απ’ τις πιο υψηλές και χαμηλές βαθμίδες αυτού του σάπιου κράτους. Τότε αντιλαμβάνεσαι σε πόσα απ’ όσα έλεγες και πίστευες είχες δίκιο, καθώς και πόσα άλλα είχες υποτιμήσει. Μα πιο πολύ απ’ όλα αντιλαμβάνεσαι την αξία των δικών σου ανθρώπων και το ύψος της Ιδέας μας. Διότι κακά τα ψέματα αν δεν ζήσεις κακουχίες δεν μπορείς να νιώσεις και να εκτιμήσεις στ’ αλήθεια την βαρύτητα και την αξία του Αίματος. Από την οικογένεια σου μέχρι τους λίγους καλούς και πιστούς Συναγωνιστές και φίλους που θα σταθούν πλάι σου σε μια δύσκολη στιγμή.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω την Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία για το πολύτιμο δώρο που μου έκανε. Και της υπόσχομαι πως, αν ποτέ τα φέρει έτσι η ζωή, εγώ δεν πρόκειται να φυλακίσω κανέναν τους. Δεν θα τους κάνω αυτό το δώρο. Όχι, θα είναι έξω στον καθαρό αέρα να δουλεύουν για την Πατρίδα. Γιατί όπως σωστά είχαν πει κάποιοι παλαιότεροι ημών: «Η εργασία απελευθερώνει!».

Μετά απ’ όλα αυτά τα χρόνια, μετά από τόσες κακουχίες και ορισμένες προδοσίες που βίωσες, υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχεις μετανιώσει;

Έχω μετανιώσει για ορισμένα πράγματα ναι, αλλά κυρίως έχω μετανιώσει γι’ αυτά που δεν έκανα. Έχω μετανιώσει για την υπομονή που έδειξα σε πρόσωπα και καταστάσεις. Για ανθρώπους που εμπιστεύτηκα και έδωσα το Αίμα μου. Για κεφάλια που δεν άνοιξα. Η υπομονή και η πίστη μου σε κάποιους ήταν το μεγάλο μου σφάλμα!

Ατομικά, έχω μετανιώσει για το ότι δεν προστάτευσα τον εαυτό μου ως όφειλα απέναντι στο σύστημα. Δεν είχα όμως ούτε μέντορες, ούτε αρχηγούς όταν ξεκίνησα. Ήμουν εγώ και το πάθος μου για δράση. Οι εφηβικές μου ορμές και η ακλόνητη πίστη μου στο Έθνος. Ο παρορμητισμός και η έλλειψη φόβου ενός νέου.

Σήμερα έχω μάθει από αυτά τα λάθη της νιότης και γι’ αυτό έχω αφοσιωθεί στην πνευματική, ιδεολογική και επιχειρησιακή καθοδήγηση των νέων. Θέλω οι νέες γενιές, που αποτελούν και το μέλλον της Ιδέας, να μην κάνουν τα ίδια σφάλματα με εμάς. Να προφυλάξουν τον εαυτό τους ώστε να έχουν μέλλον. Γιατί αν δεν έχουν αυτοί δεν θα έχει ούτε η Ιδέα.

Μια ιδέα δεν είναι τίποτα χωρίς ζωντανούς εκφραστές. Αν υπάρχει μόνο σε βιβλία τότε έχει ήδη θαφτεί μαζί με την ιστορία της.

Για την ενίσχυση της προσπάθειας των νέων, εξειδικευμένα πάνω στο κομμάτι της ασφάλειας. Ατομικής και συλλογικής. Έχει γραφεί ένα εγχειρίδιο ασφαλείας. Ένα εγχειρίδιο ορθής εθνικιστικής δράσης και πρακτικής, το οποίο είναι ήδη γνωστό σε επιλεγμένα άτομα και εν καιρό θα γίνει και ευρέως διαθέσιμο.

Ο φόβος θεωρείς ότι σε συντηρεί ή σε αποδυναμώνει;

Ο φόβος σε σκοτώνει! Ο φόβος είναι ο κυριότερος μας εχθρός. Ο φόβος είναι η νούμερο ένα αιτία για το ότι πολλοί σήμερα δεν βγαίνουν έξω να διεκδικήσουν πράγματα. Και φυσικά ο φόβος έχει βαθιά ρίζα μέσα μας λόγω της στρεβλής και παραφυσικής κοσμοθεωρίας, της αυτοκτονικής εσχατολογίας την οποία έχουν περάσει εδώ και αιώνες στο Πνεύμα μας. Μιλάω φυσικά για τον Χριστιανισμό…

Εις ότι αφορά όμως την δράση, αυτό που χρειάζεται δεν είναι φόβος, αλλά ρεαλισμός και Γνώση. Δυστυχώς οι έως τώρα γενιές έμαθαν στους νέους μόνο τον στείρο φανατισμό. Μιας και αυτό βόλευε τους από πάνω. Σήμερα πρέπει να πρυτανεύσει η Λογική και μετά το πάθος. Καλώς ή κακώς ζούμε σε καιρούς όπου η δύναμη του συστήματος και τα μέσα που διαθέτει είναι τεράστια. Εκτός αυτού ζούμε σε μια ιδιοτελή κοινωνία γεμάτη ρουφιάνους. Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κάνει τους ανθρώπους επιδειξιομανείς. Θέλουν να δημοσιεύουν τα πάντα, χαμένοι στην ματαιοδοξία τους και στην προσμονή διαδικτυακών φίλων, ακολούθων και χειροκροτημάτων…

Ο νέος Συναγωνιστής, σήμερα, πρέπει να πάει κόντρα στη μόδα και στο ρεύμα της εποχής. Θα πρέπει να επιδείξει μια πρωτοφανή, για την ηλικία του, σοβαρότητα και να δράσει με σύνεση και Μέτρο. Δυστυχώς οι «καλές» εποχές πέρασαν. Είναι, όμως, καιρός να έρθουν οι ουσιαστικές εποχές. Και είμαι βέβαιος πως με σωστή δουλειά θα εκκολαφθεί ένα νέο Κίνημα με βάθος και ποιότητα που θα μπορέσει πραγματικά να επηρεάσει τον μέσο Έλληνα που ψάχνει απεγνωσμένα λύσεις, απαντήσεις και ανθρώπους να ακολουθήσει!

Πιστεύεις ότι υπάρχει μέλλον για την Ιδέα μας;

Όσο υπάρχει το Αίμα θα υπάρχει και η Ιδέα. Μόνο όταν τελειώσει το Αίμα θα χαθεί κι αυτή. Το μεγάλο στοίχημα είναι να αποκτήσει και πάλι κινηματικό παρόν. Τότε θα έχει και πραγματικές ελπίδες για την κοινωνική επικράτηση.

Όσοι απογοητεύονται από την μικρή απήχηση της Ιδέας μας θα πρέπει να κοιτάξουν κατάματα την αλήθεια και να αντιληφθούν ότι αυτό που φταίει πρώτιστα δεν είναι ο λαός, αλλά αυτοί οι ίδιοι οι υποτιθέμενοι εκφραστές της. Ούτε η Ιδέα καθαυτή είναι «ακραία» ή εσφαλμένη ώστε να ψάχνουν οι διάφοροι «διανοητές» του «χώρου» πως να την κόψουν και να την ράψουν στα μέτρα τους. Πως να την «ωραιοποιήσουν» και να την «εξαγνίσουν» κατά τα δικά τους ήθη και πρότυπα. Πως να την κάνουν πιο πολιτικώς ορθή για να γίνει -όπως νομίζουν- πιο αρεστή!

Δεν μπορούν να αντιληφθούν το νόημα, το βάθος και την δυναμική της. Την αρχαία ελληνική ηθική της. Οι περισσότεροι δεν έχουν ανοίξει καν πέντε βιβλία αρχαίας ελληνικής γραμματείας για να δουν τον υπαρκτό εθνικοσοσιαλισμό, την φυλετική μυθολογία και φιλοσοφία του Γένους μας. Ακόμα πιστεύουν πως η κοσμοθεωρία μας αποτελεί γερμανικό προϊόν, εισαγόμενο λόγω έλλειψης εγχώριας διανόησης…

Είστε αμόρφωτοι κύριοι, λυπάμαι. Δεν ξέρετε καν την ιστορία του έθνους του οποίου λέτε ότι αγαπάτε. Ο μέσος αριστερός γνωρίζει περισσότερα για την αρχαία Ελλάδα από τον μέσο πατριώτη-εθνικιστή που ξέρει μόνο από μπουζούκια, σταυρούς και στοίχημα. Και είναι χαμένος κάπου μεταξύ «Σίγκλ Χάιλ» και «Κύριε ελέησον». Αυτή είναι η κατάντια μας!

Οπότε ας μην απορούμε και μην γινόμαστε μισάνθρωποι επειδή ο λαός δεν μας ακολουθεί. Ας αλλάξουμε πρώτα τους δικούς μας εαυτούς, κάνοντας την μεγάλη εσωτερική επανάσταση για την οποία μίλησε ο Περικλής Γιαννόπουλος, ας αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας ώστε να ταιριάζει με τις ιδέες μας και μετά ας προγκήξουμε τον γείτονα που κοιτάει το συμφέρον του και όχι την Πατρίδα!

Όσο εμείς πρεσβεύουμε ιδέες μόνο σε γραπτά και σε βαρύγδουπες ομιλίες μέσα σε κλειστά γραφεία, ενώ τον υπόλοιπο καιρό ζούμε ζωές το ίδιο φιλελεύθερες και ιδιοτελείς όπως όλοι οι υπόλοιποι -βουτηγμένοι στον Καπιταλισμό, τα κλαρίνα και τις αλλοδαπές-, μην περιμένετε καμία αλλαγή.

Πόσους Εθνικιστές γνωρίζετε να αποτελούν πρότυπα για την οικογένεια, την κοινότητα ή τον χώρο εργασίας τους; Πόσους γνωρίζετε να συμμετέχουν σε δημοτικά συμβούλια, εργατικά σωματεία ή συνελεύσεις κατοίκων; Πόσους γνωρίζετε να έχουν δημιουργήσει καν οικογένειες; Να έχουν παιδιά και να επιτελούν τον βασικό σκοπό της κοσμοθεωρίας μας, την διαιώνιση του Αίματος;

Αυτά τα ζητήματα θα έπρεπε να μας απασχολούν περισσότερο από κάθε τι άλλο. Έτσι ώστε ακόμα κι αν δεν γιγαντωθεί κινηματικά η Ιδέα, να υπάρχουν τουλάχιστον μικρές φυλετικές κοινότητες, μικροί ιδεολογικοί πυρήνες πνευματικής, ηθικής και πολιτισμικής αντίστασης ανά την Ελλάδα.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μεγαλύτερο σφάλμα της προηγούμενης γενιάς Εθνικιστών;

Το μεγαλύτερο μας σφάλμα ήταν που δεν οριοθετήσαμε την Ιδέα στον σύγχρονο κόσμο. Μακριά από γερμανισμούς και άλλες φαντασιώσεις. Δεν υπήρξε τόσα χρόνια ένα σαφές σύγγραμμα το οποίο να αναλύει σε βάθος την κοσμοθεωρία μας και να εξηγεί το πώς μπορεί να εφαρμοστεί στο σήμερα. Αντιθέτως πήραμε λίγο αρχαία Ελλάδα, λίγο ναζισμό και πολύ χριστιανισμό, μαζί με λίγο Χούντα -Μεταξά και λίγο Φασισμό- τα μπλέξαμε όλα μαζί και βγάλαμε τον εμετό που λέγεται σύγχρονη ελληνική αστική ακροδεξιά. Το παραμάγαζο της ΕΥΠ και της ΝΔ…

Τόσα χρόνια δεν αναγνωρίσαμε καν τον βασικό ιδεολογικό και ηθικό μας εχθρό. Μείναμε προσκολλημένοι σε ένα μετεμφυλιακό, πλήρως ανιστόρητο, κυνήγι κόκκινων μαγισσών. Γίναμε μπατσόφιλοι, στρατόκαυλοι και χειροφιλητές αρχιερέων. Τελευταία και αμερικανόφιλοι! Γίναμε από μόνοι μας το πιο πιστό σκυλί του κράτους και των υπηρεσιών του.

Ποιος είναι λοιπόν ο βασικός ιδεολογικός μας εχθρός;

Όπως προείπα ο κυριότερος εχθρός μας είναι ο Φόβος. Ο Φόβος που έχει καλλιεργηθεί μέσα μας εδώ και αιώνες από συγκεκριμένες ιδεολογίες, μικροαστικές αντιλήψεις και ιστορικά γεγονότα. Και ο βασικός θεμελιωτής του φόβου, όπως και της ανοχής η οποία φέρνει την απραγία μπρος την προδοσία, είναι ο Χριστιανισμός! Αυτό το σημιτικό δόγμα που ενστάλαξαν δια της βίας στην Πατρίδα μας μετά από αιώνες διωγμών και εθνοκαθάρσεων.

Ο Χριστιανισμός είναι ο πνευματικός καρκίνος του λευκού ανθρώπου. Απότοκος του έμφυτου φόβου της σημιτικής ψυχοσύνθεσης. Αυτοκτονικός, παρανοϊκός, ανήθικος και αντι-φυσικός. Καταστροφικός για κάθε Έθνος.

Σήμερα, όμως, οι νεοέλληνες και οι διάφοροι «ταγοί» του χώρου επιμένουν να λεν’ πως Έλληνας=Χριστιανός. Ακόμα και αυτοί που γνωρίζουν δεν λένε την αλήθεια για να μην στεναχωρήσουν το ποίμνιο και χάσουν έτσι την «εμπορικότητα» τους…

Αντί να συνεχίσουμε την σκέψη και τον πολιτισμό που παρήγαγαν ορισμένοι σπουδαίοι άνδρες του περασμένου αιώνος, εκπέσαμε στον μιμητισμό σπουδαίων, πλην όμως, ξένων ανδρών και ιδεολογιών, έως που φτάσαμε στο κατώτατο σημείο της αισχράς πολιτικής. Γινόμενοι αντί για διανοητές, «πολιτικιές» (εταίρες).

Ενδεικτικά και μόνο αναφέρω τους: Γιαννόπουλο, Δημόπουλο, Βεζανή, Λιαντίνη, Συκουτρή, Σεφέρη, Παλαμά, Παπαδιαμάντη, Σουρή κ.α. Σαφώς και με ορισμένους εξ αυτών έχουμε επιμέρους ιδεολογικές διαφορές, πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι στο κέντρο της σκέψης τους είχαν τον Έλληνα και μόνο αυτόν.

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει αρκετή θρησκοληψία και ξενομανία στον «χώρο» ενώ παλιότερα δεν ήταν έτσι.

Σε όλα τα εθνικιστικά βιβλία του «χώρου» της δεκαετίας του ‘80, παρ’ όλες τις ελλείψεις τους, θα βρείτε την λέξη ιουδαιο-χριστιανισμός. Αυτό σήμερα δεν υπάρχει πουθενά. Αντί να εξελίξουμε την σκέψη μας, αντί να σκάψουμε ακόμη βαθύτερα στο Αίμα μας, γυρίσαμε πίσω. Πολύ πιο πίσω. Κι έτσι σήμερα ο Εθνικιστής είναι ένα βήμα πριν τα ράσα. Τελικά μάλλον κάποιοι είχαν όντως καημό να αποκτήσουν ποίμνιο και ένα παγκάρι γεμάτο χρυσό.

Γι’ αυτό και αποκρύπτουν τα διαχρονικά εγκλήματα των χριστιανών στην Ελλάδα. Δεν τολμούν να πουν ότι οι πρώτοι χριστιανοί ήταν Εβραίοι οι οποίοι εποίκησαν την ρωμαιοκρατούμενη Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο που την εποικούν σήμερα οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Οι περίφημες επιστολές «προς Κορινθίους», φερειπείν, είναι οι επιστολές του «Παύλου» προς μια εβραϊκή Συναγωγή στην Κόρινθο κι όχι προς κάποιους Έλληνες πρωτοχριστιανούς όπως φαντάζονται οι περισσότεροι. Τον οποίο «Παύλο» οι Έλληνες αποκαλούσαν Σαύλο που θα πει: θηλυπρεπής με βάδισμα εταίρας!

Αντισταθήκαμε σε αυτή την εισβολή για τέσσερις ολόκληρους αιώνες μέχρι που ο «μέγας» Κωνσταντίνος απαγόρευσε δια νόμου και ροπάλου το όνομα Έλλην και επέβαλε σε όλους τους υπηκόους το προσωνύμιο Ρωμιός και έτσι γίναμε όλοι ένα.

Οι χριστιανοί ήταν αυτοί που έσφαζαν όποιον τολμούσε να δηλώσει Έλληνας μέχρι και τον 9ο αιώνα. Οι χριστιανοί ήταν που πρόδωσαν την βασιλεύουσα συμμαχώντας με τον Μωάμεθ. Ο ίδιος τους ο πατριάρχης Σχολάριος που πρόσταξε τον άρχοντα της Πελοποννήσου να σκοτώσει με κάθε τρόπο τους «καταραμένους Έλληνες». Να τους κόψει τα χέρια και την γλώσσα! Οι παπάδες τους ήταν που αφόρισαν και αναθεμάτισαν την Επανάσταση μας, ευλογώντας τον Τούρκο κατακτητή. Οι ίδιοι ήταν που μας έβαζαν μεγαλύτερο χαράτσι απ’ ότι ο σουλτάνος. Οι χριστιανοί ήταν που κατέστρεψαν όλους τους αρχαίους μας ναούς. Από το μαντείο των Δελφών μέχρι την Ακρόπολη την οποία έκαναν ναό υπέρ της Παναγίας της «Αθηνιώτισσας»! Οι ίδιοι ήταν που έκαψαν την πλειοψηφία των αρχαίων μας συγγραμμάτων, όπως και την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, την κιβωτό της Γνώσης. Οι ίδιοι ήταν που απαγόρευσαν δια νόμου τους ολυμπιακούς αγώνες, τα αρχαία ελληνικά ονόματα και φιλοσοφία. Οι ίδιοι που καταδίκασαν τον Εθνοφυλετισμό ως αίρεση!

Τι απ’ όλα αυτά γνωρίζουν οι Έλληνες Εθνικιστές; Τίποτα. Πόσοι έχουν διαβάσει το Μανιφέστο της Ελληνικής Επανάστασης να δουν τι γράφει για την εκκλησία και τον «πατριωτικό» της κλήρο; Κανείς! Πόσοι γνωρίζουν ότι η Επανάσταση μας τεχνηέντως εορτάζεται στις 25 Μαρτίου για να συμπίπτει με τον εορτασμό της Εβραίας Μαριάμ τους και να συντηρείται έτσι ο μύθος του υπέρ «πίστεως» χαρακτήρα της;

Αν γνωρίζαμε την ιστορία μας δεν θα υπήρχε εκκλησία όρθια σ’ αυτόν τον ιερό τόπο! Θλίβομαι βαθύτατα για το κατάντημα μας. Γίναμε πνευματικοί δούλοι των Εβραίων. Από Λακεδαίμονες, δεισιδαίμονες, προσκυνητές ενός Ραβίνου. Είναι ντροπή μας!

Οπότε ένα πραγματικός Έλληνας δεν μπορεί να είναι χριστιανός;

Πως μπορούμε στ’ αλήθεια να είμαστε Έλληνες και να πιστεύουμε στην εσχατολογία των Εβραίων και να θέλουμε να ακολουθήσουμε τον «Νέο Ισραήλ»; Την λύτρωση δηλαδή των Εβραίων στην γη της «Επαγγελίας»; Που βρήκατε «Σύντροφοι», Έλληνες και Ελλάδα μέσα στις γραφές; Που είδατε τον αγώνα της ορθοδοξίας για το Γένος για τον οποίο μιλάτε συνεχώς;

Στα απομνημονεύματα του ο γιός της καλόγριας, ο αφορισμένος από την εκκλησία Καραϊσκάκης, ξεχωρίζει τους Έλληνες από τους χριστιανούς. Οι χριστιανοί δεν αναφέρονται πουθενά με εθνικό πρόσημο. Είναι ένα μίγμα φυλών με κοινή εβραϊκή πίστη. Μάλιστα περιγράφει σε ένα σημείο την ανάκριση τριών χριστιανών, οι οποίοι δούλευαν για τους Τούρκους, από τους άντρες του.

Ποιος ξέρει τα λόγια του επίσης αφορισμένου Κολοκοτρώνη στον Μητροπολίτη Άρτας: «Μη μου βροντάς το πόδι, γιατί βροντάω το σπαθί και σου κόβω το κεφάλι!»; Ποιος γνωρίζει το δημοτικό τραγούδι «Καλόγερας εκλάδευε» που γράφτηκε για τον θάνατο του αδερφού του Κολοκοτρώνη, Γιάννου, μετά το δόσιμο του στους Τούρκους από έναν χριστιανό καλόγερο και τον στίχο του που λέει: «τήρα καλά καλόγερε, να μην μας μαρτυρήσεις, σου κόβει ο Γιώργης τα μαλλιά και ο Γιάννος το κεφάλι»; Ο Κολοκοτρώνης πυροβόλησε τον καλόγερο στο στόμα…

Το πραγματικό όνομα του αποστόλου «Παύλου» σας, «Σύντροφοι», ήτανε Saul! Οι πρόγονοι μας τον έδιωξαν με τις κλοτσιές απ’ την αρχαία αγορά. Κι όταν πήγαν να τον δικάσουν στον Άρειο Πάγο προσπάθησε να τους πείσει για την ύπαρξη του Γιεσουά σας, λέγοντας τους πως αυτός είναι ο «Άγνωστος Θεός» – λατρευτικά μνημεία του οποίου είχαν χτίσει οι Στωικοί χρόνια πριν για να τιμούν όλους τους θεούς του κόσμου, καθώς πίστευαν ότι όλοι οι θεοί είναι διαφορετικές εκφάνσεις του ιδίου αρχικού θεϊκού όντος. Με ψεύδη και σπαθί γίνατε χριστιανοί κι ακόμα να το πάρετε χαμπάρι. Ακόμα να ανοίξετε αυτή τη ριμάδα την «αγία» σας γραφή να δείτε τι λέει μέσα ο «πανάγαθος» σας Σαβαώθ. Ούτε καν το όνομα του δεν γνωρίζετε!

Η Κοσμοθεωρία του Ελληνισμού πρεσβεύει το Φως, όχι το σκοτάδι! Δεν πενθεί, δοξάζει! Δεν παραδίνεται, μάχεται! Δεν φοβάται, δεν σκύβει το κεφάλι στον αφέντη, τον πιάνει απ’ τα μαλλιά και τον γκρεμίζει!

Η ετυμολογία της λέξης Άνθρωπος, σύμφωνα με τον Πλάτωνα, είναι: ἀναθρῶν ᾰ ὄπωπε (αυτός που αναλογίζεται αυτά που βλέπει). Το ον που έχει Νόηση. Που παρατηρεί, που στοχάζεται και πράττει. Και αυτό είναι που μας διαφοροποιεί από το ζώο. Οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι ολοκληρωμένοι άνθρωποι. Σηκώθηκαν απ’ την μητέρα γη, την Γαία, και κοιτώντας τον πατέρα Ουρανό έφτασαν ως τον Όλυμπο. Ο Έλλην είναι ο αέναος αναβάτης-κατακτητής, όχι ο μοιρολάτρης-προσκυνητής! Μόνο με το κεφάλι ψηλά θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε και πάλι νέες κορυφές. Όσο κοιτάμε κάτω θα γίνουμε και πάλι ένα με το χώμα και τα σκουλήκια, μέχρις ότου μας φάνε.

Γενάρχης μας, «Σύντροφοι», είναι ο Προμηθέας, όχι ο Αβραάμ. Εμείς έχουμε τις Δελφικές, όχι τις δέκα εντολές!

Πιστεύεις ότι ούτε η Ιδέα μας ταιριάζει με τον χριστιανισμό; Έστω σαν έναν πρόσκαιρο προπαγανδιστικό συμβιβασμό, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, μιας και η πλειοψηφία του λαού είναι χριστιανοί.

Αυτοί που τα λεν’ αυτά έχουν μόνη τους ιδεολογία το χρήμα και την ψηφοθηρία. Πίσω απ’ την «σωφροσύνη» τους κρύβεται η αμάθεια και η ματαιοδοξία της ψήφου. Μακριά από καιροσκόπους και ψεύτες!

Η Ιδέα είμαστε Εμείς! Η αρχέγονη ελληνική Ψυχή και Αίμα. Αν ο χριστιανισμός δεν ταιριάζει με το Πνεύμα μας, τότε προφανώς δεν μπορεί να ταιριάξει ούτε με την κοσμοθέαση μας!

Για όποιον γνωρίζει την ελληνική ιστορία και -έστω κατ’ ελάχιστο- την χριστιανική θεολογία, αυτό που υποστηρίζουν αυτοί που αναφέρεις, είναι αδιανόητο. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ότι ο Χριστιανισμός είναι πρόδρομος της Δημοκρατίας και του Κομμουνισμού; Δεν βλέπουμε τις κοινές τους θέσεις; Μάλλον όχι…

Τα δόγματα αυτά αποτελούν σάρκα από την σάρκα του. Έχουν την ίδια ισοπεδωτική, αντι-αξιοκρατική και αντι-εθνική βάση. Μια ψευδεπίγραφη αλληλεγγύη, ισότητα και φυσικά αγώνα για παγκόσμια κυριαρχία. Δεν αναγνωρίζουν έθνη, λαούς, φυλές, ιστορία και ατομική διαφορετικότητα. Όλοι είναι ίσοι υπό τον Θεό-Αφέντη-Πρωθυπουργό. Η βάση είναι ίδια, οι εκφάνσεις μόνο αλλάζουν.

Αν βάλεις σε ένα τραπέζι έναν δημοκράτη, έναν κομμουνιστή, έναν χριστιανό και έναν ακροδεξιό το μόνο για το οποίο θα τσακωθούν είναι το πώς θα μοιράσουν τα λεφτά!

Το διεθνιστικό δόγμα του χριστιανισμού είναι αυτή η περίφημη Νέα Τάξη Πραγμάτων που ακούτε τόσα χρόνια. Με τη διαφορά ότι η αρχή της έγινε δύο χιλιάδες χρόνια πριν. Και ο ακροδεξιός ακόμα κυνηγάει τον Τούρκο, τον Εβραίο και τον Σιωνιστή που, όπως λέει, θέλουν να του αλλοιώσουν την Πίστη και το Έθνος! Την ίδια στιγμή που μοιράζεται τα ίδια ιερά κείμενα και τον ίδιο θεό μαζί τους και είναι έτοιμος να τους αποδεχθεί ως ίσους αρκεί να βαπτιστούν και να μιλήσουν ελληνικά! Λυπάμαι αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Συνεπώς επιστροφή στις ρίζες;

Επιστροφή στον ελληνισμό, επιστροφή στον Έλληνα. Επιστροφή στην πραγματικότητα, στην αλήθεια και στην αρχέγονη, ηρωική μας Ηθική. Στον ελεύθερο, πρωτοπόρο, κατακτητή – αντάρτη, μαχητή, μα και φιλόσοφο, δάσκαλο και πρώτο εκπολιτιστή Έλληνα! Πρέπει να γίνουμε πνευματικώς, ηθικώς, σωματικώς και αισθητικώς Έλληνες ξανά. Να πρεσβεύουμε την Σοφία και την Ρώμη. Την Αρετή και την Τόλμη. Το Θάρρος και την Ηθική. Το Κάλλος και την Δικαιοσύνη.

Το Πνεύμα και το Αίμα της Φυλής μας ναίει ακόμα μέσα μας, «αθέλητα κρυμμένο», όπως έγραψε ο Παλαμάς!

Τελειώνοντας την συνέντευξη αυτή η οποία νομίζω έδωσε πάρα πολλές απαντήσεις και στόχους στους νέους Συναγωνιστές, θέλω να σε ρωτήσω αν η παρουσία σου στον χώρο έχει φτάσει στο τέλος της ή αν θα σε δούμε και πάλι στον δρόμο, καθώς και το μήνυμα σου προς τους νέους.

Όπως είπα και πριν, το μέλλον ανήκει στην νέα γενιά. Εμείς αν μπλεχτούμε στα πόδια της μόνο κακό θα της κάνουμε κι ας μην το πιστεύει. Ο δικός μας ρόλος πλέον είναι να αποτελέσουμε μίαν άλλη «Γερουσία» η οποία θα συμβουλεύει και θα προστατεύει.

Το μήνυμα μου προς όσους νέους διαβάζουν αυτές τις γραμμές είναι να σκεφτούν πριν δράσουν και πριν ενταχθούν οπουδήποτε. Να αναλογιστούν το γιατί. Αν η απάντηση εμπεριέχει οτιδήποτε άλλο πέρα από την αγάπη και την θέληση για αυτοθυσία για το Αίμα και την Γη μας τότε να φύγουν μακριά μίαν ώρα αρχύτερα. Οι προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες του καθενός δεν έχουν θέση στον δικό μας χώρο.

Σκέψου και μετά δράσε. Αναλογίσου πόσα είσαι διατεθειμένος να χάσεις. Αν για σένα το Εμείς είναι πάνω απ’ το Εγώ, τότε είσαι στον σωστό δρόμο. Πολέμα!

Τιμή και Δόξα στους Πεσόντες, ζήτω η Αιωνία Ελλάς!

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s