Ο Ρατσισμός της UEFA

στις

Με αφορμή το νέο κυνήγι μαγισσών που ξεκίνησε ο αριστερός υπουργός αθλητισμού, θα αναφερθούμε στα δύο μέτρα και δύο σταθμά του μοντέρνου ποδοσφαίρου και του ρατσισμού της ΟΥΕΦΑ έναντι της εθνικής υπερηφάνειας.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Καπιταλιστικός ποδοσφαιρικός οργανισμός της ΟΥΕΦΑ υποστηρίζει όλη την Φιλελεύθερη και Μαρξιστική ατζέντα υπέρ της ομογενοποίησης των λαών, των φυλετικά μικτών τοπικών και εθνικών ομάδων, του ακραίου καταναλωτισμού, της λατρείας του τραπεζικού συστήματος, του τζόγου, των νόμιμων καταχρήσεων (αλκοόλ, τσιγάρο, τζόγος), μέχρι και των ομοφυλόφιλων.

Καμία μνεία και καμιά μέριμνα δεν έχουμε δει τόσα χρόνια για την αποτροπή των φιλάθλων -που τόσο κόπτεται για το αν είναι Εθνικιστές ή Εθνικοσοσιαλιστές- από την αρρώστια του στοιχήματος, την κατανάλωση αλκοόλ και του υγειούς τρόπου ζωής που οφείλει να ακολουθεί κάθε λάτρης ενός αθλήματος, όπως και κάθε υγιής άνθρωπος.

Το μόνο που νοιάζει την ΟΥΕΦΑ και κάθε άλλη μαριονέτα του συστήματος είναι να μην χαλάει η σούπα του Καπιταλισμού. Και η μόνη απειλή στον κόσμο γι’ αυτόν είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός.

Για τον λόγο αυτό η Μ.Κ.Ο. FARE η οποία υγείτε του αντιρατσιστικού αγώνα της ΟΥΕΦΑ εξέδωσε έναν οδηγό «ρατσιστικών» συμβόλων και μηνυμάτων τα οποία και έχουν απαγορευτεί απ’ όλα τα γήπεδα και όσοι τα αναρτούν διώκονται και χρεώνουν την ομοσπονδία της χώρας τους με βαριά πρόστιμα. Το δεύτερο, βεβαίως, ουδόλως μας απασχολεί καθώς κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της θα έπρεπε να υποστηρίζει τους εθνικά σκεπτόμενους και υπερήφανους πολίτες της.

Στον οδηγό της ΟΥΕΦΑ βρίσκεται μια πληθώρα συμβόλων τα οποία αυθαίρετα βαφτίζονται εθνικοσοσιαλιστικά, αντισημιτικά και ομοφοβικά, ενώ στο τέλος υπάρχει ειδική επισήμανση για την αποφυγή της απαγόρευσης παρόμοιων αριστερών και αναρχικών συμβόλων. Χαρακτηριστικά αναφέρει την νεκροκεφαλή των Saint Pauli λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την μπερδεύουμε με την «ρατσιστική» Τότενκοπφ, όπως και την αθώα και απόλυτα ειρηνική αριστερή γροθιά που δεν πρέπει να συγχέεται με την δεξιά γροθιά σύμβολο της Λευκής Υπερηφάνειας (White Pride).

Άραγε οι αναρχικοί μπαχαλάκιδες δεν ενοχλούν το σύστημα; Μήπως το αλφάδι και το σφυροδρέπανο ταυτίζεται με το δολάριο και δεν απειλεί την τσέπη κανενός; Η απάντηση είναι προφανής για όλους μας.

Η ΟΥΕΦΑ έχει άποψη ακόμα και για μείζονα εθνικά προβλήματα και διαφορές μεταξύ γειτονικών λαών. Απ’ τη μια αφήνει ανενόχλητους του Αλβανούς να σηκώνουν σημαίες της μεγάλης Αλβανίας και πανό υπέρ της δολοφονίας του Σέρβου Marko Ivković, ενώ απ’ την άλλη κυνηγάει τους Έλληνες οπαδούς που ανεμίζουν την δοξασμένη σημαία της Βορείου Ηπείρου. Απ’ τη μια κάθε αναφορά στην πατρίδα και την φυλή βαφτίζεται ως «ακροδεξιά» ενέργεια, ενώ οποιαδήποτε αναφορά εναντίον εθνικιστών ή υπέρ αριστερών και αναρχικών θέσεων περνάει απαρατήρητη και μένει ατιμώρητη.

Παρ’ όλα αυτά εμείς δεν επιθυμούμε την δίωξη κανενός. Δηλώνουμε αλληλέγγυοι σε κάθε οπαδό που διώκεται για τις ιδέες του απ’ όπου κι αν προέρχεται. Δεν έχουμε ανάγκη κανένα υπερεθνικό φορέα να λύσει τις διαφορές μας, είτε αυτές είναι τοπικές, είτε εθνικές. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε Έλληνα Εθνικιστή και Εθνικοσοσιαλιστή που κατηγορείται για το αυτονόητο, την αγάπη του για την Πατρίδα. Είμασταν και θα είμαστε πάντοτε ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και την Καπιταλιστική Μαφία της ΟΥΕΦΑ, όπως και κάθε εγχώριου προδότη εντολοδόχου της.

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s