Ο Φασισμός του Κεφαλαίου

στις

Μιας και ο «Φασισμός» αποτελεί αγαπημένη λέξη των διωκτών μας, σήμερα, τους την γυρνάμε στα μούτρα και αποδεικνύουμε με στοιχεία τον υπαρκτό απολυταρχισμό ή όπως θα τον χαρακτήριζαν εκείνοι στην δική μας περίπτωση: τον «Φασισμό» του Κεφαλαίου. Συγκεκριμένα, θα αναφερθούμε στο εγχώριο Κεφάλαιο, που με την αρωγή του κράτους εφαρμόζει κατά το δοκούν τις βουλές του. Βουλές, που βεβαίως αποτελούν μέρη ενός ευρύτερου σχεδίου, πολύ καλά μελετημένου, το οποίο εφαρμόζεται με χειρουργική ακρίβεια και θρησκευτική ευλάβεια πάνω στις μάζες.

Η Ελλάδα -αν κι αργά σε σχέση με τις υπόλοιπες δυτικές χώρες- μπαίνει σταθερά στην νέα δημοκρατική/πολιτικά ορθή τάξη πραγμάτων. Η οικονομική άνθηση και ο «εξευρωπαϊσμός» που ακολούθησε τον πασοκισμό των τελευταίων δεκαετιών, πέτυχε να αλλοιώσει ακόμα και τα τελευταία ενεργά ελληνικά κύτταρα στο σώμα του λαού. Η ψεύτικη ευημερία έδωσε την σκυτάλη στο δόγμα του σοκ, που με τα μνημόνια και την σφοδρή λιτότητα κατέστρεψε ψυχολογικά τον ελληνικό λαό, ο οποίος εναπόθεσε τις ύστερες ελπίδες σωτηρίας του στην «εναλλακτική» αριστερά του Αλέξη Τσίπρα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έσπασε όλα τα ρεκόρ προδοσίας ξεπουλώντας τα πάντα. Ξεπούλησε, πέρα από κεφάλαια και γη, ακόμα και δυο Έλληνες στρατιωτικούς στα χέρια των Τούρκων. Συγκαλύπτει μέχρι και καταρρίψεις μαχητικών αεροσκαφών του ελληνικού στρατού από την τουρκική αεροπορία όπως αυτές του Μαΐου του 2006, του Φεβρουαρίου του 2016 και του Απριλίου του 2018 οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατο των: Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, Υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά, Ανθυπασπιστή Ελευθέριου Ευαγγέλου και Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου. Παράπλευρες «δημοκρατικές» απώλειες για μια κυβέρνηση προδοτών.

Οι κυβερνώντες αντιλαμβάνονται ότι ο λαός κάποια στιγμή θα αντιδράσει, είτε μαζικά είτε μεμονωμένα, γι’ αυτό και θέλουν να θωρακίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το ψεύτικο και παράνομο πολίτευμα τους. Περνούν έτσι μια σειρά μέτρων τα οποία θα εξασφαλίσουν τόσο την μακροπρόθεσμη επιβίωση τους όσο και τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Tων εγχώριων μεγαλοκαπιταλιστών. Σήμερα, θα παρουσιάσουμε ορισμένα μέτρα που ψήφισε και πρόκειται να επιβάλει η αριστερο-δεξιά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που στόχο έχουν ακριβώς αυτό.

Ξεκινάμε με δυο μέτρα που είναι χαρακτηριστικά της επίδειξης δύναμης του Kεφαλαίου. Μέτρα τα οποία θεωρούμε εφαρμόζονται τόσο ευλαβικά, παρ’ οτι έχουν μικρό οικονομικό όφελος γι’ αυτούς, για να δοκιμάσουν τα «νερά», τα αντανακλαστικά και την υπομονή του λαού απέναντι σε κάτι ριζικό και απόλυτο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα 1: Η απόφαση περί κατάργησης της χρήσης των πλαστικών τσαντών ή αλλιώς η χρέωση με 0,04 λεπτά του ευρώ για όποιον θέλει να τις χρησιμοποιεί για καθημερινές δουλειές όπως το κουβάλημα τροφίμων και προϊόντων από τις τοπικές αγορές και σούπερ μάρκετ. Το Κεφάλαιο αποφάσισε εν μια νυκτί να καταργήσει τις καθιερωμένες πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιούμε άπαντες εδώ και δεκαετίες. Τις σακούλες ευτελούς αξίας που όλες οι επιχειρήσεις προσέφεραν, μέχρι σήμερα, δωρεάν στους πελάτες τους. Το μέτρο ελήφθη με πρόφαση την προστασία του περιβάλλοντος. Και ποιοι καλύτεροι να εφαρμόσουν ένα «οικολογικό» μέτρο το οποίο θα φέρει κέρδη στους καπιταλιστές, απ’ τους αριστερούς. Ωστόσο, ουδείς απ’ τους καπιταλιστές που στήριξαν το μέτρο προσφέρει χάρτινες ή άλλου είδους οικολογικές σακούλες στη θέση των παλιών, έτσι οι σακούλες συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται μόνο που τώρα το ταμείο του καπιταλιστή βγαίνει κερδισμένο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα 2: Νόμος για την κατάργηση της χρήσης πλαστικών καλαμακίων. Ο συγκεκριμένος νόμος θα περιλαμβάνει και πολλά άλλα καθημερινής και μιας χρήσης πλαστικά αντικείμενα όπως οι μπατονέτες. Μάλιστα στην πρόσφατη επίσκεψη στην χώρα μας του Καρόλου μετά της συζύγου του, έγινε «θέμα» η άρνηση τους να πιουν φρέντο καπουτσίνο με πλαστικό καλαμάκι. Έτσι τον ήπιαν χωρίς, δίχως όμως να διαρρεύσουν φωτογραφίες με τις λερωμένες μούρες τους… Το κωμικό συμβάν γεννά κι ένα τραγικό ρητορικό ερώτημα για το αν θα αντιδράσει επιτέλους ο ελληνικός λαός τώρα που θα καταργηθεί το καλαμάκι του αγαπημένου του φραπέ… Το βέβαιο είναι ότι άλλη μια δωρεάν παροχή του Κεφαλαίου κόβεται και θα επιτρέπεται πλέον μόνο με την καταβολή ενός μικρού αντιτίμου.

Ξεπερνώντας τα μέτρα που απλώς δοκιμάζουν τα νεύρα και την υπομονή του λαού, περνάμε στα πιο ουσιαστικά και προσοδοφόρα για το Κεφάλαιο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα 3: Η επιβολή του πλαστικού χρήματος μέσω του νόμου για την υποχρεωτική χρήση τερματικών POS απ’ όλες τις επιχειρήσεις. Το μέτρο αυτό στοχεύει στην καταγραφή μεγαλύτερου αριθμού αγοραπωλησιών μέχρι την οριστική κατάργηση του «πραγματικού» χρήματος (όσο πραγματικό μπορεί να θεωρηθεί το fiat money «ευρώ») και τον πλήρη έλεγχο κάθε αγοράς και πώλησης. Επιπλέον, οι τράπεζες οι οποίες επινοικιάζουν τα τερματικά POS στους επιχειρηματίες, παρακρατούν μέχρι και το 1,10% από κάθε πώληση ως προμήθεια. Έχουμε λοιπόν παράνομη κερδοσκοπία, από τους εγχώριους τοκογλύφους, με κρατική σφραγίδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα 4: Μπάρες στο μετρό. Η «σοβιετικού τύπου» καπιταλιστική μας κυβέρνηση επέλεξε, καθόλου τυχαία, άλλο ένα αυστηρό μέτρο επιβολής φόρων όπως είναι άλλωστε και ο ΕΝΦΙΑ και το Μνημόνιο που έλεγε ότι θα σκίσει. Έχουμε λοιπόν τώρα και κρατικά «διόδια» τα οποία οι κάτοικοι της πρωτεύουσας είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν για να πάνε στις δουλειές τους (όσοι έχουν ακόμα δουλειά) ή οπουδήποτε αλλού θέλουν. Ο Έλληνας πολίτης, ο μοναδικός δικαιούχος της γης και της περιουσίας αυτής της χώρας, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με μπάρες οι οποίες του δείχνουν πιο ξεκάθαρα και άμεσα από ποτέ το πρόσωπο του Καπιταλισμού που δεν χαρίζει ούτε τα 0,50€ στον Έλληνα για να πάει στην δουλειά του των 400€ που με τα βίας τον κρατά πάνω από το όριο της φτώχειας…

Όλοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν το κόμιστρο, είτε έχουν είτε δεν έχουν. Είτε θέλουν να πάνε βόλτα, είτε να επισκεφτούν ένα γιατρό ή το νοσοκομείο. Μιλάμε άλλωστε για την ίδια κυβέρνηση που έκοψε την επιχορήγηση των φαρμάκων των καρκινοπαθών, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τα χίλια ευρώ! Η δε ηλεκτρονική κάρτα μεταφορών αν και διατίθεται προς το παρόν σε δυο εκδόσεις, ανώνυμη και ονομαστική, πρόκειται να γίνει αποκλειστικά και μόνο ονομαστική με ηλεκτρονικό τσιπ εντός της. Τέλος, η σημιτική ψυχή που την σχεδίασε, απαιτεί την επικύρωση της τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από τα ΜΜΜ, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την καθιερωμένη συνήθεια όλων να «χτυπούν» εισιτήριο μόνο κατά την είσοδο τους σε ένα μέσον. Αυτό επιφέρει δραματικά αποτελέσματα για όποιον κατέβει από ένα λεωφορείο επί παραδείγματι ενώ έχει ξεχάσει να χτυπήσει την κάρτα, διότι μετά από λίγη ώρα αυτή θα μηδενιστεί, θεωρώντας ότι ο επιβάτης ουδέποτε αποβιβάστηκε…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα 5: Ηλεκτρονικές-βιομετρικές αστυνομικές ταυτότητες. Οι νέες ταυτότητες με τα «τσιπακια», αυτά για τα οποία διάφοροι πολύ ή λιγότερο γραφικοί μας προειδοποιούσαν εδώ και χρόνια είναι πλέον γεγονός. Το κόστος για να τις αποκτήσουμε θα φτάνει τα 10ευρώ και εντός τους θα περιέχονται όλα τα βιομετρικά μας στοιχεία όπως το ίδιο θα συμβαίνει και στο αντίστοιχο ονομαστικό ηλεκτρονικό εισιτήριο των ΜΜΜ.

Η παραφύση εξουσία τους ολοκληρώνεται με την επιβολή μέτρων τόσο ιδεολογικών, όσο και καταλυτικών για την διαιώνιση της μπάσταρδης φάρας τους. Αυτής των πολιτικών και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας τους

Χαρακτηριστικό παράδειγμα 6: Νόμος για την ελληνοποίηση μεταναστών μέσω εξετάσεων. Ο νέος νόμος θα αποδίδει την ελληνική ιθαγένεια, παραβλέποντας το δίκαιον του αίματος που κατέχουν αποκλειστικά και μόνο οι γηγενείς Έλληνες, στον κάθε λογής ξένο που απλά θα συμπληρώνει λίγα χρόνια παραμονής στην πατρίδα μας και που θα απαντά σωστά σε μερικές πολλαπλού τύπου ερωτήσεις, τις απαντήσεις για τις οποίες είμαστε βέβαιοι ότι η εκάστοτε κυρα-Τασία θα έχει φροντίσει να του δώσει σε σκονάκι… Πιο αναλυτικά, οι υποψήφιοι θα καλούνται να απαντήσουν σε 30 ερωτήσεις, οι οποίες θα επιλέγονται από μια δεξαμενή 300 ερωτήσεων που θα αφορούν την ιστορία, τη γεωγραφία και την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας. Εμείς, έχουμε να θυμίσουμε ότι το Αίμα δεν αλλάζει, ούτε αναβαπτίζεται, όσες εξετάσεις, όσες κυβερνήσεις και όσοι νόμοι κι αν περάσουν. Θα έρθει η μέρα που όλες οι παρά φύσει ελληνοποιήσεις θα ανασταλούν!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα 7: Νόμος για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Πλέον ο κάθε κουνιστός μυστακοφόρος είναι σε θέση να υιοθετήσει παιδί μαζί με τον έτερο λέλο σύντροφο του, όπως το ίδιο μπορεί να κάνει και κάθε άλλο αμφιφυλόφιλο ορμονικό δημιούργημα με μούσι και αιδοίο. Η ύψιστη προσβολή στην φύση, την οικογένεια και το Θεό λαμβάνει χώρα με «δημοκρατικές» διαδικασίες. Με μεθόδους Κεφαλαιοκρατικού Φασισμού, όπως μόνο η κοινοβουλευτική δημοκρατία ξέρει να διδάσκει. Κανένας Έλλην πολίτης δεν ρωτήθηκε αν θέλει να επιτραπεί αυτή η ύβρις προς την φύση. Αν θέλει να στιγματιστούν, για πάντα, κοινωνικά και ψυχολογικά αθώες ψυχές που θα τύχει να υιοθετηθούν από τέτοιου είδους ζευγάρια. Κανείς δεν δίνει λόγο γιατί η εξουσία τους είναι υπεράνω λαϊκών απόψεων και χαλκευμένων εκλογικών ετυμηγοριών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα 8: Σαν τελευταίο παράδειγμα θα αναφέρουμε τις ολοένα εντεινόμενες συζητήσεις για την κατάργηση των εθνικών παρελάσεων που για την ώρα έχουν μετατρέψει σε γιορτές λαθρο-υπερηφάνειας με το να ντύνουν στα λευκά τους κάθε λογής ξένους που έχουν εισβάλει στην Πατρίδα μας, δασκαλεύοντας τους να δηλώνουν «περήφανοι» (για πιο πράγμα δεν γνωρίζουμε) και τους δημοσιογράφους να ολοκληρώσουν το αμαύρωμα της ιερής αυτής επετείου μιλώντας για ημέρα «δημοκρατικής» και μούλτι-κούλτι υπερηφάνειας ή για το πόσο ανοιχτή (σε γνωστά σημεία) και ανεκτική είναι η αριστερή μας χώρα ή το πόσο «πατούν» τον «Φασισμό» και τον κίνδυνο που αυτός αποτελεί γι’ αυτούς και τις ιδέες τους…

Το επιστέγασμα όλων αυτών των μέτρων δεν είναι άλλο από τον περίφημο «Αντιρατσιστικό Νόμο». Τον νόμο που τόσες φορές απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά που δυστυχώς ενέκρινε προ των άνωθεν πιέσεων για τον «Φασισμό» που δήθεν ανέρχεται στην Ελλάδα. Διότι ως γνωστόν κάθε υγιής εύλογη αντίδραση του λαού ή μέρους αυτού, βαφτίζεσαι αμέσως «Φασιστική»… Ο αντιρατσιστικός νόμος απαγορεύει κάθε αντίδραση, κάθε διαφωνία και άρνηση αποδοχής του μη φυσιολογικού τρόπου ζωής που θέλουν να μας επιβάλουν. Είναι ο νόμος που δένει τα χέρια κάθε υγιούς Έλληνα. Τώρα πλέον έχει μπει και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του ελληνισμού όπου, όντας δέσμιος των μέτρων που η πλουτοκρατία επέλεξε και η δημοκρατία επέβαλε, είναι όχι απλά ανήμπορος αλλά και ανίκανος, νομικά, να αντιδράσει.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε αναρίθμητα παραδείγματα για τον σύγχρονο απολυταρχισμό του Κεφαλαίου και των Δημοκρατών, διαλέξαμε όμως τα πιο χαρακτηριστικά και εθνοδιαλυτικά. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό που επιτρέπει σε όλους αυτούς να υπάρχουν και να νομοθετούν κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν είναι τίποτα άλλο παρά το ίδιο το σύστημα της Δημοκρατίας και τα μέσα επιβολής της. Η αστυνομία και τα ΜΜΕ.

Όπως, πριν λίγα χρόνια, έγραψαν «δημοκρατικά» εκεί που δεν πιάνει μελάνι την ψήφο του ελληνικού λαού ενάντια στα μνημόνια και την ΕΕ, έτσι «δημοκρατικά» και νόμιμα μας επιβάλουν αδιάκοπα την φορομπηχτική τους πολιτική.
Έτσι όπως προωθούν την φυλετική και πολιτισμική μας επιμειξία μέσω της κατευθυνόμενης λαθροεισβολής και την κατάρρευση της οικογενειακής δομής διαμέσου του φιλελεύθερου, υλιστικού και ομοφυλοφιλικού τρόπου ζωής.
Έτσι, όπως κάποτε επέβαλαν στους κυβερνήτες των μεγαλύτερων κρατών του κόσμου να ξεκινήσουν τους δυο πιο καταστροφικούς πολέμους της ευρωπαϊκής ιστορίας, έτσι και σήμερα, αδιάκοπα δικάζουν και διατάζουν για την υποχρεωτική είσπραξη του φόρου, του τόκου, του μεριδίου ζωής που κλέβουν καθημερινά απ’ όλους εμάς.

Είθε κάποτε ο λαός να δει τις αόρατες αλυσίδες που του πέρασαν, όπως και την θηλιά που ολοένα σφίγγουν στο λαιμό του οι «δημοκράτες» (πάντα με την δική του συγκατάθεση και ψήφο).
Και να έρθει μια μέρα που θα δουν την Αλήθεια και αυτό το θέατρο σκιών να ρίξει για πάντα την αυλαία του!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s