Ποιά είναι τέλος πάντων αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων;

στις

Τα τελευταία τριάντα περίπου χρόνια ακούμε όλο και πιο συχνά για μια «Νέα Τάξη Πραγμάτων» η οποία απεργάζεται την καταστροφή μας, χωρίς όμως να μαθαίνουμε ποτέ από ποιούς αποτελείται, σε τι ακριβώς αποσκοπεί και πότε τέλος πάντων σκοπεύει να έρθει.

Όλοι μας ίσως κάποτε έχουμε πέσει θύματα αυτής της θεωρίας συνωμοσίας την οποία ασπάζεται -έστω και σιωπηρά- ένα τεράστιο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού. Χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν συνομωσίες, μυστικές συμφωνίες, εταιρίες και άνθρωποι οι οποίοι ενορχηστρώνουν γεγονότα και καταστάσεις από το παρασκήνιο. Θα ήταν τουλάχιστον αφελές να υποστηρίξει κανείς κάτι τέτοιο. Αποτελεί άλλωστε βασικό κανόνα της στρατηγικής η απόκρυψη των μελλοντικών σχεδίων οποιουδήποτε σχεδιάζει να κάνει κάτι, είτε θετικό, είτε αρνητικό. Το πρόβλημα είναι ότι αντί να μιλάμε συγκεκριμένα για πρόσωπα, ιδεολογίες ή κυβερνήσεις και τα εκάστοτε σχέδια τους -τα οποία προφανώς και αλλάζουν ανά διαστήματα- μένουμε προσκολλημένοι σε μια σκοταδιστική καραμέλα περί «Νέας Τάξης Πραγμάτων» στην οποία εντάσσουμε -χωρίς κανένα στοιχείο- οτιδήποτε δεν μας αρέσει ή δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει και την οποία παρουσιάζουμε ως το μεγάλο κακό τέρας πίσω από κάθε δεινό, χωρίς εν τέλει να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που πολεμάμε, τι προσπαθεί να επιτύχει και άρα πως να προφυλαχθούμε.

Εδώ και χρόνια κυνηγάμε ένα φάντασμα!

Μιλάμε για μια αόρατη «Ελίτ» η οποία εξουσιάζει και ενορχηστρώνει τα πάντα και την οποία όλοι τρέμουν. Στο τσουβάλι της Νέας Τάξης βλέπουμε να μπαίνουν όλες οι μεγάλες χώρες και οι κυβερνήσεις του κόσμου παραγνωρίζοντας τις μεταξύ τους διαφορές και επιδιώξεις. Γίνεται λόγος, δηλαδή, για μια υπερεθνική Νέα Τάξη Πραγμάτων την οποία ο καθένας ορίζει όπως νομίζει και την οποία θα ακούσουμε ότι απαρτίζουν πολιτικοί όπως Τραμπ, Μέρκελ, Νετανιάχου, μέχρι και Ερντογάν, Πούτιν και Σι Τζι Πίνγκ. Χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα από γεωπολιτική, οικονομία και ιδεολογίες τα βαφτίζουμε όλα «Νέα Τάξη Πραγμάτων» και καθαρίζουμε!

Ιστορικά, ο όρος «Νέα Τάξη Πραγμάτων» έχει διατυπωθεί σε ομιλίες και δηλώσεις πασίγνωστων πολιτικών όπως: Τσόρτσιλ, Ρούσβελτ, Χίτλερ, Κένεντυ, Γκορμπατσόφ, Μπούς, Κίσσινγκερ, Woodrow Wilson και πολλών άλλων κατά τις περιόδους μετά τον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όπως και μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου. Έχει χρησιμοποιηθεί για μια πληθώρα επισήμων και όχι κρυφών πολιτικών σχεδίων, συνηθέστερα, κατά τις προσπάθειες για την δημιουργία της Κοινωνίας των Εθνών, του Ο.Η.Ε. και του ΝΑΤΟ. Ο όρος στα λατινικά υπάρχει στο εθνόσημο της Αμερικής όπως και στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου ως: Novus Ordo Seclorum. Επίσης συναντάται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του H.G.Wells.

Τα σχέδια εκείνα του περασμένου αιώνα για την δημιουργία των υπερεθνικών οργανισμών που σήμερα όλοι γνωρίζουμε δέχτηκαν σφοδρή κριτική από την τότε συντηρητική και χριστιανοδημοκρατική πτέρυγα της Αμερικής. Μια κριτική η οποία έμελλε να πάρει βιβλικές και υπεργαλαξιακές διαστάσεις…

Η κουλτούρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Πολύ πριν από τα επίσημα σχέδια των επιφανών εκείνων πολιτικών του 20του αιώνα, είχε ήδη διατυπωθεί το 1830 από έναν φανατικό χριστιανό κληρικό και δάσκαλο, ονόματι John Nelson Darby, η θεωρία ότι μια παγκόσμια συνωμοσία για τον έλεγχο του πλανήτη και την έλευση του Αντιχρίστου είναι πρό των πυλών! Σύμφωνα με τον Darby το σχέδιο εκείνο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που ερχόταν, θα ξεκινούσε με την νέα χιλιετία, δηλαδή το 2000. Έτσι, οι ανά τον κόσμο χριστιανοί αναπαρήγαγαν μαζικά τη θεωρία, η οποία ταυτίζεται απόλυτα με την εσχατολογία του Χριστιανισμού περί Δευτέρας Παρουσίας και Αντιχρίστου και έτσι κατάφερε να αποκτήσει τεράστια λαϊκή επιρροή. Μάλιστα μέσα από αυτή την πεποίθηση για το επικείμενο τέλος του κόσμου ξεπήδησαν ένα σορό άλλες χριστιανικές οργανώσεις και ομάδες οι οποίες προειδοποιούσαν και προετοίμαζαν τους πιστούς τους για το τέλος του κόσμου. Κι όταν αυτό δεν ήρθε το 2000, μετέφεραν την προφητεία για το 2012! Από την δεκαετία του 70′ και μετά, η παράνοια και οι δεισιδαιμονίες τέτοιων φανατικών ανθρώπων τους οδήγησαν μέχρι του σημείου να τελέσουν μαζικές αυτοκτονίες!

Στην συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το Χόλυγουντ και οι μυστικές υπηρεσίες…

Οι ταινίες και τα βιβλία μυθοποίησαν την θεωρία κι έτσι αυτή η αόρατη «Ελίτ», οι αόρατοι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης, γιγαντώθηκαν στα μάτια του λαού, φαντάζοντας άτρωτοι! Το κερασάκι στην τρομακτική αυτή τούρτα έβαλαν οι ανά τον κόσμο πράκτορες που παρουσιάζονταν και παρουσιάζονται ακόμα, κατά καιρούς, ως «πρώην μέλη» στοών, τραπεζών και λοιπών μυστικών εταιρειών και που με δάκρυα στα μάτια περιγράφουν το πώς διάφοροι μεγαλοκαπιταλιστές, τραπεζίτες και διάσημοι καλλιτέχνες κάνουν θυσίες με βρέφη, πίνουν αίμα, λατρεύουν τον Σατανά κλπ κλπ. Έτσι, ο καλός χριστιανός κάνει τον σταυρό του και πηγαίνει ήσυχος για ύπνο, σίγουρος για την επιλογή του να ακολουθήσει τυφλά τον αφυπνιστή του!

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Καπιταλιστές συνειδητοποιήσαν πως η λύση δεν είναι η φίμωση, αλλά η παραπληροφόρηση. Γι’ αυτό αντί να εστιάσουν στο κυνηγητό εκείνων που αποκάλυπταν και αποκαλύπτουν ακόμα μυστικά (μολονότι οι διώξεις συνεχίζονται) έδωσαν περισσότερη έμφαση στην χρηματοδότηση και στη δημιουργία μιας αντίληψης κι ενός στρατού από πράκτορες έτσι ώστε ο χώρος της αντιπληροφόρησης και του αναθεωρητισμού της ιστορίας να κατακλυστεί από αυτούς και η θεωρία να χρησιμοποιηθεί προς όφελος τους. Τις δεκαετίες που ακολούθησαν, πέρα από τα βιβλία, τις ταινίες και τις σειρές του Χόλυγουντ, γεννήθηκαν τα πασίγνωστα πλέον «αντι-νεοταξικά» fake news τα οποία γέννησαν κάθε λογής μύθο, παραμύθι και μπούρδα που μπορούσε να βάλει ο νους των καλοπληρωμένων αυτών πρακτόρων, όπως και πολλών άλλων καιροσκόπων που κατάλαβαν ότι το παραμύθι αυτό πουλάει.

Νεφελίμ, Ελοχίμ και ΕΛ. Ερπετοειδείς και δρακονειανοί. Ούφο, Ίνκας, Αννουνάκι και γίγαντες. Εξωγήινοι και Εσωγήινοι. Μασόνοι, Ιλουμινάτι. Ψεκασμοί, Εμβόλια και 5G. Βαμπίρ, Λυκάνθρωποι και τέρατα που αποφασίζουν για τις τύχες μας και ελέγχουν τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη. Και κάπου στο βάθος το «γιατρικό». Ένα βιβλίο ενός «παππούλη» απ’ το Άγιο Όρος, μια μυστική προφητεία, ένα ακόμα μυστικό σχέδιο και το κόμμα που πρέπει να υποστηρίξεις για να σε σώσει απ’ όλον αυτόν τον κυκεώνα. Μέσα απ’ το αφήγημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεκάδες «αφυπνιστές συνείδησης» έκαναν περιουσίες. Στην Ελλάδα γνωρίζουμε και επίσημα, μετά την ομολογία Φουράκη, πως όλοι οι ουφολόγοι/αντι-νεοταξίτες των 90s ήταν Μασόνοι και έμμισθοι πράκτορες της ΚΥΠ.

Έτσι σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν «χώρο» στον οποίο ο ένας λέει την αλήθεια και δεκάδες άλλοι απατεώνες (πατώντας πάνω σε ορισμένες αλήθειες και υπαρκτές αποκαλύψεις περασμένων ετών) πλάθουν ευφάνταστες ιστορίες και μύθους οι οποίοι αποπροσανατολίζουν και αποκοιμίζουν τον μέσο άνθρωπο περισσότερο κι απ’ τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Φτάνουμε λοιπόν σε μια κατάσταση στην οποία ο απλός Έλληνας πολίτης, που βλέπει πχ. μόνο Mega, έχει περισσότερα εναπομείναντα ενεργά εγκεφαλικά κύτταρα από τον «αφυπνισμένο αντι-νεοταξίτης» των blog και του Facebook ο όποιος κοιμάται εντελώς όρθιος. Γι’ αυτό και ο «χώρος» της «αντιπληροφόρησης» προσελκύει πλέον τα κατώτερα νοητικά και φυλετικά στρώματα του λαού. Έτσι που ο κάθε κοπρίτης μαστούρης μιλάει για την Νέα Τάξη Πραγμάτων προσπαθώντας να «αφυπνίσει» τον διπλανό του λέγοντας του: «μαλάκα, μας ελέγχουν οι Μασόνοι! Θέλουν να μας βάλουν τσιπάκια στο κεφάλι, μπρό μας ψεκάζουν! Έχεις μήπως να στρίψω ένα τσιγάρο;».

Τραγικά αστεία κατάσταση η οποία μοιραία επιταχύνει τις διαδικασίες για την πλήρη εγκαθίδρυση των υπαρκτών στόχων του συστήματος. Κι αυτό γιατί:

1) Όσοι έχουν μυαλό τρέχουν μακριά κλείνοντας για πάντα τα αυτιά τους στα δίκτυα αντιπληροφόρησης, δοξολογώντας παράλληλα τις διώξεις του κράτους έναντι των ελάχιστων εναπομείναντων υγιών αντι-πληροφοριτών, τους οποίους χλευάζουν θεωρώντας τους τρελούς ή ψεύτες. Με λίγα λόγια τρέχουν στην αγκαλιά του συστήματος!

2) Εξαιτίας της τερατολογίας ο κόσμος ευνουχίζεται. Είτε λόγω δεισιδαιμονίας, είτε λόγω του ότι τους δημιουργείται η εντύπωση πως αυτή η λεγόμενη Νέα Τάξη είναι πανίσχυρη και ανέγγιχτη, κατακλύζονται από φόβο και έτσι παραλύουν. Μένουν στο σπίτι και κρύβονται!

3) Όσοι εγκλωβίζονται στον «χώρο» δεν μαθαίνουν ποτέ ποιος είναι ο πραγματικός τους εχθρός παρά περιμένουν στην ουρά ή τον καναπέ για το επόμενο τεύχος/βιβλίο/εφημερίδα/επεισόδιο που θα τους ανοίξει τα μάτια! Αντί για μαχητές, γίνονται ακροατές και αναγνώστες!

Όταν κάποιος αποκαλύπτει ένα μυστικό, διώκεται ή θανατώνεται! Όταν, όμως, κάποιος αποκαλύπτει χιλιάδες «μυστικά» και παραμένει πρώτη μούρη στα κανάλια, τότε «μάλλον» πληρώνεται.

Πως μπορεί μετά να πάρει κανείς στα σοβαρά κάποιον που του φωνάζει: «ξύπνα», όταν όλοι οι προηγούμενοι που του το φώναξαν, εν τέλει του είπαν: «κοιμήσου»; Σε μια θάλασσα απατεώνων και ηλιθίων πως να ξεχωρίσει ένα διαμάντι; Πως να διακριθεί ως αξιόπιστη μια πραγματικά σημαντική και αληθινή πληροφορία; Είναι σχεδόν αδύνατο! Κι ακόμα κι αν κάποιος πειστεί, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του θα υπάρχει η σκέψη πως: «κι αυτός, δεν μπορεί, σαν τους άλλους θα είναι».

Η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα, απ’ τη στιγμή που δεν βρισκόμαστε στην εξουσία, ούτε έχουμε την οικονομική ευχέρεια να αγοράσουμε πχ. μια τηλεοπτική/ραδιοφωνική συχνότητα ή μια εφημερίδα, είναι να περιφρουρήσουμε τον χώρο μας. Να προσέξουμε, πρώτα και κύρια, το τι λέμε εμείς, το ποσό έγκυροι και υπεύθυνοι είμαστε εμείς και εν συνεχεία να κυνηγήσουμε το ψέμα εντός του χώρου μας. Διαφορετικά, κάθε μα κάθε υγιής προσπάθεια θα συνεχίσει να πέφτει στο κενό. Να χάνεται μέσα στο διαδικτυακό Βασίλειο των Ηλιθίων.

Η πραγματική διάσταση της «Νέας Τάξης Πραγμάτων»

Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε…

Πέρα από τους πιστούς που αγωνιούν για τον αν η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα εγκαθιδρύσει ως παγκόσμιο θρησκευτικό δόγμα τον χριστιανισμό ή οποιοδήποτε άλλο, υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ακόμα στο Αίμα, την παράδοση και τα έθνη, οπότε και αντιτίθενται σε αυτήν την νεφελώδη Νέα Τάξη ενάντια στα υπαρκτά και επίσημα σχέδια της για την φυλετική και πολιτισμική ομογενοποίηση των λαών.

Οπότε φτάνουμε σε ένα καίριο ερώτημα: Ότι γνωρίζουμε για την Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ψέμα ή υπάρχουν και ορισμένες αλήθειες; Κι αν ναι, ποιες είναι αυτές;

Στην πάροδο των αιώνων έχουν υπάρξει πολλές νέες τάξεις πραγμάτων, όπου η μία διαδέχθηκε την άλλη ή που η κάθε μία επικράτησε σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη. Οι μεγαλύτερες και μακροβιότερες τάξεις πραγμάτων ανά τον κόσμο ήταν πάντοτε οι θρησκευτικές. Αρχής γενομένης από τον Χριστιανισμό, την πρώτη και μεγαλύτερη Νέα Τάξη Πραγμάτων, με τα άλλα δύο, συγγενικά του, αβρααμικά δόγματα, Ισλάμ και Ιουδαϊσμό να ακολουθούν. Ενώ στο πολιτικό πεδίο έχουμε την σύγχρονη Δημοκρατία ως την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ήρθε μετά την Γαλλική Επανάσταση, τον Κομμουνισμό και τέλος τον Καπιταλισμό!

Ο Καπιταλισμός είναι η τελική τάξη πραγμάτων από μεριάς του παγκόσμιου συστήματος. Και δεν είναι καθόλου νέα. Υπάρχει για πάνω από έναν αιώνα και πλέον είναι τόσο ακλόνητη που δεν διστάζει να αποκαλύπτει ευθέως τα σχέδια της. Σχέδια που, όμως, βρίσκουν συνεχώς εθνικιστικά εμπόδια. Γι’ αυτό και σήμερα όλες οι προγενέστερες τάξεις πραγμάτων, αντιλήψεις και ιδεολογίες υπάρχουν μέσα σε αυτόν, δουλεύουν για αυτόν και μάχονται από κοινού με αυτόν ούτως ώστε να επικρατήσουν έναντι των τελευταίων υγιών Λευκών ανθρώπων που επιθυμούν φυλετική καθαρότητα, εθνική ανεξαρτησία/αυτονομία, κλειστά σύνορα, παράδοση και φυσιοκρατία.

Το μεγάλο Κεφάλαιο προωθεί την καταστροφή της Φύσης και την πλήρη εκβιομηχανοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, έτσι ώστε να πάντα να είναι εκμεταλλεύσιμα και εμπορεύσιμα, ενώ το εργατικό δυναμικό συνεχώς να μειώνεται. Η Δημοκρατίες από κοινού με τους απανταχού αριστερούς ανοίγουν τα σύνορα, έτσι ώστε να έρχονται φτηνά εργατικά χέρια να αντικαθιστούν τα ακριβά και απαιτητικά Λευκά. Τους δίνουν επιδόματα, σπίτια και δωρεάν παροχές εκπαίδευσης και υγείας. Τα ΜΜΕ των Μαρξιστών προωθούν τους διαφυλετικούς γάμους, τους γκέι και τον φεμινισμό. Έτσι που η πατριαρχική Λευκή οικογένεια θεωρείται πλέον παραφυσική, ανώμαλη και ανήθικη! Τα μαγαζιά των κεφαλαιοκρατών λανσάρουν πανσεξουαλικές μόδες και τάσεις. Πωλούν και διαφημίζουν πως όλα είναι για όλους. Πως δεν υπάρχουν χρώματα και όρια, πως η έννοια του φύλλου είναι κοινωνικό κατασκεύασμα. Έτσι που ο άντρας μπορεί και πρέπει πλέον να ντύνεται (και να φέρεται) ως γυναίκα, ενώ η γυναίκα το αντίθετο. Τα δε σχολεία και εκπαιδευτικά τους ιδρύματα επιβάλλουν το Τέλος της Ιστορίας. Την αντίληψη πως ακόμα και τα πολύ πρόσφατα ιστορικά γεγονότα πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν και εν πολλοίς να σβηστούν από την εθνική μνήμη και το συλλογικό ασυνείδητο. Πλέον, όπως διατυμπανίζουν, είναι ο καιρός των ανοιχτών συνόρων και της μεγάλης αδελφοποίησης των λαών. Πλέον, όλοι πρέπει να γίνουμε ένα! Όχι με την παλιά ιδεαλιστική έννοια της παγκόσμιας ειρήνης, αλλά με την βιολογική, εθνική και κοινωνική διάσταση αυτού. Έτσι που πλέον όλα θα είναι ταμπέλες και τίτλοι, όλα θα είναι φαινομενικά και όχι πραγματικά και ουσιαστικά. Έτσι που όλοι απρόσκοπτα θα δουλεύουν για να καταναλώνουν, χωρίς εθνικές ή εσωτερικές επιδιώξεις.

Η βιομηχανία του θεάματος απαιτεί την τεμπελιά, αλλά και την πλήρη υπακοή. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι καταναλωτής και για λίγες μόνο ώρες εργάτης, μέχρις ότου οι μηχανές των αντικαταστήσουν πλήρως ώστε να μπορεί να καταναλώνει όλο το 24ώρο. Η πνευματική καλλιέργεια θεωρείται χάσιμο χρόνου. Γιατί να διαβάζεις όταν όλη η ενημέρωση που χρειάζεσαι βρίσκεται στην άκρη των δαχτύλων σου; Γιατί να φιλοσοφήσεις; Χάνεις χρόνο απ’ την αγαπημένη σου σειρά! Μην φτιάχνεις τίποτα μόνος σου, μην κοπιάζεις, απλά σήκωσε το τηλέφωνο και όλα θα είναι στην πόρτα σου. Εσύ δεν χρειάζεται καν να κουνηθείς. Οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση σου. Ο προσωπικός σου σεφ, μάστορας και βοηθός είναι εδώ για σένα!

Και αυτή η Τάξη Πραγμάτων δεν είναι ούτε κρυφή, ούτε υπεργαλαξιακή. Είναι απόλυτα φανερή και γήινη και μάλιστα είσαι τόσο εθισμένος και ενταγμένος σε αυτήν που δεν μπορείς καν να αντιληφθείς ότι υπάρχει και αυτά που κάνει. Ενώ ένα μεγάλο κομμάτι του παγκόσμιου πληθυσμού δεν βρίσκει καν λάθος τις παραπάνω επιδιώξεις. Και επειδή αυτή η Τάξη Πραγμάτων γεννήθηκε και υπάρχει χάρη στις δικές μας τσέπες, δεν υπάρχει άλλο συμπέρασμα παρά το ότι: αυτή η Νέα ή Παλιά Τάξη Πραγμάτων, είμαστε Εμείς! Εμείς και ο τρόπος ζωής μας. Εμείς και οι κοινωνικοπολιτικές μας πεποιθήσεις, εμείς και οι ηθικές μας επιλογές, εμείς και οι καταναλωτικές μας τάσεις και συμπεριφορές. Αν εμείς είμασταν διαφορετικοί δεν θα είχε γεννηθεί ποτέ και αυτή, όπως και αν εμείς το αποφασίζαμε, μονομιάς θα κατέρρεε!

Όσο εμείς κυνηγάμε τέρατα και ψευδαισθήσεις καμία Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν πρόκειται να πέσει. Όσο εμείς συνεχίζουμε να ψηφίζουμε, να δανειζόμαστε, να καταναλώνουμε, να παρακολουθούμε και να υπακούμε -να εκφυλιζόμαστε και να αλλοιωνόμαστε- τόσο πιο πολύ θα ριζώνει μέσα στα κράτη, στις κοινωνίες και στις συνειδήσεις μας! Έτσι που όταν όλα πια θα έχουν γίνει ένα, η παγκόσμια κυβέρνηση δεν θα είναι πια ένα τρομακτικό σενάριο, αλλά μια αυτονόητη λαϊκή απαίτηση και επιλογή!

Εχθρός μας σήμερα δεν είναι ο μασόνος πολιτικός ή ο Εβραίος τραπεζίτης, αλλά ο αφελληνισμένος παρτάκιας διπλανός. Ο φοβικός γείτονας και ο «κουφός» συγγενής. Ο εθισμένος και απογοητευμένος φίλος και συνάδελφος στη δουλειά που ζει μόνο για την στιγμή. Για να καταναλώνει και να καλοπερνάει, αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.

Ο Καπιταλισμός θέλει μονάδες, όχι σύνολα. Θέλει πολλά Εγώ, όχι ένα δυναμικό Εμείς. Θέλει ισότητα, όχι Αξιοκρατία. Δημοκρατία, όχι Αριστοκρατία. Θέλει μάζα, όχι διαφορετικότητα. Θέλει καταναλωτές, όχι δημιουργούς. Θέλει πελάτες και πιστούς να δουλεύουν για να μεγαλώνουν τα μονοπώλια του, μέχρις ότου όλα γίνουν ένα κι εμείς τίποτα!

Δεν είναι μέλλον, είναι παρόν με μακρύ παρελθόν. Δεν είναι δυστοπία, είναι η ουτοπία την οποία ονειρεύεσαι και παρακαλάς να ζήσεις. Κάποτε το έλεγαν όνειρο αμερικανικό, ενώ εδώ στα μέρη μας «ευρωπαϊκό». Σήμερα λέγεται 800€! Είναι ο στόχος της ζωής σου για να ξεφύγεις απ’ την «μιζέρια» των 550€ και να σου λυθούν (;) έτσι μονομιάς όλα τα προβλήματα. Λέγεται κρατική καταστολή για να νιώθεις ασφαλής όταν περπατάς μέσα στους ξένους. Λέγεται επενδύσεις και υπηρεσίες για να αγοράζεις στο λεπτό ότι αγαπάς. Αυτό, λέγεται Καπιταλισμός και είναι η Νέα Τάξη που νομίζεις ότι πολεμάς!

Εσύ είσαι αυτό που λες ότι θα έρθει γιατί εσύ το φέρνεις. Εσύ και ο φόβος σου! Οι ανασφάλειες και οι δεισιδαιμονίες σου. Οι λαϊκές σου απαιτήσεις για περισσότερο βόλεμα, περισσότερα επιδόματα, ανέσεις, παροχές και λιγότερο κόπο. Είσαι από γεννησιμιού άλλωστε πελάτης και το μεγάλο αφεντικό έχει όλα τα μέσα για να ικανοποιεί όλες σου τις ανάγκες. Αυτό στις γέννησε και αυτό θα τις εισπράξει. Χωρίς ούτε να καταλάβεις τις έγινε. Ενώ στο τέλος θα περιμένεις να πληρώσεις στην ίδια ουρά μαζί με όλους τους υπόλοιπους. Είτε αυτοί είναι υπέρμαχοι, είτε πολέμιοι του συστήματος, στο τέλος της ημέρας όλοι καταλήγουμε στο ίδιο ταμείο. Γιατί καμιά Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν έρχεται. Ήταν ήδη εδώ πολύ πριν γεννηθούμε εμείς, οι γονείς μας και οι προπαππούδες μας. Κι όσο εμείς την ψάχνουμε σε υπόγειες στοές και διαπλανητικές πύλες, αντί παντού γύρω μας και ιδίως μέσα μας, δεν θα την βρούμε και δεν θα την νικήσουμε ποτέ!

Αρχή του Ζην Ηδεώς, το Ζην Αντικαπιταλιστικώς!

Αλέξανδρος Τζούλιος

4 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s