Ο Φασισμός βλάπτει σοβαρά την Υγεία!

στις

Η νέα τάση στον ελληνικό εθνικιστικό χώρο λέγεται «φασιστικός αντιρατσισμός». Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, οι Έλληνες Εθνικιστές μετατρέπονται με γεωμετρική πρόοδο σε ανθρωπιστές-αντιρατσιστές! Η νέα αυτή επιδημία που έχει πλήξει τον χώρο-βόθρο, τον τελευταίο καιρό, χρήζει της δέουσας προσοχής μας γιατί καθώς φαίνεται είναι κολλητική…! Δεν εξηγείται αλλιώς το γιατί ολοένα και περισσότερες ομάδες-οργανώσεις του χώρου εντάσσουν στις τάξεις τους αλλοεθνείς. Και δεν μιλάμε για λευκούς Ευρωπαίους φυσικά, αλλά για νέγρους, Φιλιππινέζους ή ακόμα και Ρομά!

Όλοι έχουν μια θέση στον μεγάλο εθνικιστικό βόθρο. Η πνευματική νόσος που εξαπλώνεται με ρυθμούς πανούκλας, φασιστοποιεί ακαριαίως τα εγκεφαλικά κύτταρα των εθνικιστών που προσβάλλει και τους μετατρέπει σε ανθρωπιστές και αντιρατσιστές. Είναι η μεγάλη Φασιστοποίηση! Κι όχι με την ακραία έννοια που προσδίδουν στον όρο «Φασισμός» οι αριστεροί, αλλά με την ουσιαστική και ιδεολογική.

Ο Φασισμός, για όσους δεν γνωρίζουν, δεν πιστεύει στην βιολογική υπόσταση του έθνους. Δεν θέτει τη Φυλή ως προαπαιτούμενο. Μάλιστα δια στόματος Ντούτσε, «Η φυλή αποτελεί συναίσθημα όχι πραγματικότητα… δεν χωρούν στην εθνική μας υπερηφάνεια φυλετικοί παροξυσμοί!» Ο Ντούτσε χλεύαζε το δόγμα των Εθνικοσοσιαλιστών και μην ψαρώνετε από το φασιστικό «μανιφέστο της φυλής» του 1938 στο οποίο λέει ότι οι Φασίστες πιστεύουν στο Αίμα… Αυτές είναι τροποποιήσεις που έγιναν κατ’ εντολή ώστε να τελεσφορήσει η συνεργασία με τον Χίτλερ. Οι φυλετικοί νόμοι που θεσπίστηκαν στην Ιταλία το ’38 ουδέποτε εφαρμόστηκαν! Στο φασιστικό κράτος ίσχυε ό,τι και σε ένα σύγχρονο πολυφυλετικό κράτος, όπως φερ’ ειπείν αυτό της Αμερικής. Ένα καθόλα πατριωτικό, πλήν όμως κατασκευασμένο «έθνος». Στην Αμερική έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα. Ο καθένας μπορεί να σηκώσει τη σημαία και να είναι ισότιμος με τον οποιονδήποτε άλλο, ανεξαρτήτου φυλετικής καταγωγής. Υπάρχει, όμως, μια διαφορά. Η Αμερική δεν έχει λευκή προϊστορία, ούτε είναι κοιτίδα κανενός πολιτισμού. Είναι ένα κράτος μεταναστών από διάφορες φυλές, με πρώτους απλά τους λευκούς. Η Ιταλία και η Ελλάδα, όμως, έχουν και γηγενείς κατοίκους και μακραίωνη ιστορία και δικό τους μοναδικό πολιτισμό. Δεν νοείται λοιπόν να έρχεται ο οποιοσδήποτε και να μας λέει ότι ο κάθε ξένος θα είναι ίσος με μας. Ότι ο Αμπντούλ και ο Χασάν, αν «αγκαπάει το Ελλάντα», μπορεί να είναι ομόλογος  μας. Αυτή είναι μια πάγια θέση μας ως Ελλήνων Εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών.

Ο Εθνικισμός βασίζεται στο Αίμα! Στο Αίμα με την βιολογική, υλική του υπόσταση. Όσοι έχουν το ίδιο Αίμα, ανήκουν στην ίδια Φυλή και πρέπει να κατοικούν στο ίδιο έθνος-κράτος.

Οι κάθε λογής ξένοι δεν έχουν λόγο να διαμένουν στην πατρίδα μας, εκτός κι αν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του έθνους. Τότε και μόνον μπορούν να διαμένουν εδώ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στο οποίο θα υπάγονται σε διαφορετικό νομικό πλαίσιο, θα θεωρούνται ξένοι υπήκοοι και φυσικά δεν θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Θα έχουν ξεχωριστές κατοικίες και σχολεία και θα απαγορεύονται οι διαφυλετικοί γάμοι όπως και η αναπαραγωγή τους με Έλληνες ή η υιοθεσία Ελληνόπουλων.

Οι ιδεολογίες που ξεπήδησαν απ’ τον Διαφωτισμό (Δημοκρατία, Φιλελευθερισμός, Μαρξισμός) και ενστερνίζονται το μασονικό σύνθημα «Ελευθερία-Ισότης-Αδελφότης», θεωρούν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Δεν πιστεύουν στις φυλετικές διαφορές, δεν θέλουν την φυλετική διαφορετικότητα και μοναδικότητα, παρά θέλουν να γίνουμε ένα μπάσταρδο μείγμα φυλών που θα ζει για να δουλεύει και να πληρώνει τόκους στους Εβραίους τοκογλύφους καπιταλιστές. Ένα άφυλο μείγμα δίχως χωρίς ιστορία, ιδεολογία και ηθικές αξίες. Μια ομοιογενής μάζα σκατού. Ένα απέραντο μαντρί καφετί σκλάβων του Κεφαλαίου.

Το αριστερό σύστημα στην Ελλάδα προβάλλει ως πρότυπο τον Αντετοκούμπο. Τα ΜΜΕ κηρύττουν ότι κάθε ξένος μπορεί να γίνει Έλληνας, αν πραγματικά το θέλει. Λησμόνησαν ακόμα και την παλιά παράφραση του Ισοκράτη που έλεγαν συνεχώς, το ότι το μετέχειν τις ημετέρας παιδείας σε καθιστά Έλληνα… Ούτε η παιδεία τους νοιάζει πλέον, παρά μόνο η θέληση. Μια δήλωση αρκεί λοιπόν για να σε κάνει Έλληνα. Μια δήλωση επίσης αρκεί για να καθορίσεις το φύλο σου. Σήμερα στην Ελλάδα, αν ένας Κογκολέζος πάει στο αρμόδιο υπουργείο και δηλώσει ότι είναι ένας λευκός μπαϊσέξουαλ τάρανδος, τότε την άλλη μέρα θα είναι ακριβώς αυτό! Το παλιό «ό,τι δηλώσεις είσαι» απέκτησε πλέον φυλετικές και σεξουαλικές προεκτάσεις.

Ποια είναι άραγε η αντίδραση των Εθνικιστών σε όλο αυτό το μπαστάρδεμα -στον επικείμενο θάνατο της Ράτσας μας- και ποια η διαφοροποίηση τους από το πολιτικό κατεστημένο; Μήπως διατρανώνουν την πίστη τους στο Αίμα; Μήπως κάνουν αγώνα κατά του αντιρατσισμού; Φυσικά και όχι. Οι φασιστοποιημένοι εθνικιστές, εντάσσουν αντ’ αυτού στις οργανώσεις τους τον έναν ξένο μετά τον άλλον. Φταίει μήπως η ολιγανθρωπία; Όχι! Το στηρίζουν ιδεολογικά!

Ο φασιστικός θίασος εμπνέεται από άρρωστες φιγούρες και δόγματα, όπως το δόγμα περί «πνευματικής φυλής». Το Πνεύμα γι’ αυτούς είναι ανώτερο του Αίματος! Ξάφνου το 2017 ανακάλυψαν, οι κλόουν αυτοί του «εθνικισμού», ότι το Πνεύμα είναι ανεξάρτητο από το Αίμα! Ότι ένα ανώτερο Πνεύμα μπορεί να ενυπάρξει ακόμα και σ’ ένα κατώτατης φυλετικής υπόστασης Σώμα. Και φυσικά δεν μιλούν για την «θεία φώτιση»… Πιστεύουν στ’ αλήθεια ότι ένας Νέγρος, ένας Μογγόλος ή ένας Σημίτης, μπορεί, αν εντρυφήσει αρκετά στο ελληνικό ή το οποιοδήποτε άλλο πνεύμα, να το ενστερνιστεί και να γίνει ένα με αυτό. Πιστεύουν προφανώς στη μετάλλαξη του DNA…! Βάσει του δικού τους δόγματος, ένας Πακιστανός μπορεί, με την κατάλληλη παιδεία, να γράψει τραγωδίες, ένας τηγανοκέφαλος, φιλοσοφικά διαλεκτικά κείμενα κι ένας υποσαχάριος να θυσιαστεί ηρωικά στον πόλεμο. Αρκεί να τους μάθουμε να μιλούν ελληνικά!

Φυσικά αυτές τους οι αντιλήψεις δεν πηγάζουν από καμιάς μορφής μόρφωση, μελέτη ή όποια άλλη σκέψη. Είναι η μετουσίωση της ιδεολογίας και της θρησκείας που τόσα χρόνια υπηρετούν με ζήλο. Ποια θρησκεία σου μαθαίνει ότι όλοι είναι ίσοι; Ότι αν πραγματικά θέλεις μπορείς να αλλάξεις αυτό που είσαι; Ότι αν βαπτιστείς τότε θα πάψεις να είσαι αυτό που ήσουν και θα γίνεις κάτι νέο; Μα φυσικά ο Χριστιανισμός! Αυτά μας μάθανε τόσα χρόνια στις εκκλησίες και το σχολείο και αυτά λέμε ακόμη. Κάπου στην πορεία, λόγω μνημονίων και άλλων δεινών, μπορεί να γίναμε «Εθνικιστές», αλλά για στάσου, μην ξεχάσουμε και όσα ξέραμε… Έτσι ψάχνουμε και βρίσκουμε κείμενα και «ρεύματα» πατριωτικά που ταιριάζουν με αυτό που κατά βάθος είμαστε κι έτσι μονομιάς φωνάζουμε: «Ο Φασισμός, ο Φασισμός! Αυτός είναι η αλήθεια!». Και κάπου εδώ ο ακροδεξιός έχει συμφιλιώσει άριστα το χαμηλό του νοητικό επίπεδο, την μπασταρδεμένη του φύση και την εβραϊκή του πίστη σε ένα απόλυτο δόγμα το οποίο είναι συνάμα πλήρως ακίνδυνο για το σύστημα.

Η φασιστική/αντιρατσιστική τους παράνοια ξεπερνάει κατά πολύ ακόμα και το δόγμα των αριστερών.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η αριστερά χαρακτηρίζεται απ’ τον ψευτοανθρωπισμό της. Καμία συμπόνια δεν έχει πραγματικά για κανέναν ξένο. Ευρωπαϊκά κονδύλια θέλει απλά να τσεπώνει, γι’ αυτό και στήνει το ένα χοτ σποτ μετά το άλλο. Οι αναρχικοί από την άλλη, θέλουν απλά μπροστινούς. Κάποιους να τρων τα δακρυγόνα, αντί γι’ αυτούς. Οι Έλληνες Φασίστες, όμως, ως σωστοί χριστιανοί πιστεύουν στ’ αλήθεια στην ελληνοποίηση και την μετάλλαξη του dna των ξένων. Δεν μπορούν να νοήσουν, καθώς η νόηση απαιτεί μυαλό, ότι η Αφομοίωση είναι Αυταπάτη!

Μέσα σ’ όλα αυτά υπάρχουν και οι «κακές» γλώσσες που λένε ότι εντάσσουν ξένους στις οργανώσεις τους για να γλυτώσουν απ’ τον αντιρατσιστικό νόμο, ότι είναι χέστες που ντρέπονται για τις «ιδέες» τους… Εμείς, γνωρίζουμε μόνο ότι ο Φασισμός βλάπτει σοβαρά την Υγεία! Κι όπως έχει πει πολύ εύστοχα και ο Ρόκγουελ, «ακροδεξιός είναι αυτός που θέλει να σώσει την τσέπη του, αντί για την Φυλή του»…

Ο politically correct Εθνικισμός, για όσους δεν το ξέρουν, δεν είναι Εθνικισμός.
Οι Έλληνες, για όσους δεν το ξέρουν, ουδέποτε υπήρξαν ανθρωπιστές και αντιρατσιστές.

Ο Έλληνας κρατάει διαχρονικά τσεκούρι και φωτιά, σφάζει και φτιάχνει πυραμίδες με τα κεφάλια των ξένων. Παράγει τον ανώτερο πολιτισμό της ανθρωπότητας στην Ειρήνη, ενώ τρομάζει ακόμα και τους θεούς με τον ασύγκριτο ηρωισμό του στον Πόλεμο.

«Το νεοφασιστικό δόγμα, του οποίου τα βασικά στοιχεία ο Μουσολίνι μου εξέθεσε, ήταν κάτι περισσότερο από ένας «εθνικιστικός – μοναρχικός» φασισμός. Ήταν προ παντός ένα κάλεσμα για την ευρωπαϊκή ενοποίηση. Αυτή η ενότητα δεν ήταν δυνατόν να γίνει υπό την κυριαρχία ενός μοναδικού έθνους ή μιας μικρής ομάδας εθνών, αλλά έπρεπε να περιλαμβάνει όλα τα κράτη της Ευρώπης. Το νέο δόγμα είχε σκοπό να ενώσει όλα τα ελεύθερα έθνη και να τα στρέψει εναντίον της διεθνούς πλουτοκρατίας και εναντίον του επιθετικού καπιταλισμού. Τα ευρωπαϊκά κράτη έπρεπε να συνεργασθούν για την αξιοποίηση του ανεκτίμητου πλούτου της αφρικανικής ηπείρου και μαζί να διευθύνουν την οικονομία προς ωφέλεια των αφρικανικών και ευρωπαϊκών λαών.

Ο Μουσολίνι μου είπε ότι είχε σκεφθεί πολύ γύρω από την ιδέα της Ευρωαφρικής κι ότι αυτή μπορούσε να εφαρμοστεί αν έπαυαν οι εγωιστικοί και περιορισμένοι εθνικισμοί και αναδιοργανώνονταν τα ευρωπαϊκά έθνη. Διαφορετικά οι ευρωπαϊκοί λαοί παρά την συνολική τους κουλτούρα δεν θα ήταν σε θέση να επιβιώσουν. Η περίοδος των φατριαστικών πολέμων είχε περάσει. Ή θα ενώνονταν ή θα καταστρέφονταν.» Όττο Σκορτσένυ, «Οι καταδρομικές μου επιχειρήσεις», εκδόσεις Εκδόσεις Eurobooks.

Όλα λοιπόν ένα υπό μια σημαία, ένα έθνος, έναν αρχηγό-θεό. Σαν κάτι να μου θυμίζει αυτό το δόγμα, αλλά είμαι διχασμένος… Λέγεται Χριστιανισμός ή Νέα Τάξη Πραγμάτων; Θα το σκεφτώ και ίσως βρω την λύση, μα κάτι μου λέει πως αυτά που νομίζω για διαφορετικά είναι το ίδιο και το αυτό. Κάτι μου λέει πως κάποιοι που είπαν ένα μεγάλο ψέμα. Ποιο είναι αυτό; Αυτό θα μου το πείτε εσείς!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s