Γκέι άντρες αγοράζουν παρένθετες μητέρες στο κέντρο της Ευρώπης!

στις

Από τις 22 έως τις 23 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η έκθεση «Men having Babies», αφιερωμένη στα γκέι ζευγάρια που θέλουν να αγοράσουν ένα μωρό με παρένθετη μητέρα.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ: Μέσα από τα δωμάτια του πολυτελούς ξενοδοχείου Hilton, πλήθος διακεκριμένων ανδρών ξεφυλλίζουν πολυτελείς καταλόγους σε ιλουστρασιόν χαρτί κοιτώντας φωτογραφίες γυναικών που θα γεννήσουν παιδιά. Τα «δικά τους» παιδιά και θα υπογράψουν ειδικές συμβάσεις που θα τις υποχρεώνουν να εγκαταλείψουν τα βρέφη που θα φέρουν στη μήτρα τους για εννέα μήνες, αφού τα γεννήσουν.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Ομοφυλόφιλα ζευγάρια ερευνούν τις δίκαιες προσφορές «επιστροφής χρημάτων» για την προμήθεια μωρών που έχουν διαφορετικές τιμές, ανάλογα με την «ποιότητα». Οι τιμές κυμαίνονται από το ελάχιστο των 95 χιλιάδων δολαρίων έως το μέγιστο των 160 χιλιάδων. Μπορούν να μάθουν για πλήρη πακέτα με όλες τις υπηρεσίες: ψυχολογική υποστήριξη, νομική βοήθεια, παροχή ωαρίων, ακόμη και σπέρματος (αν απαιτείται), για την προμήθεια παρένθετης μητέρας, αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία στις χώρες που θα γίνει η γέννηση, και ούτω καθεξής.

ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ: Η αγορά και πώληση παιδιών πραγματοποιείται υπό το φως του ήλιου, με κοστούμι και γραβάτα, πορτοφόλι στο χέρι, παρά τους τοπικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις. Στην πραγματικότητα, το 2015, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν καταδίκασε τη μίσθωση μήτρας ως μορφή εκμετάλλευσης των γυναικών; Γιατί λοιπόν κανένας ευρωβουλευτής δεν σηκώνεται να πάει να ελέγξει τι συμβαίνει λίγα χιλιόμετρα μακριά;

ΓΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΤΕΡΑ: Το 2015, η Επιτροπή Θεσμικών Υποθέσεων της Βελγικής Γερουσίας δεν ψήφισε ομόφωνα κατά της «κυοφορίας για τους άλλους»; Γιατί λοιπόν κανένας γερουσιαστής δεν διαμαρτύρεται για μια έκθεση που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά; Και το 1989, το Βέλγιο δεν υπέγραψε τη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, σύμφωνα με την οποία «κάθε παιδί έχει το δικαίωμα να γνωρίζει τους γονείς του και να ανατρέφεται από αυτούς»; Γιατί λοιπόν η κυβέρνηση δεν αντιτίθεται στη δημοσιοποίηση μιας πρακτικής που πωλεί παιδιά χωρίς μητέρα;

ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ; Και η ίδια η Σύμβαση δεν ορίζει ότι τα συμβαλλόμενα κράτη «λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα σε εθνικό, διμερές και πολυμερές επίπεδο για να εμποδίσουν την απαγωγή, την πώληση ή τη διακίνηση παιδιών για οποιονδήποτε σκοπό και υπό οποιαδήποτε μορφή»; Τι κάνετε όμως στο ξενοδοχείο Hilton εάν δεν πουλάτε παιδιά στον πλειοδότη;

Η ΕΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ: Αν για τέταρτη συνεχή χρονιά οι «Men Having Babies» μπαίνουν στον κόπο να συγκεντρώσουν τους καλύτερους εμπειρογνώμονες στον κλάδο και να τους φέρουν στο Βέλγιο, αυτό σημαίνει ότι η επιχείρηση πάει καλά. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι αγοράζουν. Ακόμη και φέτος, παρά τη διαμαρτυρία κάποιων γενναίων, η έκθεση άνοιξε τις πύλες της. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε λοιπόν.

Πηγή: https://www.tempi.it/utero-in-affitto-men-having-babies-bruxelles-unione-europea/

Μετάφραση: Κόκκινος Ουρανός http://redskywarning.blogspot.com/2018/09/blog-post_25.html


Το δικό μας σχόλιο είναι το εξής: Η επιχείρηση που έχει στηθεί και εξυπηρετεί, προφανώς, καπιταλιστικά συμφέροντα, θα κοιτάξει να εχει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος εκμεταλλευόμενη την διαστροφή και το θράσος των επίδοξων «γονέων» που προβάλαμε παραπάνω. Όπως κάθε ΜΚΟ που σέβεται τον εαυτό της κοιτάει να ξεζουμίσει τους κατά τ’ άλλα ταλαίπωρους γι’ αυτήν μετανάστες, έτσι και κάθε «σοβαρή» επιχείρηση πουλάει και αγοράζει τα πάντα δοκιμάζοντας τα όρια του νόμου. Από την άλλη έχουμε τις πουτάνες -η πλειοψηφία των οποίων ενδεχομένως να είναι λεσβίες- οι οποίες επιλέγουν να ξεπουλήσουν ότι πολυτιμότερο έχουν, τα τέκνα τους, στον βωμό του χρήματος. Πράξη ανίερη και βλάσφημη, που ξεκίνησε από την αρχαία Βαβυλώνα και συνεχίζεται μεχρι τις μέρες μας στην Βαβέλ του Διεθνούς Κεφαλαίου και του Πολιτιστικού Μαρξισμού. Πράξη που θα έπρεπε να τιμωρείται τουλάχιστον με στείρωση και φυλάκιση!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s