Το σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας και πως αυτό εφαρμόζεται!

στις

Τις τελευταίες μέρες ζούμε πολλά και σημαντικά γεγονότα όσον αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα –τον ισλαμικό εποικισμό που υφίσταται η Ελλάδα και η Ευρώπη– τα οποία δείχνουν έναν δρόμο και ένα ντόμινο εξελίξεων τις οποίες καλούμαστε να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψην.

Καταρχάς, να τονίσουμε ότι δεν υφίσταται «προσφυγικό» ζήτημα, παρά μόνο μια επιβαλλόμενη φυλετική, κοινωνική και πολιτισμική αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας μας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Οι μόνοι που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως πρόσφυγες είναι μόνο ορισμένοι απ’ τους κατοίκους της Συρίας και του Ιράκ οι οποίοι εγκατέλειψαν τις χώρες τους λόγω του πολέμου που διεξάγεται εκεί –με τις ευλογίες και την εμπλοκή, φυσικά, των δύο υπερδυνάμεων του πλανήτη, κάποιων περιφερειακών δυνάμεων της περιοχής (Τουρκία, Σαουδική Αραβία) και κάποιων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όπως η Γαλλία ή η Γερμανία)– Και από αυτούς μόνο όσοι είναι μεγάλοι σε ηλικία για να πολεμήσουν, είτε είναι γυναίκες και παιδιά ή τραυματίες πολέμου. Κανένας άλλος, νέος και υγιής, Σύρος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός σαν «πρόσφυγας» διότι αποτελεί, εκτός των άλλων, λιποτάκτη! Εξ άλλου, βάση του διεθνούς δικαίου, πρόσφυγες θεωρούνται οι καταφεύγοντες στην πρώτη γειτονική χώρα που δεν βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου. Επομένως, δεδομένου ότι στην δική μας χώρα περνούν όλοι μέσω Τουρκίας, δεν δύναται να χαρακτηριστεί κανείς τους «πρόσφυγας». Την ιδιότητα αυτή, νομικά, την κατέχουν μόνο στις γειτονικές τους μη εμπόλεμες χώρες, ενώ στην Ελλάδα περνούν πλέον όχι ως πρόσφυγες αλλά ως λαθρομετανάστες!

Άλλωστε, όσοι έχουν καταφθάσει στη χώρα μας, που όπως αναφέρουν επίσημες πηγές προέρχονται από 150 διαφορετικές χώρες – καθώς σε κάθε καραβιά που έρχεται, μόνο το 5% είναι απ’ τη Συρία – έχουν έρθει παρανόμως. Παραβιάζοντας τα σύνορα μας, διασχίζοντας χωρίς χαρτιά διάφορες τριτοκοσμικές χώρες και πληρώνοντας, βεβαίως, αδρά τους λαθρέμπορους για να τους μεταφέρουν υπό άθλιες και επικίνδυνες ομολογουμένως συνθήκες στην Ελλάδα, με σκοπό να μεταβούν στη συνέχεια στην καρδιά της Ευρώπης, την οποία θεωρούν – λες και τα υπερσύγχρονα κινητά που διαθέτουν δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο – την Γη της Επαγγελίας που θα τους λυτρώσει και θα τους προσφέρει φαΐ και εργασία. Αντ’ αυτού, φυσικά, καταλήγουν σε βρομερά και τρισάθλια «hot spot», τα οποία στο τέλος καίνε μπας και τους αφήσουν να φύγουν απ’ τη χώρα μας.

Όσοι, λοιπόν, έχουν καταφθάσει με βάρκες ή με άλλους τρόπους στη Πατρίδα μας, μέσω της Τουρκίας, αποτελούν λαθρομετανάστες, καθώς έχουν εισέλθει παράνομα στα εδάφη μας, εκμεταλλευόμενοι έναν πόλεμο και πατώντας πάνω στις διεθνείς συνθήκες και την ανοχή που επιδεικνύουν οι φιλελεύθερες κυβερνήσεις της Ευρώπης σ’ αυτούς και τις πράξεις των περισσότερων εξ αυτών.

Πρόκειται περί ενός ηθελημένου εποικισμού και σε καμία περίπτωση περί «προσφυγικής» κρίσης. Κανένας άνθρωπος, πουθενά στον κόσμο, που βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν χρησιμοποιεί ένα ολόκληρο παράνομο δίκτυο διακίνησης ανθρώπων για να πάει σε μια άλλη ήπειρο και να γίνει βάρος σε κάποιους άλλους που ξέρει πολύ καλά ότι ούτε όμαιμοί του είναι, ούτε ομόδοξοι κι ομόγλωσσοι, αλλά ούτε και τον θέλουν. Άμα κάποιος βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη θα πάει στους ομοίους του στην πλησιέστερη χώρα και θα ζητήσει βοήθεια. Δεν είναι λίγες, επιπλέον, οι φωνές Σύρων που καταδικάζουν όσους λιποτακτούν και πάνε στην Ευρώπη την ώρα που οι συμπατριώτες τους πεθαίνουν ηρωικά υπέρ βωμών και εστιών. Για να διασφαλίσουν το Αίμα και τη Γη τους!

Δεν είμαστε ως εκ τούτου, σε καμία περίπτωση, «αντισύροι» ή αντί όποιου άλλου ξένου ζει και εργάζεται ή πολεμά στην πατρίδα του. Τους καλούμε, όμως, και απαιτούμε: από την Ελλάδα να μείνουν μακριά!

Το πόσοι εξ αυτών είναι θύματα των δουλεμπόρων και πόσοι έρχονται εν γνώσει τους για να εποικήσουν την Ευρώπη ή να οργανώσουν και να εξοπλίσουν τους κατά τόπους τρομοκρατικούς πυρήνες του επεκτατικού Ισλάμ, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, ούτε και θα το ερευνήσουμε. Ουδόλως μας απασχολεί αν οι λαθρομετανάστες που έρχονται είναι φανατικοί Ισλαμιστές ή φιλήσυχοι καλόβολοι οικογενειάρχες. Ούτε ότι είναι όλοι εγκληματίες και τρομοκράτες υποστηρίζουμε, όπως κάνει η ξενοφοβική ακροδεξιά, ούτε ότι είναι όλοι κατατρεγμένοι και κακόμοιροι, όπως λέει η ανθελληνική αριστερά, που κάνει χρυσές δουλειές απ’ όλην αυτήν την υπόθεση. Μην σας ξεγελάει ο όψιμος «ανθρωπισμός» τους, είναι πολλά τα λεφτά που βάζουν στις τσέπες τους εκμεταλλευόμενοι την όλη κατάσταση και μέσω των ποικίλων ΜΚΟ που στήνουν για να τους περιθάλψουν, δήθεν.

Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη και απόλυτη. Θέλουμε μια Ελλάδα που να αποτελείται, όχι πλειοψηφικά, αλλά καθ’ ολοκληρία από Έλληνες. Θέλουμε κλειστά και καλά φρουρούμενα σύνορα. Ζητούμε την αποχώρηση της FRONTEX και την αναστολή της Συνθήκης της Γενεύης, καθώς και την κατάργηση του «Δουβλίνο ΙΙ». Απαιτούμε την άμεση έξοδο της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι ο κύριος υπεύθυνος για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που μας επιβάλλεται. Επιθυμούμε, εν συνεχεία, την αποδέσμευσή μας από το ΝΑΤΟ, που είναι υπεύθυνο για τους πολέμους και τη διάλυση της Μέσης Ανατολής, καθώς και για τη δημιουργία του ISIS και τόσων άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων που εξόπλισε με λεφτά απ’ το Κατάρ και που περιθάλπει με την αιγίδα του Ισραήλ, του μεγάλου αυτού ενορχηστρωτή της όλης δυστυχίας. (Turkey and Israel Are Directly Supporting ISIS and Al Qaeda Terrorists In Syria Exclusive: Israel Is Tending to Wounded Syrian Rebels)

Φυσικά, δεν είναι άμοιρη ευθυνών η τωρινή, ούτε οι προηγούμενες προδοτικές κυβερνήσεις, που αποτελούν απλούς, και φτηνούς μάλιστα, εντολοδόχους των Σιωνιστών. Το κράτος είναι ο πρώτος υπαίτιος της όλης κατάστασης. Απ’ τη στιγμή που μιλάμε για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο πληθυσμιακής αλλοίωσης, δεν μπορούμε να κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε και ισλαμολάγνοι, βεβαίως, σαν ορισμένους ψυχασθενείς του «χώρου» μας. Τι σημαίνει Ισλάμ, το γνωρίζουν πολύ καλά και οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι, από τη μακραίωνη ιστορία αντιπαράθεσης και σύγκρουσης μαζί του, αλλά και από τους εκατοντάδες νεκρούς που μετρούν τα τελευταία χρόνια απ’ τη σωρεία των τρομοκρατικών επιθέσεων που έχουν γίνει.

Κερδοσκοπία υπό τον μανδύα του «Ανθρωπισμού»

Όπως είναι ευρέως γνωστό, οι πάσης φύσεως αριστεροί αρέσκονται να διατυμπανίζουν το πόσο ψυχοπονιάρηδες κι «ανθρωπιστές» είναι. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα ή μιλάμε απλώς για μια επιχείρηση σε βάρος των υποτιθέμενων ευεργετηθέντων, αλλά και των χωρών όπου αυτοί εισέρχονται;

Έκθεση της FRONTEX προ ενός μηνός ξεμπροστιάζει τις ΜΚΟ σε όλη τη Μεσόγειο, που δρουν, όπως αναφέρει, σε άμεση συνεργασία με το κύκλωμα των δουλεμπόρων. «Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι στους μετανάστες έχουν δοθεί ακριβείς οδηγίες πριν αναχωρήσουν σχετικά με το πώς θα φτάσουν στα πλοία των ΜΚΟ» (Εκθεση-βόμβα από Frontex: Οι ΜΚΟ συνεργάζονται με τους δουλεμπόρους). Επίσης, γράφει πως τα σήματα των λαθρομεταναστών για διάσωση προς τη FRONTEX έχουν μειωθεί δραματικά και αντ’ αυτού παρατηρείται οι διάφορες ΜΚΟ να μισθώνουν πλοία τα οποία κάνουν διαρκώς περιπολίες προς αναζήτηση διερχόμενων βαρκών με λαθρομετανάστες. Έτσι, βγαίνουν κι απ’ τα έξοδα οι δουλέμποροι καθώς με αυτήν τη διαδικασία δεν χρειάζεται να βουλιάζουν τις βάρκες και να καταστρέφεται το μεταφορικό μέσο στο τέλος της διαδικασίας, όπως γίνεται στην κλασική περίπτωση ώστε να θεωρηθούν ναυαγοί, αυξάνοντας το κατά κεφαλήν κόστος μεταφοράς. Τώρα πλέον οι διακινητές οδηγούν τους λαθρομετανάστες κατ’ ευθείαν στην αγκαλιά των «αλληλέγγυων» των ΜΚΟ, παρακάμπτοντας τις επίσημες αρχές και μάλιστα, όπως δηλώνει η FRONTEX, αν συλληφθούν από το Λιμενικό κατά την εξέλιξη αυτής της διαδικασίας, οι λαθρομετανάστες αρνούνται κιόλας να συνεργαστούν! Άλλο ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό μας, ότι οι «πρόσφυγες» μόνο τέτοιοι δεν είναι, παρά εισέρχονται εις γνώση τους σε έναν ξένο τόπο με σκοπό να τον εποικήσουν. Οι δε απανταχού αριστεριστές «αλληλέγγυοι», με τις αμέτρητες ΜΚΟ που χρηματοδοτεί ο μπαμπάς Σόρος, κάνουν τη βρόμικη δουλειά και παράλληλα θησαυρίζουν από αυτό.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, τα χρήματα που έφτασαν στην Ελλάδα επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση της «ανθρωπιστικής κρίσης» είναι τουλάχιστον 90,000,000 ευρώ. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, εν μέσω κρίσης, το οποίο τα πάσης φύσεως φιλελεύθερα κοράκια δεν θ’ αφήσουν να πάει χαμένο, όπως ξέρουν τόσα χρόνια πολύ καλά να κάνουν με αντίστοιχα πακέτα, όπως τα ΕΣΠΑ που ροκανίζουν μέσα απ’ τις διάφορες κρατικές δομές όπου έχουν εισχωρήσει.

Οι ΜΚΟ ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο και, σε επίσημη απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης σε ερώτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης, σχετικά με το τι ποσά εκταμιεύονται προς αυτές, βλέπουμε και το γιατί.

Τα λεφτά είναι πολλά και οι όψιμοι «ανθρωπιστές» ακόμη περισσότεροι. Με αυτά τα λεφτά που λαμβάνουν από το κράτος, οι ΜΚΟ μισθώνουν ακίνητα σε όλην την Ελλάδα, μέσα στις γειτονιές μας, με σκοπό τη στέγαση διαφόρων λαθρομεταναστών, με την πρόφαση ότι είναι ανήλικοι, ασυνόδευτοι ή ό,τι άλλο σκαρφίζονται. Στις πλείστες δε των περιπτώσεων οι «ανθρωπιστές» ξεμπροστιάζονται από την ακαταλληλότητα των χώρων που διαλέγουν και την προχειρότητα με την οποία κινούνται, και η πρόσφατη αποτυχία τους για δημιουργία «στέγης προσφύγων» στον Πειραιά σ’ ένα ετοιμόρροπο κτήριο το επιβεβαιώνει αυτό.

Ο «ανθρωπισμός» τους είναι τόσο μεγάλος, που η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση τους ξεμπροστιάζει, όπως διαβάζουμε σε πρόσφατο δημοσίευμα της Guardian (Thousands of refugees left in cold, as UN and EU accused of mismanagement), το οποίο περιγράφει εμπεριστατωμένα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι χώροι κράτησης και οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες, καθώς και τις κατηγορίες που βαραίνουν όλους τους αρμόδιους φορείς (κυβέρνηση, επαγγελματίες αλληλέγγυους, ΜΚΟ, διεθνείς οργανισμούς, πολιτικά κόμματα και πολιτικά μορφώματα της αριστεράς), οι οποίοι κατηγορούνται για κακοδιαχείριση κονδυλίων, καθώς εισέπραξαν εν μέσω κρίσης υπέρογκα ποσά και το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάλογο της χρηματοδότησης που έλαβαν. Βίντεο: Μόρια πνιγμένη στο χιόνι (7-1-17)

Ο απεσταλμένος της Guardian στη Θεσσαλονίκη, Patrick Kingsley, αναφέρει: «Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και το τμήμα ανθρωπιστικής βοήθειας της ΕΕ κατηγορούνται από άλλες ομάδες βοήθειας για κακοδιαχείριση ενός ταμείου πολλών εκατομμυρίων λιρών που προορίζονται για τους πλέον ευάλωτους πρόσφυγες στην Ευρώπη, αφήνοντας χιλιάδες να κοιμούνται σε συνθήκες ψύχους στην Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία έχει την τελική δικαιοδοσία επί των ενεργειών στους καταυλισμούς, έχει επίσης επικριθεί για την αποτυχία να χρησιμοποιήσει σχεδόν 90 εκατομμύρια ευρώ, μιας ξεχωριστής χρηματοδότησης από την ΕΕ, προκειμένου να βελτιώσει επαρκώς τις συνθήκες στους καταυλισμούς πριν από την έναρξη του χειμώνα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένας που να έχει τον συνολικό έλεγχο επί της χρηματοδότησης και των αποφάσεων στους καταυλισμούς, επιτρέπει στις περισσότερες πλευρές να αποποιούνται των ευθυνών τους.»

Τα χρήματα που καταλήγουν στα κέντρα κράτησης είναι ελάχιστα. Το μεγαλύτερο μέρος πάει στις τσέπες των κυβερνητικών «αλληλέγγυων», οι οποίοι θησαυρίζουν την ίδια ώρα που επιβάλλουν ολοένα και περισσότερους φόρους και μειώσεις μισθών. Την ώρα που αυτοί απολαμβάνουν την εξουσία και τα λεφτά τους, στέλνουν στα «hot spot» Έλληνες φαντάρους και στελέχη απ’ όλα τα σώματα του στρατεύματος για να φροντίζουν, να ταΐζουν και να ξεσκατίζουν λαθρομετανάστες, δεχόμενοι καθημερινά επιθέσεις και βάζοντας την υγεία τους, καθώς και την υγεία των οικογενειών τους, σε κίνδυνο (δεν είναι λίγα τα περιστατικά στελεχών που έχουν κολλήσει μεταδοτικές ασθένειες, όπως ηπατίτιδα C), κόβοντάς τους παράλληλα τον μισθό. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς.

Οι αναρχικοί από την άλλη, οι έτεροι φορείς της παγκοσμιοποίησης και του εξισλαμισμού της χώρας, πατρονάρουν τους λαθρομετανάστες σαν σύγχρονοι ιεραπόστολοι, χρησιμοποιώντας τους ως έναν εν δυνάμει στρατό για την πραγματοποίηση των δικών τους επιδιώξεων. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συλληφθεί λαθρομετανάστες σε επεισόδια που έγιναν μετά από πορείες «αντιεξουσιαστών». Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι Έλληνες είναι η μειοψηφία σε αυτές τις προσαγωγές. Χρησιμοποιούν, λοιπόν, τους «κακόμοιρους» μετανάστες ως μπροστινούς. Οι αναρχικοί βεβαίως δεν υποστηρίζουν τους Σύρους που πολεμούν για την πατρίδα τους, αλλά τους τρομοκράτες του ISIS, πράγμα καθόλου περίεργο μιας και έχουν το ίδιο αφεντικό. Το γνωστό Indymedia είναι ιδιοκτησίας του μπαμπά Σόρος, οι αναρχικοί και οι αριστεροί ζουν και πλουτίζουν από τους μετανάστες, τους χρειάζονται για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους ως «αλληλέγγυων», οπότε επιθυμούν τη συνέχιση του πολέμου μέχρις ότου πέσει ο Άσαντ, και το σιωνιστικό κεφάλαιο εγκαθιδρύσει άλλη μια τράπεζα των Rothchild σε ένα ακόμη κράτος της Μέσης Ανατολής, όπως έκανε σε όλα τα υπόλοιπα που διαλύθηκαν μετά τους πολέμους και τις υποκινούμενες
επαναστάσεις.

Έχουν γίνει διάφορες πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου παρατηρούνται λαθρομετανάστες και μέλη του ΚΕΕΡΦΑ, αλλά και άλλων αριστερών και αναρχικών οργανώσεων, να κυματίζουν περήφανα σημαίες της συριακής αντιπολίτευσης. Χαρακτηριστικά είναι τα άρθρα που παραθέτουμε εδώ και δείχνουν την ξεκάθαρη υποστήριξη όλων των
βιαστών και των αμερικανοκίνητων τρομοκρατών, από μεγάλο μέρος του αριστερού και αναρχικού χώρου (http://www.antiracismfascism.org, η επίσημη ιστοσελίδα του ΚΕΕΡΦΑ που βρίθει υποστήριξης προς τους τρομοκράτες και τους εισβολείς, Αραβική άνοιξη: Μια μακροπρόθεσμη επαναστατική διαδικασία, και Συρία: ένα καταπιεστικό καθεστώς, που το στηρίζει μια κρατικοκαπιταλιστική ελίτ, άρθρα της ΔΕΑ, πρώην συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ). Φυσικά, για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν πολύ περισσότερα άρθρα και αφίσες εκδηλώσεων, για να πειστεί για την εν λόγω θέση των αριστερών και των αναρχικών.

Η κατάσταση εντός και πέριξ των «hot spot»

Ατελείωτο ξύλο, κυρίως κατά την ώρα διανομής του συσσιτίου, νεκροί από συμπλοκές, τραυματισμένοι και ξυλοκοπημένοι λαθρομετανάστες στις μεταξύ τους συγκρούσεις, επεισόδια και ξυλοδαρμοί νοσηλευτών του ΕΚΑΒ, επεισόδια εναντίον της αστυνομίας, εμπρησμοί και πρόκληση υλικών ζημιών στις υποδομές των χώρων κράτησης. Πολλές φορές, οι λαθρομετανάστες βγαίνουν από τα «hot spot», προκαλώντας υλικές ζημιές στα χωριά και τις πόλεις που βρίσκονται πέριξ αυτών, όπως στη Μόρια της Λέσβου και στη Χίο. Ευτυχώς, σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι των νησιών αντέδρασαν δυναμικά στις προκλήσεις αυτές και η κατάσταση δεν ξέφυγε.

Ωστόσο, οι κάτοικοι στις περιοχές αυτές είναι εγκαταλελειμμένοι από το κράτος και από οποιαδήποτε άλλη προστατευτική δύναμη, με αποτέλεσμα να πέφτουν συχνά θύματα κλοπής. Αυτό συμβαίνει φυσικά στους φτωχούς κατοίκους και όχι στους έχοντες και κατέχοντες, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τη θέση των Σύρων που πέρασαν πρώτοι τα σύνορα και τους υπερκοστολογούσαν προϊόντα ή υπηρεσίες, με σκοπό τον πλουτισμό τους. Η πολιτεία, λοιπόν, αντί να προστατεύει τους πολίτες της, τους αφήνει απροστάτευτους στο έλεος των τρομοκρατών, τους επιβάλλει δε δυσβάστακτους φόρους και την ίδια στιγμή περιθάλπει, σιτίζει και στεγάζει τους λαθρομετανάστες και μάλιστα τώρα πρόκειται να τους κόψει και μηνιαίο εισόδημα της τάξεως των 400 ευρώ για κάθε οικογένεια! (Μουζάλας: Θα δίνουμε χρήματα αντί για συσσίτιο στους πρόσφυγες!). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πλέον εισερχόμαστε στο στάδιο της αφομοίωσης και μόνιμης παραμονής των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, ακολουθώντας την πολιτική των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών, που στοχεύει σε μία ανίσχυρη, κατακερματισμένη κοινωνικά Ευρώπη, με πολυπολιτισμικά κράτη αντί στιβαρών εθνικών κρατών.

Ενάντια στα αντεθνικά σχέδιά τους πρέπει να προτάξουμε τις δικές μας ιδέες και δράση.

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν μπορεί να λυθεί από κανέναν άλλον, εκτός από μια εθνική κυβέρνηση. Το δικό μας χρέος, μέχρις ότου έρθει αυτή η μέρα, είναι η διαρκής ενημέρωση του λαού για το σχέδιο εξισλαμισμού της πατρίδας μας. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν αντιστέκονται σ’ αυτόν τον εποικισμό, πρώτον γιατί πιστεύουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι σχεδόν όλοι απ’ τη Συρία, δεύτερον γιατί νομίζουν ότι εγκαταλείπουν ένα τυραννικό καθεστώς (αυτό της κυβέρνησης Άσαντ), όπως προπαγανδίζουν οι αμερικανοκίνητοι αριστεροί, και τρίτον διότι θεωρούν ότι η παραμονή τους στη χώρα μας είναι προσωρινή και σε λίγο καιρό θα φύγουν. Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί άξονες τους οποίους πρέπει να στοχεύει η προπαγάνδα μας, προβάλλοντας τις πάγιες θέσεις μας για ένα ομοιογενές ελληνικό, εθνικό και σοσιαλιστικό κράτος.

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s