Κορονοϊός: Απάτη ή υπαρκτή Απειλή;

στις

Μετά από δύο μήνες καραντίνας, κοινωνικής παράνοιας και υστερίας, είναι καιρός να προχωρήσουμε σε μια ψύχραιμη και λογική ανάλυση της κατάστασης που βιώνουμε, τόσο σε εγχώριο, όσο και παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι ώστε εξετάζοντας τα σημερινά δεδομένα να οδηγηθούμε σε ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα και να καταλήξουμε στο αν τελικά βρισκόμαστε εμπρός σε ένα καλά μελετημένο σχέδιο, μια Απάτη ή μια πραγματική υγειονομική Απειλή.

Η παρούσα εμπεριστατωμένη ανάλυση του φαινομένου του κορονοϊού, αναλύει τα πράγματα, τόσο πολιτικά, όσο και κοινωνικά και επιστημονικά. Ξετυλίγει το κουβάρι απ’ την αρχή -από το πώς ξεκίνησε ο ιός- φτάνει στο που κατέληξε, τι πήγε στραβά, τι θα έπρεπε να έχει γίνει διαφορετικά και ολοκληρώνεται με το τι θα επιφέρει στο μέλλον. Η μεγάλη έκταση του κειμένου είναι αναγκαία καθώς πρόκειται για ένα τεράστιο ζήτημα το οποίο θα αλλάξει τις ζωές μας για πάντα!


Η αρχή

Ήταν οι πρώτες μέρες του Ιανουαρίου όταν ένας γιατρός στην Κίνα, ο Li Wenliang, προειδοποίησε μέσω ανάρτησης του σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο για την ύπαρξη ενός νέου ιού, εξαιρετικά θανατηφόρου. Το κινέζικο κράτος τότε του έστειλε εξώδικο για σπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ σήμερα είναι νεκρός από τον ίδιο ιό για τον οποίο θέλησε να μας προειδοποιήσει και να ζητήσει έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης.

Το κινέζικο κράτος φυσικά τον αγνόησε και δεν πήρε κανένα απολύτως μέτρο. Έτσι, τα κρούσματα αυξήθηκαν και βίντεο με ανθρώπους να καταρρέουν στη μέση του δρόμου άρχισαν να κάνουν τον γύρω του διαδικτύου. Τότε, άρχισαν να έρχονται και οι πρώτοι νεκροί. Μην μπορώντας πια να κρύψει την κατάσταση και μετά από πιέσεις που δεχόταν από δεκάδες γιατρούς, τον Π.Ο.Υ., αλλά και την Αμερική, η κινεζική κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει μέτρα.

Υπενθυμίζω ότι η Κίνα έχει δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν βαριά πρόστιμα και κριτική για απόκρυψη και αλλοίωση στοιχείων κατά την πανδημία των ιών SARS και MERS. Τα στοιχεία που είχε αποκρύψει τότε για την ύπαρξη και μετέπειτα το μέγεθος των επιδημιών, όπως και της επικινδυνότητας τους κόστισαν τη ζωή σε πολύ περισσότερους ανθρώπους απ’ ότι αν είχαν ανακοινωθεί και είχαν παρθεί μέτρα εξ αρχής. Επιπλέον, η δημοσιοποίηση των δύο αυτών επιδημιών είχε πλήξει βαριά την οικονομία και τον τουρισμό της και αυτό ήταν κάτι που ήθελε πάση θυσία να αποφύγει φέτος με τον νέο κορονοϊό.

Έτσι λοιπόν, λόγω του κακού παρελθόντος της, η Κίνα δέχθηκε κατ’ ευθείαν τα διεθνή πυρά και τις κατηγορίες για συγκάλυψη κρουσμάτων και νεκρών. Δεν ήταν λίγες οι επισκέψεις κλιμακίων του Π.Ο.Υ. τις βδομάδες που ακολούθησαν, μετά την καραντίνα της Γουχάν, για να διαπιστωθεί το κατά πόσο αληθή ήταν τα στοιχεία που εξέδιδε. Εν τέλει διαπιστώθηκε πως έκρυβε πολλά. Τα 5-6 χιλιάδες κρούσματα που δήλωνε τότε, ήταν στην πραγματικότητα τουλάχιστον 300.000 σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Π.Ο.Υ., ενώ διαπιστώθηκε πως ο ιός είναι εξαιρετικά μεταδοτικός, όχι μόνο όταν νοσεί ένας ασθενής, αλλά και κατά την περίοδο της επώασης του ιού. Μια ιδιότητα που κανένας άλλος ιός δεν έχει μέχρι σήμερα!

Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού μεταβάλλεται αναλόγως των μέτρων που λαμβάνονται. Μετά την καθολική καραντίνα της Γουχάν, φερειπείν, ο ρυθμός μετάδοσης ήταν 2,5. Αυτό σημαίνει πως κάθε άνθρωπος που είχε τον ιό, κολλούσε κατά μέσω όρο άλλους 2,5. Πριν όμως παρθούν μέτρα, ο ρυθμός μετάδοσης του ιού είχε υπολογιστεί στο 8! Γι’ αυτό και σε όποια χώρα πήγε, τα ημερήσια κρούσματα εκτινάσσονταν, ενώ μετά την λήψη μέτρων σταδιακά μειώνονταν.

Μετά την αποτυχία της να περιορίσει την εξάπλωση του ιού στη Γουχάν, η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε την λήψη πιο «δραστικών» μέτρων. Έτσι, με σκοπό να κατευνάσει την κοινή γνώμη και να πείσει για τα επιτυχημένα της μέτρα, ούτως ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην παραγωγική διαδικασία και να μην καταρρεύσει οικονομικά, άλλαξε πολιτική και αποφάσισε να δηλώνει ως κρούσματα κορονοϊού μόνο όσους έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης και όχι όσους βρίσκονταν θετικοί στα διαγνωστικά τεστ ή νοσούσαν με ήπια συμπτώματα στο σπίτι. Και επειδή τα νοσοκομεία γέμισαν πολύ γρήγορα, ακόμα και άνθρωποι που ήταν βαριά περιστατικά ή κατέληξαν να πεθάνουν στο σπίτι δεν καταγράφηκαν ποτέ ως κρούσματα κορονοϊού!

Όταν όλα αυτά αποτελούσαν μια ζοφερή πραγματικότητα στην Κίνα, στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, υπήρχε μια περιρρέουσα αίσθηση σιγουριάς πως ποτέ δεν θα εξαπλωθεί ο ιός σε μας και πως δεν πρόκειται να υπάρξει πανδημία ή ότι όλο αυτό είναι απλά fake news. Τότε, λοιπόν, -τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο- που όλοι έφτιαχναν memes, εγώ είχα φτιάξει τις παρακάτω φωτογραφίες σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και επαγρύπνησης των συμπολιτών μου γύρω από μια πραγματική και όχι φανταστική απειλή.

Στοιχεία Κίνας μέχρι 1/2/20

Ο λόγος που το αναφέρω αυτό είναι επειδή ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού, που έμαθε τι είναι ο κορονοϊός όταν μας είχε ήδη χτυπήσει την πόρτα, πιστεύει ακόμα πως δεν υπάρχει ιός, πως δεν υπάρχουν νεκροί και πως όλο αυτό είναι ένα ψέμα… Δυστυχώς αδέρφια, δεν είναι ψέμα, είναι μια θλιβερή πραγματικότητα που όμως για λόγους εντελώς μη ιατρικούς θα μας επιφέρει -όπως θα δούμε στην συνέχεια- ένα ακόμα πιο θλιβερό μέλλον. Πριν, όμως, φτάσουμε σε αυτό πρέπει να απαντήσουμε στην δεύτερη μεγάλη κατηγορία ανθρώπων. Εκείνων που υποστηρίζουν πως ο ιός και τα επακόλουθα του είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο υποδούλωσης των λαών.

Θα αποφύγω να αναλύσω το αν ο ιός είναι προϊόν φυσικής μετάλλαξης ή κατασκευασμένος από άνθρωπο ή, αν στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο, ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο ή αμολήθηκε από κάποιον επι τούτου, καθώς αυτό σήμερα είναι δευτερεύουσας σημασίας, ενώ τα στοιχεία που υπάρχουν είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους. Ο πολίτης που λέει: «πως είναι δυνατόν να βγήκε τώρα ο ιός όταν οι Κινέζοι τρώνε νυχτερίδες εδώ και αιώνες;» είναι ο πολίτης που δεν γνωρίζει από ιολογία και δεν μπορεί να καταλάβει ότι ένας ιός μπορεί να κυκλοφορεί για χρόνια σε μια χώρα ή τον κόσμο ολόκληρο, χωρίς να επιφέρει κανένα απολύτως σύμπτωμα μέχρις ότου μεταλλαχθεί εκατοντάδες φορές και έτσι φτάσει στο σημείο να μπορεί να πλήξει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Είναι εν πολλοίς ένα ζήτημα πιθανοτήτων και επειδή οι επιστήμονες το γνωρίζουν καλά αυτό, κάνουν πειράματα, «κατασκευάζουν» ιούς, τους μεταλλάσσουν δηλαδή επί τούτου στο εργαστήριο, ώστε να μελετήσουν τις ιδιότητες τους και να προσπαθήσουν να βρουν θεραπείες έτσι ώστε αν ποτέ αυτές οι μεταλλάξεις συμβούν φυσικά στο περιβάλλον να είμαστε προετοιμασμένοι.

Οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν καν να αντιληφθούν πως λειτουργεί η επιστήμη, οποιασδήποτε μορφής, αρέσκονται στο να πλάθουν τρομολαγνικά σενάρια περί μυστικών σχεδίων ελέγχου της μάζας και άλλων συνομωσιών οι οποίες ναι μεν υπάρχουν, αλλά που τα πραγματικά τους δεδομένα αντιστοιχούν μόνο σε ελάχιστα πράγματα απ’ όσα λέγονται. Και αυτό έχει σημασία να το τονίσουμε καθώς οδηγεί σε μια στρεβλή και αντιπαραγωγική κατάσταση, οδηγεί από μόνη της σε έναν σκοταδισμό όμοιο του οποίου θέλει θεωρητικά να πολεμήσει. Οπότε θα πρέπει να είμαστε όλοι μας πολύ προσεκτικοί και υπεύθυνοι στο τι λέμε και στο ποτέ προειδοποιούμε αυτούς που θέλουμε να σώσουμε.

Όσο γι’ αυτούς που μιλούν για σχέδια μείωσης του πληθυσμού… θα πω μόνο τα εξής:

1) Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι σήμερα 7,8 δισεκατομμύρια. Οι έως τώρα θάνατοι απ’ τον κορονοϊό αντιστοιχούν στο 0,004% αυτού. Οι ετήσιοι, όμως, θάνατοι απ’ το τσιγάρο που βάζεις μόνο σου στο στόμα σου αντιστοιχούν στο 0,1%, οι θάνατοι από αλκοόλ στο 0,04% και οι θάνατοι από τροχαία ατυχήματα στο 0,02%!

2) Η Κίνα η οποία έχει πληθυσμό 1,43 δισεκατομμύρια έχει απαγορεύσει εδώ και δεκαετίες την πολυτεκνία. Το ίδιο το κράτος δια νόμου επιθυμεί την μείωση του πληθυσμού της. Δεν έχει λοιπόν καμία ανάγκη ένα ιό να σκοτώσει 4-5 χιλιάδες, δηλαδή «μόνο» το 0,0003%…

3) Οι Λευκοί σήμερα παγκοσμίως αποτελούν μόνο το 10% του πληθυσμού, είναι δηλαδή περίπου 800.000.000! Ο πληθυσμός της Ινδίας είναι 1,38 δισεκατομμύρια, ο πληθυσμός της Αφρικής 1,33 δισεκατομμύρια, ενώ όλη η Ασία έχει πληθυσμό 4,63 δισεκατομμύρια! Μιλάμε λοιπόν για 7,34 δισεκατομμύρια αλλόφυλους που σε λίγες δεκαετίες θα έχουν εξαπλωθεί παντού. Συνεπώς όλοι εσείς που κλαίτε για τα υποτιθέμενα σχέδια μείωσης του πληθυσμού τι ακριβώς φοβάστε; Μην πεθάνετε πριν σας κατακτήσουν οι Κινέζοι ή ότι η πλήρως υποταγμένη και αφελληνισμένη Ελλάδα, των μετά βίας 9 εκατομμυρίων Ελλήνων, αποτελεί κάποια απειλή για τον οποιονδήποτε και θέλουν να την εξοντώσουν;

4) Ο Καπιταλισμός δεν έχει κανένα όφελος από την μείωση του πληθυσμού! Όσο μειώνεται ο πληθυσμός της γης μειώνεται το αγοραστικό κοινό και η ζήτηση των προϊόντων του. Συνεπώς μειώνονται τα κέρδη τους. Ο Καπιταλισμός, όμως, προσπαθεί για το ακριβώς αντίθετο. Να αυξάνει συνεχώς τα κέρδη του και το αγοραστικό του κοινό. Γι’ αυτό και στην προσπάθεια του αυτή κάνει δύο πασίγνωστα πράγματα: Καταστρέφει τη Φύση και αφομοιώνει τις θέσεις του Πολιτιστικού Μαρξισμού. Έτσι ώστε να μπορεί να εκμεταλλεύεται ισάξια τους πάντες, απ’ όπου κι αν προέρχονται, ότι κι αν αυτοί είναι. Η άποψη ότι οι Καπιταλιστές επιδιώκουν την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού υπονοεί πως νοιάζονται για τον πλανήτη. Κάτι που φυσικά μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί…

Πέρα, όμως, απ’ τις γνωστές θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχει ένα πραγματικό και επίσημα παραδεκτό σχέδιο κάποιων, όχι απλά για την μείωση του πληθυσμού, αλλά για την πλήρη εξόντωση του! Στην Νότια Κορέα, λοιπόν, εδράζεται εδώ και δεκαετίες μια θρησκευτική οργάνωση χριστιανών, οι οποίοι λέγονται «Σιντσεονζί – η Εκκλησία του Ιησού» (Shincheonji Church of Jesus), αριθμούν πάνω από 300 χιλιάδες μέλη παγκοσμίως και αποδεδειγμένα πλέον διέσπειραν τον ιό (τουλάχιστον) στην Νότια Κορέα. Η φιλοσοφία τους πρεσβεύει ότι το ανθρώπινο είδος είναι καταραμένο και αμαρτωλό, γι’ αυτό και πρέπει να εξαφανιστεί. Ο αρχηγός τους, ο Lee Man-hee, υποστηρίζουν ότι είναι η Δευτέρα Παρουσία που όταν επικρατήσει θα φύγει για τον Παράδεισο μαζί με 140,000 πιστούς! Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δεκάδες μέλη τους, τα οποία είχαν τον ιό και προσπαθούσαν να τον μεταδώσουν σε εκατοντάδες άλλους Κορεάτες. Χωρίς να έχει διαπιστωθεί ακόμα το εάν μέλη τους διέσπειραν τον ιό και σε άλλες χώρες.

Το Παράδειγμα της Κίνας

Ας δούμε, όμως, τι έγινε στην Κίνα μετά την εξάπλωση του ιού στην Γουχάν.

Η κινεζική κυβέρνηση αρχικά απέκρυψε την επιδημία. Στη συνέχεια την παραδέχτηκε, μετέπειτα πήρε μέτρα καταστολής, ανακηρύχθηκε σε παγκόσμιο πρότυπο «υπευθυνότητας» και τέλος, όταν πλέον ο ιός απλώθηκε σε άλλες χώρες, ως δια «μαγείας» δήλωσε πως σταμάτησε η επιδημία και άρχισε να επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα με μόνο ορισμένα μέτρα προστασίας, όπως οι μάσκες και οι αποστάσεις μεταξύ των πολιτών.

Οπότε ο λαός έμεινε με την απορία του τι πραγματικά έγινε. Πως ξαφνικά μειώθηκαν τα κρούσματα και πέρασε ο ιός; Υπήρξε καν ιός; Και αν όχι πως πέθανε τόσος κόσμος; Ας δούμε λοιπόν την πραγματικότητα.

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι στην Κίνα υπάρχει ελευθερία και όχι ένας ολοκληρωτικός Κομμουνισμός; Υπάρχει κανείς που να θεωρεί πως υπήρχε η παραμικρή έστω ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των πολιτών της, για περισσότερες κάμερες και «τσιπάκια»; Ή πως η κομμουνιστική κυβέρνηση της Κίνας θα έβαζε ποτέ το λαό πάνω από τα χρήματα; Όποιος τα πιστεύει αυτά μάλλον ζει σε κάποια σφαίρα φαντασίας και όχι στον πραγματικό κόσμο.

Η κίτρινη φυλή είναι η πιο φιλάργυρη φυλή που έχει υπάρξει ποτέ πάνω στον πλανήτη. Και στην Κίνα έχει φτιάξει ένα κομμουνιστικό κράτος το οποίο λειτουργεί σαν ένα τεράστιο εργοστάσιο, με τους πολίτες του να αποτελούν «αναλώσιμα υλικά», κατώτερα και από κοινά γρανάζια. Οι πολίτες της ελέγχονται εδώ και δεκαετίες καλύτερα και από ινδικά χοιρίδια σε εργαστηριακό πείραμα. Άρα είναι αστείο να πιστεύει κάποιος πως υπάρχει κάτι άλλο να τους κάνουν για να τους ελέγξουν. Σκεφτείτε μόνο οτι σήμερα κυκλοφορούν με ελικοπτεράκια στα κεφάλια για να τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους. Είναι ο πιο ρομποτοποιημένος λαός της γης. Το μόνο που ενδιαφέρει την κινεζική κυβέρνηση είναι να μην σταματάει η μηχανή της. Μια μηχανή η οποία, αν δεν καταστραφεί με κάποιο πόλεμο, σε λίγα χρόνια θα ελέγχει οικονομικά όλο τον πλανήτη!

1) Η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση απέκρυψε την ύπαρξη του ιού για να μην αναγκαστεί να πάρει μέτρα. Επέλεξε συνειδητά να αγνοήσει τον ιό για να μην πληγεί οικονομικά, μέχρις ότου αυτό ήταν πλέον αδύνατο.

2) Πήρε μέτρα μόνο όταν την ανάγκασαν οι αντίπαλοι της. Μια χώρα που εξάγει οτιδήποτε μπορεί να εξαχθεί, σε όλο τον κόσμο, δεν μπορεί να αντέξει το στίγμα ότι τα προϊόντα της και οι πολίτες της είναι μολυσμένοι με κάποιο θανατηφόρο ιό. Έτσι, πήρε μέτρα για να διασώσει την φήμη της, όχι τους πολίτες της. Όταν το «στίγμα» πέρασε σε άλλες χώρες, όπως η Ιταλία και η Αμερική, τότε μονομιάς «εξαφάνισε» τον ιό -προχώρησε σιωπηρά στην μέθοδο της ανοσίας της αγέλης- και η μηχανή της άρχισε να ξαναδουλεύει.

Η Στάση των Ελλήνων

Η κοινή γνώμη απαίτησε από όλες τις κυβερνήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Κίνας. «Κάντε ότι έκανε η Κίνα για να σωθούμε!». Αυτό φώναζε ο λαός. Και αυτό έκαναν οι δημοκράτες πολιτικοί μας.

Δυστυχώς, όμως, ο κόσμος τα λησμόνησε αυτά. Ξάφνου έπαθε αμνησία. Ξέχασε τι φώναζε. Ξέχασε ότι από εκεί που κορόιδευε την Κίνα, ούρλιαζε για μέτρα πιο σκληρά κι απ’ τα δικά της. Ενώ στο τέλος δεν δίστασε να πει πως όλα αυτά έγιναν για να τον υποδουλώσουν!

Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει πόσο ελεύθεροι και ξύπνιοι είναι οι λαοί της Δύσης; Πόσοι αντάρτες και επαναστάτες υπάρχουν, φερειπείν, στην Αμερική ή την Ελλάδα; Ποιος δεν βλέπει τα εκατομμύρια που ξεχύνονται στους δρόμους κάθε τόσο για να διαμαρτυρηθούν για κάθε απόφαση που πλήττει τα εθνικά και κοινωνικά τους δικαιώματα; Ποιος δεν ξέρει για τις δεκάδες επαναστάσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια στα οποία χάσαμε από την κυριαρχία του Έθνους μας, μέχρι το μέλλον των παιδιών μας; Τι, εσείς δεν τα έχετε δει αυτά; Μου φαίνεται απίστευτο γιατί η κυρακατίνα της γειτονιάς, που τα έχει δει, φοβάται για την επικείμενη υποδούλωση της από την «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Και δυστυχώς αυτή είναι και η άποψη του μέσου νεοέλληνα που τρέμει στη ιδέα της παρεμπόδισης του «αντάρτικου» που κάνει ή της φίμωσης του «επαναστατικού» του λόγου από τον Bill Gates και τους υπόλοιπους μεγαλοκαπιταλιστές.

Βλέπετε ο νεοέλληνας δεν υπηρετεί εδώ και δεκαετίες το μεγάλο Κεφάλαιο, δεν χρηματοδοτεί καθημερινά τον Καπιταλισμό, δεν πιστεύει ψυχή και σώματι στην Δημοκρατία, δεν ψηφίζει τα κόμματα της, δεν αγοράζει τα προϊόντα της, παρά ζει και μάχεται στα βουνά σαν αρχαίος Σπαρτιάτης. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τις απόψεις του.

Η πραγματικότητα είναι πως η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» δεν ψάχνει νέους τρόπους να μας ελέγξει για τον απλούστατο λόγο πως ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ και ΗΔΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ σε απόλυτο βαθμό. Για τον υπερ-απλούστατο λόγο ότι επιβάλλει οτιδήποτε θελήσει, οποτεδήποτε το θελήσει χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!

Που ήσασταν όλοι εσείς που κόπτεστε σήμερα για την «Νέα Τάξη Πραγμάτων» όταν ξεπουλήθηκε η Πατρίδα μας, όταν προδόθηκε η Μακεδονία μας, όταν ήρθαν οι ξένοι, όταν όλα τα αρχαία μας μνημεία μπήκαν στο Υπερταμείο; Δεν σας είδαμε κάπου να αντιστέκεστε. Δεν σας είδαμε να παλεύετε για κανένα δικαίωμα, για καμία Ελλάδα, παρά μόνο για την πάρτη σας. Γι’ αυτήν και μόνο κόπτεστε, γι’ αυτήν και μόνο ωρύεστε για παραπάνω μέτρα και πρόστιμα. Γι’ αυτήν χειροκροτούσατε στα μπαλκόνια σας.

Η Αντιμετώπιση της Δύσης

Κι ενώ, όταν ο ιός εξαπλωνόταν στην Κίνα, η Δύση της κουνούσε επιδεικτικά το δάχτυλο, με το που ήρθε σε αυτήν δεν πήρε κανένα αντίστοιχο μέτρο, παρά αρκέστηκε σε θερμομετρήσεις στα αεροδρόμια! Μετά από δύο ολόκληρους μήνες μελέτης του νέου κορονοϊού και ενώ ήδη γνωρίζαμε ότι η περίοδος επώασης του άγγιζε τις 14 ημέρες (27 σήμερα), ενώ ήδη γνωρίζαμε για την ασυμπτωματική μετάδοση του από τα πρώτα κι όλας κρούσματα της Κίνας, κάναμε απλές θερμομετρήσεις! Το αποτέλεσμα, όπως καλά γνωρίζουμε σήμερα, ήταν η ραγδαία εξάπλωση του ιού.

Τι έκαναν τότε οι περισσότερες χώρες, όπως η Αμερική; Καθησύχασαν τον κόσμο λέγοντας πως έχουν καλά νοσοκομεία και ακόμα καλύτερους γιατρούς. Τι έγινε μετά; Άρχισαν να έρχονται εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα και οι πρώτοι θάνατοι. Τότε ήρθε και η λαϊκή απαίτηση για μέτρα. Στην εξέλιξη αυτή καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η ανευθυνότητα της Ιταλίας. Μιας χώρας πλήρως παραδομένης στον Καπιταλισμό.

Η «εθνικιστική» Ιταλία αντί να κλείσει τα σύνορα της ήθελε να κάνει επιδείξεις μόδας. Ήθελε να ξεπουληθεί στους Κινέζους κι έτσι ήταν η πρώτη χώρα που βίωσε στο πετσί της τον ιό τους. Η Λομβαρδία, πόλη στην οποία ξεκίνησε η επιδημία, έχει εξαγοραστεί σε σημαντικό βαθμό από αυτούς. Έχουν σπίτια και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η Ιταλία αποτέλεσε, έτσι, το σκιάχτρο και η Κίνα το σωστό παράδειγμα. Οι χώρες του δυτικού κόσμου μπήκαν σε καραντίνα και τότε, πέρα απ’ τον κορονοϊό, άρχισε να εξαπλώνεται και μια άλλη πανδημία. Η πανδημία της υστερικής παράνοιας που περιέγραψα εδώ: Ιδίως στην χώρα μας, η επιστήμη πήγε περίπατο και τη θέση της πήρε ο σκοταδισμός του: «Θα πεθάνουμε όλοι!».

«Σώστε μας!»

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι πως αν δεν ήταν για την δικιά μας βλακεία, αμάθεια και δεισιδαιμονία δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Αν δεν είμασταν εμείς ως λαός ψοφοδεής καμία καραντίνα δεν θα είχε επιβληθεί και καμία οικονομική κατάρρευση δεν θα ήταν σήμερα απολύτως αναμενόμενη. Αν δεν είμασταν δε και δημοκράτες αντιρατσιστές, ο ιός δεν θα είχε περάσει καν τα σύνορα μας!

Έπρεπε δυστυχώς να φτάσουμε σε αυτό το έσχατο σημείο για να καταλάβει η μάζα τι θα πει πολιτική ανοικτών συνόρων, έπρεπε να απειληθεί ευθέως η ζωή της και όχι εμμέσως, όπως όλο το προηγούμενο διάστημα… Έπρεπε να κρατήσουμε τα σύνορα μας ανοιχτά, να υποδεχθούμε με ανοιχτές αγκάλες και κανένα έλεγχο εκείνους τους πρώτους Κινέζους απ’ την Γουχάν, όπως και εκείνους τους πρώτους εφοπλιστές ταξιδιώτες απ’ την κοσμική Ιταλία που ήδη μετρούσε νεκρούς. Έπρεπε να υπάρξουν νεκροί για να ξυπνήσουμε.

Στην Ελλάδα, όπως και σε κάθε χώρα του δυτικού κόσμου, βασιλεύει ο Καπιταλισμός, ο οποίος εκφράζεται πολιτικά απ’ την Δημοκρατία. Αυτή, λοιπόν (όπως και οι Κινέζοι) έχει Θεό της το Χρήμα. Έτσι, η μόνη περίπτωση για να πάρουν μέτρα ήταν να υπάρξουν νεκροί. Εδώ ίσως εύλογα αναρωτηθεί κάποιος: «Και τι τους νοιάζει αν είναι τόσο στυγνοί όπως λες;» Τους νοιάζει γιατί η ταμπέλα του μαγαζιού γράφει ακόμα Δημοκρατία και όχι «Λαϊκή» Δημοκρατία. Ακόμα έχουν την ανάγκη της ψήφου μας για να συντηρηθούν στην εξουσία. Άρα ο μόνος Θεός πάνω από το Χρήμα είναι η Ψήφος! Το πολιτικό κόστος είναι ανώτερο από κάθε κερδοσκοπία, γιατί χωρίς εξουσία δεν υπάρχουν προφανώς και λεφτά. Και ένα βουνό από πτώματα σίγουρα θα κόστιζε την εξουσία σε οποιαδήποτε κυβέρνηση αρνιόταν να πάρει μέτρα. Αυτός ήταν και ο φόβος τους. Γι’ αυτό και αντί να διαβάσουν τις έως τότε έρευνες περίμεναν να δουν στην πράξη αν θα υπάρξουν νεκροί. Ενώ στην Ελλάδα πήραμε πιο σύντομα μέτρα υπό τον φόβο του να μην καταρρεύσει το ήδη ανύπαρκτο σύστημα υγείας μας κι έτσι χαθεί μια ώρα αρχύτερα η εξουσία τους. Γι’ αυτό σε πότισαν με σκοταδισμό και φόβο, για να υποστηρίξεις ολόθερμα τα μέτρα. Γι’ αυτό θα σε ποτίσουν κι άλλο και ακόμα περισσότερο φόβο μέχρι να τους πεις ναι σε όλα. Μέχρι να ικετέψεις όχι απλά για «τσιπάκι», αλλά για κάμερα στον κώλο μήπως και περισώσεις την θλιβερή σου ύπαρξη. Θυμήσου σου το αυτό! Εσύ θα είσαι αυτός που θα ζητήσεις να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο. Εσύ θα είσαι αυτός που θα απαιτήσεις και θα επικροτήσεις όλα όσα θα έρθουν. Εσύ είσαι η Νέα Τάξη Πραγμάτων για την οποία μας μιλάς. Γι’ αυτό και εχθρός μου δεν είναι ο Bill Gates, αλλά εσύ και μιζέρια σου. Εσύ και η υστερία του Εγώ σου!

Οι αιτίες του προβλήματος

Αυτό που πληρώνουμε αυτή τη στιγμή και αυτό που θα πληρώσουμε ακόμα πιο ακριβά στο άμεσο μέλλον δεν είναι ο ιός, αλλά η Δημοκρατία, ο Καπιταλισμός και η Ιδιωτεία!

Η Δημοκρατία γιατί άνοιξε τα σύνορά μας και θα τ’ αφήσει εφ’ όρους ζωής ανοιχτά προς τον οποιονδήποτε θέλει να έρθει να μολύνει και να ασελγήσει επάνω στην Πατρίδα μας. Και θα ήταν αστείο να υποστηρίξει κάποιος πως η μόλυνση αυτή που αναφέρω υπονοεί τον κορονοϊό. Ξάφνου ξεχάσαμε το Aids, την Ηπατίτιδα, τον Ebola, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τις τόσες άλλες ασθένειες και λοιμώξεις, απείρως χειρότερες του ιού, που φέρουν μαζί τους πολλοί απ’ τους μετανάστες. Ξεχάσαμε τους βιασμούς, τις ληστείες και τα τόσα άλλα εγκλήματα που κάνουν. Ξεχάσαμε ότι ρίχνουν τα μεροκάματα, μας παίρνουν τις δουλειές και κάθε λογής επίδομα που βγαίνει μέσα απ’ τους δικούς μας φόρους.

Η ίδια υποκρισία φυσικά συναντάται και στην αντιμετώπιση των εγχώριων «αδερφών» μας, Ρομά. Ξάφνου οι γύφτοι μας πειράζουν για τον κορονοϊό, όχι για την πρέζα που πουλάνε ή τα μωρά που αρπάζουν. Όχι! Η μάσκα που δεν φοράνε είναι το πρόβλημα! Η Δημοκρατία και η Θρησκεία, όμως, μας έμαθαν να είμαστε ανεκτικοί γι’ αυτό και θα τους συγχωρήσουμε!

Ο Καπιταλισμός γιατί αυτός μοιράζει και αυτός δικάζει. Είναι προ πολλού το μεγάλο αφεντικό, η μεγάλη μάνα που στο τέλος, ότι κι αν γίνει στην οικονομία, θα κερδίσει. Ο Καπιταλισμός επειδή έχει ανάγκη από πελάτες να αγοράζουν την πραμάτεια του, δεν θα μπορούσε να πάει κόντρα στα μέτρα της Δημοκρατίας και έτσι το εκάστοτε μαγαζί να χαρακτηριστεί ως η κακιά επιχείρηση που θέλει να πεθάνουμε. Χέρι χέρι επέβαλλαν την δυστοπία της καραντίνας και των μέτρων που θα έρθουν, πάντα για την σωτηρία μας. Χέρι χέρι θα τοκίσουν τον φόβο σου οι τράπεζες τους!

Το αποτέλεσμα του κορονοϊού θα είναι η αύξηση των μονοπωλίων. Οι μικρές επιχειρήσεις θα φαλιρίσουν και έτσι θα εξαγοραστούν, σχεδόν τσάμπα, από τις μεγαλύτερες. Στα χρόνια που θα έρθουν η Μεσαία Τάξη θα εξαφανιστεί! Η πανδημία ήρθε σαν θείο δώρο για τις τράπεζες και το μεγάλο Κεφάλαιο! Τώρα ξεκινάει ο Μεγάλος Δανεισμός. Χώρες και επιχειρήσεις θα αναγκαστούν -όπως ήδη έχουν αναγκαστεί- να δανειστούν και αυτό θα οδηγήσει τόσο σε νέα μνημόνια, φόρους και αυξήσεις τιμών, όπως και σε πολλές περιπτώσεις στην κατάρρευση των ίδιων των τραπεζών. Στην Αμερική, επί παραδείγματι, το FED, το οποίο δανείζει όλες τις τράπεζες απέσυρε κάθε δικλείδα ασφαλείας, κάθε προϋπόθεση δανεισμού, όπως ένα ελάχιστο αποθεματικό στα ταμεία τους που υπήρχε μέχρι πρότινος ως όρος, έτσι ώστε να αρχίσει ένας αλόγιστος δανεισμός που με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει στην κατάρρευση των ιδιωτικών τραπεζών. Και όλα αυτά φυσικά προβάλλονται στα ΜΜΕ ως «ενέσεις ρευστότητας», «ευεργετικές διατάξεις» και άλλα τέτοια γλυκανάλατα που χτίζουν επιμελώς την Απάτη του «Κοινωνικού» Καπιταλισμού.

Ο Καπιταλισμός είναι αυτός που θα σου πουλήσει και τον ιό και το φάρμακο. Θα είναι πάντα εκεί για να μας πουλήσει αυτό που θα έχουμε ανάγκη. Σήμερα είναι μάσκες, αύριο θα είναι εμβόλια, μεθαύριο φέρετρα. Δουλειά του είναι να κερδοσκοπεί και αυτό θα κάνει μέχρι να του γυρίσουμε την πλάτη και προφυλαχθούμε από αυτόν δέκα φορές περισσότερο απ’ όσο προφυλασσόμαστε από τον κορονοϊό!

Η Ιδιωτεία γιατί η Δημοκρατία και ο Καπιταλισμός μας έμαθαν να ζούμε φιλελεύθερα, να κοιτάμε δηλαδή την πάρτη μας και μόνο. Μας έμαθαν το δόγμα του: «ας ζήσω Εγώ και ας πεθάνει ο γείτονας». Έτσι που η ιδεολογία τους αυτή μας έγινε πλέον συνείδηση και τρόπος ζωής. Πλέον από μόνοι μας ρουφιανεύουμε τον γείτονα επειδή δεν φόρεσε μάσκα, επειδή βγήκε χωρίς χαρτί απ’ το σπίτι και επειδή αύριο δεν θα έχει κάνει το εμβόλιο!

Και μια μπόνους αιτία: Η Θρησκοληψία γιατί είναι αυτή που γεννά όχι μόνο τον σκοταδισμό, αλλά και όλες τις παρανοϊκές συνομοσιολογικές θεωρίες που μπλέκουν την εσχατολογία του Χριστιανισμού με το Χόλυγουντ. Κι έτσι, αντί να μιλούν για τα υπαρκτά προβλήματα και τα αληθινά αφεντικά, κάνουν λόγω για Νεφελίμ, Ελοχίμ, δρακονειανούς, ερπετοειδή και 5G… Θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον αυτές οι ιστορίες μόνο αν απευθυνόταν σε παιδάκια προνηπίου και όχι σε μεγάλους ανθρώπους…

Αλέξανδρος Τζούλιος

3 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s